çemkiirsem n olur hehe
kıs cadı demek saklarsın...ben hedefime ulaşıp mezun oluyumda asıl sen çatla patla...hahaha
hihoyt...
kulağıma söle kımse duymaz hele aslı cadısı heç duymaz
kım kaçırmadı ki...
sanki yarın sınavım var dua edın gıbı olmuş
ne için dua edıcez ben onu anlayamadım...doktor seni paralamasın diye mi?
kalan sağlar bizimdir...
kelin ilecı olsa....
sen gece acıkın aslım olmaz ole ye bişiler can boğazdan geli anacım...hehe ...sen bana kılonu söylemezsın haaaaaaaa...ıntıkamım çok kötü olacak...
aslı buncacık yemek mı olur çok az anacım menune bışıler daha ekle.çikolata,tatlı felan şöle bol kalorılı yıyeceklere ıhtıyacın var
çemkiirsem n olur hehe
kıs cadı demek saklarsın...ben hedefime ulaşıp mezun oluyumda asıl sen çatla patla...hahaha
hihoyt...
kulağıma söle kımse duymaz hele aslı cadısı heç duymaz
kım kaçırmadı ki...
sanki yarın sınavım var dua edın gıbı olmuş
ne için dua edıcez ben onu anlayamadım...doktor seni paralamasın diye mi?
kalan sağlar bizimdir...
kelin ilecı olsa....
hadi aslı geç bacım sudem cadısını... o şişko kalsın...canım ben zaten uçtum dokunmaa yaramaaaaaaao dediklerin varyaa alacağı olsunlar bidaha yersem ne oluyum
sevin canımmmamaaaa son gülen iyi güler unutmaaaaaaaaa:
hee korkt ama korkunun ecele faydası yok.ben günde 5 mesaj kualı getirdim ya ondan korktu o...
ama ben onu eşime kızıp sölemiştim...
tatlım eşim askerden gelecek... 2 hafta falan uğrayamam kendi evimdeki neti buraya aktarmıştık orda net yok... sonra işe başlayınca bakarız artık...
rabi mesajın birini yeni farkettim.. aşk olsun çok mu sinirliyim ben...
napıyom kız takımı şekle sokmaya disiplini sağlamaya çalışıyorum...
çok tşk ederim çözdüm bu olayı vallamcanımcım puan sistemi gayet güzel olmuş ama oturana kadar sıkıntılar olcak ama alışacaz merak etme zaten bu iş dayatma ile olmaz kilo vermek niyetinde olmayanın burda ne işi var demi ama..
sana lafımız yok aldıysak cezamızı hak etmişizdir..
Kuzum aslın nasıl olcak hem komşuya gidip hem yememek..
walla komşun darılır yemezsenşaka bir yanada bu gezme işleri banada pek hayırlı gelmiyor dışarı çıkınca cozutuyorum resmen yaaa..
canım alıntı yapmak istediğin mesajın sağ alt köşesinde alıntı ile cevapla yazısının hemen yanında bir işaret var ona tıkladığında yanında bir onay işareti oluşucak bu şekilde alıntılamak istediğin tüm mesajları seçip sonuncusuna alıntı ile cevapla dersen hepsini alıntılamış oluyorsun.
Umarım anlatabilmişimdir mai den sormuşsun ama görünce atladım dayanamadım..
patlıcanı kızartmadığın sürece sorun olmaz canımselam kızlar ya akşam yemeği olarak patlıcan yemeği düşünüyorum herhalde diyeti bozmaz dimi sonuçta sebze yemeği
ben geldim kızlarrr
hemen menümü yazayım
kahvaltım
1 dil ekmek
biraz peynir
1 zeytin yemesemde olurduya
söğüş
ara
yok malesef
öğlen 2 kaşık dolusu kavrulmuş kıyma
yine söğüş
1 dil ekmek
1 küçük kase yoğurt
arada
komşuma gitmiştim 2 adet ama küçüktüler haşlama iç köfte
2 çatalda pasta (bravo valla kendimle guru duydum gerisini yemedimya)
akşama bişey yemeyim diyorum ama acıkırsam 1 su bardağı süte 2 kaşık müsli ekleyip yiycem
nasıl hanımlar maiiicim...yorumları alıyım ilk gün için bence süper olduu
çok tşk ederim çözdüm bu olayı vallam
patlıcanı kızartmadığın sürece sorun olmaz canım
Aralara meyve filan ekle bence canım biraz karı gitmişsin(mainin kulakları çınlasın bana söylerdi)
aslında meyvesiz yapamam ben ama midemi bi kaçgün alıştırmak istiyorum az yemeye canım
bu arada ..karı..ne demek anlamadım:26:
sanırım oruç tutcam o yüzden yedin allah kabul etsinbu saatte yatakta bişey dürttü beni gittim ekmeğimin arasına haşlanmış patates, marul domates kattım yedim....:26:
pişşık sana bişi sölermiyim ben sen o hatayı bi kerem yaptın şişko seniiiisudemmmm harikasın canım bi çırpıda herkese laf yetiştirmişin ya bravooo napıyon nasıl gidiyo diyetin
ahh canımm sen çok merak ettin söyleyim barii kilomu acıdım kız gece uykun filan da kaçıyodur belkim meraktan
77...... nasıl canım seni geçtim dimiiiiii
bunu sen mi dedin sen yine yersin seni tanıyom artık ben hep yıyon pişman oluyon.canım ben zaten uçtum dokunmaa yaramaaaaaaao dediklerin varyaa alacağı olsunlar bidaha yersem ne oluyum
sevin canımmmamaaaa son gülen iyi güler unutmaaaaaaaaa:
çek çek çek saçımıçarpılcan çarpılcan töbe töbe
gene mi kaçırdın sen ben mi yanlış okudum...
