Limon sıkıp maydonoz ve marul ye limon bulantını azaltabilir.kızlar yine başım çatlıyor bugün migrenim tuttu midemde bulanıyor sade kahve içtim hiç iyi değilim valla. Kahvaltıda ne yiycem bilmiyorum. Benim motivasyon yerlerde herşeyi bırkasım var. Diyeti de yapamıycak gibiyim.
Limon sıkıp maydonoz ve marul ye limon bulantını azaltabilir.
Canım her gun midem bulanıyor diyorsun hamile falan olabilirmisin. Aç karna gezinince midem bulanıyor yazmıştın kahvaltını erken saatte yapıp ara öğünde kuruyemiş kuru meyve yemeyi dene bence.
Miden bulanarak iyi yetmişsin bunları. Midem bulanırken soğanlı kıymalı bişey yediğimi hayal edemedimKahvaltı sarı elma üzerine kaymak ve tahin soğanlı kıyma kavurması peynir zeytin çay 3 ceviz.
Canım buçuk öğün yapabilirsin ben bir ara öyle yaptım çok güzelde kilo verdim iki öğün olacak diye birşey yok kitabindada yazıyor zaten arada chia lı yoğurt yedim yanında badem fındık ne varsa ıyi geliyo yada kefirkızlar yine başım çatlıyor bugün migrenim tuttu midemde bulanıyor sade kahve içtim hiç iyi değilim valla. Kahvaltıda ne yiycem bilmiyorum. Benim motivasyon yerlerde herşeyi bırkasım var. Diyeti de yapamıycak gibiyim.
Miden bulanarak iyi yetmişsin bunları. Midem bulanırken soğanlı kıymalı bişey yediğimi hayal edemedim
Canım buçuk öğün yapabilirsin ben bir ara öyle yaptım çok güzelde kilo verdim iki öğün olacak diye birşey yok kitabindada yazıyor zaten arada chia lı yoğurt yedim yanında badem fındık ne varsa ıyi geliyo yada kefir
Kendini zorlayıp diyeti çabuk bırakmaktansa fazla kasmadan daha az kilo vererek uzun ömürlü bir diyet yapmak daha mantıklı geliyor bana.Ya canım hızlıca gitsin istiyorum şu lanet kilolar bıktım ya onun için iki öğün yapmaya çalışıyorum.
Fazla uzarsa ben sıkılır bırakırım. Herkesin bünyesi farklı işte. O yüzden biraz hızlı vermeye çalışıyorum. Diyetimle ilgili bi sıkıntım yok aslında. Gayet tok oluyorum. Kafam dolu kızım da çok üzüyo bunaldım yalnızım felan ondan oluyor bu sıkıntılarKendini zorlayıp diyeti çabuk bırakmaktansa fazla kasmadan daha az kilo vererek uzun ömürlü bir diyet yapmak daha mantıklı geliyor bana.
Ben mesela kesin kuralları olan bir diyet yapmadım. Sadece ekmek pilav makarna çikolatayı nerdeyse tamamen hayatımdan çıkardım. 2 aya yaklaştı diyete başlayalı ve sıkılmadan istikrarlı bi şekilde 8 kilo civarı verdim.
Kesin kurallı kasan diyetler yerine sürdürülebilir uzun sureli diyet idealim
Allah iyiliginini versinBenimki son sürüm üzerine yok
Keşke benim eşim de bunu görebilse. Şu an için bunu kabul etmesi imkansız. Ya kızlar 13 günlük lohusa kadını kendi evinden kovan yeni doğmuş torununa beddua eden ve sözde onun için ölürüm diyen bana ve benim anneme beddua eden bir kadından bahsediyoruz. Ah ahh çok dertliyim ağlayasım geldi. Annem üzüntüden tia geçirdi nerdeyse felç oluyordu. Ben lohusa depresyonuna girdim ki hala çıkamadım. Eşim gerçekten çok iyi bir insan ve ben hala çok aşığım yoksa asla bu kadar dayanamazdım. Bu zamana kadar 4 atanın hakkı birdir dedim sustum ama artık bitti. Asla eşim yokken görüşmüyorum. Telefonunu açmıyorum. Mümkün olduğunca görüşmüycem kızım babasıyla gitsin. Eşim güzel bakıyor ihmal edeceğini sanmıyorum. Ama Allah esirgesin en ufak bir sıkıntı olsun o zaman ipini keserim artık. Mümkün olduğunca o kadını kendi evimden uzak tutmaya çalışıcam. Herşeyi bekliyorum ondan. Burda tüm apartmana rezil etti bizi. Kendini yerlere atmalar bağırmalar hayatımda görmediğim rezillikler ya. O yüzden o gelmesin de eşim gitsin. Geldi mi yatmaya felan kalkar valla ei terk ederim artık
Dün gece 3-4 saat ancak uyumuşumdur gene herşeyi hatırladım. Ben senin yerine de ağlarım hatta burda olsan sarılırdım. Benim aklımın bir yerinde hep boşamma var. Eşimin bazı olaylar karşısındaki tavrı ondan beni soğuttu. Hiçbirşey de eskisi gibi olmayacak. Ben de eski ben değilim artık.
