mutsuzluğumun bir nedeni de o zaten.. yerimde sayıyorum aylardır. off bıktım artık gitsin şu yağlaaarrr.. azimle başlıyorum ama duvarı delemeden kaçıyorum nedense..canım bence azmet ve hırslan ver şu 6-8 kiloyu.azıcık bir şeyin kalmış zateninan bana onları verince motivasyonun,özgüvenin daha bir tavan yapacak.moralin de yerine gelecek
aa tamam ben geleli 2 ay falan oldu ondan eski üyeleri bilmiyorumyok tanısmadık canım ben eskı uyeyım ızındeydım burda 70 kadar dustum sonra bı cozuttumm simdi 78 oldum sevim adım adanadayım 1 cocugum var 27 yasındayım
bir fikrim var,bence takvim al önüne.orada 1 ay işaretle kendine başlangıç ve son diye de yaz.sadece kendine 1 ay ver,3 kg vermek de hedefin olsun.sık dişini yüzde yüz uy bakalım,içtiğin suya,spora vs.mutsuzluğumun bir nedeni de o zaten.. yerimde sayıyorum aylardır. off bıktım artık gitsin şu yağlaaarrr.. azimle başlıyorum ama duvarı delemeden kaçıyorum nedense..
yaptım kuzum yaptım.. gün gün ne yiyeceğimi ne spor yapacağımı bile ayraladım ama uyamadım işte.. ara vereyim dedim 3 kilo alıp geldim.. dur bakalım son kez bir gaza geleyim .. tövbeliydim ama şok diyet yapıcam azıcık .. 1-2 kilo versem motivasyonum artacak diye düşünüyorumbir fikrim var,bence takvim al önüne.orada 1 ay işaretle kendine başlangıç ve son diye de yaz.sadece kendine 1 ay ver,3 kg vermek de hedefin olsun.sık dişini yüzde yüz uy bakalım,içtiğin suya,spora vs.
ama daha da veremezsen 2-3 ay ara ver bence de,zaten 66 kilo falan çok bir şey değil.aradan sonra daha güzel dönersin
dagatesi duymasınyaptım kuzum yaptım.. gün gün ne yiyeceğimi ne spor yapacağımı bile ayraladım ama uyamadım işte.. ara vereyim dedim 3 kilo alıp geldim.. dur bakalım son kez bir gaza geleyim .. tövbeliydim ama şok diyet yapıcam azıcık .. 1-2 kilo versem motivasyonum artacak diye düşünüyorum
ara verım belkı daha ıyı olur dedım beter oldum geldım yaa adanamı yasıyorsunnaa tamam ben geleli 2 ay falan oldu ondan eski üyeleri bilmiyorum
ben de adanalıyım bu aradakilom 75,yaklaşık sayılırız.yeniden başladın o zaman sağlıklı beslenmeye
TamamdırTamam o zaman anlaştık. Sadece cuma kgunu tart yazamazsanda not al bır yere döndüğünde bakarız canım duruma göre. Konuşuruz anlaşırız devam mı tamam mı diye :))))))
İlahi ispanyol alemsinolur canım öyle arada senin tatil zamanın gelmiş daralmışsın iş stresi, ev stresi, çocuk stresi, aşkı özlemek derken durum bu ama geçecek bebeğim. Zamanla herşey düzelecek hep öyle olur bazen bende bekarlığımı çok özlüyorum ne gezerdik beeeee şimdi fırsat buldukça hayat çok yoruyor hep ondan
Sağol beybiiioyy maaşallaaahh , harikasın beybiii
leblebi kayısı leblebi kayısı gazdan ucuccaksın kıızzzz
yoruldum galiba , kendime hiç vakit ayırmıyorum.. galiba kocamın ilgisine ihtiyacım var birazz
kuşujm bişeycik olmaz ,,ayrıca fenba değil emnün korkma
büyüdüler aşkısııı.. yoruyorlar beni , özellikle de minnakım.. moralim de yrgunluk kendine vakit ayıramama gibi nednelerden galiba bozuk.. aşk istiyorum ,gezmek istiyorum, dinlenmek istiyorum.. kocacım artık çevresinin işlerini halletmeyi bırakıp evle ailesiyle de ilgilensin istiyorum.. off çok şey istiyormuşum içim daraldııı
