öğlen evden koştura koştura çıktığım için giderken elime börek aldım çıktım. işlerimi halletim eve döndüm üstümü değişip çıkıcaktım yine en kısa yoldan yine böreği aldım çıktımhaklısın canım ama 2 dilim yerine bi dilim börek yeseydin dediğin doğruydu önemli olan tadında bırakmak
Günaydın hepinize canım takımım
pazardan beri yoktum. Affınıza sığınıyorum evde işe güce daldım ama sizi unutmadım hep aklımdaydınız ve ilk fırsatta buradayım gördüğünüz gibi..
Artık ev hanımıyım kızlar işten ayrıldım ev düzenimi kurmaya çalışıyorum..tabi biraz bunalım yapmadım değil ama atlatıcam..
Bugün itibariyle lahana çorbası diyetine başlıyorum benim biraz ödem atmam lazım 7 gün çok sıkı diyet olucak hedefim haftaya cuma 50 li rakamları görebilmek ayy düşüncesi bile çook güzell
Dün gittim malzemeleri aldım akşamda üşenmedim yaptım çorbayı..
Bugün sınırsız meyve ve sınırsız çorba.. sabahtan 1 portakal ile kahvaltımı yaptım bakalım toplamda kaç kg verebileceğim..1 haftada 8-10 kilo verdiriyormuş ama bakalım 4 kilo bile versem yeter bana...
neyse kızlar ben buralardayım..
Öpüyorum hepinizi..
buraya kaç gündür uğramaman ayrı konu bide şok diyetlerden medet umman ayrı konu kaç kere söyledik denedik yanıldığımızı gördük şok diyetlerle yapılanları kat ve kat geri alıyorsun sağlıklı beslenmeyi öğrenin diye ama innuk canım sen anlamamıssın demekki 4 kiloyu kilo olarak geri alırsan hiç karısmam
arkadaşlar görüyorumki kimsenin uğradığı yok uğrayıncada benim söylediklerim insanların zoruna gidiyo madem ben anlayısızın tekiymişim anlayıslı kaptan bulun kendinize 10 gün uğramasanızda kızmasın ben artık yapamıycam
Hani millet nerelerdesiniz??
Sabahtan bu yana
1 portakal
2 elma
1 ayva yedim
3 kase de lahana çorbası içtim..
şimdi oğlumun mamasını hazırlıycam kendimede güzel bir çay yapayım barii..
arkadaşlar görüyorumki kimsenin uğradığı yok uğrayıncada benim söylediklerim insanların zoruna gidiyo madem ben anlayısızın tekiymişim anlayıslı kaptan bulun kendinize 10 gün uğramasanızda kızmasın ben artık yapamıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?