İnsan sevgililik döneminde bazı şeyleri görsede anlamlandıramıyor. Hiç bulaşmamış olmayı tercih ederdim
Bende anlamıyordum ama tüm taşlar oturuyo artık kafamda. Ya nasıl anlatsam kızlar hasta kadın cahil eşimi yani oğlunu kocası sanıyo öyle hareket ediyo. Eşim lohusayken işten gelince yanıma gelmesine bile izin vermedi. Evlendiğimizden beri yan yana oturmayın. El ele tutuşmüyın. Öpmeyin birbirinizi neden nazar olurmuş eskiden inanırdım korkuyo demekki bizim için derdim ama gerçekten kötü niyetli kıskanç bir insan. Eşimi benden kızımı annemden kıskanıyo. Öyle değişik şeyler yaptı ki anlatmaya sayfalar yetmez. Eşim iki arada kalıyo üzülüyorum onun için. Bana hak veriyo ama annesi işte ondan da vazgeçemiyo. Çok bağırdı annesine çok uyrdı ama boşü kadın anlamıyo. O gün boşanacaktım 13 günlük lohusa halimle bana bunu yaşattı Allaha havale ediyorum. Şimdi oğluna karşı iyi görünmek için beni düşünüyo ayakları yapıyo eşimle konuşuyo beni soruyo nasıl oldu beli diye. Evi başımıza yıkmıştı bi tek o mu doğum yaptı biz de yaptık bunun kadar yatmadık diye. Doğum günmde arıyo acar mıyım ben senin telefonunu. Onun annesi yaptığı patavatsızlıklara cahilliğine katlanıyorsa alsın annesini hayrını görsün ama benden bu kadar artık. Anne kelimesini ona karşı kullanmamak için elimden geleni yapıcam. Hata bende çok yüz verdim. Kendi anneme anne derken ona amnecim dedim. Ay neyse ya kızlar kusura bakmayın ben gerçekten çok doluyum. Olaylar da taze. Başınızı şişirdim ya.
Bende hiç uyumadım başım çatlıyo yine. Tayin istedim ya çıkarsa nasıl olacak onu düşünüyorum. Daha doğrusu eşimle nerdeyse her gün konuşuyorum. Mümkün olduğunca az görüşmek için elimden geleni yapıcam. Zaten kesinlikle eşim yokken görüşmüycem. Bunu eşime söyledim. Telefonunu da açmıyorum bunu da biliyo. Artık Allaha emanetiz ama bende ara ara düşünüyorum boşanmayı tek elimi bağlayan eşime karşı duyduğum sevgi. Onun için mücadele ediyorum.
Evt bu ara nerdeyse hergün midem bulündı ama bugün migrenden dolayı bulanıyo. Hamile değilim canım regl daha yeni bitti sayılır. Ara öğün yapmak istemiyorum ya karatay yapıyorum ya iki öğün yiyorum. Kafam dolu kızım da çok üzüyo direncim düştü.
Fazla uzarsa ben sıkılır bırakırım. Herkesin bünyesi farklı işte. O yüzden biraz hızlı vermeye çalışıyorum. Diyetimle ilgili bi sıkıntım yok aslında. Gayet tok oluyorum. Kafam dolu kızım da çok üzüyo bunaldım yalnızım felan ondan oluyor bu sıkıntılar
Çok haklısın canım aile terapisti önerdim ama eşim yanaşmadı çünkü açılacak defterlerden korkuyorCanım tam olarak yaşadıklarını bilmiyorum ama gece seni uykusuz bırakacak kadar seni stress sokmuşlar hemen boşanmayi aklına getirmede bi aile terapistine gitseniz birlikte oturup konuşsaniz belki daha iyi bi çözüm bulabilirsiniz.
Ama konuşmadan üstünü kapatirsan birikip durur oda başka yerlerde patlar.
Allah yardımcın olsun ve sabır versin.
Kendini zorlayıp diyeti çabuk bırakmaktansa fazla kasmadan daha az kilo vererek uzun ömürlü bir diyet yapmak daha mantıklı geliyor bana.
Ben mesela kesin kuralları olan bir diyet yapmadım. Sadece ekmek pilav makarna çikolatayı nerdeyse tamamen hayatımdan çıkardım. 2 aya yaklaştı diyete başlayalı ve sıkılmadan istikrarlı bi şekilde 8 kilo civarı verdim.
Kesin kurallı kasan diyetler yerine sürdürülebilir uzun sureli diyet idealim
Sağol canım. Sen de istikrarlısın. Az olsun öz olsun önemli olan sonuçÇok güzel verdin canım bende 5 kilo verdim.
Bu gittigim diyetisyenin reklamlari var 2 ayda 12 kilo verdirmis bana dediki bazi haftalar 100 gram bile verebiliriz.
Kendini kimseyle kıyaslama
Aynen bende öyleyim canım sıkıntıdan acayip yerim en çok kiloyu sikintiliyken aldımBende aciktigim için yemiyorum bazen sadece sıkıntıda oldugum için yiyorum.
Herkes derdi olunca zayiflar ben şişerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?