çekicem saçını heee
ne ole dıyon bak mezun olup kocana koşucan burda aslının başını mı beklıycenhadi aslı geç bacım sudem cadısını... o şişko kalsın...
sonuna kadar arkandayım bacım...
kızsam nolcek nennnnnnsudem kızmıyon dimi nan bana...
çok seviyom kız ben seni hoşuma gidiyo sana takılmak...
eferim balım msn ye niye gelmiyon yaaaaaaaaahee korkt ama korkunun ecele faydası yok.tamam canım sen kocacığınla bi hasret gider bakalım.biz de ayrıydık 1.5 sene bir araya gelince akşamları gelsin çikolatalar cipsler bisküvilerrr....çaylar khveler...sen de ööle yaparsan koşa koşa gelirsin zatennnnn
sinirlen canım yaaaa yoksa salıyoz valla
ayyyy ben yine çok yoruldum yaaaaa.yazılı yaptım bebeleri döktümmm yaşasın kötülükkkşaka tebi bu sefer kolay sormuşum bebelerim öööle dedii sevindiler yafrular yaaaa sonra eve gel yemek tatlı(yanlış anlaşılmasın eşime)yarının yemeği....sonra pc başındaa sızmaaaa
kız ne işi nereye giriyon.hayrola çalışcan mı?ben günde 5 mesaj kualı getirdim ya ondan korktu o...
ama ben onu eşime kızıp sölemiştim...
tatlım eşim askerden gelecek... 2 hafta falan uğrayamam kendi evimdeki neti buraya aktarmıştık orda net yok... sonra işe başlayınca bakarız artık...
görünmeyin gözüne sopalar hepinizideneme süresini 3 hafta tutucam bundan sonra...
shipdiptissssssss nerdesin bacısı sen...
rabia da bu gün gelir demiştim o da gelmemiş...
bi kızımız daha vardı dün gelen ondan da ses seda yok...
heyyy nerdesiniz bayanlarrr...
kız ben 300 gram verdım di hani 5 puanım 1 puanı nerden kırdın cadııııııı kaptan1.TAKIM PUAN LİSTESİ
makeup 30/35/35/43/
maibeyaz 30/31/31/36
bucakmagduru 30/25/22/27
innuk 30/31/30/35/34/24
shryvz 30/25/25/30/29/34
senemmesut 30/31/31/36/35
<Nervous-AngeL> 30/38/35/25/22/12
shipdiptis -30/29/37/34 bu hafta en çok kiloyu vererek 1. oldu
sudem34- 30/29
rabia1984- 30 /35/33
asl35- 30
sıfırcı hani 5 puanım....isterim...asl için ve yeni gele üyemiz burçak birdaha uğrarsaonun için puanlamayı tekrar yazıyorum..
herkesin halihazırda 30 puanı var...
haftada en fazla kilo veren 8 puan alır.. diğer bütün kilo verenler 5 puan...
onun dışında kilo alıp gelen 5 puan kaybeder ve ceza alır.. eğer cezasını apmazsa 5 puan daha kaybeder..
hergün paylaşımda bulunmak zorundasınız... paylaşımda bulunmayandan günlük 1 puan kaybeder...
cumaları saat 12 ye kadar bildirimde bulunmanız lazım... bulunmayan 10 puan kaybeder...ertesi günü öğleye kadar bana mantıklı bi sebep bildirmezse direk diskalifiye olur... bildirim çok önemli kızlar bunu ciddiye alın lütfen...
2 hafta üstüste kilo alanın puanı sıfırlanır eğer puanı sıfırken takıma uğramaz, kilo almaya devam eder vs gibi sebeplerle eksiye düşerse diskalifiye olur...
aklıma geldikçe yazarım...
sıfırcıyım ben ona göre
inş birinci oluruz...diğer kuralları da hatırlatayım...
hergün mutalaka yediklerimizi yazacağız...
hergün mutlaka kahvaltı yapılacak... geç kalırsasnız atıştırmalık geçiştirin... süt için ama sasbah metobolizmaya bişeyler gönderin..
hergün mutlaka 3 ana 3 ara öğün yenecek
en az 1,5 litre su
hergün mutlaka yeteri kadar karbonhidrat, kalsiyum, protein inmal edilmicek
her gün 3 bardak yeşil çay veya bitki çayı içilecek
hergün mutlaka yatmadan 1 çay bardağı süt içilecek
meyveler ihmal edilmicek...
her gün fırsatı olanlar sporunu ihmal etmicek( ben çok saldım son günlerde sporu):26:
bütün bunlara uyulmazsa puan düşülmeyecek, diskalifiye olunmayacak ama siz ya kilo alacak ya da verseniz bile kas kaybedeceksiniz...
hadi bakalım bu haftaya bomba gibi başlıyoruz kızlar... geçen hafta % 0,28 ile 5. olduk...daha fazla asılırsak1. olabiliriz...
toptan toparla bacımKızlar günaydınn..
