benim de kasımda 65 altı olmam lazım,asılalım bence de artıknugün ki menümü yazayım kızlar
sabah 9,00 3 dilim peynir,1 salatlık,1 domates,5 zeytin
öğlen 13,00 haşlanmış tavuk göğsü büyük bir dilim,bol salata
spor öncesi 17,00 1 bardak tarçınlı süt ya da latte yağsız sütle
spor 45 dk yürüyüş en az hızlı tempo 45 dk ağırlık
spor sonrası eve gitmem 22:00 yi bulduğundan yağsız yemek varsa ya da et biraz yoksa meyve ve süt içer yatarım
sporda çok asılıyorum enerji kalmıyo hiç..
kasım da 65 altı olmam lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
akşama kadar süper , sonra sapıttım azcık.. sen maaşallah harika gidiyorsunnHerkese merhaba güne 1 su bardağı limonlu su ve 1 saat yürüyüşle başladım
7.30 yulaf kepekli omlet peynir zeytin salatalık domates
10.30 sade Türk kahvesi
12.00 bir porsiyon taze fasulye 3 kaşık chia tohumlu yoğurt
14.00 yeşil çay ve çiğ fındık
16.00 bir fincan neskafe
18.00 bir tabakbtaze fasulye ve 3 parca tavuk
3 lt kadar su
ispanyol sen neelr yaptın canım
aşkoooşşş ertesi gün yazıyorum menümü .. aynı gün mü yazayım..
kolay gelsin canımm , bu saıcakta dikkat et kendineHHerkese günaydın bugün yogunum arazideyim tüm gün
olsun canım geell geell beraber toparlanıcazgünaydın kızlar ben gelmek istiyorum artık ama 78 kılo oldumApriL_2007 bayagı bı cozutma evresi yasadımm
düzene girmek lazım
2 gündür geç kalıyorum bildirimlerde cezamı yiyeceğim yakında
çok güzel canım menünGünaydın arkadaşlarım
27.07.2016
Sabah 08:30
Zencefilli Sade Nescafe
Kahvaltı 09:30
1 dilim karpuz
Mısır püskülü- Funda – Tarçınlı yeşilçay ile hazırlanmış bitki çayı
Öğle 13:30
2 dilim ızgara piliç but
Yeşil salata
Yoğurt
Ara 16:00
Yeşilçay
Akşam 19:00
2 yumurta ile hazırlanmış yulaflı dereotlu omlet
Yarım kase yoğurt
Bitkiçayı
3 lt su
Spor = Sabah 50 mekik
Akşam yazarım
çok güzel canım menün
hadi bakalım bu cuma kaç geleceğiz
adımızın hakkını verelim,hızlı ve organik olalım
bir de mekiği nasıl çekiyorsun ya valla 75 kiloyum diye çekemiyorum diyordum ama demek ki sorun bende
Tatlım o dondurma 2 top ile kaldıysa yinede sorun yok ucuz atlatmışsındünkü menüm
sabah 08:00 :2 yumurta
09:30 sade türk kahvesi
12:00 yarım kase yayla çorbası, 2 tane izmir köfte, 1 dilim ekmek, 2 kaşık yoğurt
15:00 1 armut
16:30 sade nescafe, 1 avuç fıstık
18:30 1 kae yoğurt, içine 2 kaşık yılaf ezmesi, 2 kaşık nesfit
20:00 dondurma2 top vardır herhalde
su:3.5 lt
spor yok
benim de en sevmediğim hareketlerdenHiç güleceğim yoktu ya75 kilo olsam ohooo daha rahat çekerim. Çok zorlanıyorum ama yaptıkça alışıyor insan. Ter içinde kalıyorum gerçekten. En sevmediğim spor hareketidir kendisi ama bu lanet göbek de onsuz gitmeyecek belli ki.
İnşallah bu Cuma hakkını vericez adımızın. Ben organiklik adına tüm baharat bitki ve sebzeleri seferber ettim
Hızlılık adına verdiğim kilolar konuşacak...
Herkes sıkılaştığımı söylüyorİnşallah kilo kaybı da yaşarım.
umarımmm.. off çok moralim bozuk dünden beri.. yatmak uyumak yemek yemek istiyorum başka da bişey istemiyorum..Tatlım o dondurma 2 top ile kaldıysa yinede sorun yok ucuz atlatmışsıngerisi zaten süper menünün...
