Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

sudemcimmm yeni yaşın kutlu olsun sağlık sıhhat ve mutluluk getirsin bide bizlere tatlı bi yeğenn getirsin emiiiseviyorum kız seni hep buralarda olkilo versende

menüme gelincee
2 dil ekmek bol söğüş ve peynirle kahvaltımı ettim yarım saat yürüdüm şimdi ara yapıcam 1 taneportakal yerim herhalde görüşürüz kızlarr

sudem canım doğum günün kutlu olsun nice yıllara yaşlandığını düşünme her yaşın yeri bir başka.

Bu arada kızlar sabah 3 adet kayısı ve kuru inciri tükettim.Kahvaltı olarakta 2 dilim kepek ekmeği ve pişmiş salça yedim.Şekersiz çayımıda hiç unuturmuyum tabiki ekte oda var.

denemek lazım aslında aslıcım ben işyerinde yemek sıkıntısına çok düşüyorummm çünkü 9da cıkıyorum işten gidrken süt ve müslimi alsam aceppp
bu saatte yatakta bişey dürttü beni gittim ekmeğimin arasına haşlanmış patates, marul domates kattım yedim....:26:
aferin o dürteneee kız eğer niyetlisen afiyet olsun ama niyetli değilsen o dürten sey yerine ben dürtücem hem ekmek hem haslanmıs patatesssss

canımmmmm yeni yasın yeni umutlar ve dileklerini geitrsin sana bir ömür boyu eşinle mutlu ol insallahhhhh

kızlar buarada ara tarı günüm v ben hala 71deyim sabitledim gene sırf sporu aksatmamdan kaynaklanıyoooo yarın gene baslıyom yürüyüşe nasısa yumurtlama dönemimde bittiiii

yok canım ya bu gün tutmicaktım... diyom ya bişeyler dürttü beni...neyse canm neyse cezam verin ben karşı gelmem
valla ben de tartılmadın sudemcim... benim tartı evde sabahın köründe gidip tartılmaya üşendim... kız yavaş yavaş sana benzemeye başladım... pek üşengeç bişi oldum heee...

keşke pişman olsan sudemcim... ozaman 60 lı rakamları çoktaannn görmüş olurdn...
ama anladım ben sen kilolarınla mutlusun... yarın bi de bebişin olur 100 ü bulursun...

ayy ben değil eşim işe başlayınca dicektim... anlayıver sen de örtmenim yorma beni...
bu arada o verdiğin 300 gr mı 3 e böldük ya... 100 gr için 5 puan çok değil mi..
ama neyse doğum günü çocuğunu üzmeyelim verdim gitti 5 puan...
1 puanını da 23 nisanda gelmemişsin foruma ordan kırdım...

allah yardıncın olsun cnm... inşallah oğlun kendini kurtarınca daha iyi işler bulursun...
üzülme herşey daha güzel olacak canım..

sudemcim doğum günün kutlu olsun cnm nice mutlu yıllara inşallah...
o alıntıların arasına karışsın istemedim özel olsun istedim...
seviyom nan seniiiii cadııııııııııııııı
amaaaaaaaaaa tabi doğum günüm diye cozutursasn sevgi mevgi kalmaz çekerim saçını ona göre...

Kızlar slm ben geldimm..
Artık resmen işsizim..
sabah evden yine apar tpar kahvaltı yapmadan çıkmıştım sadece maydanoz suyu içtim. Eve gelincede 1 kase yulaf ezmesi+nesfit kuru üzüm ve light süt karışımı yedim..

şimdide canım çok istedi 3-ü bir arada nescafe içiyorum..

Canım hayırlı olsun sıkma canını işsiz kalmak istemende vardır bir sebep.Boşver kahveni iç

selam kızlar

eşim okula çiçek göndermiş çok mutlu oldum...

allahım her günüm böyle güzel geçsin inşş..

hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız...

geçicem inş kaptann görecek o sudemmm dedimya son gülen iyi güler

niye hepsi aynı karede olduyaaa sudemm gülecek bana şimdiii
bakalım son kim gülecek...

sudemcimmm yeni yaşın kutlu olsun sağlık sıhhat ve mutluluk getirsin bide bizlere tatlı bi yeğenn getirsin emiiiseviyorum kız seni hep buralarda olkilo versende
balım sn msn ye gel ölene kadar senle oluyum.bıktırauyım seni....

çok sağol rabiacım

amin canım inş.. hep mutlu oluruz...

selam kızlar kaç gündür giremiyorum bi türlü haftasonu bi arkadaşımın yanına gittim de giremedim o yüzden
kızlar 4 gündür diyet falan gitti tamamen. 4 gün boyunca tost hamburger patates kızartması ve makarna yedim sabahları da sucuklu yumurta
artık benim saçımımı çekersiniz yoksa bi güzel dövermisiniz bilmiyorum ama tartılmaya korkuyorum ya cumaya hiç olmazsa aynı çıksam
gerçi çok güzel vakit geçirdim artık onunla avunucam sanırım....

kaptoş kaptoş nerelerdesin maicik özlettin kendini. bak makeup girmiyomu hiç görmedimde ondan selam söyle görürsen ona

bu saatte yatakta bişey dürttü beni gittim ekmeğimin arasına haşlanmış patates, marul domates kattım yedim....:26:

saçınızı başınızı çekicem şimdi heeeeee bu ne kuuuu gündüz çok ye gece çok ye olmaaazzzz.kaptancımmmm olmaaazzzzz shipdiptis (bu ne kuuu nası nickmiş bu yazamadım bi) olmaaazzzzz
ben geldimmmm napıyonuz kızlarrrr fıstıklarrrrrrr.

slm kızlarr nasılsınız
öğlende 2 dil. ekmekle kıymalı yumurta ve söğüş yedim
öğleden sonra arkadaşa gittim oda kısır yaptı çok ısrar edince yine bol söğüşle 4 kaşık yedim mecburen
yoksa dalga geçiyorlar hep diyettesin diye
akşam yemeği yemiycem artık form çayları ve süt içerim belki

hep kısırlar havada uçuştu kuuu canım istediiiiii bi de çiğköfteeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…