günaydın canım. gel sana da ikram edeyim.eşinle de Allah tez kavuştursun.burçaaaakkkkk mantı mı yedin...hemide 1 tabak
canım çekti yaf....afiyet olsun...kocem gelsin ben de yapcem mantılar açcem kocişime sarmalar sarcem...
bildirimin cuma günü... artıda gelirsen veririm mantının cezasını...
günaydınnnn çıtırlar ve çıtır adaylarıııı
bende erken kalkıyorum aslında ama evi toplamadan açmıyorum pc yi yoksa oturup kalıyorum
kahvaltım
2 dilim kepek ekmekle yağsız tost
domates yeşilbiber
3 adet zeytin yağsız
şimdide bitki çayımı içiyorum
hemen bakıyım geçmişe konulardan fransız kalmayım demii ama
aslıc ım günaydın nasılsın kuzummmm çok özlemişdim seni iiki geldin kızz
teşekkür ederim canım iyiyim sizleri bırakmaya gönlüm elvermedi nede olsa biz kader arkadaşıyız değilmi keşke gitmeseydim ama +5 kiloma maal oldu ama zararın neresinden dönersek kar
sen nasılsın canım bende sizleri çok özlemişim inanki
yapma balımbu gün içimden hiç bişey yapmak gelmiyor...
ay son 3 gün hiç geçmiyo mai sevgülüydük biz eşim askerdeyken 3 gun bi geçmediydi yaaaaaaa.yooo şafak sıkıştırıyo...günler azaldıkça daha sasbırsızlanıyorum...
ben 10.3 da kaldırdım.çok uyuyorum yaaa.soyadım tembel olsaymış benım yada uykucubu arada herkese günaydınnnnn
hala uyuyor musunuz kaldırın potişlerinizi bakim...
gunaydın tatlımgünaydınnnn çıtırlar ve çıtır adaylarıııı
bende erken kalkıyorum aslında ama evi toplamadan açmıyorum pc yi yoksa oturup kalıyorum
kahvaltım
2 dilim kepek ekmekle yağsız tost
domates yeşilbiber
3 adet zeytin yağsız
şimdide bitki çayımı içiyorum
hemen bakıyım geçmişe konulardan fransız kalmayım demii ama
eferım doğru yolu bulmuşsun...teşekkür ederim canım iyiyim sizleri bırakmaya gönlüm elvermedi nede olsa biz kader arkadaşıyız değilmi keşke gitmeseydim ama +5 kiloma maal oldu ama zararın neresinden dönersek kar
sen nasılsın canım bende sizleri çok özlemişim inanki
inşş ya bi gıdemıyolar anca gelıyolR zatenvalla kuzum burda n ayr kalmak hemen kilo aldırıyooooo neyse biraz gec mezun olursun ama eninde sonunda gidecek o kilolarr
bu arada aslı cadısına duyurulur yarın regl olmam lazım .bel ağrılarım başladı.malum tartıda kilo verememiş olcam şimdiden istediğin göbeği at aslı son gülen iyi gülecek seni sollayıp bi geçicem ağzın açık kalıcak...
lafta pek azimliyim de inşş essaktan de azım gösterırımmaaşallah nazar değmesin kuzuma pek azimliiii
lafta pek azimliyim de inşş essaktan de azım gösterırım
canımcım geçmiş olsun.ALLAH oğlişine acil şifa versin.Bu arada bende sabahkileri yazim bari ,
3 dilim kepek ekmeği , dün akşamdan kalan bol limonlu salatam vardı kıyamadım dökmeye ben kahvaltı için aldım yanıma.Ayrıca 6-7 tanede zeytin yedim.Şimdide kahvede sonra çay içiyorum.
Şu iş yerinde de içim dışım çay oluyor valla.
canım geçmiş olsun oğluşuna allah acil şifalar versin
hemen öğlen menümü yazayım 4 kaş. patlıcan etli.
3 kaş. bulgur pilavı kıymalı
az salata ve 1 kasede yoğurt küçükkaseyle
biraz öncede greyfurt
akşamada müsliiiii
Haklısınız canım bu ay uyucam bakalım ne olucak
Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin
Kızlar hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ediyorum..
Dün uğrayamadım bebişim çok hasta dün ateşi 39,5 lardaydı o kadar ateşdüşürücü vermeme rağmen düşmedi..
