denemek lazım aslında aslıcım ben işyerinde yemek sıkıntısına çok düşüyorummm çünkü 9da cıkıyorum işten gidrken süt ve müslimi alsam acepppkızlar öbür topikteki kaptanımız senaa ismi akşam yemek yerine süt+müsliyle çok güzel kilo veriyohemde 90 lardan 65 inmiş biri olarak son kilolar zor giderya maş. tıkır tıkır veriyo belki sizlerede fikir olabilir ben deniycem
aferin o dürteneee kız eğer niyetlisen afiyet olsun ama niyetli değilsen o dürten sey yerine ben dürtücem hem ekmek hem haslanmıs patatesssssbu saatte yatakta bişey dürttü beni gittim ekmeğimin arasına haşlanmış patates, marul domates kattım yedim....:26:
dükkanı ben açtım hehehe
sanırım oruç tutcam o yüzden yedin allah kabul etsin
herkese günaydın bugun benim doğum günüm...
hala da uykum var ama doğum günümüm uyuyarak geçirmek istemiyorum.kankimden eşimden başka kutluyan da olmadı bu arada eskiden ünv. dedeyken gece 12 de hemen doğum günşlerimimzi kutlardık millet çoluğa çocuğa karıştı doğum günleri unutuldu
mai ya ben picamalarımı çıkarıp tartılmaya üşeniyorum bugun ara tartı ya tartılmasam olur mu?
dükkanı ben açtım hehehe
sanırım oruç tutcam o yüzden yedin allah kabul etsin
herkese günaydın bugun benim doğum günüm...
hala da uykum var ama doğum günümüm uyuyarak geçirmek istemiyorum.kankimden eşimden başka kutluyan da olmadı bu arada eskiden ünv. dedeyken gece 12 de hemen doğum günşlerimimzi kutlardık millet çoluğa çocuğa karıştı doğum günleri unutuldu
mai ya ben picamalarımı çıkarıp tartılmaya üşeniyorum bugun ara tartı ya tartılmasam olur mu?
pişşık sana bişi sölermiyim ben sen o hatayı bi kerem yaptın şişko seniiii
hedefimiz aynıydı demiiiiiiiii...sen gör mezun olcam sense burda şişkolarla yaşışıp durucan
sen geç beni anacım kıla alma yarışında geç beni bende verme yarışında seni öle bi, geçecem ki ...
aynı dediğim gibi olmuş demi ama be sefer 1 ileri 2 geri
bunu sen mi dedin sen yine yersin seni tanıyom artık ben hep yıyon pişman oluyon.
ben en azından yedikten sonra pişman olomuyom yememnin mutluluğuna varıyom.
çek çek çek saçımı
ne ole dıyon bak mezun olup kocana koşucan burda aslının başını mı beklıycen
en ıyısı yenı kaptan sen gıdınce aslı olsun.
o daha uzun bi süre burda kalacağa benzıyo...
kızsam nolcek nennnnnn
eferim balım msn ye niye gelmiyon yaaaaaaaaa
kız ne işi nereye giriyon.hayrola çalışcan mı?
görünmeyin gözüne sopalar hepinizi
kız ben 300 gram verdım di hani 5 puanım 1 puanı nerden kırdın cadııııııı kaptan
sıfırcı hani 5 puanım....isterim...
inş birinci oluruz...
toptan toparla bacım
kız maşş kısa sürede güzel kkılolar verdin.yaza incecik fıstık gibi hatun olcen...
Herkese tekrardan günaydın kızlar..
Bugün yoğun bir gün olacabirazdan evden çıkacağım ve senelerce emek verdiğim iş yerimden çıkışımı yaptırmaya gideceğim. Çok sevmiyordum o işi ama ne biliyim bugün böyle bir tuhaf oldum alışmışım işte ikinici evim gibiydi arkadaşlarım falan ..
ayy neyse kızlar ara tartı günü tartıldım ve 64,6 yok anam ben heralde ancak geçen hafta aldıklarımı verebilmişimdir. Ama cumaya söz 64.2 olcak en az..
Kızlar akşama görüşmek umuduyla byee
eyvahhhh saçımı çekcek bu cadı benim herhal...maiii yakaladım seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Kızlar slm ben geldimm..
Artık resmen işsizim..
sabah evden yine apar tpar kahvaltı yapmadan çıkmıştım sadece maydanoz suyu içtim. Eve gelincede 1 kase yulaf ezmesi+nesfit kuru üzüm ve light süt karışımı yedim..
şimdide canım çok istedi 3-ü bir arada nescafe içiyorum..
