Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

sudemcim nerelerdesin bebeğim özledim seniii...
make sen de interneti bi an önce hallet kuşum vallahi çok canım sıkılıyo tek başıma... siz olmayınca msn boş gibi geliyo..

offff offff
eşimle konuşuyoduk benim net koptu tam geldi derken onun orda elektrikler kesildi... herşey bizim buluşmamaız için sanki..

elimden geldiğince ben olmaya çalışırım aradığın kişi
ama mesajdaki inceden -paylaşım yapmazsan atarım seni takımdan- tehditini de algıladım yani ama merak etme zayıflayana kadar kolay kolay kurtulamazsınız benden

olaaa

ben geldım kız ne bu tembellık ayoll kımseler gelmıyo ooo bahar geldı herkes saldımı ne ettnız boyle sız kızz neyse sız gelmeyın zayıflamayından bız maıcımle 3 haftaya mezun olcez dımı kız maımmmmmmmm

ayy yok şekerim tehdit etmedim aşk olsun...başta söyledim zaten deneme süresindesin paylaşım yapanı alıyoruz takıma diye... bidaha neden tehdit edeyim...
ben sürekli başka takımlara sohbet edecek kişi aramaya gidiyorum da ondan dedim...
neyse zamanla sohbet ettikçe anlarız birbirimizi...
kırılmadın değil mi...

he ya inşallah canımcım... allah izin verirse 1 mayıstan sonra yokum...

yok hayır kırılmadım tabi ki öyle çabuk kırılan bi yapım yoktur zaten merak etme :)

Selam kızlar bugün menümü yazam bu arada maicim şafak 36 bende:))

sabah:2 tana tost (light ekmek)
salata

ara:1 yeşil elma

öğlen:-

ara:3 çatal helva(galiba regl olucam)

akşam:4 kaşık yağsız buldur pilavı
1 tane tavuk butu (derisi alınmış)
salata

ve beni öldürün tekrar 3 çatal helva((

2.5 ltre şu ana kadar su içtim+2 tane yeşil çay

:44:Morelım cok ama cok ßozuk :2:dün sabah 94.4düm sosis,3tabak sütlac,hazır zeytınyaglı sarma,2tane dolmabiber,1paket kek,cikolatalı gofret,2 fincan kahve:44:bunlar hatırladıklarım hatırlamadıklarımda var tabi sabah bi kalktım 95.8 şok üstüne şok oldum morel kalmadı bu morelsızlıgın ıcınde bıde annem rahatsızlandı üşüttü gene o hasta olacagına ben olsam keske ya o hasta olunca ben kendımı cok kötü hissediyorumallahım acil şifalar versin maininve makenin beni yolması işe yarar galıba kendımı toparlamam içinmaiiiii make yetişin ablalarım:2::2::2::2::2:

slmm fıstıklarrr gezmedeydim bu gün ancak gelebildim.nasılsınız bakalım.hafta sonu herkes bi yerde tabi.yarın evdeyim görüşürüz öpüyorum herkesi.bebişi uyutayım sapıttı uykyu bebee:90::90:

yok hayır kırılmadım tabi ki öyle çabuk kırılan bi yapım yoktur zaten merak etme :)

tamam canım sevindim.... eee hadi bakalım yediklerini içtiklerini sporlarını bizimle paylaşmayacak mısın...günlük gelip menülerimizi ve sporlarımızı paylaşıyoruz... onun dışında boş vakitlerimizde sohbete gelirsek süper olur..

heyyyy 1. takımmm yaza az kaldı şurda nisan çıkınca tiril tiril giyinmeye başlarız... siz bu sene de mi bol kıyafetlerle koyu renklerle gezeceksiniz...:76:

ayyyy başım döndü resmen okurken...
bacım biz sana sürekli bilgi ve motive yükleyip gönderiyoruz sen kendine format atıp geri dönüyosun....
canım senin daha yaşın kaç 95 kilo ne demek bi silkelen artık çok güzelsin bak bu güzelliğini kiloların kapatmasına izin verme... yakında hayırlı kısmet bulup evleneceksin kendine gelinlik bulamayacaksın...
hadi bakalım hiç kaçamak yapmak yok, listeye aynen uyulacak... sen listene tam uymuyosun sonra aç kalıyosun bi yiyeceklere saldırıyosun... olmuyo ozaman da başa dönüyosun... bak canım tam 1 ay sık dişini hiç listenden dışarı çıkma... yeme ya ölmezsin korkma.... sonra zaten sonucu görünce gerisi gelecek... ama lütfen 1 ay sık dişini... 1 ay listendekilerin dışında hiç bişi yeme...
yaa kaç ay oldu çok az kilo verdin... senin kilondaki birinin aylık en az 8 kilo vermesi lazım... benim arkdaşım var senden zayıf diyet listesine uyarak 1 ayda 12 kilo verdi... sen neden yapamayasın... 12 olmaz 8 olur 7 olur ama yerinde saymaktan iyidir değil mi...
görmicem bi daha bak böyle şeyler ona göre....

slmm fıstıklarrr gezmedeydim bu gün ancak gelebildim.nasılsınız bakalım.hafta sonu herkes bi yerde tabi.yarın evdeyim görüşürüz öpüyorum herkesi.bebişi uyutayım sapıttı uykyu bebee:90::90:

eee naptın dikkat ediyosun dimi... eğer bu haftada artı da gelirsen 2 hafta cezan var listeye almicam seni ona göre...eşit gelirsen yani geçen haftaki 300 ü verip önceki haftaki kilonda gelirsen bütün takımlara dolaşıp ben pis boğazın tekiyim diceksin...
yani kaçarı yok en fazla 72,2 ile gelmen lazım yoksa cezalardan ceza beğen...

ayyy 69.2 olacak pardon başkasıyla karıştırdım...
sakın 72 ile gelme

sabah kahvaltım
1 yumurta
çeyrek kepek unundan ıspanaklı börek..

şimdi yeşil çay içiyorum...

sen de aynı şekilde bu hafta aynı veya artıda gelirsen sana da bi ceza düşünücem...
kuzum şafak azalmış şurda 1 ay kalmış sen hala helva mı yiyosun...
kocişini şaşırtmayı düşünmüyo musun...
görmicem bi daha bak... tatlı direk iştah açıyo yiyeceksen haftada 1 yarım kase öğle vakti sütlü tatlı ye... bi daha olursa saçını çekicem...

ben de artık ne yiyorum yazıyım di mi boş boş konuşmaya gelmedim buraya :)
diyetisyenden aldığım bi diyeti yapıyorum ben bazen kaçamaklar oluyo tabi ama çoğunlukla uyuyorum diyete bu gün de diyete uygun bi kahvaltı yaptım

2 dilim kızarmış kepek ekmeği
1buçuk kk peynir
1 çay kaşığı pekmez
2 tane ceviz

öğle yemeği için bakla var evde ondan yemeyi düşünüyorum ama kahvaltıyı çok geç yaptım zaten belki tek büyük öğün daha yerim iki yerine arayı da meyveyle falan geçiştiririm

spor olarak da nivea body nin cdsi var bende onu yapıyorum ama ek olarak 200 ip atlıyorum bi de 15 dk bisiklet sürüyorum gerçi iki gündür yapamadım bunu ama bugün kesin yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…