Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

1.TAKIM 204.ETAP

makeup (64/65/-0,5/-0,78%)geçen hafta bildirimde bulunmadığı için aldığı kilo 2 ye bölündü
maibeyaz (57/58/-1/-1,75%)
bucakmagduru(71/71,2/-0,2/-0,28%)
innuk(64,6) geri dönmek üzere ayrıldı
shryvz(68,4/68,1/0,3/0,44%)
senemmesut(104/103,4/0,6/0,58%)
<Nervous-AngeL>(68,2/) geri dönmek üzere ayrıldı
sudem34 (72,5/73,2/-0,7/-0,97%)
shipdiptis (69,1/70/-0,9/-1,30%)
rabia1984(83,2/82,9/0,3/0,36%)
asl35(71,8/75/-0,5/-0,70%) eski üye 198. etapta ayrılmıştı aldığı kilo 6 ya bölündü

1. TAKIM TOPLAM KİLO(661/666,8/-2,6/-0,39%)

ben bu listeyi paylaşıma eklemeye utanıyorum...

bu arada bu kadar kişi diğer takımları gezersek iyice rezil oluruz... o yüzden bu hafta seher, senem rabia toplanıp bize ceza düşünün... akşama kesin biletimizi...
bu sasç çekmeyle kurtarılcak bi durum değil...

Kızlar günaydın dayanamadım yine geldim yaww..
sabah sabah tartıldım tabii verecek halim yok ya almışım haliyle gecenin 9 unda 10 unda yemek yersem böyle olur..

aslında bilmiyorum kafamda çok karışık tam 1 kilo almışım 65,5 kilom yani maicim bilmiyorum inan nasıl toparlanıcamı bak veremiyorum şimdi beni listeye alsan dibe çökeriz takımcana..

hergün düzenli girebilirmiyim bilmiyorum...
plan program demişsin nasıl yapıyon kuzum bi anlat bana ..;

canım ozaman sen kendini toparladığın zaman gel... bu hafta battık zaten iyicene..
ben şöyle yapıyorum cnm kendi evimdede aynıydıydım şimdi de böyle genelde... arada kaytarmalar oluyor tabi...

sabah en geç 7 de kalkarız çocuklarla hemen bilgisayarı açar mutfağa giderim çayı koyarım lavaboya elimi yüzümü yıkar beraberinde hemen 5 dk da tuvaleti lavaboyu yıkarım...sonra çayı demler kahvaltı hazırlarım...kahvaltıyı yapar bulaşıkları yıkar nete bakarım... sonra çocuklarla oynarım 2 güne 1 öğleye kadar evi siler süpürürüm...çamaşır varsa onları yerleştiririm vs...öğlene kadar ev işimi bitiririm yani..öğleye doğru çocuklara yeek hazırlar yediririm bulaşıkları yıkar biraz oynarım çocuklarla sonra uyurlarsa az örgü örerim...aralarda meyve yediririm.... akşam 5 gibi akşam yemeğini yaparım... 15 günde bi dip bucak temizlik yaparım vs... internetim hep açık durur aralarda 5 dk 10 dk uğrar yazarım... şu an mesela kız kucağımda mama içerken sana yazıyorum...

haftada 3 gün kızı okula götürüyorum o günler temizlik yapmıyorum sadece...

ok maicim saol tatlım anlayışın için yazdıklarını harbiden yapıyorsan helal olsun sana bebişim yaww
çok hıuzlı bir gacısın demekki sen..
ben yine buralardayım. arada gelir sohbetimi ederim yine. Zaten bir iki haftaya memleketede gitcez sanırım ordan dönüşte toparlanır gelirim..

Öpüyom hepinizi byee..

sudemmsudemm:sudemm ahanda öyle bana gülersen sende kilo alırsın aplana çemkirirsen olacağı buyduu
ama toparlan kuzumm ben senin yaşındaaa tığ gibiydim hemde 0 numara3 çocuktan sonra böyle oldum sen daha çocuk doğuracan o zaman kaç olucan tatlım

Akşama az kaldı düşünmeye başlıyorum

GEl canım arada olsada uğrada öpelim seni öyle git

yooo laf olsun diye yazdım...
tabiki yapıyorum sen de alışacaksın zamanla...sonra kendin bile şaşıracaksın bir güne sığdırdıklarına...
eskkiden spor bilem yapıyordum da son 1 aydır çok aksattım...

yiğidi öldür hakkını yeme

84.5 kılo ıle 8 ay önce zezeryanla doğum yapmış biri var karşında çemkirme bana çarpılırsın haaaaaaaa
el birliğiyle sonuncu olduk vatana millete hayırlı olsun
hehe
sondan birinci yanii
evet

kaptanım yaaa sabahın mahmurluğuyla yanlış yazmışım geöen hafta 68.6 ydım.bi çizelgene bak demi yaniii.yani 500 gr verdim aslındaa.haftaya artık inş..

kaptanım yaaa sabahın mahmurluğuyla yanlış yazmışım geöen hafta 68.6 ydım.bi çizelgene bak demi yaniii.yani 500 gr verdim aslındaa.haftaya artık inş..

ben başlangıç kilolarınızı geçen haftanın listesinden alıyorum... geçen hafta 68,4 olarak girilmiş kilon... bi yanlışlık yok yani...

bu gün okuldan sonra hastaneye gittik kızın kontrolü vardı...çok yorulmuşum kolumu kıpırdatamıyom...

siz neyi kutluyonuz yaf...
şaşırdı garibim heral.seneeeeemmm kızzz sonuncu olmuşuz anacımmmm.

hımmmm:26::26:bi düşünelim bakalım.senem rabia hadi kızlar siz de düşünün birer fikir yazın
benim fikrimmmm: hergün 150 mekik,hergün yarım saat yürüyüş (ya da evde bispor,aleti olanlar aletle,olmayanlar leslie olabilir mesela) 100 tane bacak hareketi.nasıllll?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…