Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

sudemmmm harikasın canım bi çırpıda herkese laf yetiştirmişin ya bravooo napıyon nasıl gidiyo diyetin
ahh canımm sen çok merak ettin söyleyim barii kilomu acıdım kız gece uykun filan da kaçıyodur belkim meraktan
77...... nasıl canım seni geçtim dimiiiiii

Son düzenleme:

canım ben zaten uçtum dokunmaa yaramaaaaaaa o dediklerin varyaa alacağı olsunlar bidaha yersem ne oluyum
sevin canımmm amaaaa son gülen iyi güler unutmaaaaaaaaa:

çarpılcan çarpılcan töbe töbe
gene mi kaçırdın sen ben mi yanlış okudum...
çekicem saçını heee

canım ben zaten uçtum dokunmaa yaramaaaaaaa o dediklerin varyaa alacağı olsunlar bidaha yersem ne oluyum
hadi aslı geç bacım sudem cadısını... o şişko kalsın...
sonuna kadar arkandayım bacım...

sudem kızmıyon dimi nan bana...
çok seviyom kız ben seni hoşuma gidiyo sana takılmak...

hee korkt ama korkunun ecele faydası yok.tamam canım sen kocacığınla bi hasret gider bakalım.biz de ayrıydık 1.5 sene bir araya gelince akşamları gelsin çikolatalar cipsler bisküvilerrr....çaylar khveler...sen de ööle yaparsan koşa koşa gelirsin zatennnnn
rabi mesajın birini yeni farkettim.. aşk olsun çok mu sinirliyim ben...
napıyom kız takımı şekle sokmaya disiplini sağlamaya çalışıyorum...

sinirlen canım yaaaa yoksa salıyoz valla
ayyyy ben yine çok yoruldum yaaaaa.yazılı yaptım bebeleri döktümmm yaşasın kötülükkkşaka tebi bu sefer kolay sormuşum bebelerim öööle dedii sevindiler yafrular yaaaasonra eve gel yemek tatlı(yanlış anlaşılmasın eşime)yarının yemeği....sonra pc başındaa sızmaaaa

akşam yemeğim
1 kepçe mercimek çorbası(protein)
yarım tabak salata(çok az yağ kattım)(yeşillik)
3 kaşık yoğurt + keten tohumu karışımı(kalsiyum+omega3)
2 dilim ekmek(karbonhidrat)

çok tşk ederim çözdüm bu olayı vallam
selam kızlar ya akşam yemeği olarak patlıcan yemeği düşünüyorum herhalde diyeti bozmaz dimi sonuçta sebze yemeği
patlıcanı kızartmadığın sürece sorun olmaz canım

Aralara meyve filan ekle bence canım biraz karı gitmişsin(mainin kulakları çınlasın bana söylerdi)

aslında meyvesiz yapamam ben ama midemi bi kaçgün alıştırmak istiyorum az yemeye canım
bu arada ..karı..ne demek anlamadım:26:

aslında meyvesiz yapamam ben ama midemi bi kaçgün alıştırmak istiyorum az yemeye canım
bu arada ..karı..ne demek anlamadım:26:

KUsura bakma canım katı yazacağıma karı yazmışım,alıştırmak için doğru ama zaten bu diyetler 1 veya 2 günlük değil uzun zaman var önümüzde daha kalorileri düşüreceğimiz zamanlarda gelicek üstelik aralara meyve atabilirsin zararı olmaz

bu saatte yatakta bişey dürttü beni gittim ekmeğimin arasına haşlanmış patates, marul domates kattım yedim....:26:

dükkanı ben açtım hehehe

bu saatte yatakta bişey dürttü beni gittim ekmeğimin arasına haşlanmış patates, marul domates kattım yedim....:26:
sanırım oruç tutcam o yüzden yedin allah kabul etsin

herkese günaydın bugun benim doğum günüm...

hala da uykum var ama doğum günümüm uyuyarak geçirmek istemiyorum.kankimden eşimden başka kutluyan da olmadı bu arada eskiden ünv. dedeyken gece 12 de hemen doğum günşlerimimzi kutlardık millet çoluğa çocuğa karıştı doğum günleri unutuldu

mai ya ben picamalarımı çıkarıp tartılmaya üşeniyorum bugun ara tartı ya tartılmasam olur mu?

pişşık sana bişi sölermiyim ben sen o hatayı bi kerem yaptın şişko seniiii

hedefimiz aynıydı demiiiiiiiii...sen gör mezun olcam sense burda şişkolarla yaşışıp durucan

sen geç beni anacım kıla alma yarışında geç beni bende verme yarışında seni öle bi, geçecem ki ...

aynı dediğim gibi olmuş demi ama be sefer 1 ileri 2 geri

bunu sen mi dedin sen yine yersin seni tanıyom artık ben hep yıyon pişman oluyon.

ben en azından yedikten sonra pişman olomuyom yememnin mutluluğuna varıyom.

çarpılcan çarpılcan töbe töbe
gene mi kaçırdın sen ben mi yanlış okudum...
çekicem saçını heee
çek çek çek saçımı

ne ole dıyon bak mezun olup kocana koşucan burda aslının başını mı beklıycen

en ıyısı yenı kaptan sen gıdınce aslı olsun.

o daha uzun bi süre burda kalacağa benzıyo...

sudem kızmıyon dimi nan bana...
çok seviyom kız ben seni hoşuma gidiyo sana takılmak...
kızsam nolcek nennnnnn

eferim balım msn ye niye gelmiyon yaaaaaaaaa

kız ne işi nereye giriyon.hayrola çalışcan mı?

görünmeyin gözüne sopalar hepinizi

kız ben 300 gram verdım di hani 5 puanım 1 puanı nerden kırdın cadııııııı kaptan

sıfırcı hani 5 puanım....isterim...

inş birinci oluruz...

toptan toparla bacım

o my gd regl oldugum halde 93.6 çıktı:82:
kız maşş kısa sürede güzel kkılolar verdin.yaza incecik fıstık gibi hatun olcen...

Kızz sudem doğum günün kutlu olsun cadıııı
bende diyom bu kız buralara bu saatte gelmezdi uyurdu hep diyee
kaç yaşına girdim bakalım yaşlandın hehehehehehe
nice mutlu yıllara hemşerim öperim seni..

Herkese tekrardan günaydın kızlar..

Bugün yoğun bir gün olacabirazdan evden çıkacağım ve senelerce emek verdiğim iş yerimden çıkışımı yaptırmaya gideceğim. Çok sevmiyordum o işi ama ne biliyim bugün böyle bir tuhaf oldum alışmışım işte ikinici evim gibiydi arkadaşlarım falan ..
ayy neyse kızlar ara tartı günü tartıldım ve 64,6 yok anam ben heralde ancak geçen hafta aldıklarımı verebilmişimdir. Ama cumaya söz 64.2 olcak en az..

Kızlar akşama görüşmek umuduyla byee

26 oldun kıııııııı yaşlandığım ı her gün hissediyorum zaten bi de sen hatırlatma...

canım hayırlısı olsun...umarım ilerdfe pişman olmazsın....san kolay gelsin şimdiden...

geçicem inş kaptann görecek o sudemmm dedimya son gülen iyi güler

niye hepsi aynı karede olduyaaa sudemm gülecek bana şimdiii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…