Deadteam adı daha bir çekici geldi banatakım isimleri belli oldukça ekleyelimbizimki tamam
HIZLI VE ORGANİK===>>fitblack -- @dagatesi -- Z zehragurbuz
SPEEDYKİLOS===>>@Merops ---ApriL_2007
38 LİK ÇITIRLAR===>>ispanyol ---@zensim
DEADTEAM ===>> @andelib--deadline @dagatesi
@keten prenses --- @Wightsky
_Simurg_ bu takımlardan ya deadteam ya da speedykilos a yazayım dedim seni ikisinden birini seçebilirsin sana bırakıyorum hepsi aktif takılıyor takımların nerde olduğun farketmez ama senin kararın olsun
dünkü menüm
sabah 08:00 :2 yumurta
09:30 sade türk kahvesi
12:00 yarım kase yayla çorbası, 2 tane izmir köfte, 1 dilim ekmek, 2 kaşık yoğurt
15:00 1 armut
16:30 sade nescafe, 1 avuç fıstık
18:30 1 kae yoğurt, içine 2 kaşık yılaf ezmesi, 2 kaşık nesfit
20:00 dondurma2 top vardır herhalde
su:3.5 lt
spor yok
Yok canlarim birgün sonra da yapabilirsiniz ben yazdınız sa kaçırdım mi diye sordum ona ceza yok ya bugün ya dünun menüsünü paylasabilirsiniz2 gündür geç kalıyorum bildirimlerde cezamı yiyeceğim yakında
canım en son kaça kadar yapmamız gerekiyor bildirimi,dikkat edeyim bundan sonra
benim de en sevmediğim hareketlerden
ben armut tipliyim bende basen çok basen
ben de şimdi pazara gideceğim yine dolduracağım evi sebze meyvelerle
önemli olan sıkılaşmak zaten canım,bu menülerle ve sporla güzel kilo vereceksin sen ben inanıyorum
canım bence gayet güzel olmuş menün,ben beğendimGünaydın anca gelebildim.
Dün akşam yüzmeye gittim eve gelince yorgunluktan sızdım resmen
İlk bildirimimi biraz geç olsada yapayım.
Kahvaltı:
1 simit
Öğle
3 küçük zeytinyağlı biber dolması
Akşamüstü
1 elma
Akşam hatta saat 10 civarı
1 kase yoğurt
Spor
2 saat yüzdüm doya doya
İlk gün için menüm pek iç açıcı değildi ama akşamı atlayarak toparlamaya çalıştım.
Deadteam adı daha bir çekici geldi banaAma Speedkilosa katılayım 3 leyelim. Daha iyi olur sanki. Gerçi takımlar olarak kendi aramızda mı yarışacağız ne yapacağız anlayamadım ama geçmişi okuyacağım birazdan fırsat bulduğumda.
ohh tamam şekerYok canlarim birgün sonra da yapabilirsiniz ben yazdınız sa kaçırdım mi diye sordum ona ceza yok ya bugün ya dünun menüsünü paylasabilirsiniz
canım sen de elma tiplisin o zaman ama bir şey diyeyim mi sen zayıflarsan fıstık olursun fıstık.çünkü mankenlerin çoğu elma tipliymişİnşallah canım ya
Senin mekik değilde bacak çalışman gerekiyor o zaman. Yürüyüş yapman lazım. Bir de yağ yakıcı kremler yada yağlar sürdünmü tamamdır
Ben de yürüyüşe başlıycam inşallah. Parkta da spor aletlerini kullandım mı oh değmen keyfime
Benim göbeğim çok fazla. Kırmızı biber yağı yaptım kendime. 2 sb zeytinyağına 1 çay bardağı pulbiber koydum 15 gün beklettim.Oldu biber yağı
İki gündür sabah işe gelmeden onu sürüp korsemi giyiyorum. Çok terliyorum ama napiyim. Bıktım bu göbekten.
İş yerine geçerken aldım ayaküstü yemek için. Evden kahvaltı yapıp çıkacağım artık.canım bence gayet güzel olmuş menün,ben beğendimsadece simiti bir daha yarım ye yiyeceksen yanına da bir şeyler ekle,domates,salatalık,zeytin gibi
canım sen de elma tiplisin o zaman ama bir şey diyeyim mi sen zayıflarsan fıstık olursun fıstık.çünkü mankenlerin çoğu elma tipliymiş
ben zaten spor olarak sadece yürüyüş yapabiliyorum şu an,ama yakında ağırlık falan da çalışacağım
kendin de hazırlayabilirsin şey de yapabilirsin,aktarlarda biberiye yağı satılıyor.onu sürüp daha sonra çöp poşetleri oluyor ya karnına onu sarıp spor yaparsan ya da sabaha kadar yatarsan çok güzel terlersin yağlardan da kurtulursun
bir de canım karnında çatlak vs oluştu mu acaba senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?