Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

çok güzel menün bakalım bu hafta duraklama evresinden çıkacak mısın artık,kaç kilosun canım şu an?

@ispanyol hayirdi doltorcugum neden bozuk moralin.

Aprilil.black kizlar sagolun mutlu ettiniz brni :) daha tam iyi olamadim.tum gun neredeyse yatiyorum. Yemek de yapamadim cok sacma sapan beslendim
yat yatmana bir şey demeyiz ama güç toplamak için vitaminli beslenmen lazım ev yemekleri yapan yerlerden bir şeyler isteseydin
bol bol meyve-sebze yemeye çalış şu ara

kaptanım menün süper gözüküyor
ApriL_2007 ya benim metabolizma yine durdu ya bir adım ileri gidemiyorum april spor falan da var beni biliyorsun acaba akşam yemeğini azatsam mı haftaya sadece yoğurt meyve yada süt falan mı yapsam önerin var mı
canım bence akşam yemeğini azaltma ama saatini geri çek.en son kaçta yiyorsun? akşam 6'dan sonra yemek yemeyi kes bence.
Ben iyiyim fakat midem tatlı istiyor Yakında regl olacağım ondan galiba
Sen nasılsın arkaaşım
tarçınlı sütlere koşuyoruz keçiboynuzu kemiriyoruz.azıcık tahin+pekmez yiyebiliriz ama azıcık

ayy aynen eskiden ben çok çekinirdim şimdi insanları umursamıyorum.vegan olunca mecbursun sürekli bir şeyler taşımaya,tansiyonun düşse hemen gidip bir gofret bile alamıyorsun.şimdi meyvelere kadar yanımda taşıyorum,türklerin zaten muz fobisi var nedense,yine de yiyorum artık takamayacağım milleti

He heee ona nasıl bir fobiymiş ??
Sende 2. Ziplamayi isteseydin
Olduuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…