dagatesi
@blackswannina94
Benim bugün ki menüm bu kızlar
25.07.2016
Sabah 08:30
Beşibiryerde çayı
Kahvaltı 09:30
1 dilim karpuz
Mısır püskülü- Funda – Tarçınlı yeşilçay ile hazırlanmış bitki çayı
Öğle 13:30
Ton Balığı – Göbek- Brokoli-Karnabahar-Brüksel Lahanası- 1 çay kaşığı Toz Zencefil- 1 çay kaşığı Toz zerdeçal-2 tatlı kaşığı zeytinyağı –Yarım limon suyu ile hazırlanmış salata
Sade Soda
Ara 16:00
1 bardak tarçınlı nescafeli süt
Akşam 19:00
2 yumurta ile hazırlanmış sebzeli omlet
Bitkiçayı
bende akşam yemeğini yiyince yazıyorum ondan sonra bişey yemeyim diyeAa daha yemedin yani. Ben de yazinca y.disindasinda yedinl De yazdin sandim. Ben gece bitmeden kacamak yaparsam diye yazmiyorum genelde. Ya da Dusundugumden cok yersem diye
tamam canım iyi gecelerBana musaade fıstıklar erken uyaniyorum sabah gerçi yataga girene kadar 11 oluyor nasıl oluyor onu anlamış değilim
Şu an beynim durmuş vaziyette sabah dusunucem ama afilli havali bisey olsunzensim önerin varsa yaz ispanyol gelince o da yazsın mesela sonra karar verirsiniz
Hahaaaa alemsin deadım :)))) topla topla gel yakında katılmak isteyenler topigjne ihtiyaç duyulmayacakaynen ya mitinglere çıkacağım zaten artık adımın altındada yazıyor kknın değişik topiklerinde de takımın propagandasını yapıyorum merak etme bdv olsun yemek topikleri olsun kitap topikleri olsun spor topikleir olsun falan
İyi geceler tatlı rüyalarBana musaade fıstıklar erken uyaniyorum sabah gerçi yataga girene kadar 11 oluyor nasıl oluyor onu anlamış değilim
evet bence deHahaaaa alemsin deadım :)))) topla topla gel yakında katılmak isteyenler topigjne ihtiyaç duyulmayacak
sen mazeretlsin o nedenle spor için kendini zorlamam canısıSevgili takimciklsrim iste benim menum.
Sabah 8 3 kayisi
sabah 11 kahvalti 4 adet borek ( boyut olarak en kucuk parmak boyunda iki parmak kalinliginda dusunun) 1 erik
Ogleden sonra ofise gitmek zorunda kaldik bebisle. Ondan yemegi de disarida ve gec yedik
aksam 21.00 3 lahmacun + salata
spor emzirmek sayilmazsa yok maalesefsu 3 litreyi gecti
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
april_2007 | - | - | - | - | - | - | |
deadline | - | - | - | - | - | - | |
blackswannina94 | - | - | - | - | - | - | - |
dagatesi | - | - | - | - | - | - | |
Merops | - | - | - | | - | - | - |
keten prenses | - | - | - | - | - | - | - |
ispanyol | - | - | - | - | - | - | - |
Wightsky | - | - | - | - | - | - | - |
andelib | - | - | - | - | - | - | |
Zehragrbzdrn | - | - | - | - | - | - | |
zensim | - | - | - | - | - | - | |
Mavi_Cadii | -- | - | - | - | - | - | - |
sevilay80 | - | - | - | - | - | - | - |
sen mazeretlsin o nedenle spor için kendini zorlamam canısı
evet zaten emzirirken metabolizma da hızlanıyorEmzirmek de 300 ile 500 kalori arasinda yakiyormus google gore o da ortalama spora esit ama spor beni rahatlatiyor
Sevgili takimciklsrim iste benim menum.
Sabah 8 3 kayisi
sabah 11 kahvalti 4 adet borek ( boyut olarak en kucuk parmak boyunda iki parmak kalinliginda dusunun) 1 erik
Ogleden sonra ofise gitmek zorunda kaldik bebisle. Ondan yemegi de disarida ve gec yedik
aksam 21.00 3 lahmacun + salata
spor emzirmek sayilmazsa yok maalesefsu 3 litreyi gecti
Bugün gelmedi bende merak ettim . Yokluğu belli ama sanki bu hafta bi işi vardı geçmişte öyle bisey den bahsetmişti gibi hatırlıyorum . Belkide ondandır.@blackswannina94 nerdesin bakayım sen bugğn karşılaşmadık yamenü bildirimi bekliyorum senden yaptın mı yoksa kaçırdım mı
Kuzummm bugün pek olmamış sanki su çok güzel de 3 lahmacun çok değil mi ama? Eeee tabi birde öğün atlatmışsın neyse yarın yeni ve güzel bir gün olsun daha sağlıklısından :)))))
olabilir ya yarın gelirse sorarız bakalım iyi olsun da gelir nasılsaBugün gelmedi bende merak ettim . Yokluğu belli ama sanki bu hafta bi işi vardı geçmişte öyle bisey den bahsetmişti gibi hatırlıyorum . Belkide ondandır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?