- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
amannn sakınn yenik düşme yemeeeBen iyiyim fakat midem tatlı istiyorYakında regl olacağım ondan galiba
Sen nasılsın arkaaşım
Yaa tarçın hiç aklıma gelmediamannn sakınn yenik düşme yemeeetarcinlı süt iç
valla bazı özellikleri güzel tabi ama çokta bir işe yaramıyor ya arada böyle şeyler ha kırmızı kırmızı dolaşıyorum kırmızıyı da çok severim
ApriL_2007 ya benim metabolizma yine durdu ya bir adım ileri gidemiyorum april spor falan da var beni biliyorsun acaba akşam yemeğini azatsam mı haftaya sadece yoğurt meyve yada süt falan mı yapsam önerin var mı
Erkek arkadaşımın kız kardeşinin düğünü var 5 kasım'da..beni de davet ettiler.tüm sülaleye giricem bi anda güzel olmam lazım kuzum
deadline
09:30-1 tane haşlanmış yumurta, 5 zeytin, 1 salatalık, peynir, tahin, maydanoz
11:00-Karpuz, 5-6 tane leblebi
14:30-Leblebi, kuru kayısı
18:15-Leblebi, kuru kayısı
20:00-2 biber dolması, 5-6 kaşık türlü, karpuz
1 saat kadar yürüyüş
Yatana kadar da 2 litreye tamamlarım suyu ve birazdan da maden suyu içerim belki
aaaa tabiki kabul ediyorum gelmek isteyene kapımız sonuna kadar açık .amatakım isimleri belli oldukça ekleyelimbizimki tamam
HIZLI VE ORGANİK===>>fitblack -- dagatesi -- Z zehragurbuz
SPEEDYKİLOS===>>@Merops ---ApriL_2007 --- _Simurg_
38 LİK ÇITIRLAR===>>@ispanyol---zensim
DEADTEAM ===>>andelib -- deadline dagatesi
keten prenses --- Wightsky
ApriL_2007 simugu takıma kabul ediyormusunuz speedy kilos u tercih etti valla bak onuda ekleyeceğim size şimdilik eşi olana kadar kaynaşırsanız kalablir bile
_Simurg_ bu takımlardan ya deadteam ya da speedykilos a yazayım dedim seni ikisinden birini seçebilirsin sana bırakıyorum hepsi aktif takılıyor takımların nerde olduğun farketmez ama senin kararın olsun
canmmm sen iyi ol da menü böyle olsun yapacak bişey yok erkek işi böyle olur. dünkü rakama kavuşman dileğiyleSabah 8 1 erik 2 kayisi
oglen 3 yarim.gozleme hazir yufkali kasarli
aksam 8 6 7 kasik eriste yarim bardak syran
tum gun yattigim icin yemek yiyemedim sabah ve aksami esim hazirladi boyle oldu ondanama aksam uzeri oglusla yarim saat dans ettik. Suyum suan 2 litre micemedim ama gece yatana kadar 3 litreyi gecer icim yaniyor cunku
insallah bu savma beslenmeye cuma arti cikmam. Dun sabah cok guzel bir rakam gormustum ama insallah kalmistir
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
april_2007 | - | - | - | - | |||
deadline | - | - | - | - | - | ||
blackswannina94 | - | - | - | - | |||
dagatesi | - | - | - | - | |||
Merops | - | - | - | | - | ||
keten prenses | - | - | - | - | - | - | - |
ispanyol | - | - | - | - | - | ||
andelib | - | - | - | - | |||
Zehragrbzdrn | - | - | - | - | |||
zensim | - | - | - | - | |||
_Simurg_ | - | - | - | - | - | - | |
şimdi canım tarçınlı süt cepteBen iyiyim fakat midem tatlı istiyorYakında regl olacağım ondan galiba
Sen nasılsın arkaaşım
ay çok iyi fikir ya deneyimbende zaten ona bayılıyorum . süper görünüm...
Canımm dediğin gibi yap mesela 1 kabak al rendele azcık yağ ile pişir üzerine soğuyunca sarmsaklı dereotlu yogurdu dök , sonraki gün yarım tavuk gögsü haşla salata ile ye , sonraki gün 2 dilim karpuz 2 dilim peynir 1 yumurta haşla , sonraki gün mesela yeşil mercimek yemegi ye sadece 8 kaşık böyle v.b. sekilde gecir bakalım ve sadece sabah ekmek ye ögle akşam yook
yemek 7 gibi yendiyse 9 gibi ufak bir ara ögün yap
simurg iyi çalış bak kaptan azıcık eli merdanelidirOoooo hakikatten çok önemliymişilk izlenim ilk görüş hep akıllarda o kalır. yapmalıyız kzuum pes etmek yok sebebinde çok iddaalıymış olacak bu sefer öyle hissettim
canımm bu nasıl menü leblebi leblebilütfen vitaminli beslenelim senin saglığın için diyorum protein , kalsiyum, hatta karbonhidrat bile almamız lazım yoksa bütün dengeler bozulur.ve güzel sporun varken yemekten korkma kzuummmm...
