- 11 Eylül 2017
- 482
- 1.337
- 28
- 36
tatlim hesap yapmiyorum ama iste kendi kafamdan ne kadar yesem az kalorili olur diye planliyorum ama galiba 63-64 ten sonra hesap yapmam gerekecekcanm sen kalori hesabimi yapiyosun acaba yapiyosan kaç kaloride kalmaya dikkat ediyosun bende iki haftadr onu uyguluyorum da ondan sordum
inşallah biran önce 64 e gelirizde daha sıkı hesap yaparıztatlim hesap yapmiyorum ama iste kendi kafamdan ne kadar yesem az kalorili olur diye planliyorum ama galiba 63-64 ten sonra hesap yapmam gerekecek
karataydamisin yine
80 gr çiğköfte 2 dal marul,çay,2 adet fıstık
şimdilik 800 kalorideyim400 kalori daha hakkım var ama hepsini kullanmayı düşünmüyorum aksma dusuk kolorili biseyler daha yiyip bugünü 1000 kalori ile kapaticam planm böyle bakalm
Y YesilinBuyusu nerelerdesin canım ne yaptın
Akşam: 1avuç fındık,bir bardak süt,2çilek
vee günü kapattım kızlar
sağol canm regleyim ya ondan heves yaptm hafif gecirip regle bitişi bi düşüş daha göreyim diye uğraşyorumYok ağır spor yaptığım için ramazana kdar karataya aralık verdim spora uygun besleniyorum şu an.
Çok iyi canım
Canım üç gün suları keseceklermiş çamaşır bulaşık su doldurma onlarla uğraştım. Sonra asyayla 1 saat uyumuşum. Eşimde geç gelecek akşam yemeğim gecikti ama seninle kahve içtikten sonra hiçbişey yemedim şimdi yemeği beklerken yine bi tane maden suyu içicem. Spor yapmadım canım.
Valla harikasın canım maşallah
sağol canm regleyim ya ondan heves yaptm hafif gecirip regle bitişi bi düşüş daha göreyim diye uğraşyorum
afiyet olsun tatlm süperAkşam yemeğim fırında kuzu eti.
Çok şükür bugünü kaçamaksız tamamladım canım sağolafiyet olsun tatlm süper
kaptanım siz listeye kendinizi yazmiyorsunuz galiba kaç kilosunuz şuan ve hedefiniz kaç acaba merak ettimTakım ortalamamız o kadar olumsuzlugunuza rağmen fena değil ama çok çok iyi olacakken biraz kötü kaldık bi hafta herkes kendine gelsin kilo veremeseniz bile sağlıklı dengeli beslenirsneiz vücudunuzdaki değişikliklerı bile hissedersiniz ben bu haftalık kendime 1 kilo hedefi koydum mesela ve ayrıca dengeli beslenme hedefi koydum ve hiç tartilmayacagim kilo hedefim tutmazsa bile sağlıklı beslenme hedefinı tutturacagim
dunki menum
sabah
1 haslnms yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
1 hurma
1 ceviz
ara:2 hurma
oglen
1 kase yogurt
form biskuvi
ara: hurma
aksam
1 kase corba
yarim findk lahmacun
melemen
Herkese günaydın dün ku menüm
Sabah sade kahve ve sonrası 30 dk eliptik
Kahvaltı kabakli omlet zeytin kepek ekmegi çay
Öğle iki kaşık pilav ve kuru fasulye
Akşam haslanmis karnabahar ve yine kuru fasulye :)))
Kacamaklarim oluyor malesef stresli bir dönemdeyim ondan mı bilemiyorum ama yiyince mutlu oluyorum sanki menüm harici hep biseyler atıştırasın geliyor imdattt(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?