Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

inslh iştahı düzelir canm kötü birşey cikmayaktr yine merek etme bazı çocuklar öyle oluyor canm sen stres yapma büyüdükçe bir çok huyları değişiyor

Belki kulak iltihabından dolayı yemiyodur. İnşallah düzelir. Çok şükür boyu çok iyi ama işte nasıl yemek yediriyorum görmeyin.

kızlar benim morelim motivasyonum komple gitti ya keşke dün kaçamakları yapmasaydım yaa oofffdiyet hevesim gitti sanki kendimi toplayamiyorum diyet hiç bir şey yiyesim gelmiyor napicam ben
Tabi ki kendine geleceksin yok öyle pes etmek bende çok pes ettim ardı arkası gelmez o verdiklerini katıyla alırsın noldu senin azmine o kiloyu vereceksin olur öyle kaçamak napalim canım insaniz bende yaptım ama durmayı bileceksin en fazla adetliyken yapıyorum toparlak canım hadi 69 az kaldı biraz sabır

kızlar benim morelim motivasyonum komple gitti ya keşke dün kaçamakları yapmasaydım yaa oofffdiyet hevesim gitti sanki kendimi toplayamiyorum diyet hiç bir şey yiyesim gelmiyor napicam ben

Canım hemen sevmediğin bi fıtoğrafına bak. Ve olmak istediıin bedeni hayal et. Güzel kıyafetler getir gözünün önüne. Kalk bi yeşil çay iç. Ya da sade bi türk kahvesi. Bazen insanın motivezi gidiyor en güzili sevmediğin fooya bakmak

Kızlar bugün benim leptin yandı akşam yemeğini erken yemiş oldum peynir yiyorum ama sabah 11.30 dan öğlen 3 e kadar yürüdüm diyebilirim.
Acıkırsan yoğurt falan biseyler yersin sorun yok canım arada pektin gidiyo sende geceki lerini degerlendir biliyorsun en iyi pektin gece salgilaniyor

Kızlar bugün benim leptin yandı akşam yemeğini erken yemiş oldum peynir yiyorum ama sabah 11.30 dan öğlen 3 e kadar yürüdüm diyebilirim.
zaten çok yürümüşsün canm hiç bir şey olmaz benimde lepti yok bugün aralarda sütlü kahve içtim çünkü

Akşam:köfte,yogurt ve malesefki biraz soslu makarna yedim çok üzgünüm bugün böyle oldu şimdi kuruyemiş ve çay içiyorum ve kendime geldim yarn toparlycam inslh. Y YesilinBuyusu ve magickk desteginiz için teşekkürler kızlar kendime geldim burdan devam en fazla bu hafta kilo veremem ama bırakırsam dediğiniz gibi geri de alırım ve istediğim vücuda kavusmam imkansız olur yarn yeni başlangic yapicam iyiki varsınız

Acıkırsan yoğurt falan biseyler yersin sorun yok canım arada pektin gidiyo sende geceki lerini degerlendir biliyorsun en iyi pektin gece salgilaniyor

zaten çok yürümüşsün canm hiç bir şey olmaz benimde lepti yok bugün aralarda sütlü kahve içtim çünkü

Ya kızlar ben bugün çok kötüyüm hem içim yanıyo hem gözm döndü. Sabah 8.30 dan öğlen 3 e kadar ayaktaydım. Ordan oraya derkn yoruldum. Birde yemeği 12 de yedim açtım o saate kadar. Yemek ağır geldi ama erken acıktım peynir yedim felan ay şimdi de içim yanıyo ama aç gibiyim. Çok kötü bi gün oldu. Eve geldik eşimde bende pert olmuşuz uyuduk bu saate kadar kalkamıyoruz valla. Sersemledik hava da çarptı sanırım. Ay bişey yememeye çalışıcam su ile geçirmeye çalışıcam ama iyi değilim.

Açsan salata ye yada yoğurt süt falan tuketebilirsin bence ya da kuruyemis te iyi olur bence canım

Açsan salata ye yada yoğurt süt falan tuketebilirsin bence ya da kuruyemis te iyi olur bence canım

Ne olduğnuu bi anlasam canım sadece deli gibi sütlü kahve istiyo ama onu da şekersiz içemem içim yanıyo böyle serin sulara atlayasım var diğer şeyler midemi bulandıracak gibi geliyo. Ben yine aç halde gezdim ondan oldu. Dünde midem kötüydü. Ne zaman aç halde dışarda gezsem o gün felakete dönüyor.

Ya neden içemiyorsun şekersiz bence içebilirsin sütünü fazla koy daha doğrusu sütun içine türk kahvesi at azıcık tat verir hemen içersin bence öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…