Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

haklısın canım ama 2 dilim yerine bi dilim börek yeseydin dediğin doğruydu önemli olan tadında bırakmak
öğlen evden koştura koştura çıktığım için giderken elime börek aldım çıktım. işlerimi halletim eve döndüm üstümü değişip çıkıcaktım yine en kısa yoldan yine böreği aldım çıktım evet 2 tane olmasa iyiydi haklısın, de bunlar olurken al kızım sen onu değil şunu ye diye farklı bi alternatif verenim yokkiii acındırıyım biraz kendimi dur bakalım yarın sabah kaç çıkıcam bu sabah 68.3 düm

Selam kızlar hepiciğinizi öpüyorum.Gelelim menüme:

sabah:- (mayısa kadar idare edin eşim geliyor kahvaltılarım başlar)

ara:-

öğlen:1 kepçe çorba
1 parça tavuk fırın
1 kepçe cacık

ara:yarım simit

akşam:5 kaşık kısır yağsız
4 yaprak marul

3 tane yeşil çay+1 litre su içtim şimdiye kadar gece yatana kadar 2.5 litre olur.Yarım saatte yürüdüm

selam canalrım dün nöbetçiydim ve de korkunç geçti giremedim o yüzden
bu sabah 1 dilim kepek ekmeği 1 kk peynir 1 tatlı kaşığı reçel, ara 1 sütlü nescafe
öğle 1 tabak kuru fasulye 1 dilim kepek ekmeği 1 kase cacık
akşam nesfit yedim koca 1 kase
tartım bozuk hala çıkamadım ki çarşıya
günde 2.5-3 lt su 2 kupa da yeşil çayımı içiyorum mutlaka
bu arada maicim haftaya konmgreye gidiyorum salı sabah çıkıcam pazara dönücem orda fırsat bulursam mutlaka girerim ama o hafta izin istiyorum kilomu aynı geçersin olur mu tatlım

nen koca gün kimse uğramamıs takıma bak valla sinirleniyorum ha kaptanlar olmayınca bakıyorum i herkes kaçmıs bu cuma bi sonuncu olalım sorucam ben sizeee

Günaydın hepinize canım takımım

pazardan beri yoktum. Affınıza sığınıyorum evde işe güce daldım ama sizi unutmadım hep aklımdaydınız ve ilk fırsatta buradayım gördüğünüz gibi..
Artık ev hanımıyım kızlar işten ayrıldım ev düzenimi kurmaya çalışıyorum..tabi biraz bunalım yapmadım değil ama atlatıcam..
Bugün itibariyle lahana çorbası diyetine başlıyorum benim biraz ödem atmam lazım 7 gün çok sıkı diyet olucak hedefim haftaya cuma 50 li rakamları görebilmek ayy düşüncesi bile çook güzell
Dün gittim malzemeleri aldım akşamda üşenmedim yaptım çorbayı..
Bugün sınırsız meyve ve sınırsız çorba.. sabahtan 1 portakal ile kahvaltımı yaptım bakalım toplamda kaç kg verebileceğim..1 haftada 8-10 kilo verdiriyormuş ama bakalım 4 kilo bile versem yeter bana...
neyse kızlar ben buralardayım..
Öpüyorum hepinizi..

buraya kaç gündür uğramaman ayrı konu bide şok diyetlerden medet umman ayrı konu kaç kere söyledik denedik yanıldığımızı gördük şok diyetlerle yapılanları kat ve kat geri alıyorsun sağlıklı beslenmeyi öğrenin diye ama innuk canım sen anlamamıssın demekki 4 kiloyu kilo olarak geri alırsan hiç karısmam

8 de kalktım arkadaslar 1 tane greyfurt sıktım içim 5 mil leslimle yürüdüm yarım saatte titricem kemerimle yarın tartıda 500 gr eksilmiş görmek istiyorum kendimi

