Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ispanyol cancagazim ve tüm grup sakinleri
Sabah sade Türk kahvesi
1 saat yürüyüş
07.15 kepek ekmekli tost salatalık domates zeytin (aslında ekmek yeni yorum ama arabd midem bulunmasın dedim)
12.15 taze fasulye 4 parça tavuk
17.00 çok minnak çikolata valla bir lokmacık.

18.30 piyaz cacık 3 dilim karpuz
Bugün ara Öğün ve suyu tam yapamadim dışarda olduğum icin

deadline
09:30-1 tane haşlanmış yumurta, 5 zeytin, 1 salatalık, peynir, tahin, maydanoz
11:00-Karpuz, 5-6 tane leblebi
14:30-Leblebi, kuru kayısı
18:15-Leblebi, kuru kayısı
20:00-2 biber dolması, 5-6 kaşık türlü, karpuz
1 saat kadar yürüyüş
Yatana kadar da 2 litreye tamamlarım suyu ve birazdan da maden suyu içerim belki

bu tabloyu ve kuralları kardeş takımımızın izniyle alıp bize uyarladım kızlar çok hoşuma gitti tablo bu tablo daki günler kısmına menü paylaşıp menüsü uygun olanlara sembolü paylaşmayana ?? ve paylaşıp menü uygun olmayana işareti koyacağız menü ve spor paylaşmayan yada haftada iki kereden fazla işaret alan yarışmacımıza spor cezası vereceğz ve hafta boyunca spor yada menüsü iyi olanlara haftada bir ödül hakkı vardır başka kurallar eklenecektir yada değiştirilecektir bu bir taslaktır kural tavsiyesi olan kaptan ve yardımcılarımızı ve üylerimizi de açık oturuma davet ediyorum ApriL_2007 @blackswannina94 dagatesi yönetim kadrosunun dikkatine

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
april_2007 -------
deadline---- ---
blackswannina94-------
dagatesi-------
Merops --- ----
keten prenses-------
ispanyol-------
Wightsky -------
andelib---- ---
Zehragrbzdrn----- M--
zensim-------
Mavi_Cadii--------
_Simurg_ -------
sevilay80-------
[TR][/TR]

tamam vanım eklieyceğim oraya takımın onayıyla şimdi tam bir yarış yok ama çekişme diyelim hangi takımdan daha çok kilo verilecek daha güzel menüler olacak falan aslında asıl amaç daha rahat destek olmak şimdi ortaya yazınca çok karışıyor birde muhabbet kopuk oluyor şimdi en azaından herkes takım arkadaşını desteklemek ve kontrol etmekle yükümlü öyle düşün hemde kaynaşıp muhabbet etmiş oluyoruz

Son düzenleme:
takım isimleri belli oldukça ekleyelim bizimki tamam

HIZLI VE ORGANİK===>>@blackswannina94-- dagatesi -- Z zehragurbuz

SPEEDYKİLOS===>> amsterdam12 --- ApriL_2007 --- _Simurg_

38 LİK ÇITIRLAR===>> ispanyol --- zensim

DEADTEAM ===>> andelib -- deadline dagatesi

keten prenses --- Wightsky

ApriL_2007 simugu takıma kabul ediyormusunuz speedy kilos u tercih etti valla bak onuda ekleyeceğim size şimdilik eşi olana kadar kaynaşırsanız kalablir bile

_Simurg_ bu takımlardan ya deadteam ya da speedykilos a yazayım dedim seni ikisinden birini seçebilirsin sana bırakıyorum hepsi aktif takılıyor takımların nerde olduğun farketmez ama senin kararın olsun [/QUOTE]

Sabah 8 1 erik 2 kayisi

oglen 3 yarim.gozleme hazir yufkali kasarli

aksam 8 6 7 kasik eriste yarim bardak syran

tum gun yattigim icin yemek yiyemedim sabah ve aksami esim hazirladi boyle oldu ondan ama aksam uzeri oglusla yarim saat dans ettik. Suyum suan 2 litre micemedim ama gece yatana kadar 3 litreyi gecer icim yaniyor cunku

insallah bu savma beslenmeye cuma arti cikmam. Dun sabah cok guzel bir rakam gormustum ama insallah kalmistir

bugünkü menüm

sabah 06
2 dilim ekmek
2 dilim peynir

ara 10
1 yesil elma

öğle 12
bir kase mercimek çr
2 but haşlama küçük
salata

ara 15
1 ayran
1 salatalık
3galeta

akşam 19
4 kaşık yulaf ezmesi kuru meyveli
4 kaşık yoğurt
2 ceviz
2 kuru kayısı
1 kuru incir

spor bilmiyorum suanda su 3 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…