- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
- 108
Ben babasıyla da göndermem bu konuda eşim de benim güvenimi sarstı aile olarak çok sıkıntılı süreçlerden geçtik hala daha bitmiş değilAynı şeyleri hissediyoruz demek ki şunu söyleyebilirim ki eşimi sevmesem annesi yüzünden ne onunla evlenir ne de bu evliliği devam ettirirdim. Kim görse Allah sana sabır versin diyor. Uzaktayız huzurluyuz diyorduk onu da mahvetti. Ben de madem öyle boşuna gurbet acısı çekmeyeyim dedim tayin istedim bakalım hayırlısı. Artık kızımı ona babasıyla göndermeyi mümkün oldukça aynı ortamda bulunmamayı düşünüyorum. Eşime güveniyorum o bakar kızımıza.
Benimki son sürüm üzerine yoktam en sinir olduğum modelgelde sabret ya sanki inadına yapiyorlar anılarım canlandı
aynen hatta tahammulde edemiyorum huzuru şöyle buldum mümkün olduğunca sınırları zorliyarak kadar nadir bir araya geliyoruzBen doğduğundan beri kızımı eşimin annesine 15 dk emanet etmedim umarım etmek zorunda da kalmam.
Kendisiyle sadece kızımın bulunduğu ortamda iletişimim var. Yoksa kendisi önemsediğim bir insan değil. Sadece tahammül ediyorum. Ne zamana kadar devam eder bilemem
bende asla göndermem ve artk kendim götürmeyide kabul etmiyorum çok ozlerlerse gelir burda görür giderler okadar o da sık olamaz zatn kabul etmem keşke bunu ilk başlarda yapabilseymisizBen babasıyla da göndermem bu konuda eşim de benim güvenimi sarstı aile olarak çok sıkıntılı süreçlerden geçtik hala daha bitmiş değil
resmen bile bile inadına yapıyorlar ya insanı o çileden çıkartıyor zaten benimki bide dersi biri bana bir şeyi yapma dedimi zaten benim inadına daha çok yapasım geliyor daha fazla yapiyorumBuyukanneler hep böyle çocuk yesin de ne yediği önemli değil. Takılma boşver çok sık biraraya gelmiyorsanız idare ediver kendini strese sokmaya değmez canım.
Annelik duygularımın arasında sıkışıyorum kızım hissetmesin diye çabalamaktan çok yoruldum minicik kalbinde böyle bir şey yer etmesin istiyorum ama bazen tükendiğimi hissediyorum.bende asla göndermem ve artk kendim götürmeyide kabul etmiyorum çok ozlerlerse gelir burda görür giderler okadar o da sık olamaz zatn kabul etmem keşke bunu ilk başlarda yapabilseymisiz
Ben babasıyla da göndermem bu konuda eşim de benim güvenimi sarstı aile olarak çok sıkıntılı süreçlerden geçtik hala daha bitmiş değil
aynen hatta tahammulde edemiyorum huzuru şöyle buldum mümkün olduğunca sınırları zorliyarak kadar nadir bir araya geliyoruz
canım benim çok üzüldüm neden huzur mutluluk içinde yaşamak varken böyle olmasını tercih ediyorlar oysa mutsuz ettikleri kendi evlatları nasl vicdanlar nasl insanlar cahillikden işte bunlar kendini yetistirmiyorsa bir insan ruhunda asalet kalbinde merhamet yoksa herşey yaparKeşke benim eşim de bunu görebilse. Şu an için bunu kabul etmesi imkansız. Ya kızlar 13 günlük lohusa kadını kendi evinden kovan yeni doğmuş torununa beddua eden ve sözde onun için ölürüm diyen bana ve benim anneme beddua eden bir kadından bahsediyoruz. Ah ahh çok dertliyim ağlayasım geldi. Annem üzüntüden tia geçirdi nerdeyse felç oluyordu. Ben lohusa depresyonuna girdim ki hala çıkamadım. Eşim gerçekten çok iyi bir insan ve ben hala çok aşığım yoksa asla bu kadar dayanamazdım. Bu zamana kadar 4 atanın hakkı birdir dedim sustum ama artık bitti. Asla eşim yokken görüşmüyorum. Telefonunu açmıyorum. Mümkün olduğunca görüşmüycem kızım babasıyla gitsin. Eşim güzel bakıyor ihmal edeceğini sanmıyorum. Ama Allah esirgesin en ufak bir sıkıntı olsun o zaman ipini keserim artık. Mümkün olduğunca o kadını kendi evimden uzak tutmaya çalışıcam. Herşeyi bekliyorum ondan. Burda tüm apartmana rezil etti bizi. Kendini yerlere atmalar bağırmalar hayatımda görmediğim rezillikler ya. O yüzden o gelmesin de eşim gitsin. Geldi mi yatmaya felan kalkar valla ei terk ederim artık
Yapıyorum genelde ama zerdecal ve tarçın koymuyorum badem durum bozulmuş becerip de icemedimAfiyet olsun :)
Canım eve yeni geldik misafirlikteydik hiç kaçamak yapmadım. Midem ağrıyor dedim yemedim.
