Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

her gün byle yemiyosun dimi cnm...
sabah hiç olmamış zaten...ona hiç girmiyorum...
öğle 2 kaşık fasulye çok az... en az 5 kaşık yemen lazım...eğer kaşık tahta kaşık değilse
yoğurt mutlaka olması lazım....
mümkünse salata da olsa güzel olurdu...

akşam zaten berbat...
sadece salata olur mu cnm...
1 kk kadar protein, 4-5 kaşık sebze, 2 dilim kadar ekmek falan yemen lazım...
çok çok az yediklerin... bu şekilde veremezsinversen bile su olur kas olur ama yağların seninle durur...

bu arada biz yediklerimizi bu şekilde yorumluyoruz... kızmak darılmak yok tamam mı...

cnm eğer öğünlerde patates,pilav makarna vb yoksa ekmek mutlaka yemen lazım...
düşük karbonhidrat kas kaybına sebep oluyor...

hiç asılmamaya ii kişlo vermşiz demekki asılsak herhafta 1. biziz

yok cnm bu hafta % 0 ve eksilerde olanlar çoktu...onlara göre iyiydik tabi ama normalde berbattık...
bu hafta asılıcaz... dikkat etmeyenin saçını çekicem...

yok cnm bu hafta % 0 ve eksilerde olanlar çoktu...onlara göre iyiydik tabi ama normalde berbattık...
bu hafta asılıcaz... dikkat etmeyenin saçını çekicem...

çek canım çekkkk hatta benim bilem cekkkk ama öyle bida 4 dilim kek yersen bende seninkini cekerim acımam

sıfırlamadığıma dua edin...
cuma çok kızdım size çoookkkkk...
seni merak ettim gerçi oğlunla ilgili bi durum olduğunu düşünmüştüm ben...korkmuştum açıkcası...

Haklısın tabi kızmakta ama napiim bacım dışarda nerden bulcam netide gircem gözünü seviyim sabah yataktan kalktık oğlanı doyurdum hazırladım çıktık saat 7.30-8 gibi ondan sonra eve girdiğimiz zaten akşamın 9 u oldu o saate bildirim mi kalır bilseydim sabahın köründe gitcemi bilsem akşamdan yazardım kilomu tatlışım..

rabi mesajın birini yeni farkettim.. aşk olsun çok mu sinirliyim ben...
napıyom kız takımı şekle sokmaya disiplini sağlamaya çalışıyorum...

Ehh işte bazen çok sinirli olabiliyon

haklı görüyosan sorun yok...bu hafta en fazla kiloyu verirsin puanını kurtarırsın bacım...
bu arada puanlamadan şikayetci olan varsa sölesin...
ben belki motive artar belki takım hırslanır paylaşım çoğalır diye yapıyorum...
yoksa hergün kim gelmiş kim gelmemiş bakmak benim zevkle yaptığım bişey değil...

slm hanımlarr nasılsınız
bugün benim en yoğun olduğum gün hiç iş yapmadan geçirdiğim 2 günden sonra temizlik çamaşır ve yemek yapma günüm anca açabildim ve ceza almayımdiye açtım hemen çıkmamalazımm maiicimm
buarada kurallara aynen uyucam bu hafta inş. gerçi birazdan komşuya gidicem ama bişey yememek niyetim yersemde akşam yemeğim olmuycak
innukcumm.. nasılsısın evet tekrar döndüm kürkçü dükkanına ama keşke hiç gitmeseymişim gerçi zorunlu ayrılıktı benimki 3 defa bilgis. içi yandı sebebini bulana kadar olan bana oldu + 5 kiloyla geldim
neyse görüşürüz

Selam kıslar nasılsınız ne yapıyorsunuz?Ben işten izin alamadım yarın akaldı diyetisyen işi aradım söyledim tamam tatlım sorun değil dedi:)Yediklerime gelelelimmm

sabah: 1 simit+1 kk beyaz beynir

ara:1 yeşil çay

öğlen:2 kepçe harput köfte(bulgur ve kıymanın yoğurulması ile oluyor)
yarım kaseden az yoğurt

şimdilik bu kadar canlarım akşama görüşürüzzzzzz

canımcım puan sistemi gayet güzel olmuş ama oturana kadar sıkıntılar olcak ama alışacaz merak etme zaten bu iş dayatma ile olmaz kilo vermek niyetinde olmayanın burda ne işi var demi ama..
sana lafımız yok aldıysak cezamızı hak etmişizdir..

