- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
inslh iştahı düzelir canm kötü birşey cikmayaktr yine merek etme bazı çocuklar öyle oluyor canm sen stres yapma büyüdükçe bir çok huyları değişiyor
Hergün spor olmazki canım sen gayet iyi yapiyosun zaten bende hergun yapmıyorumBugün biraz bitkinim kızlar hiç spor yapmiycam bugün kaslarımı dinlendiricem vücut dinlensin iyice yarn kaldgm yerden devam
Tabi ki kendine geleceksin yok öyle pes etmek bende çok pes ettim ardı arkası gelmez o verdiklerini katıyla alırsın noldu senin azminekızlar benim morelim motivasyonum komple gitti ya keşke dün kaçamakları yapmasaydım yaa oofff diyet hevesim gitti sanki kendimi toplayamiyorum diyet hiç bir şey yiyesim gelmiyor napicam ben
kızlar benim morelim motivasyonum komple gitti ya keşke dün kaçamakları yapmasaydım yaa oofff diyet hevesim gitti sanki kendimi toplayamiyorum diyet hiç bir şey yiyesim gelmiyor napicam ben
Acıkırsan yoğurt falan biseyler yersin sorun yok canım arada pektin gidiyo sende geceki lerini degerlendir biliyorsun en iyi pektin gece salgilaniyorKızlar bugün benim leptin yandı akşam yemeğini erken yemiş oldum peynir yiyorum ama sabah 11.30 dan öğlen 3 e kadar yürüdüm diyebilirim.
Ayy ne güldüm pektin ne ya leptin yazacaktım telefon sağolsunAcıkırsan yoğurt falan biseyler yersin sorun yok canım arada pektin gidiyo sende geceki lerini degerlendir biliyorsun en iyi pektin gece salgilaniyor
zaten çok yürümüşsün canm hiç bir şey olmaz benimde lepti yok bugün aralarda sütlü kahve içtim çünküKızlar bugün benim leptin yandı akşam yemeğini erken yemiş oldum peynir yiyorum ama sabah 11.30 dan öğlen 3 e kadar yürüdüm diyebilirim.
bende lepti yazdımAyy ne güldüm pektin ne ya leptin yazacaktım telefon sağolsun
Yarın sabah uyandığında dünü unutmuş olmayıs denekızlar benim morelim motivasyonum komple gitti ya keşke dün kaçamakları yapmasaydım yaa oofff diyet hevesim gitti sanki kendimi toplayamiyorum diyet hiç bir şey yiyesim gelmiyor napicam ben
Acıkırsan yoğurt falan biseyler yersin sorun yok canım arada pektin gidiyo sende geceki lerini degerlendir biliyorsun en iyi pektin gece salgilaniyor
zaten çok yürümüşsün canm hiç bir şey olmaz benimde lepti yok bugün aralarda sütlü kahve içtim çünkü
Açsan salata ye yada yoğurt süt falan tuketebilirsin bence ya da kuruyemis te iyi olur bence canımYa kızlar ben bugün çok kötüyüm hem içim yanıyo hem gözm döndü. Sabah 8.30 dan öğlen 3 e kadar ayaktaydım. Ordan oraya derkn yoruldum. Birde yemeği 12 de yedim açtım o saate kadar. Yemek ağır geldi ama erken acıktım peynir yedim felan ay şimdi de içim yanıyo ama aç gibiyim. Çok kötü bi gün oldu. Eve geldik eşimde bende pert olmuşuz uyuduk bu saate kadar kalkamıyoruz valla. Sersemledik hava da çarptı sanırım. Ay bişey yememeye çalışıcam su ile geçirmeye çalışıcam ama iyi değilim.
Açsan salata ye yada yoğurt süt falan tuketebilirsin bence ya da kuruyemis te iyi olur bence canım
Ya neden içemiyorsun şekersiz bence içebilirsin sütünü fazla koy daha doğrusu sütun içine türk kahvesi at azıcık tat verir hemen içersin bence öyleNe olduğnuu bi anlasam canım sadece deli gibi sütlü kahve istiyo ama onu da şekersiz içememiçim yanıyo böyle serin sulara atlayasım var diğer şeyler midemi bulandıracak gibi geliyo. Ben yine aç halde gezdim ondan oldu. Dünde midem kötüydü. Ne zaman aç halde dışarda gezsem o gün felakete dönüyor.
Kız biz sana izin versek ne olacak o sana kalmış dersen ki ben vicdan azabı çekmem sonradan içerim falan karışamayiz ama yok içtim diye kendini bırakır toparlanamazsan öyle olmaz sen karar vermelisinYa bana bugün için izin verin de sütlü kahvemi içeyim kızlr olur mu?
tamam kaptanım öyle yapıcamYarın sabah uyandığında dünü unutmuş olmayıs dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?