şaşırdı garibim heral.seneeeeemmm kızzz sonuncu olmuşuz anacımmmm.
hımmmm:26::26:bi düşünelim bakalım.senem rabia hadi kızlar siz de düşünün birer fikir yazın
benim fikrimmmm: hergün 150 mekik,hergün yarım saat yürüyüş (ya da evde bispor,aleti olanlar aletle,olmayanlar leslie olabilir mesela) 100 tane bacak hareketi.nasıllll?????
bu gün okuldan sonra hastaneye gittik kızın kontrolü vardı...çok yorulmuşum kolumu kıpırdatamıyom...
Anacım kafa bir milyon 1. olduk diye okuyorum sorma...Bunların cezası hergün yarım saat yürüyüş olsun bana uyar:)
iyi akşamlar kızlar...
oğlan uyudu eşimde halısaha maçında geç gelicek çok çok geç yanii..
bende önce mutfağı temizlemeye niyetlendim ama bişeyler yine beni buraya getirdi size bi bakıyım dedim..
ya kızlar ben size ne çok alışmışım yaww yok diyorum girmiycem nete,evde iş var çocuk var diyorum yine olmuyor kendimi burda buluyorum..
mainin yazdıklarına bakınca çok hayıflanmıştım aslında. Dedim bu hatun 2 çocukla hem ev işi yapıyor birde örgü örüyorum yazmış bak bak dedim hobisinede zaman ayırıyor birde gitsen görsen bu hatunun evini bal dök yaladır..
Off offf insanın içinde olcek galibaa ne bileyim öfff
Ya kızlar diğerleri sizinde var çoçuklarınız küçük bebişleriniz siz nası beceriyonuz?
iyi akşamlar kızlar...
bende önce mutfağı temizlemeye niyetlendim ama bişeyler yine beni buraya getirdi size bi bakıyım dedim..
ya kızlar ben size ne çok alışmışım yaww yok diyorum girmiycem nete,evde iş var çocuk var diyorum yine olmuyor kendimi burda buluyorum..
mainin yazdıklarına bakınca çok hayıflanmıştım aslında. Dedim bu hatun 2 çocukla hem ev işi yapıyor birde örgü örüyorum yazmış bak bak dedim hobisinede zaman ayırıyor birde gitsen görsen bu hatunun evini bal dök yaladır..
Ya kızlar diğerleri sizinde var çoçuklarınız küçük bebişleriniz siz nası beceriyonuz?
noldu sana kuuuu bak yine yanlış okudun sadece yürüyüş değil.mekik,bacak hareketi,yürüyüş ya da spor hepsi bir aradaaa.çok muuuu acımasızımmmmmm
iyi akşamlar kızlar...
Benim bebişim yok ama hem çalışıyorum hemde koca bir bebeğe(kocama )bakıyorum sağolsun çayına şekeri atar eline veririm anammm off anammmmm dertlendim gene bugün aradı bu arada benimki yarın çarşı iznine çıkıyor kızlar zor yaw evlilik yada ben yapamıyorum galibam.Haziran ayında evlendim düğünden sonra4 gün sonra babam vefat etti derken eylül ayında iş için 1 aylığına şehir dışına çıktım derken eşim askere gitti ben çok memnunum halimden yaw orda kalsa olmaz mı?acep ben çok mu bencilim anlamadım
benim eşim de öyle... ben ona hep hiç büyümeyecek bebeğim derim...
çayına şekerini attığım gibi bi de karıştırırım... meyvelerini ben soyarım, nerdeyse her işini ben yaparım... ben soyar ben giydiririm...
utanmasa yemeğimi yedir tuvalete götür dicek...
Aynen canım bugün tlfonda adama gayri ihtiyarı ben rahatım sen orda kal filan dedim baktım sesi düştü dedim aşkım şaka yapıyorum çok üzülüyorum dedi ama sonrasında beni kızdrımaya devam etti
Benim bebişim yok ama hem çalışıyorum hemde koca bir bebeğe(kocama )bakıyorum sağolsun çayına şekeri atar eline veririm anammm off anammmmm dertlendim gene bugün aradı bu arada benimki yarın çarşı iznine çıkıyor kızlar zor yaw evlilik yada ben yapamıyorum galibam.Haziran ayında evlendim düğünden sonra4 gün sonra babam vefat etti derken eylül ayında iş için 1 aylığına şehir dışına çıktım derken eşim askere gitti ben çok memnunum halimden yaw orda kalsa olmaz mı?acep ben çok mu bencilim anlamadım
canım zamanla alışırsın tatlım.ben hem okul hem çocuk hem ev hepsini yürütmeye çalışıyorum.ilk başladığımda çokk zordu hep bişeyler unutuyodum eksik kalıyodu ama sonra alıştım canım.bak benden bi tavsiyee sanaa kendine de zaman ayır canımmm.çok bunalırsınnn.mesela gir internete arada canımcımmmm
cnm sen şimdi gözünde çok büyütüyosun.. ama zamanla bi düzen oturtursun kendine...
