Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

günaydın 1. takımmmmm
nerdesiniz... herkes pazar keyfi yapıyo sanırım....

Make canm hoş geldin yaww
karşılaşamadık senle ama geçmişe söyyle bir göz gezdirdim herşey yolunda görünyor maaşallahh..
unutma nen bizi gel akşamları barii
ayy çok özlemişim senii beeeaa

Bana gelince kısıtlı kısıtlı zamanlarımda gelip burda yediğimi içtiğimi yazıcam kızlar..
yarından itibaren zor günlerim başlıyor bugün işte son günüm..Bundan sonra evdeyim artık süresiz olarak..
Eşim şimdiden hayatı burnumdan getirmeye başladı. Kabusum olacak bundan sonra biliyorum. Ama oğlum için katlanıcam onun sivri dilinede napiimm.

Bu sabah tost yedim beyaz peynirli
bir saat kadar öncede kahve içtim tek şekerli..
dün biraz abartmıştım..bugün toparlarım artık..

Hepinizi öpüyorum KİB..

merhaba kızlarrrr
bugün arkadaşlara kahvaltıya gittik ne yedim bilmiyorum bir yandan oğlana yedir bir yandan kendin ye valla ne yedim hatırlamıyorum
işyerinde yerim değişti zor günler bekliyor beni eskisinden daha az girerim maa hergün girmeye çalışıcam öpuyorum hepinizi

Selam kızlar bugün eşim çarşı iznindeydi ama maşallah 2 dkka zor gördüm internetin azizliğine uğradık yoğunluktan eşim habire netten düşüyordu ve ben bu olaydan sonra dışarda kahvaltı etmeye gittim gerisini yazmıyayım ekmek yemedim ama maşallah su böreği yedim ne deseniz haklısınız ama üzüntüden kendimi verdim tıkınmaya.Neyse sonra vicdan azabı ile 1 saat yürüdüm,akşam da yağsız menemen ekmeksiz yemeyi planlıyorum ama suyumu içtim yeşil çayımı da içtim.Cezalarınızı bekliyorm:18::18::18::18::18::18:

slmmm canlarımmm naber???yoğun bi haftasonuydu.temizlik çamaşır yemek birazdan da ütü yapıcam.bi de saçıma bakım yağıyorum 4 haftadır bu hafta pazara kaldı yağlaa yıka falan yorulduuummm.çayy istiyorummm menümü de yazim pek olmadı ama
sabah:
yeşil + siyah çay
4 zeytin
5 tane pate kızartma
peynir
2 dilim ekmek
2 tane közlenmiş biber
domates
ekmeğin bir dilimine çikolata sürdüm
ara:
e yok yanii
öğle:ikindiydi daha doğrusu
1 kase k flaks
ara:
yok
akşam:
bulgur pilavı(4 kaşık kadar)
ıspanak
yoğurt
2.5 litre su

ben geldimmmm
açılınnnn uleynnn pazar asayişine geldim...
bakalım kimler kaçırmış kimler uymuş diyetinee...

canım keşke su böreğini ekmek niyetine sayıp öğleden de ekmek hakkından düşüp listene uysaydın...
yrümüşsün zaten yakacaksın tabi...
ben de gördüm eşimi bu gün...
az kaldı canım
ATARSA 42

ben de asker bekliyorum bu kez ceza vermicem ama bidahaki sefere affettmemmmmm

çikolata hariç diğerlerinde bi abartı yok ki canım... afiyet olsun...ama patates yediğin zaman ekmeğini 1 dilim azalt...
bu hafta senden en az 500 gr bekliyorum ona göre...

Son düzenleyen: Moderatör:
evet arkadaşlar bu hafta herkes ekside gelecek... 100 gr 200 gr 500 gr kaç olursa olsun ekside geleceksiniz...
artıyı zaten kabul etmiyorum da sabit de gelmemeye çalışın...
hadi bakalım 1. takım bu hafta mutlaka ilk üçte olmalı...

çikolata hariç diğerlerinde bi abartı yok ki canım... afiyet olsun...ama patates yediğin zaman ekmeğini 1 dilim azalt...
bu hafta senden en az 500 gr bekliyorum ona göre...

inş maicim yaaa ben de 68 olmak istiyorummm.yetti gariii yaza bi 60 olabilsem daha ne isterim kiiii

selam kızlar
sabah: müsli yağsız sütle
öğle: bi dilim börek
akşam:2 dilim pizza
annemin hastalığı bi kaç güne daha geçmesse dışardan yemekten obeze dönücem sanırım
1.5 lt su + yeşilçay

Günaydın 1. takım...
ben bu gün nesfite başladım 14 gün devam etmeye çalışıcam ama tadı iğrençççççç
bakalım 57.6 olmuşum 200 gr almışım... dün gece geç saatte sarmalara daldım da accıkkk
neyse zaten sudan verdim sağlıksız verdim birazı geri gelecekti belliydi...
inşallah daha fazla gelmez...

günaydın canlarım cumadan beri uğrayamadığım için özür dilerim sınavlarım olduğu için bursada dayımlarda kaldım ee misafirlikte olunca ne yediğimide kontrol edemedim ayrıca dayımlar cok gec yediği için onlaröla birlikte hep geç yemek yedim ama artık kendime gelmeye basladım korkun ulen bendennn

ahh canım benim sen iyi ol da kilon mühim değil atarsın o 200 gramı

kııızzzz uğrasana bana da bursadayım ben ,

gelelim yedikelrime sabah 2.5 kepekli galeta, 1 sütlü şekersiz nescafe
öğle 3 tane köfte, yarım kase şehriye çorbası yarım dilim kepekli ekemk salata

gelelim yediklerimize

sabah:2 ufak dilim ıspanaklı pide 1 bd meyve suyu
ara:1 adet mavi yeşil light çikolata
öğle:1 simit 1 ayran
ara:2 fincan bitki çayı 3 adet kuru kayısı
akşam:2 dl kepek ekmeği kendimin uydurduğu havuclu tavuklu yoğurtlu salata

Selam kızlar menümü taktim edeyim hemen:)

sabah:1 bardak süt

öğlen:1 kepçe çorba
3 kaşık pilav
4 kaşık sebze yemeği

akşam:sebze yemeği var menüde

suyumu içtim+yeşil çayımı ve yürüdüm bu arada tartıda eksi gördüm bugün neyse perşembeyi bekleyin:)))

napıyonuz kızlarrr ben geldim .ama bu annem yok muuu börek yapıp bebişimin çantasına atmış gelde dayan yaaaa hep sabote ediyo zaten.yarın da öğleden sonra ondayımm:18::18::18:
sabah:
1 dilim ekmek
peynir
3zeytin
yeşil çay
domates
ara:
kutuda süt
öğle:
gözleme+ayran(böreği bileydim yemezdim yaaa malum okuldayım mecburen yedim)
3 tane çokkk küçük lokumm miniklerden
ara:
3 dilim ıspanaklı börek
akşam:
yemicemmmm
şimdi yeşil çay içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…