aynen valla al kahveyı ızle fılm gıbıııAcayip hırslanırdım senin yerinde olsam ne 65 i 60 olurdum dediğine pişman olurdu sana da motivasyon olsun bence unutma bu lafını .Sonra seyret gözlerinde ki şaşkınlığı hayranlığı
Listeyi erkenden yazip hic bozmamana hayranim
Zaten 3 cuma listeye giriyorsun bebem. Yani haftaya cuma günü olan kilonu tart diğer cumaya kadar gelirsin herhalde sorun değil. Bakarız duruma göre listeye alırız. Peki bu zaman zarfında sen ne yapacaksın sağlıklı beslenmeye devam dimi??deadline ApriL_2007 Benim deneme haftam 1 hafta sonra başlasa olur mu? Yarın şehir dışına çıkacağım 10 gün yokum.
günaydın
ben dün pek düzenli yemedım
ama 45 dk yuruyus yaptım kırpıgıme kadar ter attım :))
bıde benım koca demesınmı 65 ol senı lazere yollarım dıye(ben cok ıstıyorum ama ızın vermıyor)sonunada 65e dusemıyecegın ıcın rahatım dedı uyuzz sey
Hahayyyyy zıp zıp olacaksın hep merak etme kuşum. Ne güzel sabah sporudeadline ziplat dostum adamlari cift cift ziplaat yarim saat yuruyus yaptim. Gecen gun ayakkabi ayagimi vuedugu icin daha cok yuruyemiyorum. Gecsin yuruyecegim
Diyete devam tabi.Zaten 3 cuma listeye giriyorsun bebem. Yani haftaya cuma günü olan kilonu tart diğer cumaya kadar gelirsin herhalde sorun değil. Bakarız duruma göre listeye alırız. Peki bu zaman zarfında sen ne yapacaksın sağlıklı beslenmeye devam dimi??
ahh bı anlasam ıstememe sebebbını kıskançlık galıba :)Eeee Adana sıcağı öyle terletir aman dikkat et geç saatte yap. Ooo lazer mi süper fikir bende bu kış başlayacağım rahatlık valla. Düş o kiloya da sonra o düşünsün bakalım! Niye izin vermiyorsa aslında sonuç mükemmel olacak :))))
Hahayyyyy zıp zıp olacaksın hep merak etme kuşum. Ne güzel sabah sporu
oyy maaşallaaahh , harikasın beybiiiispanyol cancagazim ve tüm grup sakinleri
Sabah sade Türk kahvesi
1 saat yürüyüş
07.15 kepek ekmekli tost salatalık domates zeytin (aslında ekmek yeni yorum ama arabd midem bulunmasın dedim)
12.15 taze fasulye 4 parça tavuk
17.00 çok minnak çikolata valla bir lokmacık.
18.30 piyaz cacık 3 dilim karpuz
Bugün ara Öğün ve suyu tam yapamadim dışarda olduğum icin
leblebi kayısı leblebi kayısı gazdan ucuccaksın kıızzzzdeadline
09:30-1 tane haşlanmış yumurta, 5 zeytin, 1 salatalık, peynir, tahin, maydanoz
11:00-Karpuz, 5-6 tane leblebi
14:30-Leblebi, kuru kayısı
18:15-Leblebi, kuru kayısı
20:00-2 biber dolması, 5-6 kaşık türlü, karpuz
1 saat kadar yürüyüş
Yatana kadar da 2 litreye tamamlarım suyu ve birazdan da maden suyu içerim belki
yoruldum galiba , kendime hiç vakit ayırmıyorum.. galiba kocamın ilgisine ihtiyacım var birazzispanyol hayirdi doltorcugum neden bozuk moralin.
Aprilil.black kizlar sagolun mutlu ettiniz brni :) daha tam iyi olamadim.tum gun neredeyse yatiyorum. Yemek de yapamadim cok sacma sapan beslendim
kuşujm bişeycik olmaz ,,ayrıca fenba değil emnün korkmaSabah 8 1 erik 2 kayisi
oglen 3 yarim.gozleme hazir yufkali kasarli
aksam 8 6 7 kasik eriste yarim bardak syran
tum gun yattigim icin yemek yiyemedim sabah ve aksami esim hazirladi boyle oldu ondanama aksam uzeri oglusla yarim saat dans ettik. Suyum suan 2 litre micemedim ama gece yatana kadar 3 litreyi gecer icim yaniyor cunku
insallah bu savma beslenmeye cuma arti cikmam. Dun sabah cok guzel bir rakam gormustum ama insallah kalmistir
büyüdüler aşkısııı.. yoruyorlar beni , özellikle de minnakım.. moralim de yrgunluk kendine vakit ayıramama gibi nednelerden galiba bozuk.. aşk istiyorum ,gezmek istiyorum, dinlenmek istiyorum.. kocacım artık çevresinin işlerini halletmeyi bırakıp evle ailesiyle de ilgilensin istiyorum.. off çok şey istiyormuşum içim daraldıııispanyol canım neyin var moralin mi bozuk neden bozuk bu aralar konuşamıyıruz da senin ufaklıklar nasıllar büyüdüler ya birer yaş daha
gelmesin gelmesin dagatesi yaAaaaa
aaaa
senin manita mi vardi
yabanci mi
Gelmesin dedi yaa
iyi yaptınGünaydın arkadaşlar
İş başına geçtim ,sizleri selamlamak istedim çayımı içerken
fitblack iyiyim canım sen nasılsın ?
