Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

doğum günün kutlu olsun bebişim... ailenle huzur ve mutluluk dolu nice mutlu yıllara cnm...

bu arada kızlar biliyosunuz yarın cuma 12 ye kadar bildirim bekliyorum...

doğum günün kutlu olsun bebişim... ailenle huzur ve mutluluk dolu nice mutlu yıllara cnm...

bu arada kızlar biliyosunuz yarın cuma 12 ye kadar bildirim bekliyorum...

teşekkür edrim canımmm.tatlım ben bildirimi bu gün yapayım.69.2 ydim şimdi 69.5 çok üzgünüm aslında bööle değildi ama bu sabah ööle çıktı.şişlik mi bilmiyorum.gerçi çok kaçırdım müstahak bu bana tam kutlama sonrası

hımmm artıdasın yani... sabah girme inkanın yok mu belki aynı çıkarsın sabah... 300 gr karımız olur...
nese bakalım puanında düşücem ama doğumgünü çocuğu olduğun için ceza vermicem... amaaaaa haftaya yine artıda ya da eşit çıkarsan mutlaka ceza alacaksın haberin olsun... yani haftaya mutlaka ekside çıkman lazım ona göre...

bu arada çok pis tatlı krizim var...allahtan yiyebileceğim tatlı yok evde.. kayınpederim de almazsa kazasız belasız atlatırım inşallah...:78:

süpersin cnm... hadi bakalım inşallah 68 i görürsün... haftaya da 67,3 bekliyorum senden...

walla canım benim şimdiye kadar böyle bir girişimim olmadı biliyorsun..sadece detoks yapmak istedim o kadar.Ben bu diyeti yaptıktan sonra aynı sistem devam etmeyi düşünüyordum ki verdiğim geri gelmesin.. tabi öğleden sonra böbrek ağrım tuttu böyle giderse böbreklerim bir hafta dayanmaz o yüzden 2 günlük yapcam öyle görünüyor.
Takıma uğrama konusunda haklısınız evet 3 gün gelmedim, gelemedim.Öncelikle tüm takım arkadaşlarımdan özür diliyorum sizi bensiz bıraktım
Şaka bir yana oğlumla ilgili bazı sorunlar yaşadık neredeyse on beş gündür aklım hep onda. Olay sadece çocuk bakma olayı değil anlayacağın maicim. Bu problemler yüzünden işi bırakma kararı aldımve hemen uyguladım o derece ciddi yani.Belki hepsini burda paylaşamadım sizinle ama zordu benim için halada sıkıntısı var üzerimde.Sabah çok istekli geldim açtım okudum yazılanları iki satır ben yazdım. Arkasından arkadaşımın yazdıkları tüm moralimi alt üst etti üzüldüm gerçekten, o yüzden bucakmagduru arkadaşımızın sert tepkisine alındım ister istemez. Ama sorun etmiyorum, geçtim gitti, sadece o an aşırı duygu yüklemesi oldu..

anlıyorum canım sorun her neyse inşallah hemen çözüme ulaşır...
zor gerçekten çocuklar... ufacık bir hata bütün hayatlarına malolabiliyor...
ben de özür dilerim ben de kızmıştım uğramadığın için ama benim de düşünmem lazımdı işi bile bıraktın bu yüzden diye...
mağdurede anlık tepki vermiştir.... biraz da senin anlamanı beklemiyorum dediğine alınmış belli ki.. neyse sinirler geçmiş birbirinizi daha iyi anlarsınız kırgınlık küslük olmasın tek düşmanımız yağlar olsun hadi bakalımmmm kızlar motive dolu yağlardan kurtulan yaza incecik girmeyi hedefleyen takım bekliyorum...
1. takımmmm haydi bakalım herkes potişini kaldırsınnn....

geçen cuma kurallar koymuştum herkes hergün spor yapacak demiştim hadi bakalım kimler yaptı hergün spor...
ben genel olarak hergün stepperımla çalıştım ama bu gün yapmadım tartı gününden bi gün önce spor yapınca fazla çıkıyorum tartıda da o yüzden...:87:

slm kızlar aslında su vakıtte kalktımıcım ıcıme sıgmadı ve ınternet cafe ye geldım sırf bugun aranızda gecen gergınlıgı anlamak ıcın

