haa anladım canım,evet evde kahvaltı yapmak en sağlıklısıİş yerine geçerken aldım ayaküstü yemek için. Evden kahvaltı yapıp çıkacağım artık.
Bu sefer zayıflamazsam hayatımın sonuna kadar şişko kalacağıma inancam
Sen ne güzel 87 den 75 e düşmüşsün maaşallah.
Spor olarak ne yapıyorsun?
ayy anladım canım bebiş varmış2008 de öyleydim ahhhh ah
Biberiye yağını denemedim hiç. Onu da alırım .
Çatlaktan çok ne var . Hamilelikte oluştu hepsi.
ayy anladım canım bebiş varmış
yeniden manken olacağız inşallah
haa anladım canım,evet evde kahvaltı yapmak en sağlıklısı
teşekkür ederim canım,ben şu an sadece yürüyüş yapıyorum.ama her gün,45-90 dk arası değişiyor
aynen aynen,şu 60'ları bir göreyim yeterEvet ablası 5 yaşında oğlum var.
İnşallah :) Ben mankenlikten de vazgeçtim Normal halime dönsem yeter :)
ay canım çok haklısın ya,o konuda ben de zorlanıyorum ama zorlayıp çıkınca devamı geliyorBende yürüyüşe üşendiğim kadar hiç bişeye üşenmiyorum. Akşam eve girince çıkasım gelmiyor
Bende yürüyüş seviyorum diğerleri çok zor geliyor. Yada spor salonuna gitmem lazım evde mümkün değil öyle yer hareketleri :)))))ay canım çok haklısın ya,o konuda ben de zorlanıyorum ama zorlayıp çıkınca devamı geliyor
bana da yer sporları zulum geliyor,şınav,mekik vs
Sağol canım denetleme kontrol yapıyorum :)Kolaylıklar dilerim canım ne arazisi napiyosun oralarda bakim??
Hoşgeldin canımm, tabiki gell bakarız çıktığında ki kiloya ona göre listeye ekleriz. Ama liste mühim değil sen hazırsan hemen başla menü paylaşmaya
Canım sağol bende akşamları sapıtıyordum burası iyi geldi bana tutuyorum kendimi aç yatiyorum buda iyi oldu eksileri görmeye basladim bide regl olaydimakşama kadar süper , sonra sapıttım azcık.. sen maaşallah harika gidiyorsunn
aşkoooşşş ertesi gün yazıyorum menümü .. aynı gün mü yazayım..
kolay gelsin canımm , bu saıcakta dikkat et kendine
olsun canım geell geell beraber toparlanıcaz
Açık havada yürüyüşe bayılıyorum eve koşu bandi almıştım kullanamadim sıkıldım sattimBende yürüyüş seviyorum diğerleri çok zor geliyor. Yada spor salonuna gitmem lazım evde mümkün değil öyle yer hareketleri :)))))
ben salona gideceğim yer hareketlerini şu an yapamıyorum.yere uzanıyorum ve öyle kalıyorumBende yürüyüş seviyorum diğerleri çok zor geliyor. Yada spor salonuna gitmem lazım evde mümkün değil öyle yer hareketleri :)))))
canım regl olamıyorsan rezene iç,bana o iyi geldiCanım sağol bende akşamları sapıtıyordum burası iyi geldi bana tutuyorum kendimi aç yatiyorum buda iyi oldu eksileri görmeye basladim bide regl olaydim
bende de koşu bandı var canım ama ben ikisini de yapıyorum.bazen açık havada bazen koşu bandında :) keşke satmasaydın,eğimli falan oluyor ya bence iyi oluyor.bir de film falan izliyorum ben yürürken sıkılmıyorum.diğer türlü sıkıcı haklısınAçık havada yürüyüşe bayılıyorum eve koşu bandi almıştım kullanamadim sıkıldım sattim
Gelmeyince nasıl da belli oluyor yokluğu :))))) gelsene dagatesi mcukkkdagatesi bayağıdır konuşmuyoruz nasıl oldun canım?
Gelmeyince nasıl da belli oluyor yokluğu :))))) gelsene dagatesi mcukkk
benim de kasımda 65 altı olmam lazım,asılalım bence de artık
ayrıca ağırlık çalışmam lazım benim deee
Tarifi çaldım
Kasım başında bişey mi var kuzum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?