Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canım bence azmet ve hırslan ver şu 6-8 kiloyu.azıcık bir şeyin kalmış zaten inan bana onları verince motivasyonun,özgüvenin daha bir tavan yapacak.moralin de yerine gelecek
mutsuzluğumun bir nedeni de o zaten.. yerimde sayıyorum aylardır. off bıktım artık gitsin şu yağlaaarrr.. azimle başlıyorum ama duvarı delemeden kaçıyorum nedense..

yok tanısmadık canım ben eskı uyeyım ızındeydım burda 70 kadar dustum sonra bı cozuttumm simdi 78 oldum sevim adım adanadayım 1 cocugum var 27 yasındayım
aa tamam ben geleli 2 ay falan oldu ondan eski üyeleri bilmiyorum
ben de adanalıyım bu arada kilom 75,yaklaşık sayılırız.yeniden başladın o zaman sağlıklı beslenmeye

mutsuzluğumun bir nedeni de o zaten.. yerimde sayıyorum aylardır. off bıktım artık gitsin şu yağlaaarrr.. azimle başlıyorum ama duvarı delemeden kaçıyorum nedense..
bir fikrim var,bence takvim al önüne.orada 1 ay işaretle kendine başlangıç ve son diye de yaz.sadece kendine 1 ay ver,3 kg vermek de hedefin olsun.sık dişini yüzde yüz uy bakalım,içtiğin suya,spora vs.
ama daha da veremezsen 2-3 ay ara ver bence de,zaten 66 kilo falan çok bir şey değil.aradan sonra daha güzel dönersin

yaptım kuzum yaptım.. gün gün ne yiyeceğimi ne spor yapacağımı bile ayraladım ama uyamadım işte.. ara vereyim dedim 3 kilo alıp geldim.. dur bakalım son kez bir gaza geleyim .. tövbeliydim ama şok diyet yapıcam azıcık .. 1-2 kilo versem motivasyonum artacak diye düşünüyorum

dagatesi duymasın
bence detoks yap 7 günlük olanlardan.tartıda eksi görürsen o gazla yeni yaptığın beslenme proğramına daha iyi uyarsın gibi

fitblack Afiyet olsun canım

Bende sodalı yeşilçay tarifini yaptım onu içiyorum

Sodalı Yeşil çay; 1 sürahiye 3te 2 si dolu olacak şekilde kaynar su döküyoruz içinede 2 tatlı kaşıgı yeşilçay yada 2 sallama poşet yeşilçay atıyoruz yarım limonu sıkıyoruz kabugunuda içine atıyoruz demlenmesi için 10 dk. bekliyoruz ardından 1 şişe maden suyu yani sodanın tamamını içine döküyoruz ,ve gün içinde onu tüketiyoruz

Salatanın tarifi şöyle ; kabak ve havucu rendeliyorum. Tavaya koyuyorum bunları az tuz atıyorum. Karıştırıyorum yumuşayıncaya kadar. Hemen yumuşuyor zaten. Ocaktan aldıktan sonra üzerine 1 tatlı kaşığı zeytinyağı döküyorum. Pulbiber yoğurt yulafı da ekleyip karıştırıyorum. Hem lezzetli hem doyurucu hem hafif.

Bu arada dediğin gibi iyi ki bizi aynı takıma aldılar

Tamamdır

Sağol beybiii
Canım çok şey istemiyorsun aslında bende aynı durumdayım ise git eve gel evle uğraş herks senden beklesin kimse sen ne istersin demesin bunlar insani yoruyor gerçekten iyi bir tatile ihtiyacımız var bence bebeleri bırakalım erkeklere kacalim tatile

Şu anda bodruma gitmeyi çok isterdim kop kop geceler Ohhh misssssss

Takacaksın eşini koluna Gümbet sokaklarında amann sabahlar olmasın...

Kızlar umutsuzluk olmasın sakınsın. Herşey düzelir duraklama olabilir önemli olan pes etmemek ahhh bir vazgeçersen o düzgün sağlıklı beslenmeden hepsi geri gelir ikişer ikişer...

Vereceğiz kilolarımızı seneye yaz hepimiz fit harika olacağız. Kendinize söz verin

canım tarifler mükemmel
sodalı yeşil çayı da deneyeceğim,bu tarz kürleri kilo vermem duraklama evresine girince yapayım diyorum.süpersin

Çokkk güzel ortağım sporun fazla gelmiyor dimi 90 dk ? Ben sadece 1 saat ancak yapıyorum zor geliyor sonrası :)))

asıl yenılmesi gereknler onlar boşver elalem ne derse desin seni gittiğin yol önemli. heee bu arada diyet yaptığınıda söyleme sağlıklı beslenmeye çalısıyorum de at başından herkesi...

Evvet tüyoları alalım Benim en büyük engelim elalemdi zaten ama yavaş yavaş karşı koyabiliyorum. Şundan da ye bundan da ye diyince hayır yiyemem diyemezdim ama artık diyorum
leblebi kayısı leblebi kayısı gazdan ucuccaksın kıızzzz
11:30-18 arası dışarıda oluyorum, kursa gidiyorum, yanıma onları almıştım dün.. Çılgınca leblebi kayısı yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…