Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

benim de kasımda 65 altı olmam lazım,asılalım bence de artık
ayrıca ağırlık çalışmam lazım benim deee

akşama kadar süper , sonra sapıttım azcık.. sen maaşallah harika gidiyorsunn
aşkoooşşş ertesi gün yazıyorum menümü .. aynı gün mü yazayım..
HHerkese günaydın bugün yogunum arazideyim tüm gün
kolay gelsin canımm , bu saıcakta dikkat et kendine
günaydın kızlar ben gelmek istiyorum artık ama 78 kılo oldum ApriL_2007 bayagı bı cozutma evresi yasadımm
düzene girmek lazım
olsun canım geell geell beraber toparlanıcaz

dünkü menüm
sabah 08:00 :2 yumurta
09:30 sade türk kahvesi
12:00 yarım kase yayla çorbası, 2 tane izmir köfte, 1 dilim ekmek, 2 kaşık yoğurt
15:00 1 armut
16:30 sade nescafe, 1 avuç fıstık
18:30 1 kae yoğurt, içine 2 kaşık yılaf ezmesi, 2 kaşık nesfit
20:00 dondurma 2 top vardır herhalde
su:3.5 lt
spor yok

2 gündür geç kalıyorum bildirimlerde cezamı yiyeceğim yakında
canım en son kaça kadar yapmamız gerekiyor bildirimi,dikkat edeyim bundan sonra

çok güzel canım menün
hadi bakalım bu cuma kaç geleceğiz
adımızın hakkını verelim,hızlı ve organik olalım
bir de mekiği nasıl çekiyorsun ya valla 75 kiloyum diye çekemiyorum diyordum ama demek ki sorun bende

Hiç güleceğim yoktu ya 75 kilo olsam ohooo daha rahat çekerim. Çok zorlanıyorum ama yaptıkça alışıyor insan. Ter içinde kalıyorum gerçekten. En sevmediğim spor hareketidir kendisi ama bu lanet göbek de onsuz gitmeyecek belli ki.

İnşallah bu Cuma hakkını vericez adımızın. Ben organiklik adına tüm baharat bitki ve sebzeleri seferber ettim

Hızlılık adına verdiğim kilolar konuşacak...

Herkes sıkılaştığımı söylüyor İnşallah kilo kaybı da yaşarım.

Tatlım o dondurma 2 top ile kaldıysa yinede sorun yok ucuz atlatmışsın gerisi zaten süper menünün...

benim de en sevmediğim hareketlerden
ben armut tipliyim bende basen çok basen
ben de şimdi pazara gideceğim yine dolduracağım evi sebze meyvelerle
önemli olan sıkılaşmak zaten canım,bu menülerle ve sporla güzel kilo vereceksin sen ben inanıyorum

Tatlım o dondurma 2 top ile kaldıysa yinede sorun yok ucuz atlatmışsın gerisi zaten süper menünün...
umarımmm.. off çok moralim bozuk dünden beri.. yatmak uyumak yemek yemek istiyorum başka da bişey istemiyorum..
arada karikatürlere bakıp eğleniyroum geçiyo birazcık :)
sonra yine başlıyor..

Günaydın anca gelebildim.
Dün akşam yüzmeye gittim eve gelince yorgunluktan sızdım resmen

İlk bildirimimi biraz geç olsada yapayım.

Kahvaltı:
1 simit

Öğle
3 küçük zeytinyağlı biber dolması

Akşamüstü
1 elma

Akşam hatta saat 10 civarı
1 kase yoğurt

Spor
2 saat yüzdüm doya doya

İlk gün için menüm pek iç açıcı değildi ama akşamı atlayarak toparlamaya çalıştım.

Deadteam adı daha bir çekici geldi bana Ama Speedkilosa katılayım 3 leyelim. Daha iyi olur sanki. Gerçi takımlar olarak kendi aramızda mı yarışacağız ne yapacağız anlayamadım ama geçmişi okuyacağım birazdan fırsat bulduğumda.

2 gündür geç kalıyorum bildirimlerde cezamı yiyeceğim yakında
canım en son kaça kadar yapmamız gerekiyor bildirimi,dikkat edeyim bundan sonra
Yok canlarim birgün sonra da yapabilirsiniz ben yazdınız sa kaçırdım mi diye sordum ona ceza yok ya bugün ya dünun menüsünü paylasabilirsiniz

İnşallah canım ya

Senin mekik değilde bacak çalışman gerekiyor o zaman. Yürüyüş yapman lazım. Bir de yağ yakıcı kremler yada yağlar sürdünmü tamamdır

Ben de yürüyüşe başlıycam inşallah. Parkta da spor aletlerini kullandım mı oh değmen keyfime

Benim göbeğim çok fazla. Kırmızı biber yağı yaptım kendime. 2 sb zeytinyağına 1 çay bardağı pulbiber koydum 15 gün beklettim.Oldu biber yağı
İki gündür sabah işe gelmeden onu sürüp korsemi giyiyorum. Çok terliyorum ama napiyim. Bıktım bu göbekten.

canım bence gayet güzel olmuş menün,ben beğendim sadece simiti bir daha yarım ye yiyeceksen yanına da bir şeyler ekle,domates,salatalık,zeytin gibi

Yok canlarim birgün sonra da yapabilirsiniz ben yazdınız sa kaçırdım mi diye sordum ona ceza yok ya bugün ya dünun menüsünü paylasabilirsiniz
ohh tamam şeker rahatladım,bazen internetimde falan da sorun oluyor çünkü.yine de akşamdan yazmaya çalışacağım artık sana zor olmasın

canım sen de elma tiplisin o zaman ama bir şey diyeyim mi sen zayıflarsan fıstık olursun fıstık.çünkü mankenlerin çoğu elma tipliymiş
ben zaten spor olarak sadece yürüyüş yapabiliyorum şu an,ama yakında ağırlık falan da çalışacağım
kendin de hazırlayabilirsin şey de yapabilirsin,aktarlarda biberiye yağı satılıyor.onu sürüp daha sonra çöp poşetleri oluyor ya karnına onu sarıp spor yaparsan ya da sabaha kadar yatarsan çok güzel terlersin yağlardan da kurtulursun
bir de canım karnında çatlak vs oluştu mu acaba senin?

canım bence gayet güzel olmuş menün,ben beğendim sadece simiti bir daha yarım ye yiyeceksen yanına da bir şeyler ekle,domates,salatalık,zeytin gibi
İş yerine geçerken aldım ayaküstü yemek için. Evden kahvaltı yapıp çıkacağım artık.
Bu sefer zayıflamazsam hayatımın sonuna kadar şişko kalacağıma inancam
Sen ne güzel 87 den 75 e düşmüşsün maaşallah.
Spor olarak ne yapıyorsun?

2008 de öyleydim ahhhh ah

Biberiye yağını denemedim hiç. Onu da alırım .

Çatlaktan çok ne var . Hamilelikte oluştu hepsi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…