Kahvaltı
1 muz 1 bardak laktozsuz süt 2 çay k tarçın 1 çay k zencefil 1/2 çay k zerdeçal blend ettim sana da tavsiye ederim harika bir içecek
berceste_ canım badem sütüyle deneyebilirsin muz yemen izin varsa
Ara
2 ceviz 2 hurma
Öğle
Izgara et salata
Ara
2 ceviz 2 hurma yeşil çay
Ara
Kahvaltının aynısı
Akşam
Izgara balık salata
Ara
2 mandalina yeşil çay
Kızlar liste birebir diyetisyen listesidir.
kesinlikle yansitmamak lazm bende asla belli etmiyorum zatn ama aynı zamanda hiç bir zaman guvenip emanet ettigim bir aile degillerdi yaninda ben olmadan çocuğu onlarla yolliyamam bazı yasattiklarindan sonra da o eve birdaha gitmeme karari aldm onlarda biliyor fakat yinede çocuğum dede ve babanneden mahrum kalmasn onlarda torunundan diyorum ve psikolojik olarak da beni uzduklerini bile dusunmek kızımı etkiler diye asla kızıma sevgi ve saygı varmış gibi gösteriyorum tabi torunlarıyla vakit gecirmek içinde tek seçenek buraya gelip benim yanimda sevip vakit geçirip gitmeleri kalıyor eşimde onca yaşananlardan sonra kararma çok saygılı kabul ediyor haklı buluyor beni zatnAnnelik duygularımın arasında sıkışıyorum kızım hissetmesin diye çabalamaktan çok yoruldum minicik kalbinde böyle bir şey yer etmesin istiyorum ama bazen tükendiğimi hissediyorum.
Dün gece 3-4 saat ancak uyumuşumdur gene herşeyi hatırladım. Ben senin yerine de ağlarım hatta burda olsan sarılırdım. Benim aklımın bir yerinde hep boşamma var. Eşimin bazı olaylar karşısındaki tavrı ondan beni soğuttu. Hiçbirşey de eskisi gibi olmayacak. Ben de eski ben değilim artık.Keşke benim eşim de bunu görebilse. Şu an için bunu kabul etmesi imkansız. Ya kızlar 13 günlük lohusa kadını kendi evinden kovan yeni doğmuş torununa beddua eden ve sözde onun için ölürüm diyen bana ve benim anneme beddua eden bir kadından bahsediyoruz. Ah ahh çok dertliyim ağlayasım geldi. Annem üzüntüden tia geçirdi nerdeyse felç oluyordu. Ben lohusa depresyonuna girdim ki hala çıkamadım. Eşim gerçekten çok iyi bir insan ve ben hala çok aşığım yoksa asla bu kadar dayanamazdım. Bu zamana kadar 4 atanın hakkı birdir dedim sustum ama artık bitti. Asla eşim yokken görüşmüyorum. Telefonunu açmıyorum. Mümkün olduğunca görüşmüycem kızım babasıyla gitsin. Eşim güzel bakıyor ihmal edeceğini sanmıyorum. Ama Allah esirgesin en ufak bir sıkıntı olsun o zaman ipini keserim artık. Mümkün olduğunca o kadını kendi evimden uzak tutmaya çalışıcam. Herşeyi bekliyorum ondan. Burda tüm apartmana rezil etti bizi. Kendini yerlere atmalar bağırmalar hayatımda görmediğim rezillikler ya. O yüzden o gelmesin de eşim gitsin. Geldi mi yatmaya felan kalkar valla ei terk ederim artık
Kızıma annem bakıyor ben okuldayken arada geliyor. Annem olduğu için sorun yok.kesinlikle yansitmamak lazm bende asla belli etmiyorum zatn ama aynı zamanda hiç bir zaman guvenip emanet ettigim bir aile degillerdi yaninda ben olmadan çocuğu onlarla yolliyamam bazı yasattiklarindan sonra da o eve birdaha gitmeme karari aldm onlarda biliyor fakat yinede çocuğum dede ve babanneden mahrum kalmasn onlarda torunundan diyorum ve psikolojik olarak da beni uzduklerini bile dusunmek kızımı etkiler diye asla kızıma sevgi ve saygı varmış gibi gösteriyorum tabi torunlarıyla vakit gecirmek içinde tek seçenek buraya gelip benim yanimda sevip vakit geçirip gitmeleri kalıyor eşimde onca yaşananlardan sonra kararma çok saygılı kabul ediyor haklı buluyor beni zatn
canım benim çok üzüldüm neden huzur mutluluk içinde yaşamak varken böyle olmasını tercih ediyorlar oysa mutsuz ettikleri kendi evlatları nasl vicdanlar nasl insanlar cahillikden işte bunlar kendini yetistirmiyorsa bir insan ruhunda asalet kalbinde merhamet yoksa herşey yapar
Dün gece 3-4 saat ancak uyumuşumdur gene herşeyi hatırladım. Ben senin yerine de ağlarım hatta burda olsan sarılırdım. Benim aklımın bir yerinde hep boşamma var. Eşimin bazı olaylar karşısındaki tavrı ondan beni soğuttu. Hiçbirşey de eskisi gibi olmayacak. Ben de eski ben değilim artık.