Öğlenden sonra doktora götürdük 6. hastalık mış nasıl bi hastalıkla 4-5 gün ateş yapar sonrada kızamık gibi döküntüler çıkarırmış..
şimdi 3 saatte bir ateş düşürücü veriyoruz ona rağmen 37 nin altına inmiyor ateşi..
Ya kızlar hepinizden özür dileyerek maiden beni geçici olarak servis dışı bırakmasını isteyeceğim..
Böyle olmuyor, yapamıyorum. sizede çok bişe kattığım söylenemez artık kiloda veremiyorum. Ev hanımı olmak ve evde çocuk bakmak ne zormuş.. 1 aydır iki yakamı bir araya getiremedim.
Kocam sürekli dışarda yemekten bıktı,evin hali perişan üstüne en önemlisi çocukla ilgienmem gerekiyor üzerine daha fazla düşmeliyim..
o uyurken yada oynarken hep gelmeye çalışıyorum buraya ama onuda tam olarak yapamadığım için hepsinden önemlisi artık kilo veremediğim kimseyi motive edemediğim için herşeyi yoluna sokana dek bir müddet ayrılamam icap edecek.. Ne kadar sürer bilmiyorum ama tabi yine nette işim olduğunda uğrar sohbetinize katılırım ama dedim ya listelerde olupta zarar ziyan vermek istemiyorum..
Maicim senden ricam geri dönmek üzere ayrıldı yaparmısın beni..
Ne kadar sürer bilemem toparlanmam..
Görüşmek üzere kızlar herkes kendine çok çok iyi baksın...Ben geldiğimde kimler mezun olmuş olacak merak ediyorum..
Canım öncelikle tekrar geçmiş olsun.Acil şifalar diliyorum.Çıkmak istemene üzüldüm ama sen zaten kendince sebeplerini bildirmişsin.Küçük çocuklu ev hanımı olmak zordur.Sürekli çocuk ilgi istiyor.Ona zaman ayırmak gerekiyor.Öncelikle bebişin iyileşsinde sen herzaman uğrarsın buraya.
Dün uğrayamadım bebişim çok hasta dün ateşi 39,5 lardaydı o kadar ateşdüşürücü vermeme rağmen düşmedi..
Öğlenden sonra doktora götürdük 6. hastalık mış nasıl bi hastalıkla 4-5 gün ateş yapar sonrada kızamık gibi döküntüler çıkarırmış..
şimdi 3 saatte bir ateş düşürücü veriyoruz ona rağmen 37 nin altına inmiyor ateşi..
Ya kızlar hepinizden özür dileyerek maiden beni geçici olarak servis dışı bırakmasını isteyeceğim..
Böyle olmuyor, yapamıyorum. sizede çok bişe kattığım söylenemez artık kiloda veremiyorum. Ev hanımı olmak ve evde çocuk bakmak ne zormuş.. 1 aydır iki yakamı bir araya getiremedim.
Kocam sürekli dışarda yemekten bıktı,evin hali perişan üstüne en önemlisi çocukla ilgienmem gerekiyor üzerine daha fazla düşmeliyim..
o uyurken yada oynarken hep gelmeye çalışıyorum buraya ama onuda tam olarak yapamadığım için hepsinden önemlisi artık kilo veremediğim kimseyi motive edemediğim için herşeyi yoluna sokana dek bir müddet ayrılamam icap edecek.. Ne kadar sürer bilmiyorum ama tabi yine nette işim olduğunda uğrar sohbetinize katılırım ama dedim ya listelerde olupta zarar ziyan vermek istemiyorum..
Görüşmek üzere kızlar herkes kendine çok çok iyi baksın...Ben geldiğimde kimler mezun olmuş olacak merak ediyorum..
bu arada aslı cadısına duyurulur yarın regl olmam lazım .bel ağrılarım başladı.malum tartıda kilo verememiş olcam şimdiden istediğin göbeği at aslı son gülen iyi gülecek seni sollayıp bi geçicem ağzın açık kalıcak...
Hoş geldin aramıza canımhoşbuldum tatlım. henüz resmi değilim ama buradayım. sizlerin desteğiyle temmuz sonuna kadar 55 olup, salına salına yürüyeceğim.
Şafak deme kötü oluyorum sanki günler artık geçmiyor sıkıldım bu durumdan..yooo şafak sıkıştırıyo...günler azaldıkça daha sasbırsızlanıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?