Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Superrr iyi bir menü harikasın. :)))))
ooo ben çok kaçırmışım yaaa tamam inş senin kilolarına gelmek nasip olur kısa zamanda.bu sefer pek hırslı başladım :)
Kuzummm hırslı olalım deadline yenelim! İnşaAllah oda birgün olacak bebeğim göreceğiz bakk :)))))
Ay ne canlı bi takımsınız herkes kabul ediyorsa çok keyif alırım aranızda olmaktan.
O zaman 82 kiloyla güne merhaba son 82 kilo oluşum olsun inş
Gel gell hoşgel :))))) arada böyle oluyoruz capcanlı!
Güzel olmuş ortak menün
Teşekkür ederim canım. Diyetisyene gitmiyorum. Aslında çok istiyorum gitmeyi.
Bence hiç gerek yok menülerin süper canım. Böyle devam edecek isen ....

İspanyolcum süper güzel menuuuu harikasin....

diyetisyene gittiğimde bana verdiği listeye çok uyuyor..çok güzel olmuş listen..ben bi kez gittim bi daha gidesim yok.bildiklerimden farklı bişey söylemedi.boşa para vermeyeyim dedim :)

Aynen öyle vallahi. Boşa para harcama. Hastalık evresine gelmiş şişmanlık ve gerçekten desteğe ihtiyacı olan için diyetisyen çözüm arkadaşı oluyor.

Yaş 30 yıllardır okuya okuya, onu uygula bunu uygula bizler de olduk diyetisyen

Uygulamada sıkıntı yaşıyoruz o kadar

Bildiklerimizi uyguladığımızda hedefimize ulaşırız inşallah.

Ay ne canlı bi takımsınız herkes kabul ediyorsa çok keyif alırım aranızda olmaktan.
O zaman 82 kiloyla güne merhaba son 82 kilo oluşum olsun inş

Gel tabiii hayir demeyiz istekle herkese her zaman kapi acik.

38 lik çıtırlar süpe
rmiş bence

38 i atip citirlar yapin bence. :) ama 38lik citirlar da guzel

deadline bugun 45 dk yuruduk biz oglusla
Vayyy ne güzel yapmışsınız. Haftasonu bir bebisle annesini gördüm bisiklette bayıldım. Annesi sporunu yaparken oda arkasında keyfine diyecek yoktu. Kafasında kaskı emniyet kemeri ile ona ayrılan bölümde oturuyordu. Ama tabi şuanda seninki çok ufak :))))))

ay ne guzel tabi ankaranin tasli engebeli yollarinda bisiklet imkansiz.oysakj cok da severim.

havuz imkanin varsa su sicak gunleri kacirmaaa degerlendir :) dead sana da bir takim ayarlar hemen

Çalışmak tabiki zor eve yorgun gidiyoruz ama işte bir başlayınca gerisi geliyor Canımmm. Sadece istekli ve azimli ol bak daha güzel günler gelecek. Havuz fikri de süpermiş!

Çalışmak tabiki zor eve yorgun gidiyoruz ama işte bir başlayınca gerisi geliyor Canımmm. Sadece istekli ve azimli ol bak daha güzel günler gelecek. Havuz fikri de süpermiş!

Aynen yüzmek gibisi yok.
Haftada 3 gün gideceğim diğer günlerde yürüyüş yapsam tadından yenmez. Bugünü başarıyla atlatayım gerisi gelir.
Öğle yemeğimi evden getirdim pek diyete uygun olmayacak. Ama akşam üstü bir meyve yer havuza geçerim. sonrada yoğurt. Öğleni telafi etmiş olurum akşam yememiş olunca. Tabi dayanabilirsem.

kesinlikle öyle canım..bildiklerimizi uygulasak hedefe ulaşıcaz da uygulayamadık gitti.gerçi ben başında güzel gidiyodum 27 kg verdim.sonra 5 ini geri aldım...şimdi 15 kg vermem gerek kışa kadar ..

Dayanamazsan yoğurt yanına bir dilim esmer ekmek yiyebilirsin. Yoğurt içine de bir salatalık doğra +pulbibernane Ohhh tadından yenmez

İyiyim canım. Bol bol dinleniyorum. Sen işe başladın mı?

Gruba hoş geldin.Turbo çayı metal ettim. Nasıl yapılıyor?Ne işe yarıyor?

İspanyol nasıl oldun? Sağlığın düzeldi mi?

kesinlikle öyle canım..bildiklerimizi uygulasak hedefe ulaşıcaz da uygulayamadık gitti.gerçi ben başında güzel gidiyodum 27 kg verdim.sonra 5 ini geri aldım...şimdi 15 kg vermem gerek kışa kadar ..
Merops kuzumm yeniden o azimle başlarsan ama tabi istikrarlı o da giderr 15 ne ki ?

gulfuren Merhaba,

Turbo çay metabolizma hızlandırıcı ve yağ yakıcı bir çay. Ilık su ile yapılıyor.

1 su bardağı ılık su
1 çay kaşığı bal
1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı zerdeçal
1 yemek kaşığı sirke
2 yemek kaşığı limon suyu

Karıştırıp sabah aç karnına içiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…