Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kesinlikle bu fotoğraf işi beni tetikleyen birinci şey spora da fotoğraflar beni tetikler ama aayy bu bahar temizliği arasinda ben kalkıp 40 dakika bisiklet sürmek deli isiymis ya zaten diyetteyz bide regle hepsi birlesti beni bitirdi ay kalktığımdan beri kolum kalkmıyor yaaa ölüyorum

kaptanım siz listeye kendinizi yazmiyorsunuz galiba kaç kilosunuz şuan ve hedefiniz kaç acaba merak ettim
Ben listeye giremiyorum canım izne ayrılmıştım oldu baya ama tekrar dönemiyorum şimdilik şartlar kurtarmıyor hedefim 60 normalde 75 e çıkmıştım ama şu aralar vermeye çalışıyorum 71.1 ve 70.7 ye arasında değişiyor kilom bende anlamadım işte iki gün önce 70.7 yedim bugün 71.1 çıktım bende çok zor veriyorum ya metabolizmam biraz yavaş diyetisyene falan gidiyordum az ama kontrollü gitmeye çalışıyorum şu aralar işte ramazana kadar hedef 67 yi görmek bakalım

Biraz psikolojik bişey canım bıkıyorum o durumu zaten o durumda olduğunuzdan burdayız biz yiyerek mutlu olanlardaniz mutlu olunca yemek istiyoruz üzülünce yemek istiyoruz işte bizim gibi olmayanların kilo derdi yok aslında öncelikle öğrenmemiz ve kendimize uygulamamız gereken yemekle mutlu olmayacağımızı kendimize ogretmemiz hatta daha mutsuz oluyoruz 2 dk şekeriniz yükselince vücutta mutlu olup sonra aynaya bakınca aylarca mutsuz oluyoruz bunun bilincine varsak başaracağız
Kızlar evi toparlıyorz pek giremiycem haberiniz olsun. Mutlu haftasonları...
Aa tasinmaya tekrar mı karar verdiniz bilmiyordum ne zaman taşınıyorsunuz
Herkese merhabalar dun oglum midesini usutmus evde ne hali kaldi ne yatak perisan oldum dun aksam nerdeyse oturup aglayacaktim bugunde evde temizligi var sozde 3 gunluk tatilim vardi yine temizlik biktim artik camasir yikamaktan ev supurmekten
Geçmiş olsun canım inşallah hemen iyileşir bizlerin derdi de ev temizliği ya benimde ev dağınık el mahkum yapmayınca da olmuyor

Ev sahibinin dengesizliği canım ya ben gelir gelmez ev bulmuştum çok da güzeldi adam resmen evi satana kadar kira almak için eşimi kandırdı evi satmıycam diye tabii eşime dedim o kadar bak satıcak sırf kira almak için yapıyor diye ama dinlemedi o ara asyanın sonucunu da bekliyorduk neyse dedik hani belki ankaraya taşınmamız gerekir sonuç çıkmış olsun tam da benim söylediğim gibi kirayı aldı iki gün sonra yine aradı eve bakmaya gelecekler diye bu ay yine yok satmıycam oturun aynı terane ama eşime dedim artık bak biz kötü olucaz dinleme şu adamı satmayacak olsa da çıkalım ben tiksindim artık bu adamdan yani ya birde zengin ki anlatamam benim dünya borcum var onun kadar ağlamıyorum ya Allah gözünü doyursun kendisi ev satılana kadar ev boş kalmasın onun derdinde ama bu insanlar ramazan günü oruç ağza nasıl ev taşıyacaklar hiç umru değil çıkıyorum canım kira vermedik bu ay depozitoyu kullanıyoruz mayıs 15 e kadar vaktimiz var işte.

tabii ki sekersiz)) aslinda evde olsam almam muhtemelen yemem de ama isteyken kotunun iyisi oluyor yani.. tosttansa))

benim gibi bende yavaş veriyorum bende bu sayfaya geldigimde 75 lere çıkmıştım şimdi 71 lere indim ve biran önce artk geçen seneki kilom 67-68 e donmek istiyorum artk sonrada hamilelik oncesine 58-60 inşallah en kötü 62ye kadar durmak yok

yeni girebildim kızlar tüm gün disardaydm kızlarla pitnik gezmece filan derken zaten eve baya geç geldim anca girebildim

öğlen: 2adet mercimek köftesi,bir parmak kadar börek yani sadece tattım,8tane mini zeytin yağlı yaprak sarması,çay

baya hafif atlattm yemedim diğer hiç bir şeyden tatlilarin kuaviye kek filan tadina bile bakmadım en masun seylerden tadimlik gibi bu sekil yedim ve akşam yemegi yemedim öğlenden beri sadece su ile günü kapattım kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…