ahh canım temizlik yapıyodum yeni gördüm...
moralim o kadar bozuk ki kendimi temizliğe verdim düşünmemek için...
şimdi de listeyi paylaşıp kızımı fiziğe götüreceğim...
Noldu tatlışım senin nie moralin bozuk eşini mi ösledin yoksam..
Yaz istersen özelden dertleşelim
kuzum ne oldu yaaaa,, inşallah sağlıkla ilgili bir sorun değildir, aklıma kötü kötü şeyler geliyor inşallah değildir , çok öpuyorum seni noolur üzülmemeye çalış canımahhh cnm çok sağol ama malesef anlatabileceğim bişey değil...çok kötü çokkk...
unutmaya düşünmemeye çalışıyorum...eğer korktuğum başıma gelirse dayanamam..
dua edin benim için...
bu arada 1 haftalık açlığımın sonucunu aldım etap 1. si oldum...
gerçi çok sağlıksız oldu ama napayım ağlamaktan bişey yiyemiyorum ki....
dünkü yediklerimden sonra bu gün 10 fındık yedim sadece...
geçmiyo boğazımdan...kızımın okulunda velilerle sohbet ettik biraz kendime geldim...
ama yanlız kalınca yine kötü oluyorum...
anlatıp içimi boşaltmak istiyorum ama hiç kimseye anlatamıyorum...
canlarımmmmm
ay ozledım nenn sızııı hemde cok gecmısı okumadan hemen yazayım dedım
kızlarrr cok mutluyum subem o kadar gusel arkadaşlarım o kadar iyi insanlar ki tabi iş yogunlugu da var ama saatler gunler nasıl gectı bılemıyorum
ay sızı cok ozledım bennn
kaptanımmmm biz de seni özledikkkk nolur arayı bu kadar açma
çok sevindim senin adına, işyerinde huzur çok önemli, arkadaşalrın iyiyise yoğun bile olsa farketmiyor
iyiki tamammen bırakıp gitmiyosun bizi mahvoluruz, baksana maiye bişeyler olmuş anlatmıyo belki sana özelden açılır bi dürtsen şunu
nen nere kactın arkandan geldım olurmu tatlım ne kusuru aramızda kusur musur olmaz arıcem bırazdan senııı zatennnkızlar özelden de buradan da desteklerniz için çok teşekkür ederim...
evet hiç bir şey dünyanın sonu değil ama işte her acı insanı başta çok üzüyo...
cumbocum çok şükür sağlıkla ilgili bi sorun değil... işte dediğim gibi anlatamıyorum kimseye...
make cim sen de sağol cnm benim de hiç kontörüm yok arayamadım cnm... geçen evden arayacaktım onu da kırdım... kusura bakma canım... ben de seni çok özledim...
canlarımmmmm
ay ozledım nenn sızııı hemde cok gecmısı okumadan hemen yazayım dedım
kızlarrr cok mutluyum subem o kadar gusel arkadaşlarım o kadar iyi insanlar ki tabi iş yogunlugu da var ama saatler gunler nasıl gectı bılemıyorum
ay sızı cok ozledım bennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?