Şu anda bodruma gitmeyi çok isterdimSağol beybiii
Canım çok şey istemiyorsun aslında bende aynı durumdayım ise git eve gel evle uğraş herks senden beklesin kimse sen ne istersin demesin bunlar insani yoruyor gerçekten iyi bir tatile ihtiyacımız var bence bebeleri bırakalım erkeklere kacalim tatile
canım tarifler mükemmelfitblack Afiyet olsun canım
Bende sodalı yeşilçay tarifini yaptım onu içiyorum
Sodalı Yeşil çay; 1 sürahiye 3te 2 si dolu olacak şekilde kaynar su döküyoruz içinede 2 tatlı kaşıgı yeşilçay yada 2 sallama poşet yeşilçay atıyoruz yarım limonu sıkıyoruz kabugunuda içine atıyoruz demlenmesi için 10 dk. bekliyoruz ardından 1 şişe maden suyu yani sodanın tamamını içine döküyoruz ,ve gün içinde onu tüketiyoruz
Salatanın tarifi şöyle ; kabak ve havucu rendeliyorum. Tavaya koyuyorum bunları az tuz atıyorum. Karıştırıyorum yumuşayıncaya kadar. Hemen yumuşuyor zaten. Ocaktan aldıktan sonra üzerine 1 tatlı kaşığı zeytinyağı döküyorum. Pulbiber yoğurt yulafı da ekleyip karıştırıyorum. Hem lezzetli hem doyurucu hem hafif.
Bu arada dediğin gibi iyi ki bizi aynı takıma aldılar
yok canım ama aslen adanalıyım,olsun olsun sıkma canını.daha yerleşmemiştir o kilolar sana daha kolay atarsın vücudundan,listede misin bu cuma?ara verım belkı daha ıyı olur dedım beter oldum geldım yaa adanamı yasıyorsunn
Ay olur inşallah canım hayat sürprizlerle doluŞu anda bodruma gitmeyi çok isterdimkop kop geceler Ohhh misssssss
Takacaksın eşini koluna Gümbet sokaklarında amann sabahlar olmasın...
Ayyy uzun zamandır ilk heyecanlanan tip. SüpersinYürüyüşe gideceğim işten sonra sabırsızlanıyorum müzik eşliğinde ohh miss
Çokkk güzel ortağımkızlar selamm nasılsınız ? menümü yazayım
sabah 9,00 kepekli tost
öğle 13 00 omlet yağsız mantarlı
ara süt laktozsuz
akşam ton balıklı salata
bugün spor günüm 45 dk ağırlık 45 dk kardiyo
su 2 lt
asıl yenılmesi gereknler onlar boşver elalem ne derse desin seni gittiğin yol önemli. heee bu arada diyet yaptığınıda söyleme sağlıklı beslenmeye çalısıyorum de at başından herkesi...
Evvet tüyoları alalımAy onlar bi gitsin. Ben neredeyse 1 sene isyerime oglen yemek goturdum. O zaman plaza calisani mi diyeyim o tarz bir yerdeydim
. Herkes bi burun kivirma modunda. Ee
yiyemiyorum ben disarida her yerde yesem de metabolizmam sarsiliyor rahatsiz ediyor midemi bagirsagimi. O zama iste kilolu sayilmanin son demleriydi3 ay sonra sen zayifladin mi ne yapiyirsun bizde spor yapalim kivamina geldiler. Neyse ki oradan ayrilio baska yere gectim de huzura erdim. Oh miiis. Simdi toplantilarda kuru pasta yemegimj ogrendiler neden yemiyorsun e demiyorlar. Gelenlerden diyen olursa o saglikli yasam saglikli beslenmeci yemez boyle seyler diyorlar cok hosuma gidiyor.
11:30-18 arası dışarıda oluyorum, kursa gidiyorum, yanıma onları almıştım dün.. Çılgınca leblebi kayısı yedimleblebi kayısı leblebi kayısı gazdan ucuccaksın kıızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?