doğum günün kutlu olsun bebişim... ailenle huzur ve mutluluk dolu nice mutlu yıllara cnm...
bu arada kızlar biliyosunuz yarın cuma 12 ye kadar bildirim bekliyorum...
teşekkür edrim canımmm.tatlım ben bildirimi bu gün yapayım.69.2 ydim şimdi 69.5 çok üzgünüm aslında bööle değildi ama bu sabah ööle çıktı.şişlik mi bilmiyorum.gerçi çok kaçırdım müstahak bu bana tam kutlama sonrası
selam kızlar.
dün giremedim.
ama inanılmaz tempolu bi dönemdeyim işle ilgili.
yeme düzenim iyimi kötümü tam karar veremedim.
bu sabah yine tartıldım 68.3düm yarına inşallah 68 çıkabilirim
bugün sabah müsli yedim.
kuşluk 1 türk kahvesi
öğlen 1 simit yedim.
şimdide gidip bişiler yiycem evde ne varsa artık
innukkkksen de mi şok diyet yapıyosun...
demekki öğretmenin dediğini yap yaptığını yapma dedikleri doğru...bize sağlıklı beslenmeyi öğreten sen değilmiydin.. noldu nan şok diyete sokacak seni...
yok anam ben hepsini denedim onların faydası olmuyo...3 verip 5 alıyosun...
bu arada takımama uğramanla ilgili ben de sitem edicem...
daha öncede söylemiştim defalarca günde 1 kez uğrayıp en azından yediklerinizi yazın diye... evet durumun hassas çocuk bakma zor iş gerçekten ama bi an önce toparlanıp tüm performansınla bekliyoruz seni...
burası sanal ortam mimiklerimizi göremiyoruz anlatmak istediğimizi tam anlatamıyoruz mağdurenin yanlış anlaşıldığını düşünüyorum ... kırgınlık olmasın lütfen hadi bakalım yarın herkesi ekside bekliyorum puanlama var biliyosunuz bu hafta dikkat edin heee... sıfırcıyım ben fazla puan vermem sınıfta bırakırım sizi ona göre...
eğer bu hafta ilk üçte olmazsak sıkı yönetime giriyorum ona göre...
walla canım benim şimdiye kadar böyle bir girişimim olmadı biliyorsun..sadece detoks yapmak istedim o kadar.Ben bu diyeti yaptıktan sonra aynı sistem devam etmeyi düşünüyordum ki verdiğim geri gelmesin.. tabi öğleden sonra böbrek ağrım tuttu böyle giderse böbreklerim bir hafta dayanmaz o yüzden 2 günlük yapcam öyle görünüyor.
Takıma uğrama konusunda haklısınız evet 3 gün gelmedim, gelemedim.Öncelikle tüm takım arkadaşlarımdan özür diliyorum sizi bensiz bıraktım
Şaka bir yana oğlumla ilgili bazı sorunlar yaşadık neredeyse on beş gündür aklım hep onda. Olay sadece çocuk bakma olayı değil anlayacağın maicim. Bu problemler yüzünden işi bırakma kararı aldımve hemen uyguladım o derece ciddi yani.Belki hepsini burda paylaşamadım sizinle ama zordu benim için halada sıkıntısı var üzerimde.Sabah çok istekli geldim açtım okudum yazılanları iki satır ben yazdım. Arkasından arkadaşımın yazdıkları tüm moralimi alt üst etti üzüldüm gerçekten, o yüzden bucakmagduru arkadaşımızın sert tepkisine alındım ister istemez. Ama sorun etmiyorum, geçtim gitti, sadece o an aşırı duygu yüklemesi oldu..
Günaydın hepinize canım takımım
pazardan beri yoktum. Affınıza sığınıyorum evde işe güce daldım ama sizi unutmadım hep aklımdaydınız ve ilk fırsatta buradayım gördüğünüz gibi..
Artık ev hanımıyım kızlar işten ayrıldım ev düzenimi kurmaya çalışıyorum..tabi biraz bunalım yapmadım değil ama atlatıcam..
Bugün itibariyle lahana çorbası diyetine başlıyorum benim biraz ödem atmam lazım 7 gün çok sıkı diyet olucak hedefim haftaya cuma 50 li rakamları görebilmek ayy düşüncesi bile çook güzell
Dün gittim malzemeleri aldım akşamda üşenmedim yaptım çorbayı..
Bugün sınırsız meyve ve sınırsız çorba.. sabahtan 1 portakal ile kahvaltımı yaptım bakalım toplamda kaç kg verebileceğim..1 haftada 8-10 kilo verdiriyormuş ama bakalım 4 kilo bile versem yeter bana...
neyse kızlar ben buralardayım..
