Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canım geçmiş olsun benimde boğazım biraz ağrıyor korkuyorum hastalamcam diye yoksa bizim ev karışır daha düzelemediler.
Canım 1 tane portakal yesen ceviz badem findik bunlar iyi gelir.

Kaptanım aslında bluegreeneyes sabit değilmiş bugün kilosunu 59.5 yazmış 200 gram vermiş ama sabit yazmışız listeye ama artık değiştirilmez heralde

Tüh bak yanlış olmuş.
Saat 8 e kadar degistiriliyor.
Bendede var daha dikkatli olsaydim.
Kendi baksaydi derdi.
Izne ayrıldı bu hafta

sağol canm içim biraz buralmaya başlamıştı iyi moral oldu inslh telafi edeceğim

teşekkür ederim desteğin için canm evet bende o yüzden strese girip kilo alımına sebep olmak istemiyorum bana zararı olmayacağına beynimi odaklamaya çalışıyorum

Kaptanım aslında bluegreeneyes sabit değilmiş bugün kilosunu 59.5 yazmış 200 gram vermiş ama sabit yazmışız listeye ama artık değiştirilmez heralde

ya evet bak o aklımdaydım düzeltmemişim sıralamamızı değiştirmez sanırım yüzdemizi de birazcık değiştiriyor ama çok önemli değil çok o yüzden

Tüh bak yanlış olmuş.
Saat 8 e kadar degistiriliyor.
Bendede var daha dikkatli olsaydim.
Kendi baksaydi derdi.
Izne ayrıldı bu hafta
artık izne ayırfık canım zaten geçen hafta istiyordu ya unutmuşuz neyseki çok k,lo vermemiş yüzdeyi çok etkilemez zaten

Kızlar bugün dışardayız sabah kızımı doktora götürdük tahlil şu bu gerildim baya. Kahvaltı olarak 1.5 lahmacun bol salata 2 ane çiğ köfte ve ayran yedim. Sabah da yürüyerek gittik doktora ordar avm ye şimdide gezmeye devam edicez. Akşam yine hafif geçiririm ben.

oooo menü harikaymis canm karatayn en güzelleri bu arada geçmiş olaun canm asya iyidir inşallah önemli bir şey yoktur

Oh ne güzel menü ben lahmacun yiyince herkes sen diyette değilmiydin ya diyor işte karatayin güzelliği geçmiş olsun canım bu arada allah şifa versin

Canım geçmiş olsun benimde boğazım biraz ağrıyor korkuyorum hastalamcam diye yoksa bizim ev karışır daha düzelemediler.
Canım 1 tane portakal yesen ceviz badem findik bunlar iyi gelir.
Meyveyle cok aram yok ama zorlasam kendimi iyi olacak galiba. Bugun pazarim var bol meyve sebze alayım bari. Sende hastalanmazsin insallah cocuklarla ayni zamana denk gelirse hastalik cok beter olur evinin hali sende dikkat et kendine

oooo menü harikaymis canm karatayn en güzelleri bu arada geçmiş olaun canm asya iyidir inşallah önemli bir şey yoktur

Ya doğduğundan beri yemesi sıkıntılı beni de emmeyi bıraktı işte kaç kere götrdüm normal çıktı ama bu ay sadece yarım kilo almış tekrar getirdim kulak intihabı çıktı kan aldılar idrar ultrason felan gerildim. Allahtan hiç ağlamamış kan alınırken tabi ben duramadım yanında. Antibiyotik verdi ağrı kesici verdi. İdrar sonucu da pazartesi çıkacak. Bunaldım valla zaten Asyaya yemek yedirmesi ölüm

inslh iştahı düzelir canm kötü birşey cikmayaktr yine merek etme bazı çocuklar öyle oluyor canm sen stres yapma büyüdükçe bir çok huyları değişiyor

Oh ne güzel menü ben lahmacun yiyince herkes sen diyette değilmiydin ya diyor işte karatayin güzelliği geçmiş olsun canım bu arada allah şifa versin

Sağol canım. Ya o buçuğu yediğime bin pişman oldum. Ölüyorum sancıdan. Maden suyu içim şimdi. O kadar da yürüyoruz ama fenalık geçiricem. Bir daha asla 1 tanden fazla yemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…