Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

valla bazı özellikleri güzel tabi ama çokta bir işe yaramıyor ya arada böyle şeyler ha kırmızı kırmızı dolaşıyorum kırmızıyı da çok severim

bende zaten ona bayılıyorum . süper görünüm...

ApriL_2007 ya benim metabolizma yine durdu ya bir adım ileri gidemiyorum april spor falan da var beni biliyorsun acaba akşam yemeğini azatsam mı haftaya sadece yoğurt meyve yada süt falan mı yapsam önerin var mı

Canımm dediğin gibi yap mesela 1 kabak al rendele azcık yağ ile pişir üzerine soğuyunca sarmsaklı dereotlu yogurdu dök , sonraki gün yarım tavuk gögsü haşla salata ile ye , sonraki gün 2 dilim karpuz 2 dilim peynir 1 yumurta haşla , sonraki gün mesela yeşil mercimek yemegi ye sadece 8 kaşık böyle v.b. sekilde gecir bakalım ve sadece sabah ekmek ye ögle akşam yook

yemek 7 gibi yendiyse 9 gibi ufak bir ara ögün yap

Erkek arkadaşımın kız kardeşinin düğünü var 5 kasım'da..beni de davet ettiler.tüm sülaleye giricem bi anda güzel olmam lazım kuzum

Ooooo hakikatten çok önemliymiş ilk izlenim ilk görüş hep akıllarda o kalır. yapmalıyız kzuum pes etmek yok sebebinde çok iddaalıymış olacak bu sefer öyle hissettim

canımm bu nasıl menü leblebi leblebi lütfen vitaminli beslenelim senin saglığın için diyorum protein , kalsiyum, hatta karbonhidrat bile almamız lazım yoksa bütün dengeler bozulur.ve güzel sporun varken yemekten korkma kzuummmm...
aaaa tabiki kabul ediyorum gelmek isteyene kapımız sonuna kadar açık .ama _Simurg_ kilo vermezsen gelir sopa bunu da bil
canmmm sen iyi ol da menü böyle olsun yapacak bişey yok erkek işi böyle olur. dünkü rakama kavuşman dileğiyle

bu tabloyu ve kuralları kardeş takımımızın izniyle alıp bize uyarladım kızlar çok hoşuma gitti tablo bu tablo daki günler kısmına menü paylaşıp menüsü uygun olanlara sembolü paylaşmayana ?? ve paylaşıp menü uygun olmayana işareti koyacağız menü ve spor paylaşmayan yada haftada iki kereden fazla işaret alan yarışmacımıza spor cezası vereceğz ve hafta boyunca spor yada menüsü iyi olanlara haftada bir ödül hakkı vardır başka kurallar eklenecektir yada değiştirilecektir bu bir taslaktır kural tavsiyesi olan kaptan ve yardımcılarımızı ve üylerimizi de açık oturuma davet ediyorum ApriL_2007 fitblack dagatesi yönetim kadrosunun dikkatine

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
april_2007 -------
deadline---- ---
blackswannina94-------
dagatesi-------
Merops--- ----
keten prenses-------
ispanyol-------
andelib---- ---
Zehragrbzdrn----- --
zensim-------
_Simurg_ -------

[TR]

[TR] [/TR][/TR]
[TR][TR][TR][/TR][/tr][/tr]

Son düzenleme:
Ben iyiyim fakat midem tatlı istiyor Yakında regl olacağım ondan galiba
Sen nasılsın arkaaşım
şimdi canım tarçınlı süt cepte bende birkaç şey önereyim yogurda meyve özellikle üzüm atabilirsin bir avuç mesela yada armut üstüne tarçın acayip güzel oluyor sonra elma rendele ocağa al kısık ateşte kavur biraz üstüne dövülmüş 1 ceviz biraz tarçın tamamdır sonra meyve sıkacağı varsa smoothie yapabilirsin istersen bir kaç tarif verebilirm bildiğim

ay çok iyi fikir ya deneyim

simurg iyi çalış bak kaptan azıcık eli merdanelidir ama kendisi sana kaç kilodan kaç kiloya dğştüğünü de söylesinde gaza gel _Simurg_

Reklamlara gellll vatandaş simurg da zayıflarsa işlem tamam gözüm üstünde olcak

Haklısın ya, son zamanlarda çok geçiştiriyorum öğünlerimi
Daha dengeli beslenmeye çalışayım inşallah

Meyveli tarçınlı yoğurt takılayım ben

Haklısın ya, son zamanlarda çok geçiştiriyorum öğünlerimi
Daha dengeli yemeye çalışayım inşallah
Yapma işte en önemlisi sağlık bakkk biz burada bayyaaa yiye yiyeee zayıfladık. sadece düzen önemli ,saatler ,içtiğin su miktarı ve yaptığın spor gerisi gelecek inan bana canımmm. Yağdan değil kastan kaybedersin yazık olur!

ya sen en büyük reklamları hakediyorsun afiş yaptırca sana mezun olunca

evet özellikle üzüm çok güzel oluyor ya birde şeftali böyle küçük küçük doğra içine mis gibi
Tesekkür ederim bebemmm yapmış kadar oldun. Hepimiz başaralım toplu selfie yaparız

Kastan kaybetme kısmını düşünememiştim hiç. Bundan sonra daha dengeli olacağım
evet özellikle üzüm çok güzel oluyor ya birde şeftali böyle küçük küçük doğra içine mis gibi
Okula giderken yanımda götürürdüm bazen, yoğurt taze meyve ceviz tarçın. Herkes burun kıvırırdı ama bence şık bi yiyecek

asıl yenılmesi gereknler onlar boşver elalem ne derse desin seni gittiğin yol önemli. heee bu arada diyet yaptığınıda söyleme sağlıklı beslenmeye çalısıyorum de at başından herkesi...

Ay onlar bi gitsin. Ben neredeyse 1 sene isyerime oglen yemek goturdum. O zaman plaza calisani mi diyeyim o tarz bir yerdeydim
. Herkes bi burun kivirma modunda. Ee
yiyemiyorum ben disarida her yerde yesem de metabolizmam sarsiliyor rahatsiz ediyor midemi bagirsagimi. O zama iste kilolu sayilmanin son demleriydi 3 ay sonra sen zayifladin mi ne yapiyirsun bizde spor yapalim kivamina geldiler. Neyse ki oradan ayrilio baska yere gectim de huzura erdim. Oh miiis. Simdi toplantilarda kuru pasta yemegimj ogrendiler neden yemiyorsun e demiyorlar. Gelenlerden diyen olursa o saglikli yasam saglikli beslenmeci yemez boyle seyler diyorlar cok hosuma gidiyor.

asıl yenılmesi gereknler onlar boşver elalem ne derse desin seni gittiğin yol önemli. heee bu arada diyet yaptığınıda söyleme sağlıklı beslenmeye çalısıyorum de at başından herkesi...

Zaten diyet de yapmiyorz saglikli beslenme andelib

fitblack kuzuum spor yapiyorsun gozumden kacmadi. Bacagin nasil oldu.

Ağırlığa bayağı asıldım canım haftada 3 gün ağırlık programı kardiyo daha az olcak 45 dk en fazla..eğer yapabilirsen de 2 gün kardiyo yap dedi hoca..4 yapsam o bile yeter..sıkılşmak lazım
evet canım sıkılaşmak lazım ben hala yürüyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…