Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Tarifi çaldım
yaaaaaaa inşallahhh..hedef kasım başı olur umarım <3
Kasım başında bişey mi var kuzum?

deadline tablo çok güzelmiş.Kızlar baya bir hareket gördüm.Haydi göreyim sizi.Her hafta takımımız birinci olsun.
inşallahh

süper menü canısı

evet dün sabah yaptım kuzu...benim eşim sen misin şimdi.karıştı iyice kim kime ben atladım
aprille eşleştin takım adınız da speedy kilos

Ay ne canlı bi takımsınız herkes kabul ediyorsa çok keyif alırım aranızda olmaktan.
O zaman 82 kiloyla güne merhaba son 82 kilo oluşum olsun inş
hoş geldin canımm seni de bir takıma alayım ben bakayım aktif olsun bir takımı üçleriz aktif eğlenceli senin için biri gelene kadar
deadline bugun 45 dk yuruduk biz oglusla

oo süper dagatesi ne kadar tatlı ya yerim sizi
bende öyleyim ya insan kendi fırsatını kendi oluşturuyor işte düzene girmeye çalışıyorum burası sayesinde burdan kopunca hop sıkıntı yine

çok güzel bir tarifmiş ama sirke limon benim mideme iyi gelmiyor keşkebende içebilsem

bu tabloyu ve kuralları kardeş takımımızın izniyle alıp bize uyarladım kızlar çok hoşuma gitti tablo bu tablo daki günler kısmına menü paylaşıp menüsü uygun olanlara sembolü paylaşmayana ?? ve paylaşıp menü uygun olmayana işareti koyacağız menü ve spor paylaşmayan yada haftada iki kereden fazla işaret alan yarışmacımıza spor cezası vereceğz ve hafta boyunca spor yada menüsü iyi olanlara haftada bir ödül hakkı vardır başka kurallar eklenecektir yada değiştirilecektir bu bir taslaktır kural tavsiyesi olan kaptan ve yardımcılarımızı ve üylerimizi de açık oturuma davet ediyorum ApriL_2007 @blackswannina94 dagatesi yönetim kadrosunun dikkatine

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
april_2007 -------
deadline---- ---
blackswannina94-------
dagatesi-------
Merops --- ----
keten prenses-------
ispanyol-------
Wightsky -------
andelib---- ---
Zehragrbzdrn-------
zensim-------
Mavi_Cadii--------
Simurg -------
sevilay80-------
[TR][/TR]

bu tabloyu ve kuralları kardeş takımımızın izniyle alıp bize uyarladım kızlar çok hoşuma gitti tablo bu tablo daki günler kısmına menü paylaşıp menüsü uygun olanlara sembolü paylaşmayana ?? ve paylaşıp menü uygun olmayana işareti koyacağız menü ve spor paylaşmayan yada haftada iki kereden fazla işaret alan yarışmacımıza spor cezası vereceğz ve hafta boyunca spor yada menüsü iyi olanlara haftada bir ödül hakkı vardır başka kurallar eklenecektir yada değiştirilecektir bu bir taslaktır kural tavsiyesi olan kaptan ve yardımcılarımızı ve üylerimizi de açık oturuma davet ediyorum ApriL_2007 @blackswannina94 dagatesi yönetim kadrosunun dikkatine

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:

Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

april_2007 -------
deadline---- ---
blackswannina94-------
dagatesi-------
Merops --- ----
keten prenses-------
ispanyol-------
Wightsky -------
andelib---- ---
Zehragrbzdrn-------
zensim-------
Mavi_Cadii--------
_Simurg_ -------
sevilay80-------
[TR][/TR]

_Simurg_ hergün menü bildiriyoruz canım ne yemiş olursan ol tamam mı birde seni tabloya ekledim menü paylaşınca görmezsem haber ver bana spor yapınca da haftada 3 gün spor yapıyoruz en az istediğin bişey olur farketmez
sana da bir takım buluyorum takım arkadaşlarınla da birbirinizi kontrol edebilirsiniz

gulfuren ablacığım evet başladım ağlamak istiyorum Ev güzeldi yaaaa...
Kıyamam.Alıştın tabi,başlamak zor gelir doğal olarak.İnşallah seni işten atarlar April Değişik bir dua oldu ama.

Teşekkürler canım.Benimde mideye dokunmaz ise yapacağım.

turp gibiyim kuşummm
İyi ol canım. Çocukların sana ihtiyacı var.

Herkese merhaba güne 1 su bardağı limonlu su ve 1 saat yürüyüşle başladım
7.30 yulaf kepekli omlet peynir zeytin salatalık domates
10.30 sade Türk kahvesi
12.00 bir porsiyon taze fasulye 3 kaşık chia tohumlu yoğurt
14.00 yeşil çay ve çiğ fındık
16.00 bir fincan neskafe
18.00 bir tabakbtaze fasulye ve 3 parca tavuk
3 lt kadar su
ispanyol sen neelr yaptın canım

çok iyi menü spor ben su içemiyourm ya birde sporu erken yapman çok hoş valla ben kalkamam herhalde o saatte işe zor yetişiyorum bne sabah

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

KISALTMALARIN ANLAMLARI:

april_2007 -------
deadline---- ---
blackswannina94-------
dagatesi-------
Merops --- ----
keten prenses-------
ispanyol-------
Wightsky -------
andelib---- ---
Zehragrbzdrn----- M--
zensim-------
Mavi_Cadii--------
_Simurg_ -------
sevilay80-------
[TR][/TR][/QUOTE]

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız

Deadlinecim ben iyiyim sen nasılsın?? İkinci günü de atlattık bakalım alışmaya devam çalışmaya. Şimdi yemeğimi yedim bikaç saat sonra yürüyüşümü yapacağım günlerdir pek yapmıyorum hadi Bismillah diyerek başlamalı bir yerden dimi ama

Ayyy İnşaAllah bu aralar benim için en güzel dua ablammm bakalım artık hayırlısı ama sanırım bu iş uzun sürecek yıl sonuna kadar devam gibi geliyor bana!! Malesefff
takım çok aktif bu aralar ya böyle hareketli olunca çok gaza geliyorum ben aklıma deli fikirler dönüyor böyle april bilir

Hahahhyyy bilmezmiyim eşlik ederiz bebeğim herkes de nasıl olsa vardır biraz delilik

ne biçim dua ya niye işten atılmak istiyorsun sen bakayım bende yürüyüş yapacağım yemek yedim şimdi

Bugünkü menüm
Sabah 06.30
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
Domates
1 tk labne

Ara 10
1 yeşil elma

Öğle 12
1 kase arpa şehriyeli domates çorbası
4 kaşık taze fasulye
Çoban salata

Ara 15
1 kefir
Yarım paket etiform

Akşam 19.30
İki domates
İki dilim peynir
1 dilim ekmek
Salatalık

3 lt su / 45 dk yürüyüş

ne biçim dua ya niye işten atılmak istiyorsun sen bakayım bende yürüyüş yapacağım yemek yedim şimdi
Tatlım sen kaçırmış olmalısın. Etmiştik muhabbetini de evet ben çıkmak istiyorum fakat atılarak Çokkk yoruldum deadım ondan sebep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…