Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

oo diyorsun ki ben klas bir insanın sabah aç karnıma kahvemi içerim şahsen ben olsam hayatta kalkmam ya işe zor gidiyorum her sabah bıraksan akşama kadar uyurum ben
Zannımca vücudum tatilden ve tembellikten sıkıldı Kendimi ayarlayarak kalkmadım yani. Sabah 9da uyanayım diye alarm kurup uyanamayan bi insanım aslında

oo diyorsun ki ben klas bir insanın sabah aç karnıma kahvemi içerim şahsen ben olsam hayatta kalkmam ya işe zor gidiyorum her sabah bıraksan akşama kadar uyurum ben

Al benden de o kadar! Hepp hayalim sabah erken kalkıp koşu bandında takılmak ama nerdeeee, gözümü zor açıyorum koşa koşa servise yetişiyorum...

İyi geceler deadline sana, bol bol dinlen kuzum yarın görüşürüz fıstığım

Günaydın arkadaşlarım

27.07.2016

Sabah 08:30

Zencefilli Sade Nescafe

Kahvaltı 09:30

1 dilim karpuz

Mısır püskülü- Funda – Tarçınlı yeşilçay ile hazırlanmış bitki çayı

Öğle 13:30

2 dilim ızgara piliç but

Yeşil salata

Yoğurt

Ara 16:00

Yeşilçay

Akşam 19:00

2 yumurta ile hazırlanmış yulaflı dereotlu omlet

Yarım kase yoğurt

Bitkiçayı

3 lt su

Spor = Sabah 50 mekik
Akşam yazarım

Canım menülerini beğenerek takip ediyorum Çokkk güzell herşey tam ayarında kararında

HHerkese günaydın bugün yogunum arazideyim tüm gün
Kolaylıklar dilerim canım ne arazisi napiyosun oralarda bakim??
günaydın kızlar ben gelmek istiyorum artık ama 78 kılo oldum ApriL_2007 bayagı bı cozutma evresi yasadımm
düzene girmek lazım

Hoşgeldin canımm, tabiki gell bakarız çıktığında ki kiloya ona göre listeye ekleriz. Ama liste mühim değil sen hazırsan hemen başla menü paylaşmaya

günaydııın
deadline dün yazamadım canım menümü hemen giriyorum

12.15: 3 tane incir
13.30: 1 tabak kepekli pirinç ile yaptığım ıspanak yemeği
14.45: fırında sebze közü
18.10 : fırında sebze közü
40 dk yürüyüş
3 lt su
3 fincan bitki çayı

dün baklagil alamadım bugün yapacağım yemeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…