günaydın canlar ;
akşam fazla bişey yemedim sadece salata , yoğurt ve kabak yemeğim vardır.O yüzden sanki akşamdam beri açımmm.Neyse geleyim kahvaltıya; her zamanki gibi kayısı ve kuru incirimi tükettim.Birazdanda 3 galete ile 1 bardak süt içeceğim.Akşam bu arada 15 dk spor yaptım.Bakalım artık bundan sonrada inşallah her akşam sporum devam eder.
lesliye başlamadın mı cnm
Günaydın kızlarr..
bu sabah oğlan uykudan kalkamadı bir türlü bende bundan fırsat hemen geldim.. onun yumurtası haşlanırken bende sizi kelam edeyim dedim..
Make döndün mü canım aramıza :) Hoş geldin..
Daha ben kahvaltı etmedim edemedim yani.. dün gecede geç yattım mutfağı temizledim çok şükür..
Ayrıca bugün benim doğum günüm ve kocam olacak adam sabah sabah birde kavga edip benle kalbimi kırdı. Ona artık diycek bişe bulamıyorum ... ün önde gideni çünkü...
Kızlar öpüyom hepinizi ..
Canım nice mutlu yıllara, oğlişinle eşinle uzun mutlu bir gelecek diliyorum.Doğum günün kutlu olsun.Ayrıca bitanem sen boşver herifini doğum günününtadını çıkar.Hayat güzel oda akşama anlar hatasını zaten
bi günaydındaaa bendennn geç oldu ama haftasonu ancaa
kahvaltımı ettim şimdi evi topluycam sizler nasılsınızz
innukcummm nasılsın canım yeni yaşın kutlu olsun sağlık ve mutluluk getirsin inş.
canım senin eskiden bi düzenin vardı şimdi değiştiği için bocalıyorsun ama alışınca göreceksin hiçte zor olmuycak planlı proğramlı işlerini günlere yayarsan zorlanmazsın canımama öncelik oğluşunun canım öpüyorum kızlarr
Günaydın kızlarr..
bu sabah oğlan uykudan kalkamadı bir türlü bende bundan fırsat hemen geldim.. onun yumurtası haşlanırken bende sizi kelam edeyim dedim..
Daha ben kahvaltı etmedim edemedim yani.. dün gecede geç yattım mutfağı temizledim çok şükür..
Ayrıca bugün benim doğum günüm ve kocam olacak adam sabah sabah birde kavga edip benle kalbimi kırdı. Ona artık diycek bişe bulamıyorum ... ün önde gideni çünkü...
mutlu yaşlar canım...Günaydın kızlarr..
Zamanla olursun canım ilk zamanlar adapte sorunu yaşaman doğal kuzumcanım bende evlendiğim zaman öyle diyordum benim eşiminde seninkinden farkı yok herşeyi ayağına ister hiç bir konuda yardımı olmadığı gibi birde üzerine laf sayar..
Ama evlilikten saha zoru çocuk hele birde çalışıyorsan daha da zor hem ev hem iş hem çocuk daha birde koca kendini unutuyorsun. Biliyorsun işten çıktım evdeyim artık ve sudan çıkmış balık gibiyim. İş hayatında bir düzen oluyor sabah kalktığın akşam yattığın saat belli. Ev hayatına daha adapte olmadım bi alışabilsem off offf...
Sehercim zaten günün çoğu netteyim sıkılıp bunaldığım her an burda alıyorum soluğu girincede yarım saatbir saat derken zaman geçiyor ve haliyle işler aksıyor.. Ayy ne biliyim yaaa
Haklısın maicim bir başlasam olcakta işte mızmızlanmaktan başlayamıyorum bileneee..
Neyse ben şimdi gideyimde bari muftağı toparlıyayım..
Doğum gününnnnnnnnnn kutlu olsun canım nice yaşlar dilerim,eşine kırmızı kart gösteriyorum burdanGünaydın kızlarr..
Selam canım hoş geldin kolay gelsinbi günaydındaaa bendennn geç oldu ama haftasonu ancaa
kahvaltımı ettim şimdi evi topluycam sizler nasılsınızz
innukcummm nasılsın canım yeni yaşın kutlu olsun sağlık ve mutluluk getirsin inş.
canım senin eskiden bi düzenin vardı şimdi değiştiği için bocalıyorsun ama alışınca göreceksin hiçte zor olmuycak planlı proğramlı işlerini günlere yayarsan zorlanmazsın canımama öncelik oğluşunun canım öpüyorum kızlarr
selam kızlar dün ve bugün yeniden döndüm diyetime sporada başladım yeniden sabah 3mil leslie yaptım akşam da yarım saat daha bişeler yapmayı düşünüyorum kahvaltıda da tam diyet listesine uymadım ama çok kaçırmamaya çalıştım birazdan çıkıp yakın bi kız arkadaşımın yeni erkek arkadaşıyla tanışıcam umarım mutlu olurlar ya arkadaşım uzun zamandan beri çok mutsuz çünkü inşallah iyi gelir bu ilişki ona da
bu arada doğum günün kutlu olsun innukcum biraz zor zamanlar geçiriyosun sanırım ama zamanla hepsi yoluna girer merak etme sen hatta seneye doğum gününde bugünü hatırlayıp gülersin bile belki nicce yaşlara canım
Selam canım biraz geç oldu ama herkese günaydınnnnnnnnnnherkese günaydın bu arada çokkkk güzel bi gün geçirinnnn fıstıklarrr.:21..bundan sonra listemi yazıcam hep kaçamak yapıyorum yaaaa.bu gün dünkü kaçamağımı sıfırlıyorum.sbaha ekmek yemedim.birzdan da muhteşem bi öğle yemeği (sebze).akşmaaaa müsliiiii .
kızlar merhaba...
nasılsınız bugün? hava çok güzel dimi insanın içi neşeleniyor.
ben menümü yazıyım.
kahvaltım 11 gibiydi.
1 kase sütlü gevrek 1 zeytin 2 küp kaşar 2 bardak çay.
ara yapmak aklıma gelmedi aslında öğle yemeği yemem lazım fakat canım istemiyor.
çok su içtim ondan olsa gerek.
bebişim doğum günün kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnGünaydın kızlarr..
Zamanla olursun canım ilk zamanlar adapte sorunu yaşaman doğal kuzum
Doğum gününnnnnnnnnn kutlu olsun canım nice yaşlar dilerim,eşine kırmızı kart gösteriyorum burdan
Selam canım hoş geldin kolay gelsin
tebrikler döndün tekrar
Selam canım biraz geç oldu ama herkese günaydınnnnnnnnnn
Selam canım ara öğünlerini aksatma vallam mai saçını çeker sonram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?