Canım hayırlı olsun sıkma canını işsiz kalmak istemende vardır bir sebep.Boşver kahveni iç
bakalım son kim gülecek...geçicem inş kaptann görecek o sudemmm dedimya son gülen iyi güler
niye hepsi aynı karede olduyaaa sudemm gülecek bana şimdiii
balım sn msn ye gel ölene kadar senle oluyum.bıktırauyım seni....sudemcimmm yeni yaşın kutlu olsun sağlık sıhhat ve mutluluk getirsin bide bizlere tatlı bi yeğenn getirsin emiiiseviyorum kız seni hep buralarda ol kilo versende
çok sağol rabiacımsudem canım doğum günün kutlu olsun nice yıllara yaşlandığını düşünme her yaşın yeri bir başka.
Bu arada kızlar sabah 3 adet kayısı ve kuru inciri tükettim.Kahvaltı olarakta 2 dilim kepek ekmeği ve pişmiş salça yedim.Şekersiz çayımıda hiç unuturmuyum tabiki ekte oda var.
amin canım inş.. hep mutlu oluruz...denemek lazım aslında aslıcım ben işyerinde yemek sıkıntısına çok düşüyorummm çünkü 9da cıkıyorum işten gidrken süt ve müslimi alsam aceppp
aferin o dürteneee kız eğer niyetlisen afiyet olsun ama niyetli değilsen o dürten sey yerine ben dürtücem hem ekmek hem haslanmıs patatesssss
canımmmmm yeni yasın yeni umutlar ve dileklerini geitrsin sana bir ömür boyu eşinle mutlu ol insallahhhhh
kızlar buarada ara tarı günüm v ben hala 71deyim sabitledim gene sırf sporu aksatmamdan kaynaklanıyoooo yarın gene baslıyom yürüyüşe nasısa yumurtlama dönemimde bittiiii
yok canım ya bu gün tutmicaktım... diyom ya bişeyler dürttü beni...neyse canm neyse cezam verin ben karşı gelmem
valla ben de tartılmadın sudemcim... benim tartı evde sabahın köründe gidip tartılmaya üşendim... kız yavaş yavaş sana benzemeye başladım... pek üşengeç bişi oldum heee...
keşke pişman olsan sudemcim... ozaman 60 lı rakamları çoktaannn görmüş olurdn...
ama anladım ben sen kilolarınla mutlusun... yarın bi de bebişin olur 100 ü bulursun...
ayy ben değil eşim işe başlayınca dicektim... anlayıver sen de örtmenim yorma beni...
bu arada o verdiğin 300 gr mı 3 e böldük ya... 100 gr için 5 puan çok değil mi..
ama neyse doğum günü çocuğunu üzmeyelim verdim gitti 5 puan...
1 puanını da 23 nisanda gelmemişsin foruma ordan kırdım...
allah yardıncın olsun cnm... inşallah oğlun kendini kurtarınca daha iyi işler bulursun...
üzülme herşey daha güzel olacak canım..[/QUOTE*]körle yatan şaşı kalkafr hahaha...
eferim ver puanımı 100 gram 100 gramdır.5 puan azmı
saol balım seni msn de buldukça az dertleşmedik....kafanı az şişirmedim tatlım ya.........sudemcim doğum günün kutlu olsun cnm nice mutlu yıllara inşallah...
o alıntıların arasına karışsın istemedim özel olsun istedim...
seviyom nan seniiiii cadııııııııııııııı
amaaaaaaaaaa tabi doğum günüm diye cozutursasn sevgi mevgi kalmaz çekerim saçını ona göre...
sağlşık olsun canım.Kızlar slm ben geldimm..
Artık resmen işsizim..
sabah evden yine apar tpar kahvaltı yapmadan çıkmıştım sadece maydanoz suyu içtim. Eve gelincede 1 kase yulaf ezmesi+nesfit kuru üzüm ve light süt karışımı yedim..
şimdide canım çok istedi 3-ü bir arada nescafe içiyorum..
afiyet olsun
bu saatte yatakta bişey dürttü beni gittim ekmeğimin arasına haşlanmış patates, marul domates kattım yedim....:26:
selam kızlar kaç gündür giremiyorum bi türlü haftasonu bi arkadaşımın yanına gittim de giremedim o yüzden
kızlar 4 gündür diyet falan gitti tamamen. 4 gün boyunca tost hamburger patates kızartması ve makarna yedim sabahları da sucuklu yumurta
artık benim saçımımı çekersiniz yoksa bi güzel dövermisiniz bilmiyorum ama tartılmaya korkuyorum ya cumaya hiç olmazsa aynı çıksam
gerçi çok güzel vakit geçirdim artık onunla avunucam sanırım....
slm kızlarr nasılsınız
öğlende 2 dil. ekmekle kıymalı yumurta ve söğüş yedim
öğleden sonra arkadaşa gittim oda kısır yaptı çok ısrar edince yine bol söğüşle 4 kaşık yedim mecburen
yoksa dalga geçiyorlar hep diyettesin diye
akşam yemeği yemiycem artık form çayları ve süt içerim belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?