Öpüyorum hepinizi..
buraya kaç gündür uğramaman ayrı konu bide şok diyetlerden medet umman ayrı konu kaç kere söyledik denedik yanıldığımızı gördük şok diyetlerle yapılanları kat ve kat geri alıyorsun sağlıklı beslenmeyi öğrenin diye ama innuk canım sen anlamamıssın demekki 4 kiloyu kilo olarak geri alırsan hiç karısmam
bu kadar sert çıkmanın manası ne anlamadım şimdi..
kaç gündür giremiyorsam çocuğumun problemleri nedeni ile giremiyorum.Çocuğumun sorunu varsa öncelik ondadır her zaman bütün anneler bunu anlar senin anlamanı ve hak vermeni beklemiyorum. Yorumuna saygı duymak isterdim ama sabah sabah bütün moral ve motivasyonumu kıracak şekilde sertçe yapıldığı için amacını aştığını düşünüyorum.
Sağlıklı beslenme konusuna gelince bana bunları anlatmana gerek yok anlamadığımı düşünmüşsün çok yazık aylardır bu şekilde kararlı ve düzenlki şekilde zayıflayan benim zaten ama her diyetisyenin önerisi kilo verme durduğu zaman detoks yapıp metabolizmayı şoklamak. Bu tür diyetlerden medet ummadım şimdiye kadar yine medet ummuyorum. Sadece artık kilo vermem durdu ve bunu detoks olarak uyguluyorum.
Yorumun gerçekten çok sert ve kırıcı olmuş. Üzgünüm...
canım önce yazdığım mesajı bir kez daha oku bence..
sonuç olarak seninde 3 gün uğramadığın olmuş geçmişi okursan görürsün ama ne make ne de mai gelip sana bu kadar sert konuşmamış.Make in tatlı sertine alışkınız ama senin ki fazla sert kusura bakma. Uğrayamadıysam sebebim var zaman zaman herkesin olabiliyor. Ayrıca benim uğramyamama sebebim keyfi değil 1,5 yaşında minicik bir adamın annesine ihtiyacı olduğu için. Sana anlayışsız demiyorum çocuğun yoksa anlamanı beklemiyorum diyorum sadece..
Aldığın sorumluluğa saygı duyarım.Yapmak istemezsen yine sen bilirsin..Ama yöntemin çok kırıcı amacın motive etmek olmalı.Tabiki eleştireceksin ama bu şekilde değil...
Buraya gelen kendi iyiliği için gelir gelmek istemeyen zaten gelmez.Ama gelemeyeni sorumsuzlukla suçlamak yanlış olur. Ben kendi adıma daha önce bunu açıklamıştım.
Sen beni 9. takımdan da bilirsin,bilmen gerek daha dün katılmadım ben bu takıma bu nedenle yazdıkların şu hassas dönemimde çok kırıcı geldi bana. Şimdiye kadar yazdığım hiç bir yazıyı okumamış gibi bana şok diyetlerden uzak durmamı, bunları defalrca yazdığını ama benim anlamadığımı söylemişsin. Allah aşkına hakikaten benim şu takıma yazdığım hiç bir mesajı hakikaten okumadığını düşünürüm bu yorum üzerine..
Kaptan olman herkesi istediğin gibi kırabileceğin anlamına gelmiyor. Bu konuşmaları hiç yapmamış olmayı umardım..
Ama hakikaten çok çok çok üzüldüm.. Diyeceklerim bu kadar. İstersen beni takımdan attır sen bilirsin. Amacım asla düzen bozmak olmadı, kimseyi kıracak üzecek birşey yazmamaya çalıştım.Ama sen beni üzersen bunuda dile getirmek hakkım olsun lütfen..
innukkkksen de mi şok diyet yapıyosun...
demekki öğretmenin dediğini yap yaptığını yapma dedikleri doğru...bize sağlıklı beslenmeyi öğreten sen değilmiydin.. noldu nan şok diyete sokacak seni...
yok anam ben hepsini denedim onların faydası olmuyo...3 verip 5 alıyosun...
bu arada takımama uğramanla ilgili ben de sitem edicem...
daha öncede söylemiştim defalarca günde 1 kez uğrayıp en azından yediklerinizi yazın diye... evet durumun hassas çocuk bakma zor iş gerçekten ama bi an önce toparlanıp tüm performansınla bekliyoruz seni...
burası sanal ortam mimiklerimizi göremiyoruz anlatmak istediğimizi tam anlatamıyoruz mağdurenin yanlış anlaşıldığını düşünüyorum ... kırgınlık olmasın lütfen hadi bakalım yarın herkesi ekside bekliyorum puanlama var biliyosunuz bu hafta dikkat edin heee... sıfırcıyım ben fazla puan vermem sınıfta bırakırım sizi ona göre...
eğer bu hafta ilk üçte olmazsak sıkı yönetime giriyorum ona göre...
sanırım çıtayı biraz daha aşağı çekmek gerekicekk
süpersin cnm... hadi bakalım inşallah 68 i görürsün... haftaya da 67,3 bekliyorum senden...
herkese selamlarslm kızlarr şimdi bu konuşmalrın üzerine bn de dün giremedim doğum günümdü yoğun bi gündü.nolur kızmayın doğum günü çocuğuna:90:gerçekten çok haklısınız biraz toparlanalım kızlar yaaa ben gündüzleri giremiyorum okuldayım ancak bu saatlere kalıyo.ama hergün girmeye çaılışıyorum tabikimse olmuyo.biraz çırpınıp kendimize gelelim.tabi başta bennn çok kaçırdıımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?