Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Doğum günün kutlu olsun canım nice güzel yaşlara sevdiklerinleee
Hayırlısı olsun canım artık sende ev hanımısın desene alışırsın canım
selam kızlar

eşim okula çiçek göndermiş çok mutlu oldum...

allahım her günüm böyle güzel geçsin inşş..

hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız...

Çok beğendim bu davranışı kklı olarak eşine 5 veriyorum hemide yıldızlı:)

Bu arada sabah diyetisyenime gittim beni şu kas su oranını gösteren tartıya çıkardı anam aklım karıştı evdeki tartı başka şu kası gösteren başka diyetisyenin normalde beni tarttığı tartıda başka çıkıyorum ben hangisine göre gidicem anlamadım kafam çok karıştı...

Neyse sporu arttırmadı bu ay toplamda 1.5 kilo vermişim doktor bile anladı kaçamak yaptığımı ayrıca kalori listemin aynı kalması yönünde karar verdi.

Bu arada çok üzüldüğüm bir konu oldu metabolizma yaşım :45 miş doktor bile şok oldu öncelikle bunu düşürmeliyiz dedi ayrıca sen su içmiyor musun dedi 2.5 ltre su içtiğimi belirtmeme rağmen az olduğunu söledi su oranım düşmüş biraz,ama bir sevindirici haber var o da kas kaybetmemiş olmam yane yağcıklarım azaldı ben bu metabolizmamı nasıl hızlandırıcam ya...

canım metabolizma hızlandıran çay tarifleri var sitede bi onları dene istersenn canımmm

ben geldim herkes gitmişşşşşşşşşşşşşş yaww plates videosu indirmek istiyom b bulup becerşp indiremedim nasıl bilgisayar öğretmeniyim ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

iyi geceler kızlar. menülerimi gece yazabiliyorum gündüz bilgisayarı açınca başından kalkamıyorum. o zamanda ders çalışamıyorum.
maibeyaz kızmasın diye gece de olsa yazmaya çalışacağım.
neyse sabah
2 yumurta kırdım peynirli ve 1 dilim kepek ekmeği, 2 fincan çay.
ara yeşilçay canım meyve istemedi.
öğle yok yapamadım dışarıdaydım.
ara 5 çilek 2 çiğköfte
akşam salata, çorba ve yoğurt
ara çilek ve yeşilçay
1.5 litreye yakın su içtim ve bugün uyuyakaldığım için pilatesimi yapamadım

günaaydııın
buyrun kahvaltı yapalım..güne güzel ve enerjik başlayalım

pırıl pırıl güneşli bir ..mersin..den bu yazıyı okuyan herkeseeee günaydııııııın
nasılsınız bacılarrnasıl gidiyo diyetlerr benim kablumbağa hızıyla devam ediyo gibi bakalım görücez cuma
kahvaltım
1.5 dil. ekmek kepekli
yarım yumurta
az peynir
bol söğüş
arada biraz önce öğlen için yaptığım salatadan kalan yarım havuç
iyi gidiyom aslında ama vücudumda değişiklik yok gibi bakalım
hemn geçmişe bi yol alıp bakayım neler yazılmış ben yokken görüşürüzz

anammm oldu olacak kadırgalıya çıkarın adımı heeee...
her şey sizin yazın ince ve seksüüü olabilmeniz için anacım.... başka türlü saldım çayıra mevlam kayıra...
yoksa siz uslu duruyonuz da ben durduk yeremi delleniyom...

canım hayırlı olsun artık uyarsın inşallah o listeye..
çünkü sen yemezsen metabolizman yavaşlar..
hadi hayırlı olsun bu ay daha iyi olcek emin ol..

herkeslere günaydın kızlar..

Dün akşam hiç beklenmedik bir doğum günü kutlamasına gittik ve olanları tahmin ediyorsunuzdur..
pasta cips alkol derken..
sabah kendimi tartı +200 gr buldum..

Kahvaltımıda yazayım hemen..
1yumurta
1 domates
1 kk peynir
2 dilim ekmek
maydonoz suyu

oğluşum hasta olmuş teyzeleri ateşle uyandı sabah..
bugün pek uğrayamayabilirim
ama evdeyim o uyuyunca falan girerim yine..

canımcım geçmiş olsun.ALLAH oğlişine acil şifa versin.Bu arada bende sabahkileri yazim bari ,

3 dilim kepek ekmeği , dün akşamdan kalan bol limonlu salatam vardı kıyamadım dökmeye ben kahvaltı için aldım yanıma.Ayrıca 6-7 tanede zeytin yedim.Şimdide kahvede sonra çay içiyorum.
Şu iş yerinde de içim dışım çay oluyor valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…