Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bu tabloyu ve kuralları kardeş takımımızın izniyle alıp bize uyarladım kızlar çok hoşuma gitti tablo bu tablo daki günler kısmına menü paylaşıp menüsü uygun olanlara sembolü paylaşmayana ?? ve paylaşıp menü uygun olmayana işareti koyacağız menü ve spor paylaşmayan yada haftada iki kereden fazla işaret alan yarışmacımıza spor cezası vereceğz ve hafta boyunca spor yada menüsü iyi olanlara haftada bir ödül hakkı vardır başka kurallar eklenecektir yada değiştirilecektir bu bir taslaktır kural tavsiyesi olan kaptan ve yardımcılarımızı ve üylerimizi de açık oturuma davet ediyorum ApriL_2007 fitblack dagatesi yönetim kadrosunun dikkatine

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
april_2007 -------
deadline---- ---
blackswannina94-------
dagatesi-------
Merops--- ----
keten prenses-------
ispanyolm-mm-m-----
andelib---- ---
Zehragrbzdrn----- --
zensim-------
_Simurg_ -------

[TR]

[TR] [/TR][/TR]
[TR][TR][TR][/TR][/tr][/tr]

takım isimleri belli oldukça ekleyelim

HIZLI VE ORGANİK===>> fitblack -- dagatesi -- Z zehragurbuz

SPEEDYKİLOS===>>@Merops --- ApriL_2007 --- [USER=411181]@keten prenses

38 LİK ÇITIRLAR===>>@ispanyol--- zensim

DEADTEAM ===>> @andelib-- deadline [/USER]

Kaptancigim pideyi soyle dusun tatli tabaklari var ya onu doldurmuyor kucuk boylardan yani

o saatte yatmadim uatana kadar 11 oldu ama 3 de kalk borusu otuyo bizim evde. Simdiden sonra da aktif yasam basliyo bana incelmis eskisi gibi olmussun dediler ben de bi havalar bi havalar

yaa ben 2 takimi da seviyorum ondan seeeetmistim.zaten deadteam hic pas vermedi. Hiih. Bende hizli organige giderim

ya heyecanlı gerilim bende hiç yok ya napayım zaten evde kalmak üzereyim

evet aynen isğanyol hastaymış

bende de bişey yok ya hedefte kalmadı kendim için veriyorum
zaten en güzeli kendin için vermek,aslında ben de kendim için veriyorum bakma sen.cidden onun için değil,kendimi daha rahat hissetmek,daha rahat giyinmek için

hep balıketliydim de gitgide balina oldum işte
abd'de akademi yapıyor,bütünleşik doktora

bence balı 1 tatlı kaşığından 1 çay kaşığına düşür,patates kızartması da kaç adet onu yaz bir daha
bir de kahvaltını 9'dan önce yapabilirsen süper olur,ben de pek yapamıyorum ama bu ara daha dikkat ediyorum

hayıııır o imzada hep hızlı ve organik olacak
ya ben ya da Z zehragurbuz birinci olacağız görürsün

Tünaydın pazar miskinleri ve enerji dolu olanları

Bugün biz geç kalktık dün yorulmuşum zaten uyumam 4 ü buldu . Uyku tutmadı napim yeni kahvaltıdan kalktık.

Günümüz süper geçer umarım hepimizin banada annemler gelecek akşama doğru şimdide biraz temizlik birazcık mutfak isim var durumlar bende böyle ya sizde nasıl???

Bayaaa ufakmis süpper. Afiyet olsun.

Dimi ya başlıyor erken hayat fırsat buldukça uyu tatlım haklısın. O incelmissin diyen diller ne güzel insan mutlu oluyor hakikatten. Amacına doğru ilerlemek de daha güzel.

Öylee bakk doğru seçim yapmışım. Ben işimi bilirim. Boşver tatlım zaten tam senlik organik

ayrıca arkamda olduğun için çok sağ ol deadline ben verene kadar senin de gitmene izin vermem buralardan

He heee o kaçıp gider bakk yakında sıkılır

Hahahhyyy görüşürüz havalar havalar. Daha emin olmak için erken

Herkese günaydın mutlu pazarlar bugün hiç keyfm yok reglim evde yatasim var ama ogluma söz verdik mecbur cikicaz evden
Diyet spor yapsimda yok

Geçmiş olsun canım çabucak bitsin. Gitti deniz planı bakk kısmet. Belki açılırsın dışarıda evde o ağrılar inan daha çok vuruyor.

Pazar günkü menüm

Geç kahvaltı 12
2 dilim ekmek
2 yumurta
2 dilim peynir
5 zeytin
Domates salatalik yesillik
Çay

Ara 14
2 kuru incir
2 ceviz
Dokuzlu çay

Ara 17
1 ayran
3 kepekli galeta
Salatalık

Akşam 19
5 kaşık nohut
İki kasik pilav
Yoğurt

Ara 21
Pulbiberli limonlu yoğurt bir kase

3 lt
Spor şuanda bilmiyorum yaparsam sonra yazarım.

bu tabloyu ve kuralları kardeş takımımızın izniyle alıp bize uyarladım kızlar çok hoşuma gitti tablo bu tablo daki günler kısmına menü paylaşıp menüsü uygun olanlara sembolü paylaşmayana ?? ve paylaşıp menü uygun olmayana işareti koyacağız menü ve spor paylaşmayan yada haftada iki kereden fazla işaret alan yarışmacımıza spor cezası vereceğz ve hafta boyunca spor yada menüsü iyi olanlara haftada bir ödül hakkı vardır başka kurallar eklenecektir yada değiştirilecektir bu bir taslaktır kural tavsiyesi olan kaptan ve yardımcılarımızı ve üylerimizi de açık oturuma davet ediyorum ApriL_2007 fitblack dagatesi yönetim kadrosunun dikkatine

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
april_2007 -------
deadline---- ---
blackswannina94-------
dagatesi-------
Merops--- ----
keten prenses-------
ispanyolm-mm-m-----
andelib---- ---
Zehragrbzdrn----- --
zensim-------
_Simurg_ -------

[TR]

[TR] [/TR][/TR]
[TR][TR][TR][/TR][/tr][/tr]

takım isimleri belli oldukça ekleyelim

HIZLI VE ORGANİK===>> fitblack -- dagatesi -- Z zehragurbuz

SPEEDYKİLOS===>>@Merops --- ApriL_2007 --- [USER=411181]@keten prenses

38 LİK ÇITIRLAR===>>@ispanyol--- zensim

DEADTEAM ===>> @andelib-- deadline [/USER]

ya sen de organiksin ya orayı seçtin gibi hissettm seni kendi haline bıraktım ya dagatesi yoksa severim seni saklarım seni takımda kimse bulamaz

günaydın
hep balıketliydim de gitgide balina oldum işte
abd'de akademi yapıyor,bütünleşik doktora
ya iyiymiş sen verene kadar azcık daha bütünleşs,n bari

ayrıca arkamda olduğun için çok sağ ol deadline ben verene kadar senin de gitmene izin vermem buralardan
gitmiyorum biyere
yok kız az yedim zaten evet bir daha sayarım saymadım da
hayır deadteam olacak ben anlamam
ooo kolay gelsin kaptan

bak april ben biyere gitmeyeceğim o kilolar gidecek imzamdada kendimi göreceğim ben anlamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…