kız nerdesinki hava güzelll.burda hep yağmur ve tolu vardıııııçkapalıydı hava(kırşehir)kızlar merhaba...
nasılsınız bugün? hava çok güzel dimi insanın içi neşeleniyor.
ben menümü yazıyım.
kahvaltım 11 gibiydi.
1 kase sütlü gevrek 1 zeytin 2 küp kaşar 2 bardak çay.
ara yapmak aklıma gelmedi aslında öğle yemeği yemem lazım fakat canım istemiyor.
çok su içtim ondan olsa gerek.
mainin saçını kim çeksin...iyice cozuttum ben dünden beri.
bu gün yediklerimi saysam dinlerken siz mide fesatı geçirirsiniz...
çok fena cıvıttım diyeti toparlanmam lazım bi an önce...
çok sessiz burasııııı.şimdi ben giderim herkesler gelirnerdesinizizzzz huuuuuu.bi ben evdeyim heralde herkes geziyoooo
çok sessiz burasııııı.şimdi ben giderim herkesler gelirnerdesinizizzzz huuuuuu.bi ben evdeyim heralde herkes geziyoooo
Göz kapaklarınla olan savaşımdan mağlup olarak çıkmış bulunuyorum herkese iyi geceler yarın görüşürüz inşallah kolay gelsin bol yağ yakımlar byeeeee
kız nerdesinki hava güzelll.burda hep yağmur ve tolu vardıııııçkapalıydı hava(kırşehir)
ben çekiyorum saçınıııııı .maicimm kocann karşına nasıl çıkmak istiyosun canımmm.gerçi ben 57 olsam beni kimse tutamaz daaaa.bi deri bi kemik kalırım kuuuu
herkese merhabalar bu hafta sonuncu olmamızda herkesin payı var ama okdar güzel kilo verirkene cozutup kilo almak beni çok üzdü benden artık kaçamak oldu su oldu bu oldu duyamıcaksnız listeme uyucam hergün 1 saat mutlaka sabah yürüyüşümü 30 dk bel kemerimi yapıcam işte zaten oturmuyorum çok fazla ben artık takır takır kiloalrımı verip mezun olcam yaz geldi ben hala 71 kilodayım sıkıldımmmmm o canım tişörtlerimi gönül rahtlığıyla giyicem eski sortlarımı dar beyaz pantolonlarımı tekrar giyicem kendi kendime sz veriyorum hiçbişey vazgeçiremez beni bu sevdadan
Selam canım nasılsın
Canım tüm kalbimle destekliyorum seni bu ay bende kaçamaksız gidiyorum bakalımherkese merhabalar bu hafta sonuncu olmamızda herkesin payı var ama okdar güzel kilo verirkene cozutup kilo almak beni çok üzdü benden artık kaçamak oldu su oldu bu oldu duyamıcaksnız listeme uyucam hergün 1 saat mutlaka sabah yürüyüşümü 30 dk bel kemerimi yapıcam işte zaten oturmuyorum çok fazla ben artık takır takır kiloalrımı verip mezun olcam yaz geldi ben hala 71 kilodayım sıkıldımmmmm o canım tişörtlerimi gönül rahtlığıyla giyicem eski sortlarımı dar beyaz pantolonlarımı tekrar giyicem kendi kendime sz veriyorum hiçbişey vazgeçiremez beni bu sevdadan
canım ben uyumuştum kusura kalma kuuslmm herkeseeeee nasılsınız kuzularrr.
bi slm verim dedim ben kaçar biraz annemlere gidimmm bari sıkıldımmmmm
ben sürekli girip bakıyorum ama yazmaya yüzüm yok...
bana noldu bilmiyorum... bu hafta da artı gelmezsem iyidir...
daha haftanın bitmesine çok var acilen topla kendini zaten daha yeni aldığın için hemen verirsin kolayca ama sakın bırakma
bide kaptanımız sensin sen de böyle yaparsan biz napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?