oo diyorsun ki ben klas bir insanın sabah aç karnıma kahvemi içerimHerkes uyurken bi şeyler yapmak hoşuma gidiyor. Bi de aç karnına kahve içmek de şık oluyor
Zannımca vücudum tatilden ve tembellikten sıkıldıoo diyorsun ki ben klas bir insanın sabah aç karnıma kahvemi içerimşahsen ben olsam hayatta kalkmam ya işe zor gidiyorum her sabah bıraksan akşama kadar uyurum ben
anladım ben tatilde olunca insan hep erken kalkar zaten işin olsa kalkamazsınZannımca vücudum tatilden ve tembellikten sıkıldıKendimi ayarlayarak kalkmadım yani. Sabah 9da uyanayım diye alarm kurup uyanamayan bi insanım aslında
Görüşmek üzeree
Evrenin değişmez kanunlarındananladım ben tatilde olunca insan hep erken kalkar zaten işin olsa kalkamazsın
oo diyorsun ki ben klas bir insanın sabah aç karnıma kahvemi içerimşahsen ben olsam hayatta kalkmam ya işe zor gidiyorum her sabah bıraksan akşama kadar uyurum ben
Bence de canım da şu ülkedeki olaylardan eve çok zor geliyorum yarın başlıyim o zamanketen prenses tatlım biliyorum yoğun oluyorsun ama bari menünü yaz kısaca o gün neyaptın özetle de bilelim. Kopma buradan bakk yoksa ceza geliyor kapıda... :)))))
Bence de canım da şu ülkedeki olaylardan eve çok zor geliyorum yarın başlıyim o zaman
Canım menülerini beğenerek takip ediyorum Çokkk güzellGünaydın arkadaşlarım
27.07.2016
Sabah 08:30
Zencefilli Sade Nescafe
Kahvaltı 09:30
1 dilim karpuz
Mısır püskülü- Funda – Tarçınlı yeşilçay ile hazırlanmış bitki çayı
Öğle 13:30
2 dilim ızgara piliç but
Yeşil salata
Yoğurt
Ara 16:00
Yeşilçay
Akşam 19:00
2 yumurta ile hazırlanmış yulaflı dereotlu omlet
Yarım kase yoğurt
Bitkiçayı
3 lt su
Spor = Sabah 50 mekik
Akşam yazarım
Kolaylıklar dilerim canım ne arazisi napiyosun oralarda bakim??HHerkese günaydın bugün yogunum arazideyim tüm gün
günaydın kızlar ben gelmek istiyorum artık ama 78 kılo oldumApriL_2007 bayagı bı cozutma evresi yasadımm
düzene girmek lazım
Canım menülerini beğenerek takip ediyorum Çokkk güzellherşey tam ayarında kararında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?