günaydın tatlım... kesinlikle içme o 5 i 1 yerdeyi canım... geçen gün ben içtim inanki kafam döndü sarhoş gibi oldum çok tuhaf oldum...çok zararlı dedi benim diyetisyen canım... onun yerine yeşil çay iç bitki çaylar iç adaçayı, papatya vs. bi de bu günkü kilonu da yazar mısın haftaya listeye girecek olursan başlangıç kilonu bilelim cnm...
tamam canım yarınki kilonu alırız ozaman...bundan sonra cumaları tartılırsın sen de... çünkü cumaları tartılıp kilomuzu 12 ye kadar bildiriyoruz...söylemen iyi oldu canım.Bende içmeyim o zaman yeşil çayıda bir türlü içemedim.Canım kilom 83 gerçi yarın sabah tartılacağım.Ama en son tartıldığımda 83 kiloydum sen beni o şekilde düşün.
tamam canım yarınki kilonu alırız ozaman...bundan sonra cumaları tartılırsın sen de... çünkü cumaları tartılıp kilomuzu 12 ye kadar bildiriyoruz...
tamam canım bilgilendirdiğin için sağol.
angel gördüğün gibi sürüden ayrılan kilo alıyo...bidaha bırakmak yok takımı...
eeee cezanı biliiyosun dimi...yavaştan yavaştan başla istersen...
aynen öyle canım... bütün takımlara gidip ben pisboğazın tekiyim 400 gr aldım 1. takımda cezaya kaldım yazacak...cezası neydi canımmmmm tüm takımlara ben pisboğazım demekmi
aynen öyle canım... bütün takımlara gidip ben pisboğazın tekiyim 400 gr aldım 1. takımda cezaya kaldım yazacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?