canım senin kararınsonuçta saygı duyarız ama özletme bizi kendine ve oğluşuna çok iyi bak in. yakında görüşürüz zor çocuk büyütmek ama kimse anne kıymeti bilmiyor bu zamanda malesef
Geçmiş olsun tekrar canım arada uğra bari canım öpüldün
çek bacım istediğin kadar çekkgöstermezsen ahanda maiye yaptığım gibiiii saçını çekerim böleeeeeee
evet ben bi şişkoyum ama arkadaşım aslı daha şişkooooooooooohadi ordan ablanı bahane edip yedin yedin şiştin şimdide regli bahane ediyonşişkooooo şişkoooooo
inş ama kendi adıma sanmıyorum.artık önümüzdeki maçlara bakıcaz.selam herkese sabahtan beri elektrikler yoktu çok sıkıldım...
şimdi az işim var akşam gelip geçmişe bakarım...
öpyorum hepinizi...
yarın tartı günü bu arada hadi bakalım kızlar inşallah iyi sonuçlar alırız...
Alışırsın canım sadece bir adepte sorunu yaşıyorsun gel dönde bize mezuniyet tepiği vursunlar:)saol canım..
evet haklısın çok zormuş öyle dışardan göründüğü gibi değilmiş maaleseff. Hele simdi hasta olunca daha kötü oldu. saat 14:30 gibi kalktı ateş yine 39 lara varmış ilaç verdim düşürdüm şimdi yine uyudu..
Önce şu bebeğim bi iyileşsin sonra ben anne olmaya ve ev hanımlığına iyicene bir adapte olayım.. Sporumu yapmaya başlayacak duruma geleyim o zaman aranıza bomba gibi dönücem inşallahh
Zaten sende sudemde burda olursunuz büyük ihtimalle hehehehhee
Şaka bir yana evimde yemek yok iş güç duruyor ben burdan çıkamıyom..Hergün aynı şey şimdi birde çocuk hasta olunca kendimi çok kötü hissettim.. En iyisi PC yi hiç açmamak.
Ben çok beceriksizim ne çocuğuma bakabiliyorum ne evime ne kendime ne de kilo verebiliyorum..
Ben pis pasaklı beceriksiz şişkonun tekiyim
Tekrar teşekkür ederim senemcim..
İşlerimi yoluna koyuyum her fırsatta burdayım canım..
Kanıma girdi bu birinci takım bırakamam kolay kolay..
Daha bana mezuniyet töreni yapcanız..
İnşallahhhhhhhhhhhhselam herkese sabahtan beri elektrikler yoktu çok sıkıldım...
şimdi az işim var akşam gelip geçmişe bakarım...
öpyorum hepinizi...
yarın tartı günü bu arada hadi bakalım kızlar inşallah iyi sonuçlar alırız...
Aynen canım önümüzdeki maçlar bizi bekliyor mai duymasınçek bacım istediğin kadar çekk
evet ben bi şişkoyum ama arkadaşım aslı daha şişkooooooooooo
inş ama kendi adıma sanmıyorum.artık önümüzdeki maçlara bakıcaz.
saol canım..
evet haklısın çok zormuş öyle dışardan göründüğü gibi değilmiş maaleseff. Hele simdi hasta olunca daha kötü oldu. saat 14:30 gibi kalktı ateş yine 39 lara varmış ilaç verdim düşürdüm şimdi yine uyudu..
Önce şu bebeğim bi iyileşsin sonra ben anne olmaya ve ev hanımlığına iyicene bir adapte olayım.. Sporumu yapmaya başlayacak duruma geleyim o zaman aranıza bomba gibi dönücem inşallahh
Zaten sende sudemde burda olursunuz büyük ihtimalle hehehehhee
Şaka bir yana evimde yemek yok iş güç duruyor ben burdan çıkamıyom..Hergün aynı şey şimdi birde çocuk hasta olunca kendimi çok kötü hissettim.. En iyisi PC yi hiç açmamak.
Ben çok beceriksizim ne çocuğuma bakabiliyorum ne evime ne kendime ne de kilo verebiliyorum..
Ben pis pasaklı beceriksiz şişkonun tekiyim
Tekrar teşekkür ederim senemcim..
İşlerimi yoluna koyuyum her fırsatta burdayım canım..
Kanıma girdi bu birinci takım bırakamam kolay kolay..
Daha bana mezuniyet töreni yapcanız..
Kızlar hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ediyorum..
Dün uğrayamadım bebişim çok hasta dün ateşi 39,5 lardaydı o kadar ateşdüşürücü vermeme rağmen düşmedi..
Öğlenden sonra doktora götürdük 6. hastalık mış nasıl bi hastalıkla 4-5 gün ateş yapar sonrada kızamık gibi döküntüler çıkarırmış..
şimdi 3 saatte bir ateş düşürücü veriyoruz ona rağmen 37 nin altına inmiyor ateşi..
Ya kızlar hepinizden özür dileyerek maiden beni geçici olarak servis dışı bırakmasını isteyeceğim..