Sabah sabah kalktım oğluşa kahvaltı hazırlarken gözüme maydonozlar ilişti dolapta..
çıkardım bir tutam kaynattım saplarından şimdi içine bir ince dilim limon kydum içiyorum onu aç karnıma..
bu hafta yapsam bunu böyle iyi olcak yoksa mai beni takımdan atacak bu gidişle sıfırcı maii gördüm puanımı on puan birden çat diyene kesmiş acımasız maii.
Gerçi bende hak ettim fazlasıyla salarak ama napiiim ben toparlamaya çalışıyom bir yandan bir yandan kaçırıyorum yok anam bu ev hayatı hiiiiçç bana göre değilll
en kısa zamanda hem evi hem kendimi hem çocuğu toparlamam lazımda nasıl bakalım..
kız maşş kısa sürede güzel kkılolar verdin.yaza incecik fıstık gibi hatun olcen...o my gdregl oldugum halde 93.6 çıktı:82:
dükkanı ben açtım hehehe
sanırım oruç tutcam o yüzden yedin allah kabul etsin
herkese günaydın bugun benim doğum günüm...
hala da uykum var ama doğum günümüm uyuyarak geçirmek istemiyorum.kankimden eşimden başka kutluyan da olmadı bu arada eskiden ünv. dedeyken gece 12 de hemen doğum günşlerimimzi kutlardık millet çoluğa çocuğa karıştı doğum günleri unutuldu
mai ya ben picamalarımı çıkarıp tartılmaya üşeniyorum bugun ara tartı ya tartılmasam olur mu?
26 oldun kıııııııı yaşlandığım ı her gün hissediyorum zaten bi de sen hatırlatma...Kızz sudem doğum günün kutlu olsun cadıııı
bende diyom bu kız buralara bu saatte gelmezdi uyurdu hep diyee
kaç yaşına girdim bakalım yaşlandın hehehehehehe
nice mutlu yıllara hemşerim öperim seni..
canım hayırlısı olsun...umarım ilerdfe pişman olmazsın....san kolay gelsin şimdiden...Herkese tekrardan günaydın kızlar..
Bugün yoğun bir gün olacabirazdan evden çıkacağım ve senelerce emek verdiğim iş yerimden çıkışımı yaptırmaya gideceğim. Çok sevmiyordum o işi ama ne biliyim bugün böyle bir tuhaf oldum alışmışım işte ikinici evim gibiydi arkadaşlarım falan ..
ayy neyse kızlar ara tartı günü tartıldım ve 64,6 yok anam ben heralde ancak geçen hafta aldıklarımı verebilmişimdir. Ama cumaya söz 64.2 olcak en az..
Kızlar akşama görüşmek umuduyla byee
geçicem inş kaptann görecek o sudemmm dedimya son gülen iyi gülerhadi aslı geç bacım sudem cadısını... o şişko kalsın...
sonuna kadar arkandayım bacım...
pişşık sana bişi sölermiyim ben sen o hatayı bi kerem yaptın şişko seniiii
şişko değilim bi keremm balık etliyim bennsibel can gibi
hedefimiz aynıydı demiiiiiiiii...sen gör mezun olcam sense burda şişkolarla yaşışıp durucan
sen bırakamazsın buralarıııı bağımlılık yapıyo canım hem sen diyodun bi ileri iki geri :76::76:
sen geç beni anacım kıla alma yarışında geç beni bende verme yarışında seni öle bi, geçecem ki ..
.
sus çarpılıcan aplan var karşında tabi geçicem sende arkamdan gelicen
aynı dediğim gibi olmuş demi ama be sefer 1 ileri 2 geri
:92:
bunu sen mi dedin sen yine yersin seni tanıyom artık ben hep yıyon pişman oluyon.
ben en azından yedikten sonra pişman olomuyom yememnin mutluluğuna varıyom.
bende öyle yapıcam artık bi gün yiycem canımın istediğini abartmadan ve pişman olmuycamm
çek çek çek saçımı
ne ole dıyon bak mezun olup kocana koşucan burda aslının başını mı beklıycen
en ıyısı yenı kaptan sen gıdınce aslı olsun.
o daha uzun bi süre burda kalacağa benzıyo...
kızsam nolcek nennnnnn
eferim balım msn ye niye gelmiyon yaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?