- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
ye aslım ye can boğazdan gelirrrrslm kızlarr nasılsınız
öğlende 2 dil. ekmekle kıymalı yumurta ve söğüş yedim
öğleden sonra arkadaşa gittim oda kısır yaptı çok ısrar edince yine bol söğüşle 4 kaşık yedim mecburen
yoksa dalga geçiyorlar hep diyettesin diye
akşam yemeği yemiycem artık form çayları ve süt içerim belki
benımm canım da ısterdı nıye istemedıhep kısırlar havada uçuştu kuuu canım istediiiiii bi de çiğköfteeee
çok saol bidenem eşime gelınce 4 sene törpüledim ahanda bu hale geldi...aman maşşş.diyin nazar ederımde ömrü billah yapmaz bıda tersı pıstır o yuzden hiç bulaşmam onada...Doğum günün kutlu olsun canım nice güzel yaşlara sevdiklerinleee
Hayırlısı olsun canım artık sende ev hanımısın desene alışırsın canım
Çok beğendim bu davranışı kklı olarak eşine 5 veriyorum hemide yıldızlı:)
bak dua etmedıkı ama fena gecmemiş andevun...tatlım kaçamak yapma bak eşimBu arada sabah diyetisyenime gittim beni şu kas su oranını gösteren tartıya çıkardı anam aklım karıştı evdeki tartı başka şu kası gösteren başka diyetisyenin normalde beni tarttığı tartıda başka çıkıyorum ben hangisine göre gidicem anlamadım kafam çok karıştı...
Neyse sporu arttırmadı bu ay toplamda 1.5 kilo vermişim doktor bile anladı kaçamak yaptığımı ayrıca kalori listemin aynı kalması yönünde karar verdi.
Bu arada çok üzüldüğüm bir konu oldu metabolizma yaşım :45 miş doktor bile şok oldu öncelikle bunu düşürmeliyiz dedi ayrıca sen su içmiyor musun dedi 2.5 ltre su içtiğimi belirtmeme rağmen az olduğunu söledi su oranım düşmüş biraz,ama bir sevindirici haber var o da kas kaybetmemiş olmam yane yağcıklarım azaldı ben bu metabolizmamı nasıl hızlandırıcam ya...
n gelecek az kaldı...çıtır olcan sana bi kere daha aşık olcak
kız indirip napcan tv arşivinden aç istediğin saatte izle çeşit çeşit ebru herg un yapıyoben geldim herkes gitmişşşşşşşşşşşşşş yaww plates videosu indirmek istiyom b bulup becerşp indiremedim nasıl bilgisayar öğretmeniyim ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aslım sen ye kısırları bacım...ben mezun olurken sen burda dıyet yap.pırıl pırıl güneşli bir ..mersin..den bu yazıyı okuyan herkeseeee günaydııııııın
nasılsınız bacılarrnasıl gidiyo diyetlerr benim kablumbağa hızıyla devam ediyo gibi bakalım görücez cuma
kahvaltım
1.5 dil. ekmek kepekli
yarım yumurta
az peynir
bol söğüş
arada biraz önce öğlen için yaptığım salatadan kalan yarım havuç
iyi gidiyom aslında ama vücudumda değişiklik yok gibi bakalım
hemn geçmişe bi yol alıp bakayım neler yazılmış ben yokken görüşürüzz
kımmiş benle aynı gün doğma gafletinde bulunan...kız ben bıle doğum gunum cips ne yemedım oldugu halde...hatta kocamla yemek yedık sonra kocamın canı tantuniçekti o yedi ben yemedım sana da alıyım dıye ısrar etti tabntuniyi sevmeme rağmen reddettim.kılomu korumam lazım dedım.çünkü hafta sonu acaip çok yedim.daha onları eritemedım....herkeslere günaydın kızlar..
Dün akşam hiç beklenmedik bir doğum günü kutlamasına gittik ve olanları tahmin ediyorsunuzdur..
pasta cips alkol derken..
sabah kendimi tartı +200 gr buldum..
Kahvaltımıda yazayım hemen..
1yumurta
1 domates
1 kk peynir
2 dilim ekmek
maydonoz suyu
oğluşum hasta olmuş teyzeleri ateşle uyandı sabah..
bugün pek uğrayamayabilirim
ama evdeyim o uyuyunca falan girerim yine..