Böyle olmuyor, yapamıyorum. sizede çok bişe kattığım söylenemez artık kiloda veremiyorum. Ev hanımı olmak ve evde çocuk bakmak ne zormuş.. 1 aydır iki yakamı bir araya getiremedim.
Kocam sürekli dışarda yemekten bıktı,evin hali perişan üstüne en önemlisi çocukla ilgienmem gerekiyor üzerine daha fazla düşmeliyim..
o uyurken yada oynarken hep gelmeye çalışıyorum buraya ama onuda tam olarak yapamadığım için hepsinden önemlisi artık kilo veremediğim kimseyi motive edemediğim için herşeyi yoluna sokana dek bir müddet ayrılamam icap edecek.. Ne kadar sürer bilmiyorum ama tabi yine nette işim olduğunda uğrar sohbetinize katılırım ama dedim ya listelerde olupta zarar ziyan vermek istemiyorum..
Maicim senden ricam geri dönmek üzere ayrıldı yaparmısın beni..
Ne kadar sürer bilemem toparlanmam..
Görüşmek üzere kızlar herkes kendine çok çok iyi baksın...Ben geldiğimde kimler mezun olmuş olacak merak ediyorum..
duy mai duy çek saçımızıAlışırsın canım sadece bir adepte sorunu yaşıyorsun gel dönde bize mezuniyet tepiği vursunlar:)
İnşallahhhhhhhhhhhh
Aynen canım önümüzdeki maçlar bizi bekliyor mai duymasın
geçmiş olsun bebekim yA ...Kızlar hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ediyorum..
Dün uğrayamadım bebişim çok hasta dün ateşi 39,5 lardaydı o kadar ateşdüşürücü vermeme rağmen düşmedi..
Öğlenden sonra doktora götürdük 6. hastalık mış nasıl bi hastalıkla 4-5 gün ateş yapar sonrada kızamık gibi döküntüler çıkarırmış..
şimdi 3 saatte bir ateş düşürücü veriyoruz ona rağmen 37 nin altına inmiyor ateşi..
Ya kızlar hepinizden özür dileyerek maiden beni geçici olarak servis dışı bırakmasını isteyeceğim..
Böyle olmuyor, yapamıyorum. sizede çok bişe kattığım söylenemez artık kiloda veremiyorum. Ev hanımı olmak ve evde çocuk bakmak ne zormuş.. 1 aydır iki yakamı bir araya getiremedim.
Kocam sürekli dışarda yemekten bıktı,evin hali perişan üstüne en önemlisi çocukla ilgienmem gerekiyor üzerine daha fazla düşmeliyim..
o uyurken yada oynarken hep gelmeye çalışıyorum buraya ama onuda tam olarak yapamadığım için hepsinden önemlisi artık kilo veremediğim kimseyi motive edemediğim için herşeyi yoluna sokana dek bir müddet ayrılamam icap edecek.. Ne kadar sürer bilmiyorum ama tabi yine nette işim olduğunda uğrar sohbetinize katılırım ama dedim ya listelerde olupta zarar ziyan vermek istemiyorum..
Maicim senden ricam geri dönmek üzere ayrıldı yaparmısın beni..
Ne kadar sürer bilemem toparlanmam..
Görüşmek üzere kızlar herkes kendine çok çok iyi baksın...Ben geldiğimde kimler mezun olmuş olacak merak ediyorum..
duy mai duy çek saçımızı
kızlar ben geldim makecimin hepinize slmları varrrrr özlemiş buralarııı
Hoş geldin canım a.s sende selam söle bizdenkızlar ben geldim makecimin hepinize slmları varrrrr özlemiş buralarııı
slm çıtırlarr nasılsınız.yeni girebildim ancak totomun üstüne oturabildim.çok oykusuz ve yorgunum kızlar bu hafta benim bebiş gece mesaisi yaptırdı bana yaaafff.bu gün de ateşi var burnusu akıyo bi yandan da azıları çıkarıyo.
anlayacağınız bana uyku yokkkk.
kızlarrr bi size bi de sabah uykusuna doyamadımmm eşim ööle der banaaa
bi geçmişi okuyum gelimmmm
bende bılmıyombacım senin saçını çekmekten kafanda saç kalmadı ayol...
ne zaman toplican kendini...
geçmiş olsun balım ya.slm çıtırlarr nasılsınız.yeni girebildim ancak totomun üstüne oturabildim.çok oykusuz ve yorgunum kızlar bu hafta benim bebiş gece mesaisi yaptırdı bana yaaafff.bu gün de ateşi var burnusu akıyo bi yandan da azıları çıkarıyo.
anlayacağınız bana uyku yokkkk.
kızlarrr bi size bi de sabah uykusuna doyamadımmm eşim ööle der banaaa
bi geçmişi okuyum gelimmmm
hehe ben kurtlar vadisine baktım bakalım kocişin gelınce sen neye bakıcan fatmagüle mi kurtlar vadisine mi?fatmagüle bakıyok
ben de uyuttum bebişi ama ayakta durcak halim de kalmadı.yarına hazırlık yapıp yatim yaaaa.Allah rahatlık versin herkese öpüyorum çıtırlarım benimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?