Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

deadline ApriL_2007 Benim deneme haftam 1 hafta sonra başlasa olur mu? Yarın şehir dışına çıkacağım 10 gün yokum.
Zaten 3 cuma listeye giriyorsun bebem. Yani haftaya cuma günü olan kilonu tart diğer cumaya kadar gelirsin herhalde sorun değil. Bakarız duruma göre listeye alırız. Peki bu zaman zarfında sen ne yapacaksın sağlıklı beslenmeye devam dimi??

Eeee Adana sıcağı öyle terletir aman dikkat et geç saatte yap. Ooo lazer mi süper fikir bende bu kış başlayacağım rahatlık valla. Düş o kiloya da sonra o düşünsün bakalım! Niye izin vermiyorsa aslında sonuç mükemmel olacak :))))

deadline ziplat dostum adamlari cift cift ziplaat yarim saat yuruyus yaptim. Gecen gun ayakkabi ayagimi vuedugu icin daha cok yuruyemiyorum. Gecsin yuruyecegim
Hahayyyyy zıp zıp olacaksın hep merak etme kuşum. Ne güzel sabah sporu

Diyete devam tabi.
Ama internetim sıkıntılı olur. Paylaşımda bulunamam hergün o yüzden dedim. Yoksa tartılıp bildirim yaparım tabi.

ahh bı anlasam ıstememe sebebbını kıskançlık galıba :)

oyy maaşallaaahh , harikasın beybiii
leblebi kayısı leblebi kayısı gazdan ucuccaksın kıızzzz
ispanyol hayirdi doltorcugum neden bozuk moralin.

Aprilil.black kizlar sagolun mutlu ettiniz brni :) daha tam iyi olamadim.tum gun neredeyse yatiyorum. Yemek de yapamadim cok sacma sapan beslendim
yoruldum galiba , kendime hiç vakit ayırmıyorum.. galiba kocamın ilgisine ihtiyacım var birazz
kuşujm bişeycik olmaz ,,ayrıca fenba değil emnün korkma
ispanyol canım neyin var moralin mi bozuk neden bozuk bu aralar konuşamıyıruz da senin ufaklıklar nasıllar büyüdüler ya birer yaş daha
büyüdüler aşkısııı.. yoruyorlar beni , özellikle de minnakım.. moralim de yrgunluk kendine vakit ayıramama gibi nednelerden galiba bozuk.. aşk istiyorum ,gezmek istiyorum, dinlenmek istiyorum.. kocacım artık çevresinin işlerini halletmeyi bırakıp evle ailesiyle de ilgilensin istiyorum.. off çok şey istiyormuşum içim daraldııı

bugün dayanamadım tartıldım kilo vericeğime almışım nasıl iş yaa.. sıkıntıyı içime atıyorum ondan oluyor galiba

Aaaaa

aaaa

senin manita mi vardi

yabanci mi

Gelmesin dedi yaa
gelmesin gelmesin dagatesi ya onun yokluğunda şiştim de şiştim. kendimi kötü hissederim bayağı.onun çok bir şey diyeceğini sanmam ama rahat olmak istiyorum
yabancı değil,yaban ellerde doktora yapıyor

yine menün harika
akşamki salatanın tam tarifini yazar mısın canım,belki kendime göre yorumlayarak ben de yaparım

ayy ben olsam nasıl inat ederim,65 değil 55 olurum o derece
bu arada tanıştık mı canım ben kaçırdım galiba senin gelişini,kendini anlatır mısın? kaç kilosun şu an?

Diyete devam tabi.
Ama internetim sıkıntılı olur. Paylaşımda bulunamam hergün o yüzden dedim. Yoksa tartılıp bildirim yaparım tabi.
Tamam o zaman anlaştık. Sadece cuma kgunu tart yazamazsanda not al bır yere döndüğünde bakarız canım duruma göre. Konuşuruz anlaşırız devam mı tamam mı diye :))))))
bugün dayanamadım tartıldım kilo vericeğime almışım nasıl iş yaa.. sıkıntıyı içime atıyorum ondan oluyor galiba
İlahi ispanyol alemsin olur canım öyle arada senin tatil zamanın gelmiş daralmışsın iş stresi, ev stresi, çocuk stresi, aşkı özlemek derken durum bu ama geçecek bebeğim. Zamanla herşey düzelecek hep öyle olur bazen bende bekarlığımı çok özlüyorum ne gezerdik beeeee şimdi fırsat buldukça hayat çok yoruyor hep ondan

ayy ben olsam nasıl inat ederim,65 değil 55 olurum o derece
bu arada tanıştık mı canım ben kaçırdım galiba senin gelişini,kendini anlatır mısın? kaç kilosun şu an?
yok tanısmadık canım ben eskı uyeyım ızındeydım burda 70 kadar dustum sonra bı cozuttumm simdi 78 oldum sevim adım adanadayım 1 cocugum var 27 yasındayım

canım bence azmet ve hırslan ver şu 6-8 kiloyu.azıcık bir şeyin kalmış zaten inan bana onları verince motivasyonun,özgüvenin daha bir tavan yapacak.moralin de yerine gelecek

geçecek di miiiiii..seviyorum seniiii
yok tanısmadık canım ben eskı uyeyım ızındeydım burda 70 kadar dustum sonra bı cozuttumm simdi 78 oldum sevim adım adanadayım 1 cocugum var 27 yasındayım

ispanyol aslında çok normal şeyler istiyorsun ama lüks şeyler gibi gösteriyorlar bir süre sonra bazıları
ayy sağol kuzum yaa kendimi iyi hissettirdinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…