Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

tükkanı kapatıyom bakalım kim açacak sabah...

günaydınnnn ben açtım dükkanıııııı ilk defa.maicim bildirimim tatlım.geçen hafta 68.4 bu hafta 68.1 im tatlım.ufff çok az gidiyoooo.hadi geç kaldım görüşürüz akşamaaaa.

selam kızlar bir haftadır tartılmaya korkuyodum korktuğum kadar da varmış yani bu sabah tartıldım 70 olmuşum nerdeyse bir kilo almışım yaa
grubu geriye çektiğim için de herkesden özür diliyorum ama emin olun bu hafta çok dikkat edicem sporumu da aksatmıcam off ya nerdeyse 2 hafta geriye götürdü bu beni

günaydın takımımın güzel hatunlarııııı allahın selamı rahmet ve bereketi hepinizin üzerine olsunnn
kahvaltımı ettim yeşil çayımı koydum sevincimi sizlerle paylaşıyım istedim
kızlar itiraf ediyim geçen haftasonu benim için çok kötüydü ama pazartsi başladım sabah klasik kahvaltı öğlen ekmeksiz protein ağırlıklı beslendim akşamda size demiştim ya müsliiiiiiiiiii yedim ve bugün yani 4 günde 2 kilo gittiiiiiiiii
77 ile başladım tekrar ve bugün tam ...75...
sudemmmmmm cadısı sen gör 2 haftaya geçicem senii tüh sırrımıda verdim şimdi sende başlarsın müsliye
maiicimm beni döndü diye değilde yeni diye kaydetsen olurmu acaba yoksa nasıl olacak:26::26:

malesef canım döndü diye kaydetmem lazım, ben yeni üye desem püsküt kabul etmez ve verdiğin kilo malesef ayrı kaldığın günlere bölünecek...
üzgünüm cnm..

1.TAKIM 204.ETAP

makeup (64/65/-0,5/-0,78%)geçen hafta bildirimde bulunmadığı için aldığı kilo 2 ye bölündü
maibeyaz (57/58/-1/-1,75%)
bucakmagduru(71/71,2/-0,2/-0,28)
innuk(64,6
shryvz(68,4/68,1/0,3/0,44%)
senemmesut(104/
<Nervous-AngeL>(68,2/) geri dönmek üzere ayrıldı
sudem34 (72,5/
shipdiptis (69,1/70/-0,9/-1,30)
rabia1984(83,2/82,9/0,3/0,36%)
asl35(71,8/75/-0,5/-0,70%) eski üye 198. etapta ayrılmıştı aldığı kilo 6 ya bölündü

Son düzenleyen: Moderatör:
o bana küsmüş herhalde... meşgule attı açmadı telefonumu...

kız geç vakitlere kadar çalışıyormus kuzummm ondan amamısdırr teliiiii

bu arada günaydın herkese listeyi görünce dumura uğradımmmm herkesler kilo almıs simdiden seheri ve rabiayı kutlarım tek kilo verebilenlerimizzz

Son düzenleme:

aslıyı da kutla. o da verdi bu hafta ama aldıkları gölge oldu...

gireli 1 hafta olsaydın alacaktım seni listeye...
bu - lerin yanına nazar boncuğu olurdunuz kilo verenler olarak...
ama 1 hafta olmamış malesef...

olsun canım öneemli değil. kilo veriyorum ya tekrar düzene giriyorum. sevindiriyor beni.
kilo verenleri tebrik ediyorum.
veremeyenlerinde saçını çekiyorumm.

aşkolsun bucakmağderecim beni neden görmüyosun kız küçükte değilimki gözden kaçırsan tam tamınaa 75 kiloyummmmmmm:64

off kızlar neddiniz böyleherkes artıdamı benmi öyle görüyom

günaydınnnn ben açtım dükkanıııııı ilk defa.maicim bildirimim tatlım.geçen hafta 68.4 bu hafta 68.1 im tatlım.ufff çok az gidiyoooo.hadi geç kaldım görüşürüz akşamaaaa.
eferim kız en azından vermışısın az da olsa

saçını çekelım

şişko aslı sen şişkoykan daha mutlusun boşver kılo vermeyı yaaaaa

oley 68.3 şuan
69.2 ile başlamıştım
900gr. gitmiş. umarım yağdandır.
inş canım tebrıkler

bende tebrık edıyım barı...

aslıyı da kutla. o da verdi bu hafta ama aldıkları gölge oldu...
o cadıyı klutlamayın ya kıskanıyom

olsun canım öneemli değil. kilo veriyorum ya tekrar düzene giriyorum. sevindiriyor beni.
kilo verenleri tebrik ediyorum.
veremeyenlerinde saçını çekiyorumm.
maşş inş hep böle gider...eee önune gelen saç çekıyo şaç kalmıycak çekıle çekıle

aşkolsun bucakmağderecim beni neden görmüyosun kız küçükte değilimki gözden kaçırsan tam tamınaa 75 kiloyummmmmmm:64
şişko patates

off kızlar neddiniz böyleherkes artıdamı benmi öyle görüyom
ahh kzuuzm herkesx senın gıbı becerıklı degıl kılo vermede...

Ben geldimmmmmmm kilomu bildireyim 104 ile haftaya başlamıştım 103,4 olmuşumm 600 gram gitti
harıkasın canım hep bıole ol

selam herkese
topiğimiz kılo almak için yarışanlar topiğine dönmüşşş

kızlar sabah ve öğlen ıyıyım ama akşam kendımı frenlıyemıyorum....

bu arada sabah ruya gödum hayırdır inşş.eşimin kucağında bi kız bebek vardı.bizim kızımızmış....bende ona tuana dedım...

regl olmam lazım acilen .....

kılo aldığım için üzgünüm..regl şişkınlığı ddemek yeterli mazeret değil çunku adam gi,bi dikkat etmedim...akşamları canavara dönüşüyorum adete...ne yesem diye dolanıyorum....

1.TAKIM 204.ETAP

makeup (64/65/-0,5/-0,78%)geçen hafta bildirimde bulunmadığı için aldığı kilo 2 ye bölündü
maibeyaz (57/58/-1/-1,75%)
bucakmagduru(71/71,2/-0,2/-0,28)
innuk(64,6
shryvz(68,4/68,1/0,3/0,44%)
senemmesut(104/
<Nervous-AngeL>(68,2/) geri dönmek üzere ayrıldı
sudem34 (72,5/73.2/-0.7/
shipdiptis (69,1/70/-0,9/-1,30)
rabia1984(83,2/82,9/0,3/0,36%)
asl35(71,8/75/-0,5/-0,70%) eski üye 198. etapta ayrılmıştı aldığı kilo 6 ya bölündü

maicim innuk ta geri dönmek üzere ayrıldı dıye biliyorum öyle yazmıştı en son....işlerimi yoluna koyana kadar demişti....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…