- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
Lahana çorbasını nasıl yapıyorsunuz
Kahvalti menemen sucuklu yumurta 3 dilim ekmek zeytin peynir az az.
Ara diyet biskuvi
Aksam kuru fasulye birazda pilav tursu ayran..
Hafta sonu kasmadan kendimi yemeyi dusunuyorum bagısıklıgım düstü galiba ben yine hasta oldum doktora gittim ilac kullaniyorum.
2 litreye yakin su 20 dk yuruyus birazda yattigim yerde basen hareketi yaptim
Kaptanım aslında bluegreeneyes sabit değilmiş bugün kilosunu 59.5 yazmış 200 gram vermiş ama sabit yazmışız listeye ama artık değiştirilmez heralde
Çok basit bir y.k tereyağ 1y. k dalgayı kavur lahanayi iyice kiy sonra kavur su ekle kaynadiktan sonra bulgur koy baharatlarini koy biraz da tuz afiyet olsunLahana çorbasını nasıl yapıyorsunuz
Beyaz lahanadan mı yoksa kara lahanadan mı. Kapuskaya benziyor anlattığın tarif.Çok basit bir y.k tereyağ 1y. k dalgayı kavur lahanayi iyice kiy sonra kavur su ekle kaynadiktan sonra bulgur koy baharatlarini koy biraz da tuz afiyet olsun
Teşekkürler canımmagickk 3. Olmuşsun canım tebrikler..
evet canımBu arada lahmacun ayda bir bir tane yeniliyor dimiblonde ambition
sağol canm içim biraz buralmaya başlamıştı iyi moral oldu inslh telafi edeceğimCanım hep söylüyorum ben aylık kaçamak yapmasam asla devam edemem. O yüzden o kaçamağı yapınca üzüntü duymuyorum. En iyisini yapmışsın bu sana ödül oldu. Sen zaten çk spor yapıyorsun telafi edersin. Afiyet olsun. Şimdi tam gaz devammmm
teşekkür ederim desteğin için canm evet bende o yüzden strese girip kilo alımına sebep olmak istemiyorum bana zararı olmayacağına beynimi odaklamaya çalışıyorumPişman olma zaten canım beynine o sinyali verme yedim mutluyum mutsuz olduğun anda beynin error veriyo bizimki de can sonuçta sporunu fazlq yaparsin olur biter benimde hayalim sufle yiyecegim inşallah zaman bulayım şöyle akışkan çikolatasıyla
Kaptanım aslında bluegreeneyes sabit değilmiş bugün kilosunu 59.5 yazmış 200 gram vermiş ama sabit yazmışız listeye ama artık değiştirilmez heralde
artık izne ayırfık canım zaten geçen hafta istiyordu ya unutmuşuz neyseki çok k,lo vermemiş yüzdeyi çok etkilemez zatenTüh bak yanlış olmuş.
Saat 8 e kadar degistiriliyor.
Bendede var daha dikkatli olsaydim.
Kendi baksaydi derdi.
Izne ayrıldı bu hafta
Beyaz lahana kapuska daha bulgurlu olurBeyaz lahanadan mı yoksa kara lahanadan mı. Kapuskaya benziyor anlattığın tarif.
oooo menü harikaymis canm karatayn en güzelleriKızlar bugün dışardayız sabah kızımı doktora götürdük tahlil şu bu gerildim baya. Kahvaltı olarak 1.5 lahmacun bol salata 2 ane çiğ köfte ve ayran yedim. Sabah da yürüyerek gittik doktora ordar avm ye şimdide gezmeye devam edicez. Akşam yine hafif geçiririm ben.
Oh ne güzel menü ben lahmacun yiyince herkes sen diyette değilmiydin ya diyorKızlar bugün dışardayız sabah kızımı doktora götürdük tahlil şu bu gerildim baya. Kahvaltı olarak 1.5 lahmacun bol salata 2 ane çiğ köfte ve ayran yedim. Sabah da yürüyerek gittik doktora ordar avm ye şimdide gezmeye devam edicez. Akşam yine hafif geçiririm ben.
Meyveyle cok aram yok ama zorlasam kendimi iyi olacak galiba. Bugun pazarim var bol meyve sebze alayım bari. Sende hastalanmazsin insallah cocuklarla ayni zamana denk gelirse hastalik cok beter olur evinin hali sende dikkat et kendineCanım geçmiş olsun benimde boğazım biraz ağrıyor korkuyorum hastalamcam diye yoksa bizim ev karışır daha düzelemediler.
Canım 1 tane portakal yesen ceviz badem findik bunlar iyi gelir.
oooo menü harikaymis canm karatayn en güzelleribu arada geçmiş olaun canm asya iyidir inşallah önemli bir şey yoktur
inslh iştahı düzelir canm kötü birşey cikmayaktr yine merek etme bazı çocuklar öyle oluyor canm sen stres yapma büyüdükçe bir çok huyları değişiyorYa doğduğundan beri yemesi sıkıntılı beni de emmeyi bıraktı işte kaç kere götrdüm normal çıktı ama bu ay sadece yarım kilo almış tekrar getirdim kulak intihabı çıktıkan aldılar idrar ultrason felan gerildim. Allahtan hiç ağlamamış kan alınırken tabi ben duramadım yanında. Antibiyotik verdi ağrı kesici verdi. İdrar sonucu da pazartesi çıkacak. Bunaldım valla zaten Asyaya yemek yedirmesi ölüm
Oh ne güzel menü ben lahmacun yiyince herkes sen diyette değilmiydin ya diyorişte karatayin güzelliği geçmiş olsun canım bu arada allah şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?