Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bugünkü menüm
Aç karnına limonlu ılık su
Kahvaltı. Yok
Ogle peynir.6 zeytin domates.1 dilim çavdar r ekmeği
Ara yeşil .cy.1 tatlı ks kuru üzüm
5 badem
Akşam sirkeli salata.4 yemk ks yoğurt çiğ karnıbahar 1 yemek ks yulaf 1 yemek ks keten tohumu karışımı.1 ymk ks pilav.1 yok ks humus
2 çikolatalı biskuvi
Ara yeşil .cy.mate cayi
Spor 55 dk zumba
Su detoks suyuyla beraber 2 lt yatana kadar 2.5 lt olur

kızlar benim morelim motivasyonum komple gitti ya keşke dün kaçamakları yapmasaydım yaa oofffdiyet hevesim gitti sanki kendimi toplayamiyorum diyet hiç bir şey yiyesim gelmiyor napicam ben
Sakın pes etme bu duyguyu çok iyi biliyorum sk sk beni de ziyaret ediyo.ama en iyisi dünü unutmak.emin ol hepimiz arada bunu yasiyoruz
Kızlar bugün benim leptin yandı akşam yemeğini erken yemiş oldum peynir yiyorum ama sabah 11.30 dan öğlen 3 e kadar yürüdüm diyebilirim.
ay ne güzel yürümüşsün ama nolur bu yürütmeler boşa gitmesin bari acıkırsan tarçınlı yoğurt çiğ sebzelerden salata vs yap bari

Bugünkü menüm
Sabah
Peynirli yumurta (2 yumurta)
Limon sıkılmış 4 dal marul 1 tutam maydonoz
5 zeytin 2 ceviz

Ara
Yarım ayva
10 kuru kara üzüm 1 kuru hurma
1.5 kupa yeşil çay

Ara
1 bardak kefir
1 gün kurusu kayısı

Akşam
1 zinger burger (kfc)
3-4 tane patates
Yarım bardak fanta

Ara
1 bardak latte kahve (şekersiz)
Sıcak kavrulmuş leblebi (4 sefer avcuma alıp yedim ama avcumun yarısı anca doluydu)
Spor
15000 adım (gündüz evde temizlik yaptım aksam da 2 saate yakın yürüdük)
Su 2.5 litre civarı

Bugun yarım kaçamak yaptım
Yarın katmer yiycem
Xeroderma_pig

Afiyet olsun :)
Canım eve yeni geldik misafirlikteydik hiç kaçamak yapmadım. Midem ağrıyor dedim yemedim.
Kahvaltı
1 muz 1 bardak laktozsuz süt 2 çay k tarçın 1 çay k zencefil 1/2 çay k zerdeçal blend ettim sana da tavsiye ederim harika bir içecek
berceste_ canım badem sütüyle deneyebilirsin muz yemen izin varsa
Ara
2 ceviz 2 hurma
Öğle
Izgara et salata
Ara
2 ceviz 2 hurma yeşil çay
Ara
Kahvaltının aynısı
Akşam
Izgara balık salata
Ara
2 mandalina yeşil çay

Kızlar liste birebir diyetisyen listesidir.

Kızlar hala burnumdan soluyorum akşam yemekte eşimin annesi de vardı 2 dk yanına bıraktım bir geldim kızımın dişleri boya içinde
Başka bir çocuk var öksürüyor ha bire kızımın yanına gönderiyor öp diye
Tatlı geldi masaya ben kızıma vermiyorum eşimin annesi sürekli ye kızım ye bak nasıl yiyor yavrum
Sonra ben çocuk emanet etmedi oluyorum
Bir gün elimde kalabilir

Canım kfc yerine klasik hamburger ye kfc kızartma araların az akşamı dengeler
Katmeri de kahvaltıda ye :)

kızlar benim morelim motivasyonum komple gitti ya keşke dün kaçamakları yapmasaydım yaa oofffdiyet hevesim gitti sanki kendimi toplayamiyorum diyet hiç bir şey yiyesim gelmiyor napicam ben
Canım ben de öyle cuma günü. Arkadaşlar sağolsun destek oldu. İnsanız arada bırakabiliriz.
Geçer merak etme sen istikrarlısın

Benimkide benim elimde kalacak. Asla emanet etmem Allah da muhtaç etmesin. Ne zaman ailemi görmeye gitsem burnumdan geliyor. Eşimle memleketimiz aynı aileler orda tabi. Ayy bak yine aklıma geldi psikolıjim bozuldu. Onun yüzünden kendi aileme hasret kalıyorum.

Ben doğduğundan beri kızımı eşimin annesine 15 dk emanet etmedim umarım etmek zorunda da kalmam.
Kendisiyle sadece kızımın bulunduğu ortamda iletişimim var. Yoksa kendisi önemsediğim bir insan değil. Sadece tahammül ediyorum. Ne zamana kadar devam eder bilemem

Canım kfc yerine klasik hamburger ye kfc kızartma araların az akşamı dengeler
Katmeri de kahvaltıda ye :)
Öğle yemeği yemedim araları da özellikle azalttım. Kocacım o sıcak leblebiyi almasaydı iyiydi ama yedim gitti artık napayım.
Canım zinger canım çekti çok severim başka fast food tüketmiyorum kırk yılda bir zinger yiyorum o da acılı baharatlı olduğundan hoşuma gidiyor. Çekeceğim ziyafeti fazla abartmadan böyle aradan çıkarıyım dedim. Katmeri de öğlen ikindi gibi yerim sabah eşimle kahvaltı yaparım. Zaten akşam yemeklerini de ayrı yiyoruz pazar kahvaltısını bari beraber yapalım.

Diğer msjinda yazdığın içeceği de yapamam blendırım bozuk yenisini almam lazım anca ozaman. Eminim tadı güzeldir içeriğini beğendim.

Buyukanneler hep böyle çocuk yesin de ne yediği önemli değil. Takılma boşver çok sık biraraya gelmiyorsanız idare ediver kendini strese sokmaya değmez canım.

Kızlar ben sanırım hasta oluyorum boğazım yanıyo resmen
Geçmiş olsun canım. Pekmez ye azcık ben öyle yapıyorum boğazım yanmaya başlayınca iyi geliyor. Ben de hastayım burnum falan akıyor ama çok ağır geçirmiyorum Allahtan. Normalde çok kötü olurdum şuan baya iyiyim Allah'a şükür. Açlık orucunun buna da faydası olduğunu düşünüyorum.

Aynı şeyleri hissediyoruz demek ki şunu söyleyebilirim ki eşimi sevmesem annesi yüzünden ne onunla evlenir ne de bu evliliği devam ettirirdim. Kim görse Allah sana sabır versin diyor. Uzaktayız huzurluyuz diyorduk onu da mahvetti. Ben de madem öyle boşuna gurbet acısı çekmeyeyim dedim tayin istedim bakalım hayırlısı. Artık kızımı ona babasıyla göndermeyi mümkün oldukça aynı ortamda bulunmamayı düşünüyorum. Eşime güveniyorum o bakar kızımıza.

tam en sinir olduğum model gelde sabret ya sanki inadına yapiyorlar anılarım canlandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…