çok güzel menünKızlar selam. Menümü yazayım
Sabah 2 dilim peynir,5 zeytin,2 domates
Öğlen mantarlı omlet yağsız,3 dilim peynir,domates
Akşam salata,4 köfte yağsız tavada
1 elma , yarım haşlanmış mısır
Bugün spor yok
ohhh hedef gibi hedef işteErkek arkadaşımın kız kardeşinin düğünü var 5 kasım'da..beni de davet ettiler.tüm sülaleye giricem bi anda güzel olmam lazım kuzum
yat yatmana bir şey demeyiz ama güç toplamak için vitaminli beslenmen lazım@ispanyol hayirdi doltorcugum neden bozuk moralin.
Aprilil.black kizlar sagolun mutlu ettiniz brni :) daha tam iyi olamadim.tum gun neredeyse yatiyorum. Yemek de yapamadim cok sacma sapan beslendim
kaptanım menün süper gözüküyorbugünkü menüm
sabah 06
2 dilim ekmek
2 dilim peynir
ara 10
1 yesil elma
öğle 12
bir kase mercimek çr
2 but haşlama küçük
salata
ara 15
1 ayran
1 salatalık
3galeta
akşam 19
4 kaşık yulaf ezmesi kuru meyveli
4 kaşık yoğurt
2 ceviz
2 kuru kayısı
1 kuru incir
spor bilmiyorum suanda su 3 lt
canım bence akşam yemeğini azaltma ama saatini geri çek.en son kaçta yiyorsun? akşam 6'dan sonra yemek yemeyi kes bence.ApriL_2007 ya benim metabolizma yine durdu ya bir adım ileri gidemiyorum april spor falan da var beni biliyorsun acaba akşam yemeğini azatsam mı haftaya sadece yoğurt meyve yada süt falan mı yapsam önerin var mı
tarçınlı sütlere koşuyoruzBen iyiyim fakat midem tatlı istiyorYakında regl olacağım ondan galiba
Sen nasılsın arkaaşım
ayy aynen eskiden ben çok çekinirdim şimdi insanları umursamıyorum.vegan olunca mecbursun sürekli bir şeyler taşımaya,tansiyonun düşse hemen gidip bir gofret bile alamıyorsun.şimdi meyvelere kadar yanımda taşıyorum,türklerin zaten muz fobisi var nedense,yine de yiyorum artık takamayacağım milletiAy onlar bi gitsin. Ben neredeyse 1 sene isyerime oglen yemek goturdum. O zaman plaza calisani mi diyeyim o tarz bir yerdeydim
. Herkes bi burun kivirma modunda. Ee
yiyemiyorum ben disarida her yerde yesem de metabolizmam sarsiliyor rahatsiz ediyor midemi bagirsagimi. O zama iste kilolu sayilmanin son demleriydi3 ay sonra sen zayifladin mi ne yapiyirsun bizde spor yapalim kivamina geldiler. Neyse ki oradan ayrilio baska yere gectim de huzura erdim. Oh miiis. Simdi toplantilarda kuru pasta yemegimj ogrendiler neden yemiyorsun e demiyorlar. Gelenlerden diyen olursa o saglikli yasam saglikli beslenmeci yemez boyle seyler diyorlar cok hosuma gidiyor.
ben de ikisini hiç yakıştırmazdım eskidenSu yogurdun icine meyve dograma isini bi ben sevemedim. Hep ayni anda ayri ayri tuketiyorum.
deadline canım spora ek olarak sahilde de yürüdüm 1.5 saat.ama zaten ip atlayan adamım var listede,yine de söyleyeyim dedim
He heee ona nasıl bir fobiymiş ??ayy aynen eskiden ben çok çekinirdim şimdi insanları umursamıyorum.vegan olunca mecbursun sürekli bir şeyler taşımaya,tansiyonun düşse hemen gidip bir gofret bile alamıyorsun.şimdi meyvelere kadar yanımda taşıyorum,türklerin zaten muz fobisi var nedense,yine de yiyorum artık takamayacağım milleti
OlduuuSende 2. Ziplamayi isteseydin
ahahah valla kıskanıyorum seniSende 2. Ziplamayi isteseydin
valla billa. rahat bir şey yiyemiyorsun ama takmamak lazımHe heee ona nasıl bir fobiymiş ??
Olduuu
teşekkür ederizGünaydın 1.takimin citirlar cumaya bol eksiler gorun
Günaydın 1.takimin citirlar cumaya bol eksiler gorun
ohhh hedef gibi hedef işte
benim de kasım sonunda fit olmam gerekiyor biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?