- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Çok güzel bir menü diyet bisküvi şekerli olanlardan mı peki?
Bende öyle bir dönemdeyim dün yine saldıracaktım herşeye hemenblonde ambition a yazdım sağolsun kız işini gücünü bıraktı beni motive etmeye uğraştı kalktık bi kahve yaptık bi yandan yazıştık bi yandan içtik ohhh çok iyi geldi canım sende öyle durumlarda buraya yaz muhakkak birimiz görür durdururuz gerçi hafta sonu burası sessiz oluyor ama ya da böyle seni motive edecek birisi varsa onu ara onunla konuşurken bi sade türk kahvesi iç zayıf olduğun dönemdeki fotoğrafına bak birde hiç beğenmediğin kilolu haldeki bi fotoğrafına bak ben artık bu yöntemlerle durdurmaya çalışıcam kendimi sadece 2 gün yedim herşey mahvoldu yeme canım sonu yok bu yemelerin...
kızlar dün 3lt su içtim öğlen de bulgur yediğim için şişidm ama genede bi şansımı deniyim dedim veee bugün 100gr daha gitmişyorgun ve mutluyum
Ben listeye giremiyorum canım izne ayrılmıştım oldu baya ama tekrar dönemiyorum şimdilik şartlar kurtarmıyorkaptanım siz listeye kendinizi yazmiyorsunuz galiba kaç kilosunuz şuan ve hedefiniz kaç acaba merak ettim
Biraz psikolojik bişey canım bıkıyorum o durumu zaten o durumda olduğunuzdan burdayız biz yiyerek mutlu olanlardaniz mutlu olunca yemek istiyoruz üzülünce yemek istiyoruz işte bizim gibi olmayanların kilo derdi yok aslında öncelikle öğrenmemiz ve kendimize uygulamamız gereken yemekle mutlu olmayacağımızı kendimize ogretmemiz hatta daha mutsuz oluyoruz 2 dk şekeriniz yükselince vücutta mutlu olup sonra aynaya bakınca aylarca mutsuz oluyoruz bunun bilincine varsak başaracağızHerkese günaydın dün ku menüm
Sabah sade kahve ve sonrası 30 dk eliptik
Kahvaltı kabakli omlet zeytin kepek ekmegi çay
Öğle iki kaşık pilav ve kuru fasulye
Akşam haslanmis karnabahar ve yine kuru fasulye :)))
Kacamaklarim oluyor malesef stresli bir dönemdeyim ondan mı bilemiyorum ama yiyince mutlu oluyorum sanki menüm harici hep biseyler atıştırasın geliyor imdattt(
Aa tasinmaya tekrar mı karar verdiniz bilmiyordum ne zaman taşınıyorsunuzKızlar evi toparlıyorz pek giremiycem haberiniz olsun. Mutlu haftasonları...
Geçmiş olsun canım inşallah hemen iyileşir bizlerin derdi de ev temizliği ya benimde ev dağınık el mahkum yapmayınca da olmuyorHerkese merhabalar dun oglum midesini usutmus evde ne hali kaldi ne yatak perisan oldum dun aksam nerdeyse oturup aglayacaktim bugunde evde temizligi var sozde 3 gunluk tatilim vardi yine temizlik biktim artik camasir yikamaktan ev supurmekten
Ben listeye giremiyorum canım izne ayrılmıştım oldu baya ama tekrar dönemiyorum şimdilik şartlar kurtarmıyorhedefim 60 normalde 75 e çıkmıştım ama şu aralar vermeye çalışıyorum 71.1 ve 70.7 ye arasında değişiyor kilom bende anlamadım işte iki gün önce 70.7 yedim bugün 71.1 çıktım bende çok zor veriyorum ya metabolizmam biraz yavaş diyetisyene falan gidiyordum az ama kontrollü gitmeye çalışıyorum şu aralar işte ramazana kadar hedef 67 yi görmek bakalım
Biraz psikolojik bişey canım bıkıyorum o durumu zaten o durumda olduğunuzdan burdayız biz yiyerek mutlu olanlardaniz mutlu olunca yemek istiyoruz üzülünce yemek istiyoruz işte bizim gibi olmayanların kilo derdi yok aslında öncelikle öğrenmemiz ve kendimize uygulamamız gereken yemekle mutlu olmayacağımızı kendimize ogretmemiz hatta daha mutsuz oluyoruz 2 dk şekeriniz yükselince vücutta mutlu olup sonra aynaya bakınca aylarca mutsuz oluyoruz bunun bilincine varsak başaracağız
Aa tasinmaya tekrar mı karar verdiniz bilmiyordum ne zaman taşınıyorsunuz
Geçmiş olsun canım inşallah hemen iyileşir bizlerin derdi de ev temizliği ya benimde ev dağınık el mahkum yapmayınca da olmuyor
Merhaba kızlar kahvaltı omlet peynir zeytin 2 ceviz
Akşam kıymalı patlıcan mercimek çorbası yoğurt
40 dk yürüyüş yaptım
Canım birde bana sorCanım baya toparladın çok iyi
tabii ki sekersiz)) aslinda evde olsam almam muhtemelen yemem de ama isteyken kotunun iyisi oluyor yani.. tosttansa))Çok güzel bir menü diyet bisküvi şekerli olanlardan mı peki?
