- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Bence de öyle olsun süper tatlı oldu :))))38 lik çıtırlar süpermiş bence
Evet çok yakıştı bize :))Bence de öyle olsun süper tatlı oldu :))))
Superrr iyi bir menü harikasın. :)))))Bugün ki menüm;
26.07.2016
Sabah 08:30
Turboçay
Kahvaltı 09:30
1 havuç- 4 kaşık yulaf – 1 kase yoğurt
Ara 11:00
Yeşil çay
Öğle 13:30
150 gr haşlanmış et-Göbek-Domates-Salatalık-2 tatlı kaşığı zeytinyağı –1 tatlı kaşığı pulbiber-Yarım limon suyu ile hazırlanmış salata-Bitki Çayı
Ara 16:00
1 bardak tarçınlı nescafeli süt
Akşam 19:00
1 sb haşlanmış makarna(yağsız)
Sebze-Baharat
Bitkiçayı
3 lt su - Sporu akşam yazarım.
Ben listeyi sabahtan yapıyorum ki dışına çıkmayayım :)
Kuzummm hırslı olalım deadline yenelim! İnşaAllah oda birgün olacak bebeğim göreceğiz bakk :)))))ooo ben çok kaçırmışım yaaatamam inş senin kilolarına gelmek nasip olur kısa zamanda.bu sefer pek hırslı başladım :)
Gel gell hoşgel :))))) arada böyle oluyoruz capcanlı!Ay ne canlı bi takımsınız herkes kabul ediyorsa çok keyif alırım aranızda olmaktan.
O zaman 82 kiloyla güne merhaba son 82 kilo oluşum olsun inş
Güzel olmuş ortak menünnugün ki menümü yazayım kızlar
sabah 9,00 3 dilim peynir,1 salatlık,1 domates,5 zeytin
öğlen 13,00 haşlanmış tavuk göğsü büyük bir dilim,bol salata
spor öncesi 17,00 1 bardak tarçınlı süt ya da latte yağsız sütle
spor 45 dk yürüyüş en az hızlı tempo 45 dk ağırlık
spor sonrası eve gitmem 22:00 yi bulduğundan yağsız yemek varsa ya da et biraz yoksa meyve ve süt içer yatarım
sporda çok asılıyorum enerji kalmıyo hiç..
kasım da 65 altı olmam lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bence hiç gerek yok menülerin süper canım. Böyle devam edecek isen ....Teşekkür ederim canım. Diyetisyene gitmiyorum. Aslında çok istiyorum gitmeyi.
dünkü menüm
08haşlanmış yumurta, maydanoz
09sade türk kahvesi
12:30 ızgara tavuk, haşlanmış sebze
16:00 sade nescafe , 1 avuç fıstık (tuzsuz, çiğ)
19:00 2 parça haşlanmış tavuk budu , salata
su:3 lt
spor: x body
o olsun o zamaann38 lik çıtırlar süpermiş bence
ems veya fit in time diye de geçiyor. 20-25 dk yapılıyor ama 3 saat koşmuşsun gibi çalıştırıyor kasları.. netten bir bak istersen süper ötesi bişeyMenü süper x body nasıl bir spor canım
Hemen bakıcam kısa süreli ama etkili sporlara bayılırımo olsun o zamaann
ems veya fit in time diye de geçiyor. 20-25 dk yapılıyor ama 3 saat koşmuşsun gibi çalıştırıyor kasları.. netten bir bak istersen süper ötesi bişey
diyetisyene gittiğimde bana verdiği listeye çok uyuyor..çok güzel olmuş listen..ben bi kez gittim bi daha gidesim yok.bildiklerimden farklı bişey söylemedi.boşa para vermeyeyim dedim :)
Ay ne canlı bi takımsınız herkes kabul ediyorsa çok keyif alırım aranızda olmaktan.
O zaman 82 kiloyla güne merhaba son 82 kilo oluşum olsun inş
38 lik çıtırlar süpe
rmiş bence
Vayyy ne güzel yapmışsınız. Haftasonu bir bebisle annesini gördüm bisiklette bayıldım. Annesi sporunu yaparken oda arkasında keyfine diyecek yoktu. Kafasında kaskı emniyet kemeri ile ona ayrılan bölümde oturuyordu. Ama tabi şuanda seninki çok ufak :))))))
Vayyy ne güzel yapmışsınız. Haftasonu bir bebisle annesini gördüm bisiklette bayıldım. Annesi sporunu yaparken oda arkasında keyfine diyecek yoktu. Kafasında kaskı emniyet kemeri ile ona ayrılan bölümde oturuyordu. Ama tabi şuanda seninki çok ufak :))))))
Hoşgeldim o zaman. Kendimi tanıtayım.
