Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canım bende senin gibi olmuştum nerde zararlı şey varsa yiyesim geliyordu ama sonu gelmiyor karatay şeker yedikçe yersiniz diyor şeker öyle sonu yok hadi şeker orucuna girelim 21 günlük çok işe yarıyor

Kesinlikle öyle canım iki gündr neler yedim söylesem burda taşlarsınız beni. Yedikçe boşverip yiyesim geliyo. Durmazsam verdiklerimi aynen alırım.

Yesil sen de biliyorsun bu kilolarda yesen de veriliyor. ins bundan sonra da boyle olur. ama evvelki yilki diyetimde 63 ten sonra spor ve sıkı diyet olmadan olmuyordu. senin durum yani

Evet takıldım verilecek kilo azaldı uzun zamandır da diyet yapınca artık bıkkınlık geldi birden de ağır spora başlayıp diyeti iyice kısnca vücut kendini korumaya aldı ama iki gündür sanırım ilacı bırakmaktan kaynaklı böyle bayılacak gibiyim başım felan ağrıyo sadece yemek düşünüyorum.

Yesil bu hafta ablamin kolu üc yerden cikti, ben hastalandim.. bunlarla ugrasmaktan uc gun hic bakmadim. diger gunler de sade menulerimi yazdim. ins bu hafta dikkat edecegim senin menulere. Yesil senden bi sey rica edelim mi? Yapabulir misin?

Geçmiş olsun canım. Aslında çok iyi gidiyordum çarşamba sabah aç karna doktora gittim ordn manava gittim ilacı da tam o gün bırktım bu kopuş oldu bende dün de devm etti toplayamıyorum. Bu arada ne istiyceksin canım?

Haklısın kaptanım biliyorum aslında bunu sürekli hatırlatıyorum kendime bak vücudun korumaya geçti pes etmezsen gidecek diyorum ama olmuyor. Böyle elim kolum bağlandı sanki.

Canım şu an yaptıramam bir çok yönden istiyorum hacamat yaptırmayı ama şu an mümkün değil. İlaç kullanıyordum bebek düşündügüm için bıraktım onun etkisi oldu hava da kötü beni hava çok etkiler geçen hafta sonu da sınavlarım vardı ve kötü geçti bırakayım en iyisi yapamıyorum artık diyorum.

***1. TAKIM 566. ETAP***

berceste_(84.6//%) kilosu sabit
chihiro79 (61/60/1 /%1.60)
hicmakam(55.3/55.5/+0.2/%-0.36)
Sevilay80 (74.5/74,9/+0,3/%-0.40)

Mirafatos (72/71.5/0.5/%0.69)
nil u mihr(72.3/71.4/0.9/%1.40)

YeşilinBuyusu (63.7/64.4/+0.7/% -1.09)

merkerdemus (65.8/65.1/0.7/%1.06)
minemelek2015 (55.9/%)
Saglikliyasamgunlugumm (66/65.1/0.9/%1.36)

1. takım ortalaması:%

Geldim bugun daha telefonu yeni elime aldim
Gecen hafta 65.8
Bu hafta 65.1
Fark 700 gram
Yuzde 1.06

berceste_ nasılsın canm tartilabildinmi bu hafat nasıl bir değişiklik oldumu canm umarım vücut direncin kırılmıştır
aynı anda yazmışım seninle canm en iyisini yapiyorsun git öğren bakalm ne olmuş sakın stres yapmıyoruz vazgecmiyoruz gidecek bu kilolar

Kahvaltım kinoalı lor peynirli kısır chialı muzlu puding ttlı isteğimi bastırsın diye yedim südece 1 tatlı kaşığı pekmez var kısırın da yeşilliği bol kinoası azdı kızlar. Yine başım ağrımaya başladı.

Bu haftanın üyesi chihiro79 neden derseniz2menu bildirimi ve sporları tam motivasyonu yerinde kilo veremesydi bile menüleri çok güzeldi sporu iyiydi o yüzden ayrıca burdan tebrik ediyorum
Tesekkür ederim deadline hanım, ufak adımlarla gidiyorum... elimden geldiğince....

Y YesilinBuyusu istegim su)) bu hafta kalori hesabı yapar mısın? Mevcut kilona gore alman gereken kal.-spor kal. buna gore dikkat etsen?
canm sen kalori hesabimi yapiyosun acaba yapiyosan kaç kaloride kalmaya dikkat ediyosun bende iki haftadr onu uyguluyorum da ondan sordum

Y YesilinBuyusu istegim su)) bu hafta kalori hesabı yapar mısın? Mevcut kilona gore alman gereken kal.-spor kal. buna gore dikkat etsen?

Canım ben daha önce kalori hesabı yaptım bana uymadı ya zorladı beni halsiz kaldım felan sorun yediklerimde değil aslında benim motivasyonum bozuldu yoksa salı günü 63.30 dum. İki günde yediklerim yüzünden böyle oldum.

canim bende ayni devam ederken durduk yere 1.200aldim yarini1.400verdmsende ole olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…