Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

***1. TAKIM 566. ETAP***

berceste_(84.6//%) kilosu sabit
chihiro79 (61/60/1 /%1.60)
hicmakam(55.3/55.5/+0.2/%-0.36)
Sevilay80 (74.5/74,9/+0,3/%-0.40)

Mirafatos (72/71.5/0.5/%0.69)
nil u mihr(72.3/71.4/0.9/%1.40)

YeşilinBuyusu (63.7/64.4/+0.7/% -1.09)

merkerdemus (65.8/65.1/0.7/%1.06)
minemelek2015 (55.9/55.5/0.3/%0.54)
Saglikliyasamgunlugumm (66/65.1/0.9/%1.36)

1. takım ortalaması:%0.480

tatlim hesap yapmiyorum ama iste kendi kafamdan ne kadar yesem az kalorili olur diye planliyorum ama galiba 63-64 ten sonra hesap yapmam gerekecek
inşallah biran önce 64 e gelirizde daha sıkı hesap yaparız hadi bu hafta 69küsürlara kendimizi zorlayalim

karataydamisin yine

Yok ağır spor yaptığım için ramazana kdar karataya aralık verdim spora uygun besleniyorum şu an.

Çok iyi canım

Y YesilinBuyusu nerelerdesin canım ne yaptın

Canım üç gün suları keseceklermiş çamaşır bulaşık su doldurma onlarla uğraştım. Sonra asyayla 1 saat uyumuşum. Eşimde geç gelecek akşam yemeğim gecikti ama seninle kahve içtikten sonra hiçbişey yemedim şimdi yemeği beklerken yine bi tane maden suyu içicem. Spor yapmadım canım.

Akşam: 1avuç fındık,bir bardak süt,2çilek

vee günü kapattım kızlar

Valla harikasın canım maşallah

sağol canm regleyim ya ondan heves yaptm hafif gecirip regle bitişi bi düşüş daha göreyim diye uğraşyorum

Takım ortalamamız o kadar olumsuzlugunuza rağmen fena değil ama çok çok iyi olacakken biraz kötü kaldık bi hafta herkes kendine gelsin kilo veremeseniz bile sağlıklı dengeli beslenirsneiz vücudunuzdaki değişikliklerı bile hissedersiniz ben bu haftalık kendime 1 kilo hedefi koydum mesela ve ayrıca dengeli beslenme hedefi koydum ve hiç tartilmayacagim kilo hedefim tutmazsa bile sağlıklı beslenme hedefinı tutturacagim

kaptanım siz listeye kendinizi yazmiyorsunuz galiba kaç kilosunuz şuan ve hedefiniz kaç acaba merak ettim

Herkese günaydın dün ku menüm
Sabah sade kahve ve sonrası 30 dk eliptik
Kahvaltı kabakli omlet zeytin kepek ekmegi çay
Öğle iki kaşık pilav ve kuru fasulye
Akşam haslanmis karnabahar ve yine kuru fasulye :)))
Kacamaklarim oluyor malesef stresli bir dönemdeyim ondan mı bilemiyorum ama yiyince mutlu oluyorum sanki menüm harici hep biseyler atıştırasın geliyor imdattt(

dunki menum
sabah
1 haslnms yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
1 hurma
1 ceviz

ara:2 hurma

oglen
1 kase yogurt
form biskuvi

ara: hurma

aksam
1 kase corba
yarim findk lahmacun
melemen

Çok güzel bir menü diyet bisküvi şekerli olanlardan mı peki?

Bende öyle bir dönemdeyim dün yine saldıracaktım herşeye hemen blonde ambition a yazdım sağolsun kız işini gücünü bıraktı beni motive etmeye uğraştı kalktık bi kahve yaptık bi yandan yazıştık bi yandan içtik ohhh çok iyi geldi canım sende öyle durumlarda buraya yaz muhakkak birimiz görür durdururuz gerçi hafta sonu burası sessiz oluyor ama ya da böyle seni motive edecek birisi varsa onu ara onunla konuşurken bi sade türk kahvesi iç zayıf olduğun dönemdeki fotoğrafına bak birde hiç beğenmediğin kilolu haldeki bi fotoğrafına bak ben artık bu yöntemlerle durdurmaya çalışıcam kendimi sadece 2 gün yedim herşey mahvoldu yeme canım sonu yok bu yemelerin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…