Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

deneme süresini 3 hafta tutucam bundan sonra...
shipdiptissssssss nerdesin bacısı sen...
rabia da bu gün gelir demiştim o da gelmemiş...
bi kızımız daha vardı dün gelen ondan da ses seda yok...
heyyy nerdesiniz bayanlarrr...

evettt hazır benim bıcırlar uyurken kara listeyi çıkaralım bakalım...

1.TAKIM PUAN LİSTESİ

makeup 30/35/35/43/
maibeyaz 30/31/31/36
bucakmagduru 30/25/22/27
innuk 30/31/30/35/34/24
shryvz 30/25/25/30/29/34
senemmesut 30/31/31/36/35
<Nervous-AngeL> 30/38/35/25/22/12
shipdiptis -30/29/37/34 bu hafta en çok kiloyu vererek 1. oldu
sudem34- 30/29
rabia1984- 30 /35/33
asl35- 30

Son düzenleyen: Moderatör:
asl için ve yeni gele üyemiz burçak birdaha uğrarsa onun için puanlamayı tekrar yazıyorum..
herkesin halihazırda 30 puanı var...
haftada en fazla kilo veren 8 puan alır.. diğer bütün kilo verenler 5 puan...
onun dışında kilo alıp gelen 5 puan kaybeder ve ceza alır.. eğer cezasını apmazsa 5 puan daha kaybeder..
hergün paylaşımda bulunmak zorundasınız... paylaşımda bulunmayandan günlük 1 puan kaybeder...
cumaları saat 12 ye kadar bildirimde bulunmanız lazım... bulunmayan 10 puan kaybeder...ertesi günü öğleye kadar bana mantıklı bi sebep bildirmezse direk diskalifiye olur... bildirim çok önemli kızlar bunu ciddiye alın lütfen...
2 hafta üstüste kilo alanın puanı sıfırlanır eğer puanı sıfırken takıma uğramaz, kilo almaya devam eder vs gibi sebeplerle eksiye düşerse diskalifiye olur...

aklıma geldikçe yazarım...
sıfırcıyım ben ona göre

günaydın kızlar

canım geldim geldim pazartesi sabahları biraz yoğun oluyorum.O yüzden erken açamadım neti.Bu arada haftasonu 2 gün tatil süper bişeymiş ama biraz boğaza hakim olamıyorum.ALLAH'tan çalışan bayanım çalışmasam varya evde ben 100 kilodan fazla olurum.Bu arada sabah kahvaltı yetiştiremedim bende hemen marketten 1 tane kek aldım onu yedim.Şimdide meyva çayımı içmeye gidiyorum.Birazdan dönerim kızlar

Mai canım senin şu eş gelsede senin sinirli olmaktan kurtulsan anacım

anam boğımızı yemeden durmam lazım korktum valla

anam boğımızı yemeden durmam lazım korktum valla

bence de kork..
ama sonunda yazın tril tril elbiselerle gezeceksiniz... istediğiniz kıyafeti alabileceksiniz... tezgahtar size o küçük gelir demicek... bunları düşün anacım... ince seksüüü birer hatun olacağız hep beraber...

diğer kuralları da hatırlatayım...

hergün mutalaka yediklerimizi yazacağız...
hergün mutlaka kahvaltı yapılacak... geç kalırsasnız atıştırmalık geçiştirin... süt için ama sasbah metobolizmaya bişeyler gönderin..
hergün mutlaka 3 ana 3 ara öğün yenecek
en az 1,5 litre su
hergün mutlaka yeteri kadar karbonhidrat, kalsiyum, protein inmal edilmicek
her gün 3 bardak yeşil çay veya bitki çayı içilecek
hergün mutlaka yatmadan 1 çay bardağı süt içilecek
meyveler ihmal edilmicek...
her gün fırsatı olanlar sporunu ihmal etmicek( ben çok saldım son günlerde sporu):26:

bütün bunlara uyulmazsa puan düşülmeyecek, diskalifiye olunmayacak ama siz ya kilo alacak ya da verseniz bile kas kaybedeceksiniz...
hadi bakalım bu haftaya bomba gibi başlıyoruz kızlar... geçen hafta % 0,28 ile 5. olduk...daha fazla asılırsak1. olabiliriz...

