Müthiş terletiyor spor yaparke giyiyorumBasen ve selulite iyimi ? acaba bendemi alsam
Tarcın da koyabilirsiniz.gecen gün ben tarçınlı türk kahvesi yaptım guzeldiYa neden içemiyorsun şekersiz bence içebilirsin sütünü fazla koy daha doğrusu sütun içine türk kahvesi at azıcık tat verir hemen içersin bence öyle
Ay kaptanım sana yazmışım arkadaşa yazdım saniyordumTarcın da koyabilirsiniz.gecen gün ben tarçınlı türk kahvesi yaptım guzeldi
Sakın pes etme bu duyguyu çok iyi biliyorum sk sk beni de ziyaret ediyo.ama en iyisi dünü unutmak.emin ol hepimiz arada bunu yasiyoruzkızlar benim morelim motivasyonum komple gitti ya keşke dün kaçamakları yapmasaydım yaa oofff diyet hevesim gitti sanki kendimi toplayamiyorum diyet hiç bir şey yiyesim gelmiyor napicam ben
ay ne güzel yürümüşsün ama nolur bu yürütmeler boşa gitmesin bari acıkırsan tarçınlı yoğurt çiğ sebzelerden salata vs yap bariKızlar bugün benim leptin yandı akşam yemeğini erken yemiş oldum peynir yiyorum ama sabah 11.30 dan öğlen 3 e kadar yürüdüm diyebilirim.
Ay kaptanım sana yazmışım arkadaşa yazdım saniyordum
Afiyet olsun :)Bugünkü menüm
Sabah
Peynirli yumurta (2 yumurta)
Limon sıkılmış 4 dal marul 1 tutam maydonoz
5 zeytin 2 ceviz
Ara
Yarım ayva
10 kuru kara üzüm 1 kuru hurma
1.5 kupa yeşil çay
Ara
1 bardak kefir
1 gün kurusu kayısı
Akşam
1 zinger burger (kfc)
3-4 tane patates
Yarım bardak fanta
Ara
1 bardak latte kahve (şekersiz)
Sıcak kavrulmuş leblebi (4 sefer avcuma alıp yedim ama avcumun yarısı anca doluydu)
Spor
15000 adım (gündüz evde temizlik yaptım aksam da 2 saate yakın yürüdük)
Su 2.5 litre civarı
Bugun yarım kaçamak yaptım
Yarın katmer yiycem
Xeroderma_pig
Canım kfc yerine klasik hamburger ye kfc kızartma araların az akşamı dengelerBugünkü menüm
Sabah
Peynirli yumurta (2 yumurta)
Limon sıkılmış 4 dal marul 1 tutam maydonoz
5 zeytin 2 ceviz
Ara
Yarım ayva
10 kuru kara üzüm 1 kuru hurma
1.5 kupa yeşil çay
Ara
1 bardak kefir
1 gün kurusu kayısı
Akşam
1 zinger burger (kfc)
3-4 tane patates
Yarım bardak fanta
Ara
1 bardak latte kahve (şekersiz)
Sıcak kavrulmuş leblebi (4 sefer avcuma alıp yedim ama avcumun yarısı anca doluydu)
Spor
15000 adım (gündüz evde temizlik yaptım aksam da 2 saate yakın yürüdük)
Su 2.5 litre civarı
Bugun yarım kaçamak yaptım
Yarın katmer yiycem
Xeroderma_pig
Canım ben de öyle cuma günü. Arkadaşlar sağolsun destek oldu. İnsanız arada bırakabiliriz.kızlar benim morelim motivasyonum komple gitti ya keşke dün kaçamakları yapmasaydım yaa oofff diyet hevesim gitti sanki kendimi toplayamiyorum diyet hiç bir şey yiyesim gelmiyor napicam ben
Kızlar hala burnumdan soluyorum akşam yemekte eşimin annesi de vardı 2 dk yanına bıraktım bir geldim kızımın dişleri boya içinde
Başka bir çocuk var öksürüyor ha bire kızımın yanına gönderiyor öp diye
Tatlı geldi masaya ben kızıma vermiyorum eşimin annesi sürekli ye kızım ye bak nasıl yiyor yavrum
Sonra ben çocuk emanet etmedi oluyorum
Bir gün elimde kalabilir
Ben doğduğundan beri kızımı eşimin annesine 15 dk emanet etmedim umarım etmek zorunda da kalmam.Benimkide benim elimde kalacak. Asla emanet etmem Allah da muhtaç etmesin. Ne zaman ailemi görmeye gitsem burnumdan geliyor. Eşimle memleketimiz aynı aileler orda tabi. Ayy bak yine aklıma geldi psikolıjim bozuldu. Onun yüzünden kendi aileme hasret kalıyorum.
Öğle yemeği yemedim araları da özellikle azalttım. Kocacım o sıcak leblebiyi almasaydı iyiydi ama yedim gitti artık napayım.Canım kfc yerine klasik hamburger ye kfc kızartma araların az akşamı dengeler
Katmeri de kahvaltıda ye :)
Buyukanneler hep böyle çocuk yesin de ne yediği önemli değil. Takılma boşver çok sık biraraya gelmiyorsanız idare ediver kendini strese sokmaya değmez canım.Kızlar hala burnumdan soluyorum akşam yemekte eşimin annesi de vardı 2 dk yanına bıraktım bir geldim kızımın dişleri boya içinde
Tatlı geldi masaya ben kızıma vermiyorum eşimin annesi sürekli ye kızım ye bak nasıl yiyor yavrum
Bir gün elimde kalabilir
Geçmiş olsun canım. Pekmez ye azcık ben öyle yapıyorum boğazım yanmaya başlayınca iyi geliyor. Ben de hastayım burnum falan akıyor ama çok ağır geçirmiyorum Allahtan. Normalde çok kötü olurdum şuan baya iyiyim Allah'a şükür. Açlık orucunun buna da faydası olduğunu düşünüyorum.Kızlar ben sanırım hasta oluyorum boğazım yanıyo resmen
Ben doğduğundan beri kızımı eşimin annesine 15 dk emanet etmedim umarım etmek zorunda da kalmam.
Kendisiyle sadece kızımın bulunduğu ortamda iletişimim var. Yoksa kendisi önemsediğim bir insan değil. Sadece tahammül ediyorum. Ne zamana kadar devam eder bilemem
tam en sinir olduğum modelKızlar hala burnumdan soluyorum akşam yemekte eşimin annesi de vardı 2 dk yanına bıraktım bir geldim kızımın dişleri boya içinde
Bir gün elimde kalabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?