Canım bende senin gibi olmuştum nerde zararlı şey varsa yiyesim geliyordu ama sonu gelmiyor karatay şeker yedikçe yersiniz diyor şeker öyle sonu yok hadi şeker orucuna girelim 21 günlük çok işe yarıyor
Yesil sen de biliyorsun bu kilolarda yesen de veriliyor. ins bundan sonra da boyle olur. ama evvelki yilki diyetimde 63 ten sonra spor ve sıkı diyet olmadan olmuyordu. senin durum yani
Yesil bu hafta ablamin kolu üc yerden cikti, ben hastalandim.. bunlarla ugrasmaktan uc gun hic bakmadim. diger gunler de sade menulerimi yazdim. ins bu hafta dikkat edecegim senin menulere. Yesil senden bi sey rica edelim mi? Yapabulir misin?
Y YesilinBuyusu vücudun beslenme düzenin ve sporun5degistigi için şaşırdı kıtlıkta gibi hissetti yağ yakmadı aynı tempoda devam etsen yada bırakmasan bu hafta çok iyi kilo vereceksin aslında bırakma kendine hedef koy ama kilo hedefi değil bu hafta ne olursa olsun motivasyonunu kaybetmeyecegim hedefi inat et ve basar
Y YesilinBuyusu canimblonde ambition hakli. lutfen kan degerlerine cok dikkat et. senin yasadiklarinin aynisini yasadim biliyir musun... Tam zayifladim derken depresyon. Bak sana garip gelecek ama ne diyecegim.. Ben hacamat yaptirdim, psikolojimi olumlu yonde cok ciddi etkiledi ama muhakkak agzi duali bi uzmana yaptirmali. Fakat kansizlik da vardi. Devam etmeye korktum yani hacamata. Ferritinim ve d vut im cok cok dusuktu. Aidin Salih in yetistirdigi dr lardan biri buraya konferansa geldi. Konfrnsn bitiminde ona bunu sordum. "Ferritinim cok dusuk. Hacamat nasil olur" diye.." ilacinla hacamata (3-4 ayda bir) devam et cok iyi gelecek" dedi. ve cidden elh cok iyi geldi.
kizlar kusura bakmayin bilerek uzun uzun yazdim bayanlarda bu genel sorun cunku. sizin de ihtiyaciniz vardir belki diye...
Geldim bugun daha telefonu yeni elime aldimberceste_ M merkerdemus M minemelek2015 kilo bildirimlerı nerde unutmayalım lütfen 14.00 e kadar mazeretsiz bildirim yapmazsanız uyarı geliyor
Geldim bugun daha telefonu yeni elime aldim
Gecen hafta 65.8
Bu hafta 65.1
Fark 700 gram
Yuzde 1.06
Kilom güncelberceste_ M merkerdemus M minemelek2015 kilo bildirimlerı nerde unutmayalım lütfen 14.00 e kadar mazeretsiz bildirim yapmazsanız uyarı geliyor
Kilom güncel
Doktora gidiyorum bakalım neden veremiyorum kilo
aynı anda yazmışım seninle canm en iyisini yapiyorsun git öğren bakalm ne olmuş sakın stres yapmıyoruz vazgecmiyoruz gidecek bu kilolarberceste_ nasılsın canm tartilabildinmi bu hafat nasıl bir değişiklik oldumu canm umarım vücut direncin kırılmıştır
tesekkür ederim. Haftada ortalama 0,5 kilo verebiliyorum ama ufak ufak da olsa bir zaman sonra birikip büyük sayılar olacaklar diye umuyorum. Bakalım...1 kilo süper canımtebrikler
Tesekkür ederim deadline hanım, ufak adımlarla gidiyorum... elimden geldiğince....Bu haftanın üyesichihiro79 neden derseniz2menu bildirimi ve sporları tam motivasyonu yerinde kilo veremesydi bile menüleri çok güzeldi sporu iyiydi o yüzden ayrıca burdan tebrik ediyorum
canm sen kalori hesabimi yapiyosun acaba yapiyosan kaç kaloride kalmaya dikkat ediyosun bende iki haftadr onu uyguluyorum da ondan sordumY YesilinBuyusu istegim su)) bu hafta kalori hesabı yapar mısın? Mevcut kilona gore alman gereken kal.-spor kal. buna gore dikkat etsen?
Yok hiç bir değişiklik yokberceste_ nasılsın canm tartilabildinmi bu hafat nasıl bir değişiklik oldumu canm umarım vücut direncin kırılmıştır
Y YesilinBuyusu istegim su)) bu hafta kalori hesabı yapar mısın? Mevcut kilona gore alman gereken kal.-spor kal. buna gore dikkat etsen?
canim bende ayni devam ederken durduk yere 1.200aldim yarini1.400verdmsende ole olabilirsinCanım ben daha önce kalori hesabı yaptım bana uymadı ya zorladı beni halsiz kaldım felan sorun yediklerimde değil aslında benim motivasyonum bozuldu yoksa salı günü 63.30 dum. İki günde yediklerim yüzünden böyle oldum.
canim bende ayni devam ederken durduk yere 1.200aldim yarini1.400verdmsende ole olabilirsin
karataydamisin yineYa işte ben durduk yere almadım canım iki gün dünyayı yedim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?