Buarada yeni arkadaşımızda hoşgelmişş
gerçekten çok sevinirim canım...
gerçekten kilo vermek isteyen, işe güce boğulmamış kendine ve takıma vakit ayırabilecek takım arkadaşı arıyorum kendime...inşallah sen olursun bu da başkasını aramaya gitmem...
elimden geldiğince ben olmaya çalışırım aradığın kişi
ama mesajdaki inceden -paylaşım yapmazsan atarım seni takımdan- tehditini de algıladım yani ama merak etme zayıflayana kadar kolay kolay kurtulamazsınız benden
olaaa
ben geldım kız ne bu tembellık ayoll kımseler gelmıyo ooo bahar geldı herkes saldımı ne ettnız boyle sız kızz neyse sız gelmeyın zayıflamayından bız maıcımle 3 haftaya mezun olcez dımı kız maımmmmmmmm
ayy yok şekerim tehdit etmedim aşk olsun...başta söyledim zaten deneme süresindesin paylaşım yapanı alıyoruz takıma diye... bidaha neden tehdit edeyim...
ben sürekli başka takımlara sohbet edecek kişi aramaya gidiyorum da ondan dedim...
neyse zamanla sohbet ettikçe anlarız birbirimizi...
kırılmadın değil mi...
yok hayır kırılmadım tabi ki öyle çabuk kırılan bi yapım yoktur zaten merak etme :)
:44:Morelım cok ama cok ßozuk:2:dün sabah 94.4düm sosis,3tabak sütlac,hazır zeytınyaglı sarma,2tane dolmabiber,1paket kek,cikolatalı gofret,2 fincan kahve:44:bunlar hatırladıklarım hatırlamadıklarımda var tabi sabah bi kalktım 95.8 şok üstüne şok oldum morel kalmadı bu morelsızlıgın ıcınde bıde annem rahatsızlandı üşüttü gene o hasta olacagına ben olsam keske ya o hasta olunca ben kendımı cok kötü hissediyorum allahım acil şifalar versin maininve makenin beni yolması işe yarar galıba kendımı toparlamam için maiiiii make yetişin ablalarım:2::2::2::2::2:
slmm fıstıklarrr gezmedeydim bu gün ancak gelebildim.nasılsınız bakalım.hafta sonu herkes bi yerde tabi.yarın evdeyim görüşürüz öpüyorum herkesi.bebişi uyutayım sapıttı uykyu bebee:90::90:
Selam kızlar bugün menümü yazam bu arada maicim şafak 36 bende:))
sabah:2 tana tost (light ekmek)
salata
ara:1 yeşil elma
öğlen:-
ara:3 çatal helva(galiba regl olucam)
akşam:4 kaşık yağsız buldur pilavı
1 tane tavuk butu (derisi alınmış)
salata
ve beni öldürün tekrar 3 çatal helva((
2.5 ltre şu ana kadar su içtim+2 tane yeşil çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?