ev işi ne ki her şeyi zamanında yapar biriktirmezsen fazla vaktini almaz zaten..
çok kafana takma olur gider herşey hayırlısıyla... oğlanı kurtarcaz derken seni kaybetcez böyle giderse...
canım klasık boğasın işte üşengeç ,plansız, ya hep ya hiççi....sende kendımı gördum bende eğer pc yı açtıysam butun işlerımı bırakıyorum.ya hep ya hiç var bende de bi düzen oturtamam.aiyi akşamlar kızlar...
kız o kadfar da şımartmayın şunları yaaaaaabenim eşim de öyle... ben ona hep hiç büyümeyecek bebeğim derim...
çayına şekerini attığım gibi bi de karıştırırım... meyvelerini ben soyarım, nerdeyse her işini ben yaparım... ben soyar ben giydiririm...
canım klasık boğasın işte üşengeç ,plansız, ya hep ya hiççi....sende kendımı gördum bende eğer pc yı açtıysam butun işlerımı bırakıyorum.ya hep ya hiç var bende de bi düzen oturtamam.a
ama sunu yap sabah kalkınca evı toplayıp kahvaltıyı yapmadan pc yı açma mesela sonra aç sana ödul olur hemde yoruldugun ıcın dınlenırsın...gibi mesela
Aynen sudemcim aynen...
işte çocukta olunca sorun daha da büyüyor suçluluk duygusu da eklenince çıkmaza girdim napiiimm
zaten şimdi kendime söz verdim akşamdan mutfağı iyice temizleyip bulaşık makinesini çalıştırcam. SAbahta kalkıp pc yi açmadan makineyi boşaltıcam.. Bakalım bir kaç gün bunu bir oturtayım benim mutfakta kapı yok anam mutfak dağınık olunca herkeslere reklam oluyorum geçen arkadaşım geldi çat kapı çok utandım....
Makeee yavrummmm sen gelmişsin hoşgeldin ağlıycam walla şimdi hee çok özledim kız seniii
seher 2 bardak kola ve pizzayı miğdesine gönderdiği için ceza verme hakkını kaybetti...
anammm sen de hiç acıma yok mu yaw...
ben 10 mekik çekemiyom değil ki 150 çekcem...
benim eşim de öyle... ben ona hep hiç büyümeyecek bebeğim derim...
canım ozaman sen kendini toparladığın zaman gel... bu hafta battık zaten iyicene..
ben şöyle yapıyorum cnm kendi evimdede aynıydıydım şimdi de böyle genelde... arada kaytarmalar oluyor tabi...
sabah en geç 7 de kalkarız çocuklarla hemen bilgisayarı açar mutfağa giderim çayı koyarım lavaboya elimi yüzümü yıkar beraberinde hemen 5 dk da tuvaleti lavaboyu yıkarım...sonra çayı demler kahvaltı hazırlarım...kahvaltıyı yapar bulaşıkları yıkar nete bakarım... sonra çocuklarla oynarım 2 güne 1 öğleye kadar evi siler süpürürüm...çamaşır varsa onları yerleştiririm vs...öğlene kadar ev işimi bitiririm yani..öğleye doğru çocuklara yeek hazırlar yediririm bulaşıkları yıkar biraz oynarım çocuklarla sonra uyurlarsa az örgü örerim...aralarda meyve yediririm.... akşam 5 gibi akşam yemeğini yaparım... 15 günde bi dip bucak temizlik yaparım vs... internetim hep açık durur aralarda 5 dk 10 dk uğrar yazarım... şu an mesela kız kucağımda mama içerken sana yazıyorum...
haftada 3 gün kızı okula götürüyorum o günler temizlik yapmıyorum sadece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?