Kuzum aslın nasıl olcak hem komşuya gidip hem yememek..
walla komşun darılır yemezsen şaka bir yanada bu gezme işleri banada pek hayırlı gelmiyor dışarı çıkınca cozutuyorum resmen yaaa..

Maicim canım bu toplu alıntı işi nasıl oluyor bana yardımcı olurmusun
canım alıntı yapmak istediğin mesajın sağ alt köşesinde alıntı ile cevapla yazısının hemen yanında bir işaret var ona tıkladığında yanında bir onay işareti oluşucak bu şekilde alıntılamak istediğin tüm mesajları seçip sonuncusuna alıntı ile cevapla dersen hepsini alıntılamış oluyorsun.
Umarım anlatabilmişimdir mai den sormuşsun ama görünce atladım dayanamadım..

selam kızlar ya akşam yemeği olarak patlıcan yemeği düşünüyorum herhalde diyeti bozmaz dimi sonuçta sebze yemeği

ben geldim kızlarrr
hemen menümü yazayım
kahvaltım
1 dil ekmek
biraz peynir
1 zeytin yemesemde olurduya
söğüş
ara
yok malesef
öğlen 2 kaşık dolusu kavrulmuş kıyma
yine söğüş
1 dil ekmek
1 küçük kase yoğurt
arada
komşuma gitmiştim 2 adet ama küçüktüler haşlama iç köfte
2 çatalda pasta (bravo valla kendimle guru duydum gerisini yemedimya)
akşama bişey yemeyim diyorum ama acıkırsam 1 su bardağı süte 2 kaşık müsli ekleyip yiycem
nasıl hanımlar maiiicim...yorumları alıyım ilk gün için bence süper olduu

kızlar öbür topikteki kaptanımız senaa ismi akşam yemek yerine süt+müsliyle çok güzel kilo veriyohemde 90 lardan 65 inmiş biri olarak son kilolar zor giderya maş. tıkır tıkır veriyo belki sizlerede fikir olabilir ben deniycem

sus kaptana ceap varme çarpılırsın bak...
eskiden bi oklavamız vardı döyle cadılar için iyi oluyodu...
çemkiirsem n olur hehe

kıs cadı demek saklarsın...ben hedefime ulaşıp mezun oluyumda asıl sen çatla patla...hahaha

boşver tatlım çatlasın patlasın o.
hihoyt...

kulağıma söle kımse duymaz hele aslı cadısı heç duymaz

ben de hafta sonu çok kaçırdım yaaaa fazla çıktım tartıda.bu hafta çok sıkı tutumam lazımmmmm:95:
kım kaçırmadı ki...

Yarın diyetisyen günüm bana dua edin:))))Bu ay kilo verdim ama az bakalım ne yapıcak büyük ihtimal diyet listemi değiştiricek
sanki yarın sınavım var dua edın gıbı olmuş

ne için dua edıcez ben onu anlayamadım...doktor seni paralamasın diye mi?

Kimse kalmıyor canım ya benim moralim bozuldu
kalan sağlar bizimdir...

ben geldimmmmmm canım tatlı istiyo biri banaaa dur desinnnnnnnnnnnnnnnnn
kelin ilecı olsa....

sen gece acıkın aslım olmaz ole ye bişiler can boğazdan geli anacım...hehe ...sen bana kılonu söylemezsın haaaaaaaa...ıntıkamım çok kötü olacak...

aslı buncacık yemek mı olur çok az anacım menune bışıler daha ekle.çikolata,tatlı felan şöle bol kalorılı yıyeceklere ıhtıyacın var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…