Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

TAKIM DERECELERİ

BİRİNCİ
.................7. TAKIM

İKİNCİ ...................5. TAKIM

ÜÇÜNCÜ ................1. TAKIM

BİREYSEL DERECELER

BİRİNCİ 5. takımdan.............Takyon.................4.62%

İKİNCİ 7. takımdan.............Cemre2010..................3.06%

ÜÇÜNCÜ 1. takımdan.............Makeup.............3.03%

işte buyuz ve hatta dahada iisi olabilriz kilo veren tüm arkadaslarımı canım gönülden kutluyorummmmm makecim bu arada sahaser yarattı 2 kiloylaa masallah kuzumaaaa haftaya adımıza yakısanı olup 1. olalım lütfen

kızlar hepiniz harikasınız yabu kupa öncelikle make ve magdure ye sonra ghepinize

gelsin.

bu sopa da angele gelsin

siiznle gurur duyuyorum.inşallah ben de eski kiloma inip resmen aranızda olmak istiyom.

magdure

merhaba kaptanınız galiba ismini hatrlamıyorum
takımda yer olduğunu ve katılabileceğimi yazmış sevindim ve hemen geldimmm
160 boyunda 24 yaşında 67 kilodayımm

selam kızlar sonunda netim düzeldi bende aranıza geri döndüm
takım 3. olmuş çok sevindim
umarım haftaya bende listede olabilirim

bugün yediklerime gelince
sabah:2 dil. kepekli ekmek
peynir
1çk pekmez
2 ceviz
öğlen:tost ne yazık ki yicek başka bişe bulamadım
akşam: kıymalı pide

bugün çok kötü bozdum diyeti ya sporda yapamıyorum zaten kaç gündür gerçi bugün alışveriş yapmak için 3 saat kadar yürüdüm spordan sayılır mı bilmiyorum ama bacaklarım ağrımış resmen

Kızlar hepimizi tebrik ediyorum inşallah 1.sıralarıda görürüz:))

bunların üzerine

akşam:menemen(yağsız)+salata(yağsız)+2 dilim light ekmek
şimdide çayımı içiyorum ve suyum 2.5 ltre oldu

selam kızlar karnımda felaket bi ağrı var duramıyorum ağrıdan...
nazende hoşgeldin canım... evet genel olarak boş işte ben de yeni üyeler çağırarak hareket getirmeye çalışıyorum...bol paylaşımlarla canlandıralım inşallah burayı...
sistem canım işte günlük yediklerimizi içtiklerimizi yazıyoruz... sporlarımızı yazıyoruz... birbirimizin menülerini yorumluyoruz başka konulardan sohbet ediyoruz... burası senin takımın artık istediğin her konuda konuşabilirsin soru sorabilir tavsiyelerde bulunabilirsin...
her cuma sabah tartılıp 12 ye kadar kilomuzu bildiriyoruz... sen 2 hafta deneme süresinde olacaksın bu 2 hafta içinde bol paylaşımda bulunursan listeye giriyosun... ama ben bol paylaşım yapanı genelde ilk haftada alıyorum listeye...
hadi bakalım tekrar hoşgeldin aramıza... az kalorili bol hareketli günler seni bekliyor...

teşekkür ederimben de cuma sabahları tartılıyorum iyi oldu cuk diye oturdu sisteme
hadi bakalım hayrlısı
hep beraber kurtulalım bu yağlardan

hoşbulduk
her zamn burası böyle boş mudur
sistem nasıl işliyor merak ediyorum
beni bilgilendirir misiniz???*

yok canım normalde boş olmaması lazım ama bazen sessiz sedasız oluyor,sistem gün içerisinde hergün 1 kere mutlaka uğrayıp gün içinde yediklerini yazıyorsun zamanın olursa öğün öğünde paylaşabilirsin,cuma günleri öğlen 12 ye kadar kilonu buraya bildiriyorsun böylece kaptanlar listeye ekliyorlar.bunun dışında aklına gelen sorular olursa ya da danışmak istediğin şeyler yazıyorsun sohbet ortamında herkes yardımcı olmaya çalışıyor

bunların üzerine

akşam:menemen(yağsız)+salata(yağsız)+2 dilim light ekmek
şimdide çayımı içiyorum ve suyum 2.5 ltre oldu

sen benden hiç tam puan alamıcaksın... kahvaltını beğenmedim...
şu aralara da bi kaç meyve serpiştirsen süper olacak...

teşekkür ederim canımmm bilgi içinn

yok artıkkkk
yav insan geçmiş hafta verdiğim kiloların hatrına kıyak geçer yav
kilolar vurdu zaten bide siz vurmayın kızlarrr

kiloların ne suçu var sen hiç yemedin de onlar kendi mi geldi...
ozaman cezanı para cezasına çeviriyorum 5 puan yerine 10 puan düşüyorum kabul mü...
haftaya kilo ver kap puanları...:82:

1.TAKIM PUAN LİSTESİ

makeup 30/35/35/43 1.

maibeyaz 30/31/31/36
bucakmagduru 30/25/22/272.
innuk 30/31/30/35
reyhansx 30/35/33/30/35
shryvz 30/25/25/30
senemmesut 30/31/31/36
<Nervous-AngeL> 30/38/35/25

haftada ortalam kaç kilo veriyorsunuz
spor yapıyorsunuz değil mi???

ben yürüyüş yapıyorum ama fazla değil günde yarım saat işe gidip gelme yolunu yürüyorum.Ama leslieye başladım dün 2 mil yaptım canım çıktı ona da alışıcam normalde kaçamak yapmasam ve dengeli beslensem ve bu ay benim yavaşlama ayım (geçen ay 5 kilo vermiştim) haftada 1 kilo veriyorum ama spor fazla yapanlar daha fazla veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…