Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Menüm
05:45-tarçınlı süt, kuru kayısı (uzun bi süre kuru kayısı yemem artık )
09:30-5 tane zeytin, yumurtalı patlıcan, peynir, salatalık, domates, yoğurt, az biraz ekmek, çay
14:30-9 tane sunta bisküvi, süt
19:00-5 kaşık türlü, 4 kaşık kısır, 3 kaşık yoğurt, karpuz
Yatana kadar 2 lt su içerim, 20+20 dk yürüdüm, birazdan da 3 mil Leslie yapacağım inşallah

Selam herkese menüm
7.00 geceden syda bekletilmiş 2 kuru kayısı ve bekletilen suyunu içtim bağırsak çalıştırıcı
7.30 peynirli omlet salatalık domates yeşil biber
10.00 sade Türk kahvesi
12.00 bir porsiyon patates yemeği 2 minnak dilim karpuz
15.00 4 yulaflı bisküvi ve yeşil çay
18.30 taze fasulye kavurması 1 kase yoğurt 4 minik dilim karpuz 1 çiğ köfte
3 lt ye yakın su icildi yatana kadar tamamlanacak
1 saat tempolu yürüyüş müzik eşliğinde

Sabah 7 3 kayisi

kahvalti 8 ceyrek gozleme

Oglen 11 1 yumurta 1 dili m ekmek

aksam 9 6 7kasik bamya yenegi salata ve 1 lokum. ( bu lokumu esim afyondan getirtmis.taa ramazanda lokumu sayiklamistim. O yuzden yedim
Cezama raziyim )

3 litre su yarim.saat yuruyus

Leslie'mi de yapmış bulunuyorum

Canim. Diyetteyim deme deyince hemen 1 kere ye simdi boz yarin baslarsin. Bundan bisey paz boyle laflar ederler. Ya da sen zaten zayifsina veya kilo sana yakisiyora gider. Ben bunlari tuketmiyoeum mideme dokunuyor cok tokum. Saglikli besleniyorum en guzel soylemler. Mideme dokunuyor en garantisi hooc taciz etmiyolar arada cok tokum deyince olsun ye soda icersinciler cikuyor

Canim doktorcugum sok diyet yaptiginda en son neler olmustu diyor ve susuyorum. Cabucak verirsin de motivasyonun gelir insallah

Genclik iste benim tek istedigim hepiniz biliyorsunuz kimsenin olmadigi kum sahilde ayaklarimi denize sokarak yurumek. Sonra uzun ve miskin bir kahvalti denize baka baka sonrasinda da hamakda tatli tarli esinti esliginde kitap okuyup uyuyakalmak

Aa o salatayi bende cok severim bazen sarimsak da koyuyorum cok yakisiyor.

Cokdegilm h.sonu bi yere kacamak yapsaniza cocuklari birakabileceksen.y a da sen arkadaslarinla git ya da tekm bir kac saatligine spaya fln gidebilirsin. Ben bugun kuafore gittim yarim saat o bile iyi geldi

Bunları kullanacağım

ay tabloyu düzenlemeye geç kaldım yarın gelip kontrol edeceğim kaybolmayın bugün güzin abla günümdü arkadaşalra rayıp arayıp dertlerini anlattı valla bu saate kadar şiştim yani sizi unuttum sanmayın da kilo bildirmini unutmuyoruz yarın 16.00 ya kadar yapmış olun yine de listede olmayanlarda başlangıç kilo gecen cumaki kilo ve bu haftaki kilosunu yazsın mesaja

***1.TAKIM 476. ETAP ***

deadline (66///%/)
Merops (75.4///%)
blackswannina94 (/75///%)
Keten prenses (64.5///%)

1.Takım Ortalaması: %

kızlarrr
bugün doktor doktor geziyor olacağım giremeyeceğim. hep de cumalara denk geliyor
akşam olmadan menü bildirimini de yapacağım deadline dün yazamadım
-kilo bildirimi-
geçen hafta: 75.00
bu hafta: 74.00
fark: 1 kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…