Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

1.TAKIM 201.ETAP

makeup (66.7/66/0,7/1,05%)
jnaz (69.5)geri dönmek üzere ayrıldı
cumbo( 59.1/59,1/0,0/0,0%)
maibeyaz (57,5/57,2/0,3/0,52)
bucakmagduru( 73.0/73,0/0,0/0,0%)
innuk(64,9/64.8/0,1/0,15%)
reyhansx(75,9/75,1/0,8/1,05%)
shryvz(69.2/69,5/-0,3/-0,43)
senemmesut(105/104,5/0,5/0,48)
<Nervous-AngeL>(68,8/67,8/1,0/1,45%)

1.TAKIM TOPLAM KİLO(640,1/637.0/3,1/0,48%)

sasbahtan beri hastanedeyim çok yoruldum yaa şimdi de kızımı fiziğe götüreceğim listeyi paylaşıma ekledim vaktinde kilo bildiriminde bulunan tüm takım arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum...
sonuç çok iyi değil bakalım kaçıncı sırada olacağız...
hadi bakalım bu hafta hep beraber daha fazla asılalım arkadaşlar... takıma bi renk gelsin neşe gelsin motive gelsin hadi bakalım göreyim sizi...
ben 5 te gelicem okuldan ozamana kadar göz kulan olun takıma kızlar...

Selam kızlar dün giremedim çok yoğundum önce dünkü menüm ile başlıyayım.

Perşembe

sabah:1 yeşil çay
1 simit
domates+salatalık
1 dilim beyaz peynir

öğlen:-

ara: 4-5 tane yeşil çağla

akşam:yağsız et ızgara
4 kaşık pilav
salata

gün boyu 2.5 litre su+3 yeşil çay+1 saat yürüyüş

Cuma

sabah:2 tane tost(light ekmek ile hazırlanmış)
domates+salatalık
1 tane yeşil çay

öğlen:-

ara:1 tane cezerye

akşam:muhtemelen menemen yapıcam yağsız
marul salatası

şu ana kadar 1litre su içtim ve 2 tane yeşil çay( suyu 2.5 ltreye tamamlarım)+yarım saat yürüdüm

HAdi hepinizi öpüyorum ben kaçtım

Huuu huuu kimse yok muuu..
bu gün bıyuna havuç yiyorum.. sabahtan beri havuç salatalık..
açlıktan ölüyorumm hakikaten detoks falan bana göre işler değil yaww bugünü de atlatırsam yeter bu kadar diyorum heralde kırılmıştır kilo direnci..

canım mesajı yeni gördüm maalesef okulda müdürün odasında internet vvar giremiyorum.ama aynı çıktım canım yaaa hatta bu gün 69.6 :44:ama biraz şişkindim.yookk haftaya vericem canım yaaa bööle olmuyo 68 i görmek istiyorummm
herkese selamlar
misafirler şimdilik gitti ama yine gelicekler.hepinizi öpüyorum
doğum günün kutlu olsun canım.

canım ösledim kııı gel artıkın.teşekkür ederim tatlım bu arada öpüldünnnn:90::90::90:

selam kızlar bende aranıza yeni katıldım bugün takım ruhuyla daha azimli olurum diye bende yarışmalara katılmaya karar verdim
şu an 71 kiloyum hedefim 55 kilo artık umarım birbirimizin desteğiyle hepimiz istediğimiz kilolara bi an önce ulaşırız yaza da az kaldı hepimiz fıstık gibi girelim

Hoş geldin canım bende geçen haftalarda katıldım yarışmaya çok büyük destek olduğunu söyleyebilirim çıtır kızlar olmaya az kaldıı...

nerelerdesin sen 1 hafta oldu ben seni çağıralı...
hoşgeldin canım bol paylaşım bekliyorum cnm... 2 haftalık deneme süren var... bol paylaşım yaparsan 2 hafta sonra listede olmaya başlarsın...
hadi bakalım az kalorili bol hareketli günler dilerim..

Nerdesiniz 1. takım in cin top oynuyor yaw

he ya ben de sabahtan beri top oynadım onlarla azcık da çocuklarla oyniyim diye gitmiştim...
senle hiç sohbet edemedik yaw...
nasıl geçiyo günler, yanlız mı kalıyosun..
eee az kaldı bakalım atarsa 37

ya görmemişim ben senin çağırdığın mesajı o yüzden oldu valla söz bi daha olmaz
paylaşım konusunda da zaten hergün internetin başında baya zaman geçiriyorum son zamanlarda da kafamdaki en büyük şey diyetim olduğu için mutlaka paylaşım yaparım yani merak etme

selam kızlar kusura bakma maicimm girermedim nete dün akşamdan beri problem vardı nette
zaten girsem ne olacak tartım bozuukkkk
kuuzumun doğumgğnğnğ kutladık annmeler burda ohhhh götürdüm pastalarıııııı
öpuyorum sizi
maicim ben 2-3 hafta muhtemelen giremiycem istersen aynı geç ya da geri dönmek üzere ayrıldı yaz
kongreye gidicem sonrası yoğun olacak seminerim falan da var
öptüüümmmm

iyi geceler arkadaşlar
malesef netim olmadığı için giremiyorum ama aklım hep sizde bu akşamda eşim vınn getirdi ondan açabildim kusura bakmayın lütfen
bildirime gelince de maicim senin tlf nun bende olmadığı için make msj atıp kilomu bildirdim ama sayfa hiç ilerlememiş sanırım

Selam kızlarrr
bugün kilo vermenin mutluluğuyla güne başladım ama sonrası birazcık cozuttuuu
sabah müslimi yedim.
öğlen yarım kk peynir
1 kk kaşar peyniri
1 zeytin
2 dilim ekmek
ikindi 1 tane macaron
akşam evde sandeviç arası tavuk yedim
bi kaç saat sonra da pasta yedim ince bi dilim

Buarada yeni arkadaşımızda hoşgelmişş

tamam canım cuma günkü duruma göre bakarız ayarlarız kolay gelsin sana canım...

canım senin olduğun zamanlardan hiç eser kalmadı... kimse paylaşım yapmıyo kimse gelip sohbet edelim demiyo.... hiç takım ruhu kalmadı... 7. olduk kimsenin umrunda değil...
ben de bıraktım artık... herkes kendisine kilo verecek sanki kilo verdikleri zaman benim yağlarım mı gidecek ben de ilgilenmiyorum artık... ama daha öncede dediğim gibi bi cinnet geçirip etnik temizlik yapabilirim heran.. seni listeye almadım bu hafta ama yerin ayrı canım internetin hallolur olmaz hemen eklerim...

gerçekten çok sevinirim canım...
gerçekten kilo vermek isteyen, işe güce boğulmamış kendine ve takıma vakit ayırabilecek takım arkadaşı arıyorum kendime...inşallah sen olursun bu da başkasını aramaya gitmem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…