Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

İyi geceler kızlar leptini kaçırmayalım erken yatıp sabah erken kalkmak lazım herşey sağlığımız ve metobolizmamız için öpüyorum kocamannn
ooo kaptan çok yakışmış adin cok artistik olduk

menu çok güzel canım tabloya da ekleyim sporu

bu tabloyu ve kuralları kardeş takımımızın izniyle alıp bize uyarladım kızlar çok hoşuma gitti tablo bu tablo daki günler kısmına menü paylaşıp menüsü uygun olanlara sembolü paylaşmayana ?? ve paylaşıp menü uygun olmayana işareti koyacağız menü ve spor paylaşmayan yada haftada iki kereden fazla işaret alan yarışmacımıza spor cezası vereceğz ve hafta boyunca spor yada menüsü iyi olanlara haftada bir ödül hakkı vardır başka kurallar eklenecektir yada değiştirilecektir bu bir taslaktır kural tavsiyesi olan kaptan ve yardımcılarımızı ve üylerimizi de açık oturuma davet ediyorum ApriL_2007 fitblack dagatesi yönetim kadrosunun dikkatine

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
april_2007 -------
deadline---- ---
blackswannina94-------
dagatesi-------
Merops --- ----
keten prenses-------
ispanyol-------
Wightsky -------
andelib---- ---
Zehragrbzdrn-------
zensim-------
Mavi_Cadii--------
sevilay80-------
[TR][/TR][/QUOTE]

gulfuren ablacigim 5 sene cidden cok cok uzun bir sure. Ben 1 sene gln saniyordum. Bence de en iyisini yapiyorsun. Muhabbete gel sen :) dedigin gibi o mod insani cok yorar yipratir. Biz seni ozledik ondan
Canımmm çok tatlısın.Gerçekten doğumdan beri kilo ile mücadele ediyorum.Şu an fazla kilom kalmadı.Zaten 38 beden giyiyorum.Amacım 36 beden.Birazda böyle denemek istiyorum.Callaneticse de başladım.Bugün 3.günümü tamamladım.Bir beden inceltiyormuş.Deneyelim görelim.Öncesinde 10 dakika hiit eliptik yapıyorum.Yani boş durmuyorum kızlar.

fitblack nerdesin bakayım sen bugğn karşılaşmadık ya menü bildirimi bekliyorum senden yaptın mı yoksa kaçırdım mı
kaçırmadın canım bugün hiç giremedim
hemen paylaşıyorum
-bugünkü menüm-
09.10: 1 dilim tahin+pekmezli tam buğday ekmek
11.15: 1 kase haşlanmış mercimek
12.15: 3 tane incir
13.35: 3 tane çiğ badem
17.30: 3 tabak ıspanak yemeği
3 lt su
1 fincan bitki çayı

süper menü bayıldım,bu hızla gidersen üçer beşer verirsin gibi :) çok az yiyorsun ama azıcık arttırabilirsin belki,bir de sana tavsitem akşam yediğini kahvaltıda ye,sabah da omleti ye

Kuzummm bugün pek olmamış sanki su çok güzel de 3 lahmacun çok değil mi ama? Eeee tabi birde öğün atlatmışsın neyse yarın yeni ve güzel bir gün olsun daha sağlıklısından :)))))

Aprilim.yaziyordum sarjim bitti tekrarda sarjdan alamadim tel.i eger diger arkadaslarda sen gibi dusunuyorsa cezami cekebilirim sorun yook

Dedigin gibi bisey kalmamis benimde dogumdan 2.5 kilo fln kaldi. Bende 55 58 diye tutturup duruyorum ama eylule fln verememis olursam sen gibi birakacagim. Suan bazen 36 bazen 38 giyiyorum.sadece spor yapacagim sonrasinda

Dunku gibi 1 dilim karpuz ve cayla gecistirme lutfen sabah ogunu en doyurucu olmasi gereken ogun dunku menuyle devam edersen kaslarin da zayiflar erir. Daha saglikli beslenmek gerek diye dusunuyorum

Bugün yulaflı havuçlu yoğurt var kahvaltı öğünümde.

Hergün değişik yemeğe çalışıyorum.

Ayrıca dün ki menümde sadece kahvaltıyı düşük tuttum. Diğer iki öğünümde de protein vardı. Öğlen ton balığı ,akşam yumurta yedim.

Protein olmazsa dediğin gibi kastan verir insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…