olsun canım bu hafta böyle olur haftaya allah kerim
Kızlar günaydın dayanamadım yine geldim yaww..
sabah sabah tartıldım tabii verecek halim yok ya almışım haliyle gecenin 9 unda 10 unda yemek yersem böyle olur..
aslında bilmiyorum kafamda çok karışık tam 1 kilo almışım 65,5 kilom yani maicim bilmiyorum inan nasıl toparlanıcamı bak veremiyorum şimdi beni listeye alsan dibe çökeriz takımcana..
hergün düzenli girebilirmiyim bilmiyorum...
plan program demişsin nasıl yapıyon kuzum bi anlat bana ..;
canım ozaman sen kendini toparladığın zaman gel... bu hafta battık zaten iyicene..
ben şöyle yapıyorum cnm kendi evimdede aynıydıydım şimdi de böyle genelde... arada kaytarmalar oluyor tabi...
sabah en geç 7 de kalkarız çocuklarla hemen bilgisayarı açar mutfağa giderim çayı koyarım lavaboya elimi yüzümü yıkar beraberinde hemen 5 dk da tuvaleti lavaboyu yıkarım...sonra çayı demler kahvaltı hazırlarım...kahvaltıyı yapar bulaşıkları yıkar nete bakarım... sonra çocuklarla oynarım 2 güne 1 öğleye kadar evi siler süpürürüm...çamaşır varsa onları yerleştiririm vs...öğlene kadar ev işimi bitiririm yani..öğleye doğru çocuklara yeek hazırlar yediririm bulaşıkları yıkar biraz oynarım çocuklarla sonra uyurlarsa az örgü örerim...aralarda meyve yediririm.... akşam 5 gibi akşam yemeğini yaparım... 15 günde bi dip bucak temizlik yaparım vs... internetim hep açık durur aralarda 5 dk 10 dk uğrar yazarım... şu an mesela kız kucağımda mama içerken sana yazıyorum...
haftada 3 gün kızı okula götürüyorum o günler temizlik yapmıyorum sadece...
selam herkese
topiğimiz kılo almak için yarışanlar topiğine dönmüşşş
kızlar sabah ve öğlen ıyıyım ama akşam kendımı frenlıyemıyorum....
bu arada sabah ruya gödum hayırdır inşş.eşimin kucağında bi kız bebek vardı.bizim kızımızmış....bende ona tuana dedım...
regl olmam lazım acilen .....
kılo aldığım için üzgünüm..regl şişkınlığı ddemek yeterli mazeret değil çunku adam gi,bi dikkat etmedim...akşamları canavara dönüşüyorum adete...ne yesem diye dolanıyorum....
1.TAKIM 204.ETAP
makeup (64/65/-0,5/-0,78%)geçen hafta bildirimde bulunmadığı için aldığı kilo 2 ye bölündü
maibeyaz (57/58/-1/-1,75%)
bucakmagduru(71/71,2/-0,2/-0,28)
innuk(64,6
shryvz(68,4/68,1/0,3/0,44%)
senemmesut(104/
<Nervous-AngeL>(68,2/) geri dönmek üzere ayrıldı
sudem34 (72,5/73.2/-0.7/
shipdiptis (69,1/70/-0,9/-1,30)
rabia1984(83,2/82,9/0,3/0,36%)
asl35(71,8/75/-0,5/-0,70%) eski üye 198. etapta ayrılmıştı aldığı kilo 6 ya bölündü
maicim innuk ta geri dönmek üzere ayrıldı dıye biliyorum öyle yazmıştı en son....işlerimi yoluna koyana kadar demişti....
Akşama az kaldı düşünmeye başlıyorumbu arada bu kadar kişi diğer takımları gezersek iyice rezil oluruz... o yüzden bu hafta seher, senem rabia toplanıp bize ceza düşünün... akşama kesin biletimizi...
bu sasç çekmeyle kurtarılcak bi durum değil...
ok maicim saol tatlım anlayışın için yazdıklarını harbiden yapıyorsan helal olsun sana bebişim yaww
çok hıuzlı bir gacısın demekki sen..
ben yine buralardayım. arada gelir sohbetimi ederim yine. Zaten bir iki haftaya memleketede gitcez sanırım ordan dönüşte toparlanır gelirim..
Öpüyom hepinizi byee..
ok maicim saol tatlım anlayışın için yazdıklarını harbiden yapıyorsan helal olsun sana bebişim yaww
çok hıuzlı bir gacısın demekki sen..
ben yine buralardayım. arada gelir sohbetimi ederim yine. Zaten bir iki haftaya memleketede gitcez sanırım ordan dönüşte toparlanır gelirim..
Öpüyom hepinizi byee..
el birliğiyle sonuncu olduk vatana millete hayırlı olsun
yiğidi öldür hakkını yemesudemmsudemm: sudemm ahanda öyle bana gülersen sende kilo alırsın aplana çemkirirsen olacağı buyduu
ama toparlan kuzumm ben senin yaşındaaa tığ gibiydim hemde 0 numara3 çocuktan sonra böyle oldum sen daha çocuk doğuracan o zaman kaç olucan tatlım
heheel birliğiyle sonuncu olduk vatana millete hayırlı olsun
evetsondan birinci yanii
bu arada bu kadar kişi diğer takımları gezersek iyice rezil oluruz... o yüzden bu hafta seher, senem rabia toplanıp bize ceza düşünün... akşama kesin biletimizi...
kaptanım yaaa sabahın mahmurluğuyla yanlış yazmışım geöen hafta 68.6 ydım.bi çizelgene bak demi yaniii.yani 500 gr verdim aslındaa.haftaya artık inş..
siz neyi kutluyonuz yaf...
bu arada bu kadar kişi diğer takımları gezersek iyice rezil oluruz... o yüzden bu hafta seher, senem rabia toplanıp bize ceza düşünün... akşama kesin biletimizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?