bu kadar sert çıkmanın manası ne anlamadım şimdi..
kaç gündür giremiyorsam çocuğumun problemleri nedeni ile giremiyorum.Çocuğumun sorunu varsa öncelik ondadır her zaman bütün anneler bunu anlar senin anlamanı ve hak vermeni beklemiyorum. Yorumuna saygı duymak isterdim ama sabah sabah bütün moral ve motivasyonumu kıracak şekilde sertçe yapıldığı için amacını aştığını düşünüyorum.
Sağlıklı beslenme konusuna gelince bana bunları anlatmana gerek yok anlamadığımı düşünmüşsün çok yazık aylardır bu şekilde kararlı ve düzenlki şekilde zayıflayan benim zaten ama her diyetisyenin önerisi kilo verme durduğu zaman detoks yapıp metabolizmayı şoklamak. Bu tür diyetlerden medet ummadım şimdiye kadar yine medet ummuyorum. Sadece artık kilo vermem durdu ve bunu detoks olarak uyguluyorum.
Yorumun gerçekten çok sert ve kırıcı olmuş. Üzgünüm...

arkadaşlar görüyorumki kimsenin uğradığı yok uğrayıncada benim söylediklerim insanların zoruna gidiyo madem ben anlayısızın tekiymişim anlayıslı kaptan bulun kendinize 10 gün uğramasanızda kızmasın ben artık yapamıycam

canım önce yazdığım mesajı bir kez daha oku bence..
sonuç olarak seninde 3 gün uğramadığın olmuş geçmişi okursan görürsün ama ne make ne de mai gelip sana bu kadar sert konuşmamış.Make in tatlı sertine alışkınız ama senin ki fazla sert kusura bakma. Uğrayamadıysam sebebim var zaman zaman herkesin olabiliyor. Ayrıca benim uğramyamama sebebim keyfi değil 1,5 yaşında minicik bir adamın annesine ihtiyacı olduğu için. Sana anlayışsız demiyorum çocuğun yoksa anlamanı beklemiyorum diyorum sadece..
Aldığın sorumluluğa saygı duyarım.Yapmak istemezsen yine sen bilirsin..Ama yöntemin çok kırıcı amacın motive etmek olmalı.Tabiki eleştireceksin ama bu şekilde değil...
Buraya gelen kendi iyiliği için gelir gelmek istemeyen zaten gelmez.Ama gelemeyeni sorumsuzlukla suçlamak yanlış olur. Ben kendi adıma daha önce bunu açıklamıştım.
Sen beni 9. takımdan da bilirsin,bilmen gerek daha dün katılmadım ben bu takıma bu nedenle yazdıkların şu hassas dönemimde çok kırıcı geldi bana. Şimdiye kadar yazdığım hiç bir yazıyı okumamış gibi bana şok diyetlerden uzak durmamı, bunları defalrca yazdığını ama benim anlamadığımı söylemişsin. Allah aşkına hakikaten benim şu takıma yazdığım hiç bir mesajı hakikaten okumadığını düşünürüm bu yorum üzerine..
Kaptan olman herkesi istediğin gibi kırabileceğin anlamına gelmiyor. Bu konuşmaları hiç yapmamış olmayı umardım..
Ama hakikaten çok çok çok üzüldüm.. Diyeceklerim bu kadar. İstersen beni takımdan attır sen bilirsin. Amacım asla düzen bozmak olmadı, kimseyi kıracak üzecek birşey yazmamaya çalıştım.Ama sen beni üzersen bunuda dile getirmek hakkım olsun lütfen..

Hani millet nerelerdesiniz??

Sabahtan bu yana
1 portakal
2 elma
1 ayva yedim
3 kase de lahana çorbası içtim..

şimdi oğlumun mamasını hazırlıycam kendimede güzel bir çay yapayım barii..

selam kızlar.
dün giremedim.
ama inanılmaz tempolu bi dönemdeyim işle ilgili.
yeme düzenim iyimi kötümü tam karar veremedim.
bu sabah yine tartıldım 68.3düm yarına inşallah 68 çıkabilirim

bugün sabah müsli yedim.
kuşluk 1 türk kahvesi
öğlen 1 simit yedim.
şimdide gidip bişiler yiycem evde ne varsa artık

Hani millet nerelerdesiniz??

Sabahtan bu yana
1 portakal
2 elma
1 ayva yedim
3 kase de lahana çorbası içtim..

