Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bugün yediklerimi yazayım canlarım

sabah:1 bardak süt+ 4tane çilek

ara:-

öğlen:3 yk kaşık elbasan tava+4 yk pilav

ara:7 tane çilek

gün boyu 1.5 ltre su içtim+ 3 yeşil çay+1 saat yürüyüş

selam herkese sabahtan beri elektrikler yoktu çok sıkıldım...
şimdi az işim var akşam gelip geçmişe bakarım...
öpyorum hepinizi...
yarın tartı günü bu arada hadi bakalım kızlar inşallah iyi sonuçlar alırız...

canım senin kararınsonuçta saygı duyarız ama özletme bizi kendine ve oğluşuna çok iyi bak in. yakında görüşürüz zor çocuk büyütmek ama kimse anne kıymeti bilmiyor bu zamanda malesef

saol canım..
evet haklısın çok zormuş öyle dışardan göründüğü gibi değilmiş maaleseff. Hele simdi hasta olunca daha kötü oldu. saat 14:30 gibi kalktı ateş yine 39 lara varmış ilaç verdim düşürdüm şimdi yine uyudu..
Önce şu bebeğim bi iyileşsin sonra ben anne olmaya ve ev hanımlığına iyicene bir adapte olayım.. Sporumu yapmaya başlayacak duruma geleyim o zaman aranıza bomba gibi dönücem inşallahh
Zaten sende sudemde burda olursunuz büyük ihtimalle hehehehhee
Şaka bir yana evimde yemek yok iş güç duruyor ben burdan çıkamıyom..Hergün aynı şey şimdi birde çocuk hasta olunca kendimi çok kötü hissettim.. En iyisi PC yi hiç açmamak.
Ben çok beceriksizim ne çocuğuma bakabiliyorum ne evime ne kendime ne de kilo verebiliyorum..
Ben pis pasaklı beceriksiz şişkonun tekiyim
Geçmiş olsun tekrar canım arada uğra bari canım öpüldün

Tekrar teşekkür ederim senemcim..
İşlerimi yoluna koyuyum her fırsatta burdayım canım..
Kanıma girdi bu birinci takım bırakamam kolay kolay..
Daha bana mezuniyet töreni yapcanız..

göstermezsen ahanda maiye yaptığım gibiiii saçını çekerim böleeeeeee
çek bacım istediğin kadar çekk

hadi ordan ablanı bahane edip yedin yedin şiştin şimdide regli bahane ediyon şişkooooo şişkoooooo
evet ben bi şişkoyum ama arkadaşım aslı daha şişkooooooooooo

inş ama kendi adıma sanmıyorum.artık önümüzdeki maçlara bakıcaz.

Alışırsın canım sadece bir adepte sorunu yaşıyorsun gel dönde bize mezuniyet tepiği vursunlar:)
İnşallahhhhhhhhhhhh
çek bacım istediğin kadar çekk

evet ben bi şişkoyum ama arkadaşım aslı daha şişkooooooooooo

inş ama kendi adıma sanmıyorum.artık önümüzdeki maçlara bakıcaz.
Aynen canım önümüzdeki maçlar bizi bekliyor mai duymasın

innukcum geçmiş olsun canım. bebeğin şimdi nasıl?

yaa nasıl yazıyım bilmiyorum. ben menüme uyamadım sadece sabah kahvaltımla öğle yemeğim oldu.
sonra misafirlerim geldi.
bir şeyler hazırladım ve çay
yediklerimi yazıyım.
1 kase kısır 2 dilim el yapımı yufkadan gözleme
şimdi de yeşilçay içiyorum midem beni affetsin diye
kızlar saçlarım uzun çok çekmeyin olur mu?

hayırdır canım iyi misin..:44:

benim oğlumda geçirmişti 6. hastalık çok geçmiş olsun canım çabuk atlatır inşallah...
canım ben burda her kızdığımda seni hep ayrı tuttum bunu sana da sölemiştim... çünkü seni çok iyi anlıyorum bebeğin durumu sadece ilgiyle atlatılacak bi durum... yani sen girmediğin zamanlar ben sana kızmıyorum merak ediyorum..
şu evrede takımdan ayrılmak sana iyi gelecekse sen bilirsin ama bence daha da zor olacak senin için...
henüz yenisin evde alışman zor ama zamanla düzene oturtursun her şeyi... planlı programlı olduktan sonra inanki her şey yetişiyor...
şu evrede sabır lazım sana bol bol... allah yardımcın olsun canım...
ayrılma konusunu da yarına kadar düşün... yarın verirsin kararını...

Alışırsın canım sadece bir adepte sorunu yaşıyorsun gel dönde bize mezuniyet tepiği vursunlar:)

İnşallahhhhhhhhhhhh

Aynen canım önümüzdeki maçlar bizi bekliyor mai duymasın
duy mai duy çek saçımızı

geçmiş olsun bebekim yA ...

hayırlısı olsun

slm çıtırlarr nasılsınız.yeni girebildim ancak totomun üstüne oturabildim.çok oykusuz ve yorgunum kızlar bu hafta benim bebiş gece mesaisi yaptırdı bana yaaafff.bu gün de ateşi var burnusu akıyo bi yandan da azıları çıkarıyo.
anlayacağınız bana uyku yokkkk.
kızlarrr bi size bi de sabah uykusuna doyamadımmm eşim ööle der banaaa
bi geçmişi okuyum gelimmmm

kızlar ben geldim makecimin hepinize slmları varrrrr özlemiş buralarııı
Hoş geldin canım a.s sende selam söle bizden

Hoş geldin canım

ben de uyuttum bebişi ama ayakta durcak halim de kalmadı.yarına hazırlık yapıp yatim yaaaa.Allah rahatlık versin herkese öpüyorum çıtırlarım benimmmmm

bacım senin saçını çekmekten kafanda saç kalmadı ayol...
ne zaman toplican kendini...
bende bılmıyom

geçmiş olsun balım ya.
sen bu hareketlilikte baya zayıflarsın...

fatmagüle bakıyok
hehe ben kurtlar vadisine baktım bakalım kocişin gelınce sen neye bakıcan fatmagüle mi kurtlar vadisine mi?
off ya polat vuracak mı aceba ersoyu çatlıycam meraktan.....

ben de uyuttum bebişi ama ayakta durcak halim de kalmadı.yarına hazırlık yapıp yatim yaaaa.Allah rahatlık versin herkese öpüyorum çıtırlarım benimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…