- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
april_2007 | - | - | - | - | - | ||
deadline | - | - | - | - | - | ||
blackswannina94 | - | - | - | - | - | ||
dagatesi | - | - | - | - | - | ||
Merops | - | - | - | - | - | - | - |
keten prenses | - | - | - | - | - | - | - |
ispanyol | m-m | m-m | - | - | - | - | - |
andelib | - | - | - | - | - | - | |
Zehragrbzdrn | - | - | - | - | - | - | |
zensim | - | - | - | - | - | ||
_Simurg_ | - | - | - | - | - | - | - |
Kızlar hayyy ağzınıza sağlık ne konuşmuşsunuz beeeoku oku bitmedi ve gülmekten gözlerimden yaş geldi çok tatlısınız
Valla ben attım gezdim geldim şimdi eve girdik. Çok güzeldi mis gibi Beykoz korusundaydık. Deniz havası ve o bol oksijenli hava çok iyi geldi bize tavsiye ederim şiddetledönerken okudum yazdıklarınızı bide ozaman da çok eğlendim.
Hahahhyyy alemsinben senin takımını seçtim otur oturduğun yerde bakim:))))))
Naz yapsın da, bu kız kararsız işte onu yapmasın. Yoksaa bilirim ben yapacağımı hakem falandır dinlememTakımlara girmeyeyim dedi. Sonra yok yok hevesim kaçıyor birinde olayım ama ben seçmiyeyim dedi. Seçtik yine beğendiremedik işte özet bu şimdi ne istiyor bende anlamadım :)))))
Süper canım ama bu pidenin boyutu nediro kısım önemli :)))))) boy boy oluyor devasa olanlar da var ya hani
Hahahhh ben mi çağırıyorum. Siz yine buralara düşmeyi çok iyi biliyorsunuz. Heee tabi ki buda benim işime çok geliyor
Zayıfladınız yaaa biraz başladı yine börekler çöreklermuhabbeti sonrada kovdu olur
Nasıl geçti misafirirler ile? Eeee tabi bünye alışık değil şaştı bakkk o saatte yatmış hahaha :)))
Sorma yaaa ne güzel olmuş kaçırdım
zaten en güzeli kendin için vermek,aslında ben de kendim için veriyorum bakma sen.cidden onun için değil,kendimi daha rahat hissetmek,daha rahat giyinmek içinya heyecanlı gerilimbende hiç yok ya napayım zaten evde kalmak üzereyim
evet aynen isğanyol hastaymış
bende de bişey yok ya hedefte kalmadı kendim için veriyorum
hep balıketliydim de gitgide balina oldum iştebu tabloyu ve kuralları kardeş takımımızın izniyle alıp bize uyarladım kızlar çok hoşuma gitti tablo bu tablo daki günler kısmına menü paylaşıp menüsü uygun olanlarasembolü paylaşmayana ?? ve paylaşıp menü uygun olmayana işareti koyacağız menü ve spor paylaşmayan yada haftada iki kereden fazla işaret alan yarışmacımıza spor cezası vereceğz ve hafta boyunca spor yada menüsü iyi olanlara haftada bir ödül hakkı vardır başka kurallar eklenecektir yada değiştirilecektir bu bir taslaktır kural tavsiyesi olan kaptan ve yardımcılarımızı ve üylerimizi de açık oturuma davet ediyorum ApriL_2007 fitblack dagatesi yönetim kadrosunun dikkatine
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
[TR][TR][TR][/TR][/tr][/tr]
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe april_2007 - - - - - - - deadline - - - - - - - blackswannina94 - - - - - - - dagatesi - - - - - - - Merops - - - - - - - keten prenses - - - - - - - ispanyol m-m m-m - - - - - andelib - - - - - - - Zehragrbzdrn - - - - - - - zensim - - - - - - - _Simurg_ - - - - - - -
[TR]
[TR] [/TR][/TR]
takım isimleri belli oldukça ekleyelim
HIZLI VE ORGANİK===>>fitblack -- dagatesi -- Z zehragurbuz
SPEEDYKİLOS===>>@Merops ---ApriL_2007 --- [USER=411181]@keten prenses
38 LİK ÇITIRLAR===>>@ispanyol---zensim
DEADTEAM ===>> @andelib--deadline [/USER]
yaa senin manita abd de ne iş yapıyor merak ettimyalnız o giderken kaç kiloydun kaç kilo aldın bu aradagelene kadar vermelisin bence de arkandayım detekçinim black yapabilriz
bence balı 1 tatlı kaşığından 1 çay kaşığına düşür,patates kızartması da kaç adet onu yaz bir dahabende paylaşayım cumartesi menüsü
kahvaltı saat 11.30 2 dilim ekmek birazcık bal 1 tatlı kaşığı kadar olabilir 1 yumurta azıcık kızarmış patates az çok az gerçekten
ara saat 15.00 1 şeftali 1 armut 1 bardak süt tarçın
akşam 18.30 1 avuç içi kadar köfte küçük küçük uğraşmıyım dedim2 dilim ekmek biraz peynir ve çay
su daha 1 lt olmadı yaspor : yarım saat zumba oryantal sonuna doğru garip müziklerle tepinme
hayıııır o imzada hep hızlı ve organik olacakYeni Üyeler
@andelib takıma geliş 19 temmuz giriş kg: 67.5 hedef kg: 59 ( 67 )
zensim takıma geliş 19 temmuz giriş kg: 65.7 hedef kg: 60 ( 64.9 )
Z zehragurbuz takıma geliş 22 temmuz giriş kg: 91 hedef kg: 60 ( 89.6 )
@_Simurg_ takıma geliş 25 temmuz giriş kg:82 hedef kg: ??
