Doğum günün kutlu olsun canım nice güzel yaşlara sevdiklerinleeedükkanı ben açtım hehehe
sanırım oruç tutcam o yüzden yedin allah kabul etsin
herkese günaydın bugun benim doğum günüm...
hala da uykum var ama doğum günümüm uyuyarak geçirmek istemiyorum.kankimden eşimden başka kutluyan da olmadı bu arada eskiden ünv. dedeyken gece 12 de hemen doğum günşlerimimzi kutlardık millet çoluğa çocuğa karıştı doğum günleri unutuldu
mai ya ben picamalarımı çıkarıp tartılmaya üşeniyorum bugun ara tartı ya tartılmasam olur mu?
Hayırlısı olsun canım artık sende ev hanımısın desene alışırsın canımKızlar slm ben geldimm..
Artık resmen işsizim..
sabah evden yine apar tpar kahvaltı yapmadan çıkmıştım sadece maydanoz suyu içtim. Eve gelincede 1 kase yulaf ezmesi+nesfit kuru üzüm ve light süt karışımı yedim..
şimdide canım çok istedi 3-ü bir arada nescafe içiyorum..
selam kızlar
eşim okula çiçek göndermiş çok mutlu oldum...
allahım her günüm böyle güzel geçsin inşş..
hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız...
Bu arada sabah diyetisyenime gittim beni şu kas su oranını gösteren tartıya çıkardı anam aklım karıştı evdeki tartı başka şu kası gösteren başka diyetisyenin normalde beni tarttığı tartıda başka çıkıyorum ben hangisine göre gidicem anlamadım kafam çok karıştı...
Neyse sporu arttırmadı bu ay toplamda 1.5 kilo vermişim doktor bile anladı kaçamak yaptığımı ayrıca kalori listemin aynı kalması yönünde karar verdi.
Bu arada çok üzüldüğüm bir konu oldu metabolizma yaşım :45 miş doktor bile şok oldu öncelikle bunu düşürmeliyiz dedi ayrıca sen su içmiyor musun dedi 2.5 ltre su içtiğimi belirtmeme rağmen az olduğunu söledi su oranım düşmüş biraz,ama bir sevindirici haber var o da kas kaybetmemiş olmam yane yağcıklarım azaldı ben bu metabolizmamı nasıl hızlandırıcam ya...
canım metabolizma hızlandıran çay tarifleri var sitede bi onları dene istersenn canımmm
Ben kaçar kızlar kendinize ii bakın bol sohbetler bol yağ yakmalar iyi geceler
günaaydııın
buyrun kahvaltı yapalım..güne güzel ve enerjik başlayalım
beceriksiz mağdureeeeeee....
msn e gel ben gönderiyim sana bacım...
iyi geceler kızlar. menülerimi gece yazabiliyorum gündüz bilgisayarı açınca başından kalkamıyorum. o zamanda ders çalışamıyorum.
maibeyaz kızmasın diye gece de olsa yazmaya çalışacağım.
neyse sabah
2 yumurta kırdım peynirli ve 1 dilim kepek ekmeği, 2 fincan çay.
ara yeşilçay canım meyve istemedi.
öğle yok yapamadım dışarıdaydım.
ara 5 çilek 2 çiğköfte
akşam salata, çorba ve yoğurt
ara çilek ve yeşilçay
1.5 litreye yakın su içtim ve bugün uyuyakaldığım için pilatesimi yapamadım
günaaydııın
buyrun kahvaltı yapalım..güne güzel ve enerjik başlayalım
kız sen o mesajı yazdığında ben coktannnnnnnnnnn uyumusdummmmmmmmmm
Bu arada sabah diyetisyenime gittim beni şu kas su oranını gösteren tartıya çıkardı anam aklım karıştı evdeki tartı başka şu kası gösteren başka diyetisyenin normalde beni tarttığı tartıda başka çıkıyorum ben hangisine göre gidicem anlamadım kafam çok karıştı...
Neyse sporu arttırmadı bu ay toplamda 1.5 kilo vermişim doktor bile anladı kaçamak yaptığımı ayrıca kalori listemin aynı kalması yönünde karar verdi.
Bu arada çok üzüldüğüm bir konu oldu metabolizma yaşım :45 miş doktor bile şok oldu öncelikle bunu düşürmeliyiz dedi ayrıca sen su içmiyor musun dedi 2.5 ltre su içtiğimi belirtmeme rağmen az olduğunu söledi su oranım düşmüş biraz,ama bir sevindirici haber var o da kas kaybetmemiş olmam yane yağcıklarım azaldı ben bu metabolizmamı nasıl hızlandırıcam ya...
herkeslere günaydın kızlar..
Dün akşam hiç beklenmedik bir doğum günü kutlamasına gittik ve olanları tahmin ediyorsunuzdur..
pasta cips alkol derken..
sabah kendimi tartı +200 gr buldum..
Kahvaltımıda yazayım hemen..
1yumurta
1 domates
1 kk peynir
2 dilim ekmek
maydonoz suyu
oğluşum hasta olmuş teyzeleri ateşle uyandı sabah..
bugün pek uğrayamayabilirim
ama evdeyim o uyuyunca falan girerim yine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?