şimdi oğlumun mamasını hazırlıycam kendimede güzel bir çay yapayım barii..

afiyet olsun innuk. bende sana hak veriyorum yani kmse bu şok dyetlerden medet ummuyo tabiki ama kilo vermen durunca bnu dyetsyenlerde söylüyo bzde motive açısından mantıklı buluyoruz ve tabiki dikkat edersen kat kat almadığını göreceksin ..

bucakmağduru sende haklısın tabi takıma kmse grmeyince motive denen şey kalmıyor ortada. ama geçerli nedenler olabliyo işte ama siz iyi anlaşıyorsunz lütfen kırmayın birbirinzi eski takım ruhunzuu bulun ::)

iyi günler .)

innukkkk sen de mi şok diyet yapıyosun...
demekki öğretmenin dediğini yap yaptığını yapma dedikleri doğru...bize sağlıklı beslenmeyi öğreten sen değilmiydin.. noldu nan şok diyete sokacak seni...
yok anam ben hepsini denedim onların faydası olmuyo...3 verip 5 alıyosun...
bu arada takımama uğramanla ilgili ben de sitem edicem...
daha öncede söylemiştim defalarca günde 1 kez uğrayıp en azından yediklerinizi yazın diye... evet durumun hassas çocuk bakma zor iş gerçekten ama bi an önce toparlanıp tüm performansınla bekliyoruz seni...

burası sanal ortam mimiklerimizi göremiyoruz anlatmak istediğimizi tam anlatamıyoruz mağdurenin yanlış anlaşıldığını düşünüyorum ... kırgınlık olmasın lütfen hadi bakalım yarın herkesi ekside bekliyorum puanlama var biliyosunuz bu hafta dikkat edin heee... sıfırcıyım ben fazla puan vermem sınıfta bırakırım sizi ona göre...
eğer bu hafta ilk üçte olmazsak sıkı yönetime giriyorum ona göre...

yediklerime gelince
sabah
1 kk peynir ve iki dilim ekmekle tost yaptım
öğle 6 kaşık nohut ve sanırım 2 dilim ekmek yedim emin değilim
akşam da 3 kepçe mercimek çorba ekmeksiz..

hiç kimse biyere gidemez efendim...ben izin vermiyorum....ne yani iki mesaj yanlış anlaşılmış diye hemen pes etmek... saçını başını yolarım senin...
ikinizde birbirinizi yanlış anlamışsınız... innukcum mağdurenin gelmediği günlerde izinliydi sınavı vardı benim haberim vardı..
senin gelmemenle ilgili de yakın zamanda mağdureyle konuştuk ben de dedim innuk eski üye o da uğramaz oldu diye... sonuçta siz söylemezseniz biz sizin sorununuzu anlayamayız... bak şimdi söyledin bizde biliyoruz artık...bunu anlarız elbette... ama inanki ne ben ne de mağdure durumun bu kadar ciddi olduğunu bilmiyorduk...

burası keyfi bi yer değil burası bir takım.... takımların amacı motivasyonu artırmak... motivasyonun artması için de paylaşım şart... paylaşım yapamayacaksanız haber vermeniz şart...
make işe girdi gitmeden bunu belirtti... bak cumbonun işi varmış bunu belirtti...
ben mapısta olduğum anlarda bile başka arkadaşlarımla haber gönderdim...
biz sadece takıma da biraz özen göstermenizi istiyoruz...
biliyorum sürekli böyle yazılar görmekten sıkıldınız...

bu söylediklerim innuk için değil bütün takım için geçerli.. diğer takımlara bakıyorum sayfalara yetişemiyorum ama bizim takım malesef 1 hafta 3 sayfa ilerleyemiyor...
mayısta allah izin verirse eşim gelecek ben de gidicem takımdan ozamana kadar herkesten iyi motiivasyon bekliyorum... herkesin birbirine destek olmasını bekliyorum...
2 hafta bakıcam zaten haftada 3 günden az gireni listeden çıkarıcam.. ozaman kimse kusura bakmasın...

Son düzenleyen: Moderatör:
slm kızlarr şimdi bu konuşmalrın üzerine bn de dün giremedim doğum günümdü yoğun bi gündü.nolur kızmayın doğum günü çocuğuna:90:gerçekten çok haklısınız biraz toparlanalım kızlar yaaa ben gündüzleri giremiyorum okuldayım ancak bu saatlere kalıyo.ama hergün girmeye çaılışıyorum tabikimse olmuyo.biraz çırpınıp kendimize gelelim.tabi başta bennn çok kaçırdıımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…