İnsan sevgililik döneminde bazı şeyleri görsede anlamlandıramıyor. Hiç bulaşmamış olmayı tercih ederdim
Meyveyle cok aram yok ama zorlasam kendimi iyi olacak galiba. Bugun pazarim var bol meyve sebze alayım bari. Sende hastalanmazsin insallah cocuklarla ayni zamana denk gelirse hastalik cok beter olur evinin hali sende dikkat et kendine
Ya doğduğundan beri yemesi sıkıntılı beni de emmeyi bıraktı işte kaç kere götrdüm normal çıktı ama bu ay sadece yarım kilo almış tekrar getirdim kulak intihabı çıktıkan aldılar idrar ultrason felan gerildim. Allahtan hiç ağlamamış kan alınırken tabi ben duramadım yanında. Antibiyotik verdi ağrı kesici verdi. İdrar sonucu da pazartesi çıkacak. Bunaldım valla zaten Asyaya yemek yedirmesi ölüm
canım üzme kendini fazla artk olan olmuş kendini yıpratma böyle insan yüzünden sen kendini çocuğunu düşün unutmak mümkün değil elbet ama mümkün oldukça hatırlamamaya çalış olumsuz şeyler insanın enerjisini alıyor mutlu ve huzurlu olmanı engelliyor mümkün olduğunca yok saymaya çalış kendin içinBende anlamıyordum ama tüm taşlar oturuyo artık kafamda. Ya nasıl anlatsam kızlar hasta kadın cahil eşimi yani oğlunu kocası sanıyo öyle hareket ediyo. Eşim lohusayken işten gelince yanıma gelmesine bile izin vermedi. Evlendiğimizden beri yan yana oturmayın. El ele tutuşmüyın. Öpmeyin birbirinizi neden nazar olurmuş eskiden inanırdım korkuyo demekki bizim için derdim ama gerçekten kötü niyetli kıskanç bir insan. Eşimi benden kızımı annemden kıskanıyo. Öyle değişik şeyler yaptı ki anlatmaya sayfalar yetmez. Eşim iki arada kalıyo üzülüyorum onun için. Bana hak veriyo ama annesi işte ondan da vazgeçemiyo. Çok bağırdı annesine çok uyrdı ama boşü kadın anlamıyo. O gün boşanacaktım 13 günlük lohusa halimle bana bunu yaşattı Allaha havale ediyorum. Şimdi oğluna karşı iyi görünmek için beni düşünüyo ayakları yapıyo eşimle konuşuyo beni soruyo nasıl oldu beli diye. Evi başımıza yıkmıştı bi tek o mu doğum yaptı biz de yaptık bunun kadar yatmadık diye. Doğum günmde arıyo acar mıyım ben senin telefonunu. Onun annesi yaptığı patavatsızlıklara cahilliğine katlanıyorsa alsın annesini hayrını görsün ama benden bu kadar artık. Anne kelimesini ona karşı kullanmamak için elimden geleni yapıcam. Hata bende çok yüz verdim. Kendi anneme anne derken ona amnecim dedim. Ay neyse ya kızlar kusura bakmayın ben gerçekten çok doluyum. Olaylar da taze. Başınızı şişirdim ya.
Bende hiç uyumadım başım çatlıyo yine. Tayin istedim ya çıkarsa nasıl olacak onu düşünüyorum. Daha doğrusu eşimle nerdeyse her gün konuşuyorum. Mümkün olduğunca az görüşmek için elimden geleni yapıcam. Zaten kesinlikle eşim yokken görüşmüycem. Bunu eşime söyledim. Telefonunu da açmıyorum bunu da biliyo. Artık Allaha emanetiz ama bende ara ara düşünüyorum boşanmayı tek elimi bağlayan eşime karşı duyduğum sevgi. Onun için mücadele ediyorum.
çok şükür annelerimiz canm büyüdügünü de ne olacağını düşünme şimdi den bunlarla kendini yorma yeterince yorulmussun zaten ruhu tedavi edecebilmek için önce olumsuz olan her şeyden uzak olmak lazm kendi huzurun için mümkün olduğunca düşünmeme çalışKızıma annem bakıyor ben okuldayken arada geliyor. Annem olduğu için sorun yok.
Büyüdüğünde nasıl olacak diyorum soracak anlayacak. Nasıl davranıcam bülmiyorum çok yorgun olduğumu biliyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?