ooo kaptan çok yakışmış adin cok artistik oldukİyi geceler kızlar leptini kaçırmayalım erken yatıp sabah erken kalkmak lazım herşey sağlığımız ve metobolizmamız içinöpüyorum kocamannn
menu çok güzel canım tabloya da ekleyim sporuDetox yapmıyorum canım.
Seviyorum böyle beslenmeyi aslında ama maalesef herzaman olmuyor.
Bu arada kızlar listemin dışına çıkmadım. Şuan eklemek istediğim yatmadan önce yediğim biberli limonlu zencefilli yoğurt.
Onuda yiyip yatıyorum. Mekik çektim 100 tane. Toplam 3 lt su içtim.
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
april_2007 | - | - | - | - | - | - | |
deadline | - | - | - | - | - | - | |
blackswannina94 | - | - | - | - | - | - | - |
dagatesi | - | - | - | - | - | - | |
Merops | - | - | - | | - | - | - |
keten prenses | - | - | - | - | - | - | - |
ispanyol | - | - | - | - | - | - | - |
Wightsky | - | - | - | - | - | - | - |
andelib | - | - | - | - | - | - | |
Zehragrbzdrn | - | - | - | - | - | - | |
zensim | - | - | - | - | - | - | |
Mavi_Cadii | -- | - | - | - | - | - | - |
sevilay80 | - | - | - | - | - | - | - |
Canımmm çok tatlısın.Gerçekten doğumdan beri kilo ile mücadele ediyorum.Şu an fazla kilom kalmadı.Zaten 38 beden giyiyorum.Amacım 36 beden.Birazda böyle denemek istiyorum.Callaneticse de başladım.Bugün 3.günümü tamamladım.Bir beden inceltiyormuş.Deneyelim görelim.Öncesinde 10 dakika hiit eliptik yapıyorum.Yani boş durmuyorum kızlar.gulfuren ablacigim 5 sene cidden cok cok uzun bir sure. Ben 1 sene gln saniyordum. Bence de en iyisini yapiyorsun. Muhabbete gel sen :) dedigin gibi o mod insani cok yorar yipratir. Biz seni ozledik ondan
kaçırmadın canım bugün hiç giremedimfitblack nerdesin bakayım sen bugğn karşılaşmadık ya menü bildirimi bekliyorum senden yaptın mı yoksa kaçırdım mı
süper menü bayıldım,bu hızla gidersen üçer beşer verirsin gibi :) çok az yiyorsun ama azıcık arttırabilirsin belki,bir de sana tavsitem akşam yediğini kahvaltıda ye,sabah da omleti yedagatesi
fitblack
Benim bugün ki menüm bu kızlar
25.07.2016
Sabah 08:30
Beşibiryerde çayı
Kahvaltı 09:30
1 dilim karpuz
Mısır püskülü- Funda – Tarçınlı yeşilçay ile hazırlanmış bitki çayı
Öğle 13:30
Ton Balığı – Göbek- Brokoli-Karnabahar-Brüksel Lahanası- 1 çay kaşığı Toz Zencefil- 1 çay kaşığı Toz zerdeçal-2 tatlı kaşığı zeytinyağı –Yarım limon suyu ile hazırlanmış salata
Sade Soda
Ara 16:00
1 bardak tarçınlı nescafeli süt
Akşam 19:00
2 yumurta ile hazırlanmış sebzeli omlet
Bitkiçayı
evet canım 75 kiloyum 69.900'de olsa 6'ları göreyim yani75 kilomusun canım, ben de 72 ve hasretle bekliyorum 6 lı rakamları görmeyi
ahahah süper fikirmiş yalnız bubende akşam yemeğini yiyince yazıyorum ondan sonra bişey yemeyim diye
Kuzummm bugün pek olmamış sanki su çok güzel de 3 lahmacun çok değil mi ama? Eeee tabi birde öğün atlatmışsın neyse yarın yeni ve güzel bir gün olsun daha sağlıklısından :)))))
Canımmm çok tatlısın.Gerçekten doğumdan beri kilo ile mücadele ediyorum.Şu an fazla kilom kalmadı.Zaten 38 beden giyiyorum.Amacım 36 beden.Birazda böyle denemek istiyorum.Callaneticse de başladım.Bugün 3.günümü tamamladım.Bir beden inceltiyormuş.Deneyelim görelim.Öncesinde 10 dakika hiit eliptik yapıyorum.Yani boş durmuyorum kızlar.
Günaydın canımGunaydin kizlar.
Masallh kacta isbasi yapiyorsun hep erkencisinGünaydın canım
Gunaydin kizlar.
Günaydın. Bugün ben de erkenciyimGünaydın canım
Günaydınnnn
Turbo çayımı içiyorum şuan
evet dün sabah yaptım kuzu...benim eşim sen misin şimdi.karıştı iyice kim kime ben atladım
Dunku gibi 1 dilim karpuz ve cayla gecistirme lutfen sabah ogunu en doyurucu olmasi gereken ogundunku menuyle devam edersen kaslarin da zayiflar erir. Daha saglikli beslenmek gerek diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?