gidip yatsana sen yaaaaakızzz cadııı beni içerde unuttun...
hay allah üstüme kitledi gitti yaf...:18:
o bana küsmüş herhalde... meşgule attı açmadı telefonumu...
kız geç vakitlere kadar çalışıyormus kuzummm ondan amamısdırr teliiiii
bu arada günaydın herkese listeyi görünce dumura uğradımmmm herkesler kilo almıs simdiden seheri ve rabiayı kutlarım tek kilo verebilenlerimizzz
oley 68.3 şuan
69.2 ile başlamıştım
900gr. gitmiş. umarım yağdandır.
gireli 1 hafta olsaydın alacaktım seni listeye...
bu - lerin yanına nazar boncuğu olurdunuz kilo verenler olarak...
ama 1 hafta olmamış malesef...
kız geç vakitlere kadar çalışıyormus kuzummm ondan amamısdırr teliiiii
bu arada günaydın herkese listeyi görünce dumura uğradımmmm herkesler kilo almıs simdiden seheri ve rabiayı kutlarım tek kilo verebilenlerimizzz
1.TAKIM 204.ETAP
makeup (64/65/-0,5/-0,78%)geçen hafta bildirimde bulunmadığı için aldığı kilo 2 ye bölündü
maibeyaz (57/58/-1/-1,75%)
bucakmagduru(71/71,2/-0,2/-0,28)
innuk(64,6
shryvz(68,4/68,1/0,3/0,44%)
senemmesut(104/
<Nervous-AngeL>(68,2/) geri dönmek üzere ayrıldı
sudem34 (72,5/
shipdiptis (69,1/70/-0,9/-1,30)
rabia1984(83,2/82,9/0,3/0,36%)
asl35(71,8/75/-0,5/-0,70%) eski üye 198. etapta ayrılmıştı aldığı kilo 6 ya bölündü
eferim kız en azından vermışısın az da olsagünaydınnnn ben açtım dükkanıııııı ilk defa.maicim bildirimim tatlım.geçen hafta 68.4 bu hafta 68.1 im tatlım.ufff çok az gidiyoooo.hadi geç kaldım görüşürüz akşamaaaa.
saçını çekelımselam kızlar bir haftadır tartılmaya korkuyodum korktuğum kadar da varmış yani bu sabah tartıldım 70 olmuşum nerdeyse bir kilo almışım yaa
grubu geriye çektiğim için de herkesden özür diliyorum ama emin olun bu hafta çok dikkat edicem sporumu da aksatmıcam off ya nerdeyse 2 hafta geriye götürdü bu beni
şişko aslı sen şişkoykan daha mutlusun boşver kılo vermeyı yaaaaagünaydın takımımın güzel hatunlarıııııallahın selamı rahmet ve bereketi hepinizin üzerine olsunnn
kahvaltımı ettim yeşil çayımı koydum sevincimi sizlerle paylaşıyım istedim
kızlar itiraf ediyim geçen haftasonu benim için çok kötüydüama pazartsi başladım sabah klasik kahvaltı öğlen ekmeksiz protein ağırlıklı beslendim akşamda size demiştim ya müsliiiiiiiiiii yedim ve bugün yani 4 günde 2 kilo gittiiiiiiiii
77 ile başladım tekrar ve bugün tam ...75...
sudemmmmmm cadısı sen gör 2 haftaya geçicem senii tüh sırrımıda verdim şimdi sende başlarsın müsliye
maiicimm beni döndü diye değilde yeni diye kaydetsen olurmu acaba yoksa nasıl olacak:26::26:
inş canım tebrıkleroley 68.3 şuan
69.2 ile başlamıştım
900gr. gitmiş. umarım yağdandır.
bende tebrık edıyım barı...kız geç vakitlere kadar çalışıyormus kuzummm ondan amamısdırr teliiiii
o cadıyı klutlamayın ya kıskanıyomaslıyı da kutla. o da verdi bu hafta ama aldıkları gölge oldu...
maşş inş hep böle gider...eee önune gelen saç çekıyo şaç kalmıycak çekıle çekıleolsun canım öneemli değil. kilo veriyorum ya tekrar düzene giriyorum. sevindiriyor beni.
kilo verenleri tebrik ediyorum.
veremeyenlerinde saçını çekiyorumm.
şişko patatesaşkolsun bucakmağderecim beni neden görmüyosun kız küçükte değilimki gözden kaçırsan tam tamınaa 75 kiloyummmmmmm:64
ahh kzuuzm herkesx senın gıbı becerıklı degıl kılo vermede...off kızlar neddiniz böyleherkes artıdamı benmi öyle görüyom
harıkasın canım hep bıole olBen geldimmmmmmm kilomu bildireyim 104 ile haftaya başlamıştım 103,4 olmuşumm 600 gram gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?