afiyet olsun kankamnapıyonuz kızlarrr ben geldim .ama bu annem yok muuu börek yapıp bebişimin çantasına atmış gelde dayan yaaaa hep sabote ediyo zaten.yarın da öğleden sonra ondayımm:18::18::18:
sabah:
1 dilim ekmek
peynir
3zeytin
yeşil çay
domates
ara:
kutuda süt
öğle:
gözleme+ayran(böreği bileydim yemezdim yaaa malum okuldayım mecburen yedim)
3 tane çokkk küçük lokumm miniklerden
ara:
3 dilim ıspanaklı börek
akşam:
yemicemmmm
şimdi yeşil çay içiyorum
bacım tebrikler bireysel derecen için maşşallahın vare canım.az kaldı kocişine de 41 gün demi.41 kere maşşallah.az kaldı.İYİ AKŞAMLAR KIZLAR...
akşam ki nesfitimi yiyorum...valla süt falan dökmedim kuru kuru yiyorum...
bilgisayarım aşırı yavaş forumda gezemiyorum...
yarna format atıcam inşallah düzelir...
sana da afiyet bal olsun.iyi akşamlar kızlarrrr
sabah yine güne müsliyle başladım
öğlen:dünden kalma ince hamur 1 dilim pizza
ikindi: çeyrek kuruvasan
yarım kk helva
akşam: lahana yemeği 6 kaşık
1 lt su + ıhlamur + yeşilçay
sen de hoşgeldin bacı.sabah su
öğlen bi tane muz
akşam ızgara tavuk ve yeşil salata -yoğurt
2 saat sonra ceviz içi
türk kahvesi
hoşgeldin canım afiyet olsunsabah su
öğlen bi tane muz
akşam ızgara tavuk ve yeşil salata -yoğurt
2 saat sonra ceviz içi
türk kahvesi
kızlar napıyonuz .geçmişi okuyamadım beni affedin.sizi çok özledim.
koşturmaktan tötümün üstüne doğru düzgün oturamıyorum.
acaip kareketli geçiyo.
afiyet olsun kankam
bacım tebrikler bireysel derecen için maşşallahın vare canım.az kaldı kocişine de 41 gün demi.41 kere maşşallah.az kaldı.
sana da afiyet bal olsun.
sen de hoşgeldin bacı.
kızlar napıyonus yarın ara tartı günü bakim ne gösterecek tartılar sevgülüm bana L-Karnitin diye bişey alıp gönderdi bana sabahları yürüyüşe çıkmadan greyfurta sıkıp içicem aksamlarıda sade içicekmiişim bi bakalım faydasını görecekmiyim
evet ben de şimdi gidip tiartılcam.... gerçi kahvaltımı yaptım ama olsun tartım kendi evimde olunca sabah gidemedim...
kızlar napıyonus yarın ara tartı günü bakim ne gösterecek tartılar sevgülüm bana L-Karnitin diye bişey alıp gönderdi bana sabahları yürüyüşe çıkmadan greyfurta sıkıp içicem aksamlarıda sade içicekmiişim bi bakalım faydasını görecekmiyim
canım bende bilmiyorum benimki alıp göndermiş işte greyfurt eşliğinde kullanıcam faydalanırsam sizde alırsınızo ne kııı???
kızlar misafirim var şööle bi bakim vakit olursa gece gelirim yoksa yarın menümü yazarım.gerçi yarın da annemdeyim inş vakit bulurum.tartıda tık yok aynıyım kızlar.
sudemmm kızz özledim seniiii.gel artıkın gitti mi ablan?
sen hala kahvaltı etmeye alışamadın be kuzum nasıl alıştırıcam ben seni kahvaltıya bilmiyorummSelam kızlar bol zayıflamalı günler dilerim.Gelelim menüme:
sabah:-
öğlen:4 tane kuru köfte
3 yemek kaşığı çorba
salata
akşam:4 yemek kaşığı sebze
2 dilim light ekmek
domates+salatalık
şu ana kadar 2lt su+3 yeşil çay tükettim
nkız senin saçını başını çekerim ne o börekler hemde 2 taneeeeeeeeeeeeeeiyi akşamlar kızlar
bugün ki menümü sıralayayım hemen
sabah: müsli
kuşluk:2 grissini
öğle: 1 dilim börek
ikindi: 1 dilim börek daha :78:
akşam: 6 yemek kaşığı lahana yemeği
3 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim ekmek
1 lt su + 1 bardak yeşilçay
2 saat sonra da bi elma yerim büyük ihtimal :44:
hahahahahha walla başka bi seçeneğim olsaydı yapardım ama yinede genele baktığımda benim için çok ideal bi gündünkız senin saçını başını çekerim ne o börekler hemde 2 taneeeeeeeeeeeeee
hahahahahha walla başka bi seçeneğim olsaydı yapardım ama yinede genele baktığımda benim için çok ideal bi gündü
böreği çöreği kesip 10 kg verip hadi zayıfladım artık diyip yiyip yine geri almaktansa biraz biraz yiyerek biraz uzun sürsede öyle kg vermeyi tercih ediyorum ben. ilkini yaşadım bidaha aynı hataya düşmemgeneli falan yok bacım kilo vermek istiyorsan börek çörek yok
böreği çöreği kesip 10 kg verip hadi zayıfladım artık diyip yiyip yine geri almaktansa biraz biraz yiyerek biraz uzun sürsede öyle kg vermeyi tercih ediyorum ben. ilkini yaşadım bidaha aynı hataya düşmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?