Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bu arada herkese günaydınnnnn
hala uyuyor musunuz kaldırın potişlerinizi bakim...

günaydın canım. gel sana da ikram edeyim.eşinle de Allah tez kavuştursun.
evet yedim ama neden yedim bir sor:)
dolapta hazır tabakta bekliyordu hafta sonundan beri. yemek yapmaya da üsenince yiyiverdim.artıda değilim ben bugün bildirim sanmıştım. tartıldım ve 68.5
pazar günü de tartılmıştım 69.2 çıkmıştı.
yani -700 gr.

günaydınnnn çıtırlar ve çıtır adaylarıııı
bende erken kalkıyorum aslında ama evi toplamadan açmıyorum pc yi yoksa oturup kalıyorum
kahvaltım
2 dilim kepek ekmekle yağsız tost
domates yeşilbiber
3 adet zeytin yağsız
şimdide bitki çayımı içiyorum
hemen bakıyım geçmişe konulardan fransız kalmayım demii ama

aslıc ım günaydın nasılsın kuzummmm çok özlemişdim seni iiki geldin kızz

Son düzenleme:
aslıc ım günaydın nasılsın kuzummmm çok özlemişdim seni iiki geldin kızz

teşekkür ederim canım iyiyim sizleri bırakmaya gönlüm elvermedi nede olsa biz kader arkadaşıyız değilmi keşke gitmeseydim ama +5 kiloma maal oldu ama zararın neresinden dönersek kar
sen nasılsın canım bende sizleri çok özlemişim inanki

valla kuzum burda n ayr kalmak hemen kilo aldırıyooooo neyse biraz gec mezun olursun ama eninde sonunda gidecek o kilolarr

bu gün içimden hiç bişey yapmak gelmiyor...
yapma balım

yooo şafak sıkıştırıyo...günler azaldıkça daha sasbırsızlanıyorum...
ay son 3 gün hiç geçmiyo mai sevgülüydük biz eşim askerdeyken 3 gun bi geçmediydi yaaaaaaa.

bu arada herkese günaydınnnnn
hala uyuyor musunuz kaldırın potişlerinizi bakim...
ben 10.3 da kaldırdım.çok uyuyorum yaaa.soyadım tembel olsaymış benım yada uykucu

gunaydın tatlım

eferım doğru yolu bulmuşsun...

valla kuzum burda n ayr kalmak hemen kilo aldırıyooooo neyse biraz gec mezun olursun ama eninde sonunda gidecek o kilolarr
inşş ya bi gıdemıyolar anca gelıyolR zaten

bu arada aslı cadısına duyurulur yarın regl olmam lazım .bel ağrılarım başladı.malum tartıda kilo verememiş olcam şimdiden istediğin göbeği at aslı son gülen iyi gülecek seni sollayıp bi geçicem ağzın açık kalıcak...

maaşallah nazar değmesin kuzuma pek azimliiii

Haklısınız canım bu ay uyucam bakalım ne olucak

Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin

Kızlar hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ediyorum..
Dün uğrayamadım bebişim çok hasta dün ateşi 39,5 lardaydı o kadar ateşdüşürücü vermeme rağmen düşmedi..
Öğlenden sonra doktora götürdük 6. hastalık mış nasıl bi hastalıkla 4-5 gün ateş yapar sonrada kızamık gibi döküntüler çıkarırmış..
şimdi 3 saatte bir ateş düşürücü veriyoruz ona rağmen 37 nin altına inmiyor ateşi..

Ya kızlar hepinizden özür dileyerek maiden beni geçici olarak servis dışı bırakmasını isteyeceğim..
Böyle olmuyor, yapamıyorum. sizede çok bişe kattığım söylenemez artık kiloda veremiyorum. Ev hanımı olmak ve evde çocuk bakmak ne zormuş.. 1 aydır iki yakamı bir araya getiremedim.
Kocam sürekli dışarda yemekten bıktı,evin hali perişan üstüne en önemlisi çocukla ilgienmem gerekiyor üzerine daha fazla düşmeliyim..
o uyurken yada oynarken hep gelmeye çalışıyorum buraya ama onuda tam olarak yapamadığım için hepsinden önemlisi artık kilo veremediğim kimseyi motive edemediğim için herşeyi yoluna sokana dek bir müddet ayrılamam icap edecek.. Ne kadar sürer bilmiyorum ama tabi yine nette işim olduğunda uğrar sohbetinize katılırım ama dedim ya listelerde olupta zarar ziyan vermek istemiyorum..
Maicim senden ricam geri dönmek üzere ayrıldı yaparmısın beni..
Ne kadar sürer bilemem toparlanmam..
Görüşmek üzere kızlar herkes kendine çok çok iyi baksın...Ben geldiğimde kimler mezun olmuş olacak merak ediyorum..

selam kızlar

Sabah uğrayamadım ama kahvaltıda 2 adet haşlanmış yumurta yedim.
Öğlen sanki biraz kaçırdım.2 adet kabak dolması yedim yoğurt ile birlikte.Ama kabağın için zaten fazla olmuyor.O yüzden zarar gelmez.Bakalım yarın 1 milim eksilecekmi tartı.Ay çok heyecanlıyım.Yarın sabah muhakkak kilomu bildirmem lazım yoksa mai beni oyacak.

Canım öncelikle tekrar geçmiş olsun.Acil şifalar diliyorum.Çıkmak istemene üzüldüm ama sen zaten kendince sebeplerini bildirmişsin.Küçük çocuklu ev hanımı olmak zordur.Sürekli çocuk ilgi istiyor.Ona zaman ayırmak gerekiyor.Öncelikle bebişin iyileşsinde sen herzaman uğrarsın buraya.

Teşekkür ederim rabiacım zaten her nete girişimde buraya mutlaka uğrarım ama burda çok güzel işleyen bir sistem var hazır oturmuşken ben bozmak istemiyorum.Zaten kilo veremiyorum ve artık paylaşımlarımda mecburen azalacak ve mai delirecek gerek yok..

Bence böyle olması hem takımım için hem sizler hemde benim için iyi olacak..

canım senin kararınsonuçta saygı duyarız ama özletme bizi kendine ve oğluşuna çok iyi bak in. yakında görüşürüz zor çocuk büyütmek ama kimse anne kıymeti bilmiyor bu zamanda malesef

hadi ordan ablanı bahane edip yedin yedin şiştin şimdide regli bahane ediyon şişkooooo şişkoooooo

hoşbuldum tatlım. henüz resmi değilim ama buradayım. sizlerin desteğiyle temmuz sonuna kadar 55 olup, salına salına yürüyeceğim.
Hoş geldin aramıza canım
yooo şafak sıkıştırıyo...günler azaldıkça daha sasbırsızlanıyorum...
Şafak deme kötü oluyorum sanki günler artık geçmiyor sıkıldım bu durumdan..

Geçmiş olsun tekrar canım arada uğra bari canım öpüldün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…