Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Limon sıkıp maydonoz ve marul ye limon bulantını azaltabilir.
Canım her gun midem bulanıyor diyorsun hamile falan olabilirmisin. Aç karna gezinince midem bulanıyor yazmıştın kahvaltını erken saatte yapıp ara öğünde kuruyemiş kuru meyve yemeyi dene bence.

Evt bu ara nerdeyse hergün midem bulündı ama bugün migrenden dolayı bulanıyo. Hamile değilim canım regl daha yeni bitti sayılır. Ara öğün yapmak istemiyorum ya karatay yapıyorum ya iki öğün yiyorum. Kafam dolu kızım da çok üzüyo direncim düştü.

Canım buçuk öğün yapabilirsin ben bir ara öyle yaptım çok güzelde kilo verdim iki öğün olacak diye birşey yok kitabindada yazıyor zaten arada chia lı yoğurt yedim yanında badem fındık ne varsa ıyi geliyo yada kefir

Ya canım hızlıca gitsin istiyorum şu lanet kilolar bıktım ya onun için iki öğün yapmaya çalışıyorum.

Ya canım hızlıca gitsin istiyorum şu lanet kilolar bıktım ya onun için iki öğün yapmaya çalışıyorum.
Kendini zorlayıp diyeti çabuk bırakmaktansa fazla kasmadan daha az kilo vererek uzun ömürlü bir diyet yapmak daha mantıklı geliyor bana.
Ben mesela kesin kuralları olan bir diyet yapmadım. Sadece ekmek pilav makarna çikolatayı nerdeyse tamamen hayatımdan çıkardım. 2 aya yaklaştı diyete başlayalı ve sıkılmadan istikrarlı bi şekilde 8 kilo civarı verdim.
Kesin kurallı kasan diyetler yerine sürdürülebilir uzun sureli diyet idealim

Fazla uzarsa ben sıkılır bırakırım. Herkesin bünyesi farklı işte. O yüzden biraz hızlı vermeye çalışıyorum. Diyetimle ilgili bi sıkıntım yok aslında. Gayet tok oluyorum. Kafam dolu kızım da çok üzüyo bunaldım yalnızım felan ondan oluyor bu sıkıntılar

Canım Allah sabır versin.
Neler yapmış sana öyle.
Senin için de gerçekten zordur ama eşinde ne yapsın annesi kendi seçemi degil mümkün olduğunca görüşme çokta aklına getirme biliyorum söylemesi kolayda yaşaması zordur.

Canım tam olarak yaşadıklarını bilmiyorum ama gece seni uykusuz bırakacak kadar seni stress sokmuşlar hemen boşanmayi aklına getirmede bi aile terapistine gitseniz birlikte oturup konuşsaniz belki daha iyi bi çözüm bulabilirsiniz.
Ama konuşmadan üstünü kapatirsan birikip durur oda başka yerlerde patlar.
Allah yardımcın olsun ve sabır versin.

Canım hayırlısi olsun bilemeyizde madem uzaktaymişsin kalaydin öyle ayni şehirde olunca nasıl görüşmiycen mutlaka gelip gitmek istiycekler.

Ara öğün yapmazsanda diyeti birakcan gibi
Ben 94 ten 71 e Karatayla iki öğünde düştüm ama şimdi yapamiyorum bence sende kendine uygun bi ara öğün koy

Bende aciktigim için yemiyorum bazen sadece sıkıntıda oldugum için yiyorum.
Herkes derdi olunca zayiflar ben şişerim.

Çok haklısın canım aile terapisti önerdim ama eşim yanaşmadı çünkü açılacak defterlerden korkuyor

Çok güzel verdin canım bende 5 kilo verdim.
Bu gittigim diyetisyenin reklamlari var 2 ayda 12 kilo verdirmis bana dediki bazi haftalar 100 gram bile verebiliriz.
Kendini kimseyle kıyaslama

Çok güzel verdin canım bende 5 kilo verdim.
Bu gittigim diyetisyenin reklamlari var 2 ayda 12 kilo verdirmis bana dediki bazi haftalar 100 gram bile verebiliriz.
Kendini kimseyle kıyaslama
Sağol canım. Sen de istikrarlısın. Az olsun öz olsun önemli olan sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…