Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

son san,yede geldin cnm... ben de salı günkü kilonu yazıp eklicektim...

ahh canım temizlik yapıyodum yeni gördüm...
moralim o kadar bozuk ki kendimi temizliğe verdim düşünmemek için...
şimdi de listeyi paylaşıp kızımı fiziğe götüreceğim...

Noldu tatlışım senin nie moralin bozuk eşini mi ösledin yoksam..
Yaz istersen özelden dertleşelim

Noldu tatlışım senin nie moralin bozuk eşini mi ösledin yoksam..
Yaz istersen özelden dertleşelim

ahhh cnm çok sağol ama malesef anlatabileceğim bişey değil...çok kötü çokkk...
unutmaya düşünmemeye çalışıyorum...eğer korktuğum başıma gelirse dayanamam..
dua edin benim için...

bu arada 1 haftalık açlığımın sonucunu aldım etap 1. si oldum...
gerçi çok sağlıksız oldu ama napayım ağlamaktan bişey yiyemiyorum ki....
dünkü yediklerimden sonra bu gün 10 fındık yedim sadece...
geçmiyo boğazımdan... kızımın okulunda velilerle sohbet ettik biraz kendime geldim...
ama yanlız kalınca yine kötü oluyorum...
anlatıp içimi boşaltmak istiyorum ama hiç kimseye anlatamıyorum...

bu arada kızlar öğleden önce herkes kilosunu paylaştığı için hepinize çok teşekkür ederim...
ama 6. olduk ve bu pek de iyi bi derece değil...
make bi puanlama sistemi yapıyordu ona ben baştan başlayacağım...
bilmeyenler için şöyle anlatayım
herkesin hazırda 30 puanı olacak...
haftada en çok kilo verene 10
ikinciye 8
üçüncüye 5 puan vereceğiz...
kilo alandan 10 puan düşeceğiz
iki hafta kilo veremeyenden yine 5 puan
iki hafta üstüste kilo alanı da liste dışı yapacağız...
eğer kilo almaya devam ederse diskalifiye olur...
puanı 0 lanan da direk diskalifiye olur...
1,5 litreden az su içilirse -1 puan
spor yapılmazsa -1 puan...( temizlik, uzun süre alışveriş vb spor yerine geçebilir tabi bunu belirtmeniz lazım....)

hadi bakalım bu hafta herkes daha fazla asılacak...
bu hafta kesinlikle ilk üçte görmek istiyorum takımımızı...
bir de çok boşladık takımı lütfen daha fazla uğramaya çalışalım...
bu haftanın kurallarını açıklıyorum....

1. herkes hergün en az 1 kez uğrayıp menüsünü yazacak...
2 hergün mutlaka 2 bardak yeşil çay içilecek
3. her gün mutlaka en az 1,5 litre su içilecek
4. her gün mutlaka spor yapılacak....
5. kaçamak mümkünse yapmıyoruz eğer yaparsak ipin ucu kaçtı diyim devam etmiyoruz hemen sıradaki öğünde telafi ediyoruz...

bu hafta mutlaka ilk üçe girmemiz lazım kızlar hadi bakalım göreyim sizi...

slm kızlarrr nasılsınız.pek iyi bi derece sayılmaz ama kilo verenleri tebrik ediyorumm.haftaya kendi adıma asılıcam yaaa 1 kilo vermek isiyommm artıkınnn.yarından itibaren menü paylaşıcam.

kuzum ne oldu yaaaa,, inşallah sağlıkla ilgili bir sorun değildir, aklıma kötü kötü şeyler geliyor inşallah değildir , çok öpuyorum seni noolur üzülmemeye çalış canım

bu gece nöbetçiyim , yedikerimi yazayım hemen
sabah 2 tane kepekli galeta , 20 gr pınar beyaz, ara 2 tane sütlü nescafe şekersiz
öğle mercimek çorbası 1 tane kabak dolma 2 kaşık yoğurt salata akşam 1 karışık tost,cola

canlarımmmmm

ay ozledım nenn sızııı hemde cok gecmısı okumadan hemen yazayım dedım

kızlarrr cok mutluyum subem o kadar gusel arkadaşlarım o kadar iyi insanlar ki tabi iş yogunlugu da var ama saatler gunler nasıl gectı bılemıyorum

ay sızı cok ozledım bennn

kaptanımmmm biz de seni özledikkkk nolur arayı bu kadar açma
çok sevindim senin adına, işyerinde huzur çok önemli, arkadaşalrın iyiyise yoğun bile olsa farketmiyor
iyiki tamammen bırakıp gitmiyosun bizi mahvoluruz, baksana maiye bişeyler olmuş anlatmıyo belki sana özelden açılır bi dürtsen şunu

canım benım saolasın ben onu yarın bı telden arıcem bu hafta pek vaktım olmadı tele bıle elımı uzatamıyom nolmus konusurm ben onla tatlım ay canım benım bırakmam sızı bıraz ozel sebeplerden nette gırme sıkıntım var o kadar

