Hahaah kendimle gurur duydumAyyy uzun zamandır ilk heyecanlanan tip. Süpersinhemde yürüyüş için
Leslie'mi de yapmış bulunuyorum
yaptım kuzum yaptım.. gün gün ne yiyeceğimi ne spor yapacağımı bile ayraladım ama uyamadım işte.. ara vereyim dedim 3 kilo alıp geldim.. dur bakalım son kez bir gaza geleyim .. tövbeliydim ama şok diyet yapıcam azıcık .. 1-2 kilo versem motivasyonum artacak diye düşünüyorum
Kızlar umutsuzluk olmasın sakınsın. Herşey düzelir duraklama olabilir önemli olan pes etmemekahhh bir vazgeçersen o düzgün sağlıklı beslenmeden hepsi geri gelir ikişer ikişer...
Vereceğiz kilolarımızı seneye yaz hepimiz fit harika olacağız. Kendinize söz verin
fitblack Afiyet olsun canım
Bende sodalı yeşilçay tarifini yaptım onu içiyorum
Sodalı Yeşil çay; 1 sürahiye 3te 2 si dolu olacak şekilde kaynar su döküyoruz içinede 2 tatlı kaşıgı yeşilçay yada 2 sallama poşet yeşilçay atıyoruz yarım limonu sıkıyoruz kabugunuda içine atıyoruz demlenmesi için 10 dk. bekliyoruz ardından 1 şişe maden suyu yani sodanın tamamını içine döküyoruz ,ve gün içinde onu tüketiyoruz
Salatanın tarifi şöyle ; kabak ve havucu rendeliyorum. Tavaya koyuyorum bunları az tuz atıyorum. Karıştırıyorum yumuşayıncaya kadar. Hemen yumuşuyor zaten. Ocaktan aldıktan sonra üzerine 1 tatlı kaşığı zeytinyağı döküyorum. Pulbiber yoğurt yulafı da ekleyip karıştırıyorum. Hem lezzetli hem doyurucu hem hafif.
Bu arada dediğin gibi iyi ki bizi aynı takıma aldılar
oyy maaşallaaahh , harikasın beybiii
leblebi kayısı leblebi kayısı gazdan ucuccaksın kıızzzz
yoruldum galiba , kendime hiç vakit ayırmıyorum.. galiba kocamın ilgisine ihtiyacım var birazz
kuşujm bişeycik olmaz ,,ayrıca fenba değil emnün korkma
büyüdüler aşkısııı.. yoruyorlar beni , özellikle de minnakım.. moralim de yrgunluk kendine vakit ayıramama gibi nednelerden galiba bozuk.. aşk istiyorum ,gezmek istiyorum, dinlenmek istiyorum.. kocacım artık çevresinin işlerini halletmeyi bırakıp evle ailesiyle de ilgilensin istiyorum.. off çok şey istiyormuşum içim daraldııı
gelmesin gelmesin dagatesi yaonun yokluğunda şiştim de şiştim. kendimi kötü hissederim bayağı.onun çok bir şey diyeceğini sanmam ama rahat olmak istiyorum
yabancı değil,yaban ellerde doktora yapıyor
Bunları kullanacağımCanim. Diyetteyim deme deyince hemen 1 kere ye simdi boz yarin baslarsin. Bundan bisey paz boyle laflar ederler. Ya da sen zaten zayifsina veya kilo sana yakisiyora gider. Ben bunlari tuketmiyoeum mideme dokunuyor cok tokum. Saglikli besleniyorum en guzel soylemler. Mideme dokunuyor en garantisi hooc taciz etmiyolararada cok tokum deyince olsun ye soda icersinciler cikuyor
ay bugün yemek vardıda iş arkadaşımın emekliliği için baya uzun sürdü
Daha az ama var hala maalesef eve gelmem en erken 22:30 oluyor bu ara ondada ncak çocukla ilgilenip uyya kaliyorum yaHala mı yaaa? Ahhh olan böyle işe gidenlere oluyor haklısın . Tamam canım gelirsen seviniriz yokluğun belli oluyor da özledik ondan bu sitemlerim :))))
Daha az ama var hala maalesef eve gelmem en erken 22:30 oluyor bu ara ondada ncak çocukla ilgilenip uyya kaliyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?