aaaa tabiki kabul ediyorum gelmek isteyene kapımız sonuna kadar açık .ama_Simurg_ kilo vermezsen gelir sopa bunu da bil
canmmm sen iyi ol da menü böyle olsun yapacak bişey yok erkek işi böyle olur. dünkü rakama kavuşman dileğiyle
Reklamlara gellll vatandaşşimdi canım tarçınlı süt ceptebende birkaç şey önereyim yogurda meyve özellikle üzüm atabilirsin bir avuç mesela yada armut üstüne tarçın acayip güzel oluyor sonra elma rendele ocağa al kısık ateşte kavur biraz üstüne dövülmüş 1 ceviz biraz tarçın tamamdır sonra meyve sıkacağı varsa smoothie yapabilirsin istersen bir kaç tarif verebilirm bildiğim
ay çok iyi fikir ya deneyim
simurg iyi çalış bak kaptan azıcık eli merdanelidirama kendisi sana kaç kilodan kaç kiloya dğştüğünü de söylesinde gaza gel _Simurg_
Haklısın ya, son zamanlarda çok geçiştiriyorum öğünlerimicanımm bu nasıl menü leblebi leblebilütfen vitaminli beslenelim senin saglığın için diyorum protein , kalsiyum, hatta karbonhidrat bile almamız lazım yoksa bütün dengeler bozulur.ve güzel sporun varken yemekten korkma kzuummmm...
Meyveli tarçınlı yoğurt takılayım benşimdi canım tarçınlı süt ceptebende birkaç şey önereyim yogurda meyve özellikle üzüm atabilirsin bir avuç mesela yada armut üstüne tarçın acayip güzel oluyor sonra elma rendele ocağa al kısık ateşte kavur biraz üstüne dövülmüş 1 ceviz biraz tarçın tamamdır sonra meyve sıkacağı varsa smoothie yapabilirsin istersen bir kaç tarif verebilirm bildiğim
Yapma işte en önemlisi sağlık bakkk biz burada bayyaaa yiye yiyeee zayıfladık. sadece düzen önemli ,saatler ,içtiğin su miktarı ve yaptığın spor gerisi gelecek inan bana canımmm. Yağdan değil kastan kaybedersin yazık olur!Haklısın ya, son zamanlarda çok geçiştiriyorum öğünlerimi
Daha dengeli yemeye çalışayım inşallah
ya sen en büyük reklamları hakediyorsun afiş yaptırca sana mezun oluncaReklamlara gellll vatandaşsimurg da zayıflarsa işlem tamam gözüm üstünde olcak
evet özellikle üzüm çok güzel oluyor ya birde şeftali böyle küçük küçük doğra içine mis gibiMeyveli tarçınlı yoğurt takılayım ben
Tesekkür ederim bebemmmya sen en büyük reklamları hakediyorsun afiş yaptırca sana mezun olunca
evet özellikle üzüm çok güzel oluyor ya birde şeftali böyle küçük küçük doğra içine mis gibi
Kastan kaybetme kısmını düşünememiştim hiç. Bundan sonra daha dengeli olacağımYapma işte en önemlisi sağlık bakkk biz burada bayyaaa yiye yiyeee zayıfladık. sadece düzen önemli ,saatler ,içtiğin su miktarı ve yaptığın spor gerisi gelecek inan bana canımmm. Yağdan değil kastan kaybedersin yazık olur!
Okula giderken yanımda götürürdüm bazen, yoğurt taze meyve ceviz tarçın. Herkes burun kıvırırdı ama bence şık bi yiyecekevet özellikle üzüm çok güzel oluyor ya birde şeftali böyle küçük küçük doğra içine mis gibi
asıl yenılmesi gereknler onlar boşver elalem ne derse desin seni gittiğin yol önemli. heee bu arada diyet yaptığınıda söyleme sağlıklı beslenmeye çalısıyorum de at başından herkesi...Kastan kaybetme kısmını düşünememiştim hiç. Bundan sonra daha dengeli olacağım
Okula giderken yanımda götürürdüm bazen, yoğurt taze meyve ceviz tarçın. Herkes burun kıvırırdı ama bence şık bi yiyecek
ya ebnimki biraz yavaş biliyorsunTesekkür ederim bebemmmyapmış kadar oldun. Hepimiz başaralım toplu selfie yaparız
Kastan kaybetme kısmını düşünememiştim hiç. Bundan sonra daha dengeli olacağım
Okula giderken yanımda götürürdüm bazen, yoğurt taze meyve ceviz tarçın. Herkes burun kıvırırdı ama bence şık bi yiyecek
asıl yenılmesi gereknler onlar boşver elalem ne derse desin seni gittiğin yol önemli. heee bu arada diyet yaptığınıda söyleme sağlıklı beslenmeye çalısıyorum de at başından herkesi...
ya sen en büyük reklamları hakediyorsun afiş yaptırca sana mezun olunca
evet özellikle üzüm çok güzel oluyor ya birde şeftali böyle küçük küçük doğra içine mis gibi
evet canım sıkılaşmak lazım ben hala yürüyorum sadeceAğırlığa bayağı asıldım canım haftada 3 gün ağırlık programı kardiyo daha az olcak 45 dk en fazla..eğer yapabilirsen de 2 gün kardiyo yap dedi hoca..4 yapsam o bile yeter..sıkılşmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?