maıcım nette senı beklıyorum caım

sabahda ılk ısım senı aramak olucek her yonelerım bıttı o yuzden arayamadım canım bucakmagdurumada soyledım dı ah kuzum benım yettım garı sanaa uzulme dunyanın sonu degıl her ne olduysa oldu hersey bızler ıcın ama du bakalım gun dogmadan neler dogar bız senınleyız canını sıkma

kızlar özelden de buradan da desteklerniz için çok teşekkür ederim...
evet hiç bir şey dünyanın sonu değil ama işte her acı insanı başta çok üzüyo...
cumbocum çok şükür sağlıkla ilgili bi sorun değil... işte dediğim gibi anlatamıyorum kimseye...
make cim sen de sağol cnm benim de hiç kontörüm yok arayamadım cnm... geçen evden arayacaktım onu da kırdım... kusura bakma canım... ben de seni çok özledim...

nen nere kactın arkandan geldım olurmu tatlım ne kusuru aramızda kusur musur olmaz arıcem bırazdan senııı zatennn

gunaydın kızlarrr gordugunuz gıbım artık erken kalkmaya alıstım eheheh sımdıde yuruyuse gıdıcem ama once sıcak bısıyler ıcım bu arada ben tabı gecmıs haftayı anlatmadım sızee eheheheheh kılomuda bırazdan wc ye cıktın sonra tartılcem malum butun hafta kabızdım reglı olamadım offf ama kılom dusmus

hadı canlanın bakemmm

66 kıloyum kızlar tamı tamına

bu hafta ne yedıgımı yazım hemen sıze

sabahları cıkolatalı konfleks
oglene kadar 2 tane tek sekerlı cay
oglen bol salata (ılk gun sadece ceyrek ekmek arası ekmegınde ıcını aldırarak sade doner yarısınıda kedıye verdım )
aksam kabak kavurdum 1 yemk kasıgı yag ve maydonoz ve baharatlarla cesnılendırdım yanında da bolca yogurt
9 gıbı hep uyuyum

ertesı gun yıne konflesk oglen salata aksam ertesı gun yıne kabak yaptm
bı gun oncesı cok gusel yapmısımda

yanı butun haftam boyle ıdı

dun emeklı olucak yanı benım yerıne ıse basladıgım husamettın beyın emeklı yemegı vardı mıllet goturdu mamaları ben yıne salata aldım ( ama cok guseldı )bıde ılk maas pastamı ısmarladım subeye cıkolatalı meyvelı ondan 3 catal aldım 1 plastık bardak da kola evdekılere de pasta aldım ondan da 2 catal aldım

bugunsabahda 1 fıncan sutlu neskafe yaptım annem yatıyo hala o yuzden kahvaltıyı gec yaparız sımdıde yesıl cay ıcıyorum

butunhafta kabız oldum reglı olamadım strees heycan ve bıonık saatım degıstıgı ıcın dun senalax aldım bagırsaklarımı calsıtırsın dıye bakem gun ıcınde kac kılo olcem bıde reglı olsam ne guselolcek

kızlar hıc spor yapamadımbu hafta zaten gun boyu kosturmaca vs topukluların ustunde ayaklarım ne hale gelmıs ıste boyle demekkı dıkkat edınce gayet gusel gıdıyo kılolar hadın bakem sızde canlanın bak kac gundur dogru duzgun ugramamıssınız yaz geldı artık2 gun motıve edım sızııı canlarım benım

nerdesiniz kızlar...
ben sabah 1 yumurta 1 soğan 1 domatesten yaptığım menemenin yarısını 1.5 dilim ekmekle yedim...
2 bardak su 1 bardak form çayı içtim bu saate kadar..
suyu çoğaltmam lazım offff dürtün beni su içmem için...
hadi kızlar daha fazla uğramaya çalışın muhabbet edelim biraz canım sıkılıyoooo

selam millet bugün yediklerimi yazayım

sabah:menemen yağsız
2 dilim light ekmek
öğlen:-
akşam:2 dilim tost yağsız light ekmek ile
2 tane domates

yatarkende 1 bardak süt içicem
su+yeşil çaya devam

canım hoşgeldin adına çok sevindimmmiş ve iş huzuru çok önemli gerçekten.
benbu gün eltimdeydim o kadar çok şey yapmışki dizginlemeye çalıştım ama
sabah:
1 yumurtanın beyazı
3 bardak çay
3 zeytin
peynir
2 dilim ekmek
az sucuk
ara:
yok
öğle:
1 kurabiye
yarım çörek
küçük dilim tavuk göğsu
yarım kase yoğurtlu kuskus salatası
çayyy
ara:
yeşil çay
akşam:
yokk
saat 9 da:bir bardak tarçınlı süt
bu gün pek olmadı ama yarın evdeyim inş kaçırmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…