30 yaşındayım.
Çalışıyorum diye bahane yapıp spor dan oldukça uzak ve gayet düzensiz bir besle
nmem var.
Akşam iş çıkışı havuza giderek kendime gelmeye başlayayım bugünden itibaren.
Hoşgeldim o zaman. Kendimi tanıtayım.
30 yaşındayım. Çalışıyorum diye bahane yapıp spor dan oldukça uzak ve gayet düzensiz bir beslenmem var.
Akşam iş çıkışı havuza giderek kendime gelmeye başlayayım bugünden itibaren.
Çalışmak tabiki zor eve yorgun gidiyoruz ama işte bir başlayınca gerisi geliyor Canımmm. Sadece istekli ve azimli ol bak daha güzel günler gelecek. Havuz fikri de süpermiş!
Aynen öyle vallahi. Boşa para harcama. Hastalık evresine gelmiş şişmanlık ve gerçekten desteğe ihtiyacı olan için diyetisyen çözüm arkadaşı oluyor.
Yaş 30 yıllardır okuya okuya, onu uygula bunu uygula bizler de olduk diyetisyen
Uygulamada sıkıntı yaşıyoruz o kadar
Bildiklerimizi uyguladığımızda hedefimize ulaşırız inşallah.
Dayanamazsan yoğurt yanına bir dilim esmer ekmek yiyebilirsin. Yoğurt içine de bir salatalık doğra +pulbibernane Ohhh tadından yenmezAynen yüzmek gibisi yok.
Haftada 3 gün gideceğim diğer günlerde yürüyüş yapsam tadından yenmez. Bugünü başarıyla atlatayım gerisi gelir.
Öğle yemeğimi evden getirdim pek diyete uygun olmayacak. Ama akşam üstü bir meyve yer havuza geçerim. sonrada yoğurt. Öğleni telafi etmiş olurum akşam yememiş olunca. Tabi dayanabilirsem.
İyiyim canım. Bol bol dinleniyorum. Sen işe başladın mı?Evvet bende bayıldım. Eeee kimin eseri normalll
Aminnn İnşaAllah. Evet birazcık hareketlendik yine güzel gidiyor ablam keyifliseni de özledik umarım iyisindir canımm balımmm
He heee tek ben beğenmedim galiba ses yok sisstttt çaktırma
Gruba hoş geldin.Turbo çayı metal ettim. Nasıl yapılıyor?Ne işe yarıyor?Bugün ki menüm;
26.07.2016
Sabah 08:30
Turboçay
Kahvaltı 09:30
1 havuç- 4 kaşık yulaf – 1 kase yoğurt
Ara 11:00
Yeşil çay
Öğle 13:30
150 gr haşlanmış et-Göbek-Domates-Salatalık-2 tatlı kaşığı zeytinyağı –1 tatlı kaşığı pulbiber-Yarım limon suyu ile hazırlanmış salata-Bitki Çayı
Ara 16:00
1 bardak tarçınlı nescafeli süt
Akşam 19:00
1 sb haşlanmış makarna(yağsız)
Sebze-Baharat
Bitkiçayı
3 lt su - Sporu akşam yazarım.
Ben listeyi sabahtan yapıyorum ki dışına çıkmayayım :)
İspanyol nasıl oldun? Sağlığın düzeldi mi?dünkü menüm
08haşlanmış yumurta, maydanoz
09sade türk kahvesi
12:30 ızgara tavuk, haşlanmış sebze
16:00 sade nescafe , 1 avuç fıstık (tuzsuz, çiğ)
19:00 2 parça haşlanmış tavuk budu , salata
su:3 lt
spor: x body
Merops kuzumm yeniden o azimle başlarsan ama tabi istikrarlı o da giderr 15 ne ki ?kesinlikle öyle canım..bildiklerimizi uygulasak hedefe ulaşıcaz da uygulayamadık gitti.gerçi ben başında güzel gidiyodum 27 kg verdim.sonra 5 ini geri aldım...şimdi 15 kg vermem gerek kışa kadar ..
Dayanamazsan yoğurt yanına bir dilim esmer ekmek yiyebilirsin. Yoğurt içine de bir salatalık doğra +pulbibernane Ohhh tadından yenmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?