Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Aa daha yemedin yani. Ben de yazinca y.disindasinda yedinl De yazdin sandim. Ben gece bitmeden kacamak yaparsam diye yazmiyorum genelde. Ya da Dusundugumden cok yersem diye

Sevgili takimciklsrim iste benim menum.

Sabah 8 3 kayisi

sabah 11 kahvalti 4 adet borek ( boyut olarak en kucuk parmak boyunda iki parmak kalinliginda dusunun) 1 erik

Ogleden sonra ofise gitmek zorunda kaldik bebisle. Ondan yemegi de disarida ve gec yedik

aksam 21.00 3 lahmacun + salata

spor emzirmek sayilmazsa yok maalesef su 3 litreyi gecti

Hahaaaa alemsin deadım :)))) topla topla gel yakında katılmak isteyenler topigjne ihtiyaç duyulmayacak

sen mazeretlsin o nedenle spor için kendini zorlamam canısı

bu tabloyu ve kuralları kardeş takımımızın izniyle alıp bize uyarladım kızlar çok hoşuma gitti tablo bu tablo daki günler kısmına menü paylaşıp menüsü uygun olanlara sembolü paylaşmayana ?? ve paylaşıp menü uygun olmayana işareti koyacağız menü ve spor paylaşmayan yada haftada iki kereden fazla işaret alan yarışmacımıza spor cezası vereceğz ve hafta boyunca spor yada menüsü iyi olanlara haftada bir ödül hakkı vardır başka kurallar eklenecektir yada değiştirilecektir bu bir taslaktır kural tavsiyesi olan kaptan ve yardımcılarımızı ve üylerimizi de açık oturuma davet ediyorum ApriL_2007 @blackswannina94 dagatesi yönetim kadrosunun dikkatine

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
april_2007 -------
deadline---- ---
blackswannina94-------
dagatesi-------
Merops --- ----
keten prenses-------
ispanyol-------
Wightsky -------
andelib---- ---
Zehragrbzdrn-------
zensim-------
Mavi_Cadii--------
sevilay80-------
[TR][/TR]

Kuzummm bugün pek olmamış sanki su çok güzel de 3 lahmacun çok değil mi ama? Eeee tabi birde öğün atlatmışsın neyse yarın yeni ve güzel bir gün olsun daha sağlıklısından :)))))

Kuzummm bugün pek olmamış sanki su çok güzel de 3 lahmacun çok değil mi ama? Eeee tabi birde öğün atlatmışsın neyse yarın yeni ve güzel bir gün olsun daha sağlıklısından :)))))

Ogun atladigim.ve de enzirdigim icin aslinda az bile aprilim. Eve gelip yarim litre su icmistim o halde tartiya ciktim.ve cumaya gore epey fark var o halde bile. Kalori olarak bakarsan yaktim. Tabi sabah borek yerine daha guzel yapabilsem iyiydi. Ogun de ofise gidince atlamis oldum.mecburen.

İyi geceler kızlar leptini kaçırmayalım erken yatıp sabah erken kalkmak lazım herşey sağlığımız ve metobolizmamız için öpüyorum kocamannn

Detox yapmıyorum canım.

Seviyorum böyle beslenmeyi aslında ama maalesef herzaman olmuyor.

Bu arada kızlar listemin dışına çıkmadım. Şuan eklemek istediğim yatmadan önce yediğim biberli limonlu zencefilli yoğurt.

Onuda yiyip yatıyorum. Mekik çektim 100 tane. Toplam 3 lt su içtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…