Bende öyle bir dönemdeyim dün yine saldıracaktım herşeye hemenblonde ambition a yazdım sağolsun kız işini gücünü bıraktı beni motive etmeye uğraştı kalktık bi kahve yaptık bi yandan yazıştık bi yandan içtik ohhh çok iyi geldi canım sende öyle durumlarda buraya yaz muhakkak birimiz görür durdururuz gerçi hafta sonu burası sessiz oluyor ama ya da böyle seni motive edecek birisi varsa onu ara onunla konuşurken bi sade türk kahvesi iç zayıf olduğun dönemdeki fotoğrafına bak birde hiç beğenmediğin kilolu haldeki bi fotoğrafına bak ben artık bu yöntemlerle durdurmaya çalışıcam kendimi sadece 2 gün yedim herşey mahvoldu yeme canım sonu yok bu yemelerin...
lahmacunjn boyutu nasildi?Kızlar yemek hazrlıyck vaktim olmadı ara 1 tane elma akşam yemeği 2 lahmacun salata ayran
benim gibi bende yavaş veriyorum bende bu sayfaya geldigimde 75 lere çıkmıştım şimdi 71 lere indim ve biran önce artk geçen seneki kilom 67-68 e donmek istiyorum artk sonrada hamilelik oncesine 58-60 inşallah en kötü 62ye kadar durmak yokBen listeye giremiyorum canım izne ayrılmıştım oldu baya ama tekrar dönemiyorum şimdilik şartlar kurtarmıyorhedefim 60 normalde 75 e çıkmıştım ama şu aralar vermeye çalışıyorum 71.1 ve 70.7 ye arasında değişiyor kilom bende anlamadım işte iki gün önce 70.7 yedim bugün 71.1 çıktım bende çok zor veriyorum ya metabolizmam biraz yavaş diyetisyene falan gidiyordum az ama kontrollü gitmeye çalışıyorum şu aralar işte ramazana kadar hedef 67 yi görmek bakalım
Biraz psikolojik bişey canım bıkıyorum o durumu zaten o durumda olduğunuzdan burdayız biz yiyerek mutlu olanlardaniz mutlu olunca yemek istiyoruz üzülünce yemek istiyoruz işte bizim gibi olmayanların kilo derdi yok aslında öncelikle öğrenmemiz ve kendimize uygulamamız gereken yemekle mutlu olmayacağımızı kendimize ogretmemiz hatta daha mutsuz oluyoruz 2 dk şekeriniz yükselince vücutta mutlu olup sonra aynaya bakınca aylarca mutsuz oluyoruz bunun bilincine varsak başaracağız
Aa tasinmaya tekrar mı karar verdiniz bilmiyordum ne zaman taşınıyorsunuz
Geçmiş olsun canım inşallah hemen iyileşir bizlerin derdi de ev temizliği ya benimde ev dağınık el mahkum yapmayınca da olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?