deneme süresini 3 hafta tutucam bundan sonra...
shipdiptissssssss nerdesin bacısı sen...
rabia da bu gün gelir demiştim o da gelmemiş...
bi kızımız daha vardı dün gelen ondan da ses seda yok...
heyyy nerdesiniz bayanlarrr...
asl için ve yeni gele üyemiz burçak birdaha uğrarsaonun için puanlamayı tekrar yazıyorum..
herkesin halihazırda 30 puanı var...
haftada en fazla kilo veren 8 puan alır.. diğer bütün kilo verenler 5 puan...
onun dışında kilo alıp gelen 5 puan kaybeder ve ceza alır.. eğer cezasını apmazsa 5 puan daha kaybeder..
hergün paylaşımda bulunmak zorundasınız... paylaşımda bulunmayandan günlük 1 puan kaybeder...
cumaları saat 12 ye kadar bildirimde bulunmanız lazım... bulunmayan 10 puan kaybeder...ertesi günü öğleye kadar bana mantıklı bi sebep bildirmezse direk diskalifiye olur... bildirim çok önemli kızlar bunu ciddiye alın lütfen...
2 hafta üstüste kilo alanın puanı sıfırlanır eğer puanı sıfırken takıma uğramaz, kilo almaya devam eder vs gibi sebeplerle eksiye düşerse diskalifiye olur...
aklıma geldikçe yazarım...
sıfırcıyım ben ona göre
anam boğımızı yemeden durmam lazım korktum valla
bence de kork..
ama sonunda yazın tril tril elbiselerle gezeceksiniz... istediğiniz kıyafeti alabileceksiniz... tezgahtar size o küçük gelir demicek... bunları düşün anacım... ince seksüüü birer hatun olacağız hep beraber...
canım düşünmesi bile güzel , ay moda girdim şimdi haftasonu fazla kaçtı ya karnım davıl gibi şiş ben bunu nasıl indireceğim yaa
bol bol rezene iç, yeşil çay iç iner cnm...ne yedin o kadar bakim geçen hafta verdiğini alıp gelmedin dimi...
bende akşamki iftar menümü yazayım
2 kaşık yağa 2 yumurta kırdım
2 dlim ekmek, 2 kaşık yoğurdu 2 çay kaşığı keten tohumuyla karıştırdım...
domates, salatalık, dereotu, soğandan yaptığım salatanın yarısını yiyebildim...
aradan 1 saat geçti 4 dilim kek yedim...:26niye yediysem bunu fazlasıyla doymuştum oysaki)
bi kaç tane de fındık attım ağzıma...:26:
ama sahura kalkmadım yine niyetliyim...
Kızlar günaydınn..
Sabah sabah kalktım oğluşa kahvaltı hazırlarken gözüme maydonozlar ilişti dolapta..
çıkardım bir tutam kaynattım saplarından şimdi içine bir ince dilim limon kydum içiyorum onu aç karnıma..
bu hafta yapsam bunu böyle iyi olcak yoksa mai beni takımdan atacak bu gidişle sıfırcı maii gördüm puanımı on puan birden çat diyene kesmiş acımasız maii.
Gerçi bende hak ettim fazlasıyla salarak ama napiiim ben toparlamaya çalışıyom bir yandan bir yandan kaçırıyorum yok anam bu ev hayatı hiiiiçç bana göre değilll
en kısa zamanda hem evi hem kendimi hem çocuğu toparlamam lazımda nasıl bakalım..
rabi mesajın birini yeni farkettim.. aşk olsun çok mu sinirliyim ben...
napıyom kız takımı şekle sokmaya disiplini sağlamaya çalışıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?