bu burda dursun da unutmayalım bu arada andelib zensim ve zehragrbzdrn bu cuma listeye girebiliyorsunuz haberiniz olsun o nedenle bu hafta asılmanızı öneriyorum hadi bakalım listeleri sallama zamanıbu hafta size güveniyorum kilo verirseniz direk listedesiniz şey veremezseniz deneme süresi 1 haftacık daha uzar ama vereceğinze eminim çünkü hem 1. takım adına hemde takım içi takımlar adına size güveniyorum
@andelib bak bu hafta dikkat et dead team olarak imzamda biz olmalıyız
günaydııınGunaydiiiin
Yatmq yatmaaa senin hedefine az kilo varHerkese günaydın mutlu pazarlar bugün hiç keyfm yok reglim evde yatasim var ama ogluma söz verdik mecbur cikicaz evden
Diyet spor yapsimda yok
olsun oğluşla gezmek de sporr :)Herkese günaydın mutlu pazarlar bugün hiç keyfm yok reglim evde yatasim var ama ogluma söz verdik mecbur cikicaz evden
Diyet spor yapsimda yok
Son karar onlar balık tutacak bende yürüyüş yapicam hava biraz bulutlu az serinlesin cikicazYatmq yatmaaa senin hedefine az kilo varhemen gitsin
Evet regl olmasam denizde çok eğleniriz ikimiz ama olmadı bizde programı degistirdikolsun oğluşla gezmek de sporr :)
Kaptancigim pideyi soyle dusun tatli tabaklari var ya onu doldurmuyor kucuk boylardan yani
o saatte yatmadim uatana kadar 11 oldu ama 3 de kalk borusu otuyo bizim evde. Simdiden sonra da aktif yasam basliyobana incelmis eskisi gibi olmussun dediler ben de bi havalar bi havalar
yaa ben 2 takimi da seviyorum ondan seeeetmistim.zaten deadteam hic pas vermedi. Hiih. Bende hizli organige giderim
ayrıca arkamda olduğun için çok sağ oldeadline ben verene kadar senin de gitmene izin vermem buralardan
Herkese günaydın mutlu pazarlar bugün hiç keyfm yok reglim evde yatasim var ama ogluma söz verdik mecbur cikicaz evden
Diyet spor yapsimda yok
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
april_2007 | - | - | - | - | |||
deadline | - | - | - | - | - | ||
blackswannina94 | - | - | - | - | - | ||
dagatesi | - | - | - | - | - | ||
Merops | - | - | - | - | - | - | - |
keten prenses | - | - | - | - | - | - | - |
ispanyol | m-m | m-m | - | - | - | - | - |
andelib | - | - | - | - | - | - | |
Zehragrbzdrn | - | - | - | - | - | - | |
zensim | - | - | - | - | - | ||
_Simurg_ | - | - | - | - | - | - | - |
ya sen de organiksin ya orayı seçtin gibi hissettm seni kendi haline bıraktım ya dagatesiKaptancigim pideyi soyle dusun tatli tabaklari var ya onu doldurmuyor kucuk boylardan yani
o saatte yatmadim uatana kadar 11 oldu ama 3 de kalk borusu otuyo bizim evde. Simdiden sonra da aktif yasam basliyobana incelmis eskisi gibi olmussun dediler ben de bi havalar bi havalar
yaa ben 2 takimi da seviyorum ondan seeeetmistim.zaten deadteam hic pas vermedi. Hiih. Bende hizli organige giderim
günaydınGunaydiiiin
ya iyiymiş sen verene kadar azcık daha bütünleşs,n barihep balıketliydim de gitgide balina oldum işte
abd'de akademi yapıyor,bütünleşik doktora
ayrıca arkamda olduğun için çok sağ oldeadline ben verene kadar senin de gitmene izin vermem buralardan
yok kız az yedim zaten evet bir daha sayarım saymadım dabence balı 1 tatlı kaşığından 1 çay kaşığına düşür,patates kızartması da kaç adet onu yaz bir daha
bir de kahvaltını 9'dan önce yapabilirsen süper olur,ben de pek yapamıyorum ama bu ara daha dikkat ediyorum
hayır deadteam olacak ben anlamam
ooo kolay gelsin kaptanTünaydın pazar miskinleri ve enerji dolu olanları
Bugün biz geç kalktık dün yorulmuşum zaten uyumam 4 ü buldu . Uyku tutmadı napimyeni kahvaltıdan kalktık.
Günümüz süper geçer umarım hepimizin banada annemler gelecek akşama doğru şimdide biraz temizlik birazcık mutfak isim var durumlar bende böyle ya sizde nasıl???
bak april ben biyere gitmeyeceğim o kilolar gidecekBayaaa ufakmis süpper. Afiyet olsun.
Dimi ya başlıyor erken hayat fırsat buldukça uyu tatlım haklısın. O incelmissin diyen diller ne güzel insan mutlu oluyor hakikatten. Amacına doğru ilerlemek de daha güzel.
Öylee bakk doğru seçim yapmışım. Ben işimi bilirim. Boşver tatlım zaten tam senlik organik
He heee o kaçıp gider bakk yakında sıkılır
Hahahhyyy görüşürüzhavalar havalar. Daha emin olmak için erken
Geçmiş olsun canım çabucak bitsin. Gitti deniz planı bakk kısmet. Belki açılırsın dışarıda evde o ağrılar inan daha çok vuruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?