Son düzenleyen: Moderatör:

canım düşünmesi bile güzel , ay moda girdim şimdi haftasonu fazla kaçtı ya karnım davUl gibi şiş ben bunu nasıl indireceğim yaa

Son düzenleme:
canım düşünmesi bile güzel , ay moda girdim şimdi haftasonu fazla kaçtı ya karnım davıl gibi şiş ben bunu nasıl indireceğim yaa

bol bol rezene iç, yeşil çay iç iner cnm...ne yedin o kadar bakim geçen hafta verdiğini alıp gelmedin dimi...

bende akşamki iftar menümü yazayım
2 kaşık yağa 2 yumurta kırdım
2 dlim ekmek, 2 kaşık yoğurdu 2 çay kaşığı keten tohumuyla karıştırdım...
domates, salatalık, dereotu, soğandan yaptığım salatanın yarısını yiyebildim...

aradan 1 saat geçti 4 dilim kek yedim...:26niye yediysem bunu fazlasıyla doymuştum oysaki)
bi kaç tane de fındık attım ağzıma...:26:
ama sahura kalkmadım yine niyetliyim...

öncelikler canım orucunu ALLAH kabul etsin ne güzel niyetlenmişsin.Dün ben biraz abur cubur kaçırdım.Bağırsak problemimde varya o yüzden şişkinşiğim var.Ayrıca cumaya daha var.Ben kilo verirmiyim bilmem ama belki verdiğim 800 gramı korurum.Ama bugünkü bu şişkinlikle fazla yiyemem zaten

Kızlar günaydınn..

Sabah sabah kalktım oğluşa kahvaltı hazırlarken gözüme maydonozlar ilişti dolapta..
çıkardım bir tutam kaynattım saplarından şimdi içine bir ince dilim limon kydum içiyorum onu aç karnıma..
bu hafta yapsam bunu böyle iyi olcak yoksa mai beni takımdan atacak bu gidişle sıfırcı maii gördüm puanımı on puan birden çat diyene kesmiş acımasız maii.
Gerçi bende hak ettim fazlasıyla salarak ama napiiim ben toparlamaya çalışıyom bir yandan bir yandan kaçırıyorum yok anam bu ev hayatı hiiiiçç bana göre değilll

en kısa zamanda hem evi hem kendimi hem çocuğu toparlamam lazımda nasıl bakalım..

sıfırlamadığıma dua edin...
cuma çok kızdım size çoookkkkk...
seni merak ettim gerçi oğlunla ilgili bi durum olduğunu düşünmüştüm ben...korkmuştum açıkcası...

günaydın
dün yediklerimi yazamadım, şimdi yazayım.
sabah:
2 fincan çay, 6 lokma hazır börek, 1 ufak kır pidesi

ara yok derse dalmışım.

öğle:
1 kaşık pilav, 1 köfte, 2 kaşık fasulye

akşam:
bol salata(yağ tuz yok, sadece elma sirkeli).

sonrada yeşilçay

rabi mesajın birini yeni farkettim.. aşk olsun çok mu sinirliyim ben...
napıyom kız takımı şekle sokmaya disiplini sağlamaya çalışıyorum...

rabi mesajın birini yeni farkettim.. aşk olsun çok mu sinirliyim ben...
napıyom kız takımı şekle sokmaya disiplini sağlamaya çalışıyorum...

yok canım şaka yaptım olacak tabi o kadar haklısın diğer takımlara bakıyorum ara ara süper paylaşımları var.Birbirlerini iyi motive ediyorlar.Sen bana alınma sakın ben şaka yazdım sadece

bugünüm
sabah:
1 kase kahvaltılık gevrek.
50 dk. pilatesimi yaptım şimdi de yeşilççayımı yudumluyorum. mis gibi :)

günümün geri kalanında
arada 1 portakal
öğlen haşlama ıspanak ve yoğurt
ara 1 elma
akşam bol salata 2 kaşık haşlama ıspanak
ara 2 ceviz 5 fındık 1elma

dün hamurişi yediğim için bugüne ekmek yok.zaten normalde de çok aramam 3-4 güünde 1 dilim yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…