canlarımmmmm
ay ozledım nenn sızııı hemde cok gecmısı okumadan hemen yazayım dedım
kızlarrr cok mutluyum subem o kadar gusel arkadaşlarım o kadar iyi insanlar ki tabi iş yogunlugu da var ama saatler gunler nasıl gectı bılemıyorum
ay sızı cok ozledım bennn
Selam kızlar bugün eşim çarşı iznindeydi ama maşallah 2 dkka zor gördüm internetin azizliğine uğradık yoğunluktan eşim habire netten düşüyordu ve ben bu olaydan sonra dışarda kahvaltı etmeye gittim gerisini yazmıyayım ekmek yemedim ama maşallah su böreği yedim ne deseniz haklısınız ama üzüntüden kendimi verdim tıkınmaya.Neyse sonra vicdan azabı ile 1 saat yürüdüm,akşam da yağsız menemen ekmeksiz yemeyi planlıyorum ama suyumu içtim yeşil çayımı da içtim.Cezalarınızı bekliyorm:18::18::18::18::18::18:
slmmm canlarımmm naber???yoğun bi haftasonuydu.temizlik çamaşır yemek birazdan da ütü yapıcam.bi de saçıma bakım yağıyorum 4 haftadır bu hafta pazara kaldı yağlaa yıka falan yorulduuummm.çayy istiyorummm menümü de yazim pek olmadı ama
sabah:
yeşil + siyah çay
4 zeytin
5 tane pate kızartma
peynir
2 dilim ekmek
2 tane közlenmiş biber
domates
ekmeğin bir dilimine çikolata sürdüm
ara:
e yok yanii
öğle:ikindiydi daha doğrusu
1 kase k flaks
ara:
yok
akşam:
bulgur pilavı(4 kaşık kadar)
ıspanak
yoğurt
2.5 litre su
çikolata hariç diğerlerinde bi abartı yok ki canım... afiyet olsun...ama patates yediğin zaman ekmeğini 1 dilim azalt...
bu hafta senden en az 500 gr bekliyorum ona göre...
evet arkadaşlar bu hafta herkes ekside gelecek... 100 gr 200 gr 500 gr kaç olursa olsun ekside geleceksiniz...
artıyı zaten kabul etmiyorum da sabit de gelmemeye çalışın...
hadi bakalım 1. takım bu hafta mutlaka ilk üçte olmalı...
ahh canım benim sen iyi ol da kilon mühim değil atarsın o 200 gramıGünaydın 1. takım...
ben bu gün nesfite başladım 14 gün devam etmeye çalışıcam ama tadı iğrençççççç
bakalım 57.6 olmuşum 200 gr almışım... dün gece geç saatte sarmalara daldım da accıkkk
neyse zaten sudan verdim sağlıksız verdim birazı geri gelecekti belliydi...
inşallah daha fazla gelmez...
günaydın canlarım cumadan beri uğrayamadığım için özür dilerim sınavlarım olduğu için bursada dayımlarda kaldım ee misafirlikte olunca ne yediğimide kontrol edemedim ayrıca dayımlar cok gec yediği için onlaröla birlikte hep geç yemek yedim ama artık kendime gelmeye basladım korkun ulen bendennn
ahh canım benim sen iyi ol da kilon mühim değil atarsın o 200 gramı
kııızzzz uğrasana bana da bursadayım ben ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?