yine menün harikaBugün ki menüm;
Sabah 08:30
Zencefilli-Zerdeçallı-Beşibiryerde Çayı
Kahvaltı 09:30
2 dilim kepek ekmeğine zeytin ezmesi beyaz peynir domatesli tost
Domates-Salatalık-Maydanoz
Şekersiz açık çay
Öğle 13:30
Karpuz
Yoğurt
Yeşilçay
Ara 16:00
Tarçınlı nescafeli süt
2 incir
2 ceviz
Akşam 19:00
Yarım Havuç- Yarım kabak-1 tatlı kaşığı pulbiber-3 kaşık yulaf-1 kase yoğurttan yapılmış salata
Yeşilçay
Spor = Sabah 100 mekik çektim.
ayy ben olsam nasıl inat ederim,65 değil 55 olurum o derecegünaydın
ben dün pek düzenli yemedım
ama 45 dk yuruyus yaptım kırpıgıme kadar ter attım :))
bıde benım koca demesınmı 65 ol senı lazere yollarım dıye(ben cok ıstıyorum ama ızın vermıyor)sonunada 65e dusemıyecegın ıcın rahatım dedı uyuzz sey
Z zehragurbuz benim gibi disiplinli biri çıktı,Gunaydiin
Aa evet. Ben bebisle cikip muzik dinleyemedigim icin tamamen aklimdan cikmis muzikli yurumek :))
Listeyi erkendenyazip hic bozmamana hayranim
Tamam o zaman anlaştık. Sadece cuma kgunu tart yazamazsanda not al bır yere döndüğünde bakarız canım duruma göre. Konuşuruz anlaşırız devam mı tamam mı diye :))))))Diyete devam tabi.
Ama internetim sıkıntılı olur. Paylaşımda bulunamam hergün o yüzden dedim. Yoksa tartılıp bildirim yaparım tabi.
İlahi ispanyol alemsinbugün dayanamadım tartıldım kilo vericeğime almışım nasıl iş yaa.. sıkıntıyı içime atıyorum ondan oluyor galiba
yok tanısmadık canım ben eskı uyeyım ızındeydım burda 70 kadar dustum sonra bı cozuttumm simdi 78 oldum sevim adım adanadayım 1 cocugum var 27 yasındayımayy ben olsam nasıl inat ederim,65 değil 55 olurum o derece
bu arada tanıştık mı canım ben kaçırdım galiba senin gelişini,kendini anlatır mısın? kaç kilosun şu an?
canım bence azmet ve hırslan ver şu 6-8 kiloyu.azıcık bir şeyin kalmış zatenbugün dayanamadım tartıldım kilo vericeğime almışım nasıl iş yaa.. sıkıntıyı içime atıyorum ondan oluyor galiba
geçecek di miiiiii..seviyorum seniiiiTamam o zaman anlaştık. Sadece cuma kgunu tart yazamazsanda not al bır yere döndüğünde bakarız canım duruma göre. Konuşuruz anlaşırız devam mı tamam mı diye :))))))
İlahi ispanyol alemsinolur canım öyle arada senin tatil zamanın gelmiş daralmışsın iş stresi, ev stresi, çocuk stresi, aşkı özlemek derken durum bu ama geçecek bebeğim. Zamanla herşey düzelecek hep öyle olur bazen bende bekarlığımı çok özlüyorum ne gezerdik beeeee şimdi fırsat buldukça hayat çok yoruyor hep ondan
yok tanısmadık canım ben eskı uyeyım ızındeydım burda 70 kadar dustum sonra bı cozuttumm simdi 78 oldum sevim adım adanadayım 1 cocugum var 27 yasındayım
ayy sağol kuzum yaa kendimi iyi hissettirdinnispanyol aslında çok normal şeyler istiyorsun ama lüks şeyler gibi gösteriyorlar bir süre sonra bazıları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?