Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

haa anladım canım,evet evde kahvaltı yapmak en sağlıklısı

teşekkür ederim canım,ben şu an sadece yürüyüş yapıyorum.ama her gün,45-90 dk arası değişiyor

haa anladım canım,evet evde kahvaltı yapmak en sağlıklısı

teşekkür ederim canım,ben şu an sadece yürüyüş yapıyorum.ama her gün,45-90 dk arası değişiyor

Bende yürüyüşe üşendiğim kadar hiç bişeye üşenmiyorum. Akşam eve girince çıkasım gelmiyor

ay canım çok haklısın ya,o konuda ben de zorlanıyorum ama zorlayıp çıkınca devamı geliyor
bana da yer sporları zulum geliyor,şınav,mekik vs
Bende yürüyüş seviyorum diğerleri çok zor geliyor. Yada spor salonuna gitmem lazım evde mümkün değil öyle yer hareketleri :)))))

Sağol canım denetleme kontrol yapıyorum :)

Canım sağol bende akşamları sapıtıyordum burası iyi geldi bana tutuyorum kendimi aç yatiyorum buda iyi oldu eksileri görmeye basladim bide regl olaydim

Bende yürüyüş seviyorum diğerleri çok zor geliyor. Yada spor salonuna gitmem lazım evde mümkün değil öyle yer hareketleri :)))))
ben salona gideceğim yer hareketlerini şu an yapamıyorum.yere uzanıyorum ve öyle kalıyorum ayağımı kolumu kıpırdatasım gelmiyor

Açık havada yürüyüşe bayılıyorum eve koşu bandi almıştım kullanamadim sıkıldım sattim
bende de koşu bandı var canım ama ben ikisini de yapıyorum.bazen açık havada bazen koşu bandında :) keşke satmasaydın,eğimli falan oluyor ya bence iyi oluyor.bir de film falan izliyorum ben yürürken sıkılmıyorum.diğer türlü sıkıcı haklısın

-bugünkü menüm-
10.00: 8 tane taze fındık,1 muz
11.45: 1 tabak barbunya yemeği
14.30: 3 tane ceviz
16.00: 1 tabak köz sebze salatası
45 dk yürüyüş
günü 3 lt su ile kapatırım
3 fincan da bitki çayını içerim
daha da bir şey yemem erkenden yatacağım bugün çünkü dün 2 saat uyudum

benim de kasımda 65 altı olmam lazım,asılalım bence de artık
ayrıca ağırlık çalışmam lazım benim deee

Ağırlığa bayağı asıldım canım haftada 3 gün ağırlık programı kardiyo daha az olcak 45 dk en fazla..eğer yapabilirsen de 2 gün kardiyo yap dedi hoca..4 yapsam o bile yeter..sıkılşmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…