canım mesajı yeni gördüm maalesef okulda müdürün odasında internet vvar giremiyorum.ama aynı çıktım canım yaaa hatta bu gün 69.6 :44:ama biraz şişkindim.yookk haftaya vericem canım yaaa bööle olmuyo 68 i görmek istiyorummmhımmm artıdasın yani... sabah girme inkanın yok mu belki aynı çıkarsın sabah... 300 gr karımız olur...
nese bakalım puanında düşücem ama doğumgünü çocuğu olduğun için ceza vermicem... amaaaaa haftaya yine artıda ya da eşit çıkarsan mutlaka ceza alacaksın haberin olsun... yani haftaya mutlaka ekside çıkman lazım ona göre...
herkese selamlar
misafirler şimdilik gitti ama yine gelicekler.hepinizi öpüyorum
doğum günün kutlu olsun canım.
çok kötüyüm felaket dişim ağrıyoooo
selam kızlar bende aranıza yeni katıldım bugüntakım ruhuyla daha azimli olurum diye bende yarışmalara katılmaya karar verdim
şu an 71 kiloyum hedefim 55 kilo artık umarım birbirimizin desteğiyle hepimiz istediğimiz kilolara bi an önce ulaşırız yaza da az kaldı hepimiz fıstık gibi girelim
Hoş geldin canım bende geçen haftalarda katıldım yarışmaya çok büyük destek olduğunu söyleyebilirim çıtır kızlar olmaya az kaldıı...
selam kızlar bende aranıza yeni katıldım bugüntakım ruhuyla daha azimli olurum diye bende yarışmalara katılmaya karar verdim
şu an 71 kiloyum hedefim 55 kilo artık umarım birbirimizin desteğiyle hepimiz istediğimiz kilolara bi an önce ulaşırız yaza da az kaldı hepimiz fıstık gibi girelim
Nerdesiniz 1. takım in cin top oynuyor yaw
nerelerdesin sen 1 hafta oldu ben seni çağıralı...
hoşgeldin canım bol paylaşım bekliyorum cnm... 2 haftalık deneme süren var... bol paylaşım yaparsan 2 hafta sonra listede olmaya başlarsın...
hadi bakalım az kalorili bol hareketli günler dilerim..
selam kızlar kusura bakma maicimm girermedim nete dün akşamdan beri problem vardı nette
zaten girsem ne olacak tartım bozuukkkk
kuuzumun doğumgğnğnğ kutladık annmeler burda ohhhh götürdüm pastalarıııııı
öpuyorum sizi
maicim ben 2-3 hafta muhtemelen giremiycem istersen aynı geç ya da geri dönmek üzere ayrıldı yaz
kongreye gidicem sonrası yoğun olacak seminerim falan da var
öptüüümmmm
iyi geceler arkadaşlar
malesef netim olmadığı için giremiyorum ama aklım hep sizde bu akşamda eşim vınn getirdi ondan açabildim kusura bakmayın lütfen
bildirime gelince de maicim senin tlf nun bende olmadığı için make msj atıp kilomu bildirdim ama sayfa hiç ilerlememiş sanırım
ya görmemişim ben senin çağırdığın mesajı o yüzden oldu valla söz bi daha olmaz
paylaşım konusunda da zaten hergün internetin başında baya zaman geçiriyorum son zamanlarda da kafamdaki en büyük şey diyetim olduğu için mutlaka paylaşım yaparım yani merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?