Sekizde mesai başlıyor ama ben yürüyüş için erken uyanıyorum sabah bir saat yürüyorumMasallh kacta isbasi yapiyorsun hep erkencisin
Fedakarlık olmadan başarı olmuyor işte iyi bir örneksinSekizde mesai başlıyor ama ben yürüyüş için erken uyanıyorum sabah bir saat yürüyorum
Seni sanki april ile esleyeyim ikinizin de esi yok demisti
ooo kaptan çok yakışmış adin cok artistik olduk
menu çok güzel canım tabloya da ekleyim sporu
Aminnn İnşaAllah. Evet birazcık hareketlendik yine güzel gidiyor ablam keyifli@deadline tablo çok güzelmiş.Kızlar baya bir hareket gördüm.Haydi göreyim sizi.Her hafta takımımız birinci olsun.
Aprilim.yaziyordum sarjim bitti tekrarda sarjdan alamadim tel.i eger diger arkadaslarda sen gibi dusunuyorsa cezami cekebilirim sorun yook
Ben çoktan kabul ettim. Hatta adımız bile var speedykilos :)))))tamam kuzu bende kaptanımla eşleşeyim bari.ay ortada tek kalıyodum az kalsınApriL_2007 eşleştik tamam mı canım :)
Ben çoktan kabul ettim. Hatta adımız bile var speedykilos :)))))
Aynen canım başarmak istiyorsak bahanelerin arkasına sığınamayızFedakarlık olmadan başarı olmuyor işte iyi bir örneksin
oo gel simurgcuğum iste sen yeter ki bak tablolar menüler takım içinde takımlar falan motivasyon vadediyorum
Bugün ki menüm;
26.07.2016
Sabah 08:30
Turboçay
Kahvaltı 09:30
1 havuç- 4 kaşık yulaf – 1 kase yoğurt
Ara 11:00
Yeşil çay
Öğle 13:30
150 gr haşlanmış et-Göbek-Domates-Salatalık-2 tatlı kaşığı zeytinyağı –1 tatlı kaşığı pulbiber-Yarım limon suyu ile hazırlanmış salata-Bitki Çayı
Ara 16:00
1 bardak tarçınlı nescafeli süt
Akşam 19:00
1 sb haşlanmış makarna(yağsız)
Sebze-Baharat
Bitkiçayı
3 lt su - Sporu akşam yazarım.
Ben listeyi sabahtan yapıyorum ki dışına çıkmayayım :)
Teşekkür ederim canım. Diyetisyene gitmiyorum. Aslında çok istiyorum gitmeyi.afiyet olsun canım çok sağlıklı olmuş menün..diyetisyene mi gidiyordun sen?
Teşekkür ederim canım. Diyetisyene gitmiyorum. Aslında çok istiyorum gitmeyi.
canımmm ben de 38 yaşındayım adım dilek, biri 7.5 yaşında , birisi 22 aylık iki kuşum var.. gebelik kilolarımı vermekle meşguşüm.. 82 civarı başladım burda ancak bu kadar verebildim.. köroloasıca iştahım yüzünden zorlanıyorum
hoşgeldinnMerhabalar ben yeni üyeniz diyet yarışmasına bende katılmak istiyorum aranıza alırsanız çok mutlu olurum ismim selin 26 yaşındayım 2 çocuk annesiyim 17 aylık bir oğlum 7 aylık bir kızım var 1.61 boyunda 80 kgyum zayıflamak istiyorummm
ooo süpersin maaşallahhhispanyol ve diğer grup arkadaslarim
Sabah uyanır uyanmaz sade Türk kahvesi içtim
Bir saat yürüyüş yaptım
Saat 7.30 kahvaltım 2 yumurtalı lor peynirli omlet salatalık domates zeytin çiğ fındık
10.00 yulaf kepekli bisküvi 3 adet
12.30 4 kaşık bulgur pilavı yarım karnıyarık 3 kaşık yoğurt
15.00 4 kuru kayısı 1 büyük kupa yeşil çay
18.30 3 parça ızgara tavuk piyaz
2 lt su yatana kadar 3 lt olur
Yatana kadar çay falanda içerim
düşünelim kuzum.. 38lik çıtırlar, hızlı ve göbekliAnacimispanyol balım bizde isim dusunelim unuttum ben tamamen
isimsizler olabilir o zaman
38 lik çıtırlar süpermiş bencecanımmm ben de 38 yaşındayım adım dilek, biri 7.5, birisi 22 aylık iki kuşum var.. gebelik kilolarımı vermekle meşguşüm.. 82 civarı başladım burda ancak bu kadar verebildim.. köroloasıca iştahım yüzünden zorlanıyorum
boyum 1.62. kilom 68
hoşgeldinn
ooo süpersin maaşallahhh
düşünelim kuzum.. 38lik çıtırlar, hızlı ve göbekli,
isimsizler olabilir o zamanya da 38lik çıtırlar, hızlı ve göbekli
Menü süper x body nasıl bir spor canımdünkü menüm
08haşlanmış yumurta, maydanoz
09sade türk kahvesi
12:30 ızgara tavuk, haşlanmış sebze
16:00 sade nescafe , 1 avuç fıstık (tuzsuz, çiğ)
19:00 2 parça haşlanmış tavuk budu , salata
su:3 lt
spor: x body
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?