ınnukum ısten ayrılmana uzuldum ama bebısın ve evın ıcın sart olduysa bosver dedıgın gıbı oncelıkler var ama ıs hayatından sakın tamamen kopma bebem

bucagım canım soyledıklerınde haklısın ama bıraz sert olmus ama anlatmak ıstedıoklerınde sonuna kadar haklısın fakat tarz bu sekılde olmasaydı keske canım

arada olur boyle uyusmazlıklar canım bırbırımızı anlamamız lazım o yuzden ıkınızınde gergın anına geldıgını dusunuyorum
ve konuyu bı sekılde tatlıya baglıyacagınıza emınım

yav nereye ne yazıyom bılmıyorum ama kızlar toptan hemen sunu soyleyıp kacmam lazım ulen potısınızı kaldırın kaldırmazsanız sopa ıle ydarbe yapcem ona gore

bucak ve ınnukun hemen opusup barısın ulen ben sıze emanet ettımburaları yapmayın boyle yarın ben gelelen kadar meseleyı cozun yoksa ben sızı cozucem

hepınızı cok sevıyorum kılom 66 bılgınızeee

sen merak etme make...
bu haftada saldık ama dediğim gibi ilk üçte olmazsak sıkı yönetime giricem...
korkun ulennn bendennnnnnnnn

Make canım seni çok özledik nennn
daha sık gel aramızaa.. Özletme kendini beeaa
Sabah bir an gerildik ama bağlarız tatlıya.. ben biraz duygusalım bu aralar .
Tabi arkadaşlar bilemezler kim o sabah hangi ruh haliyle uyandı
Mağrude eski kaptanım öpüşür barışırız biz sen bizi merak etme janımmm..

1.TAKIM 200.ETAP etap 6. si

makeup (66.7/)
jnaz (69.5)
cumbo( 59.1)
maibeyaz (57,5)
bucakmagduru( 73.0)
innuk(64,9)
reyhansx(75,9)
shryvz(69.2)
senemmesut(105)

<Nervous-AngeL>(68,8)
1.TAKIM TOPLAM KİLO(709,6/)

1.TAKIM 200.ETAP[/COLOR] etap 6. si[/B]

makeup (66.7/)
jnaz (69.5)
cumbo( 59.1)
maibeyaz (57,5)
bucakmagduru( 73.0)
innuk(64,9)
reyhansx(75,9/75,1)
shryvz(69.2)
senemmesut(105)

<Nervous-AngeL>(68,8)

Bu hafta 800 gr gitti.Darısı başınıza kızlarrrrr

1.TAKIM 201.ETAP

makeup (66.7/66/0,7/1,05%)
jnaz (69.5)
cumbo( 59.1/59,1/0,0/0,0%)
maibeyaz (57,5/57,2/0,3/0,52)
bucakmagduru( 73.0)
innuk(64,9)
reyhansx(75,9/75,1/0,8/1,05%)
shryvz(69.2/69,5/-0,3/-0,43)
senemmesut(105)
<Nervous-AngeL>(68,8)

Son düzenleyen: Moderatör:
herkese selamlar
misafirler şimdilik gitti ama yine gelicekler.hepinizi öpüyorum
doğum günün kutlu olsun canım.

1.TAKIM 201.ETAP

makeup (66.7/66/0,7/1,05%)
jnaz (69.5)
cumbo( 59.1/59,1/0,0/0,0%)
maibeyaz (57,5/57,2/0,3/0,52)
bucakmagduru( 73.0)
innuk(64,9/64.8/0,1/)
reyhansx(75,9/75,1/0,8/1,05%)
shryvz(69.2/69,5/-0,3/-0,43)
senemmesut(105)
<Nervous-AngeL>(68,8)

Günaydın arkadaşlar..
Bu hafta 100 gr gitmiş gibi görünsede arada aldıklarımı sayarsak + lar - leri götürmüş malesef..
haftaya cuma 62 li rakamları göreceğim inşallah.. En azında dünden bu güne büyük fark var.

Bu arada kahvaltımı yazayım..
1 domates
3 minik salatalık
1/2 demet maydanoz..
şimdide 5 i biyerde çayımı içiyorum..
Küçük yaramazdan bana rahat yok kızlar öğleden sonra görüşürüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…