Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kız nerdesinki hava güzelll.burda hep yağmur ve tolu vardıııııçkapalıydı hava(kırşehir)
mainin saçını kim çeksin...iyice cozuttum ben dünden beri.
bu gün yediklerimi saysam dinlerken siz mide fesatı geçirirsiniz...
çok fena cıvıttım diyeti toparlanmam lazım bi an önce...

ben çekiyorum saçınıııııı .maicimm kocann karşına nasıl çıkmak istiyosun canımmm.gerçi ben 57 olsam beni kimse tutamaz daaaa.bi deri bi kemik kalırım kuuuu

çok sessiz burasııııı.şimdi ben giderim herkesler gelirnerdesinizizzzz huuuuuu.bi ben evdeyim heralde herkes geziyoooo

Göz kapaklarınla olan savaşımdan mağlup olarak çıkmış bulunuyorum herkese iyi geceler yarın görüşürüz inşallah kolay gelsin bol yağ yakımlar byeeeee

çok sessiz burasııııı.şimdi ben giderim herkesler gelirnerdesinizizzzz huuuuuu.bi ben evdeyim heralde herkes geziyoooo

ben geldim ama herkesler gitmiş yada hiçmi gelmediler yoksa gezin anam gezin benim yerimede

Göz kapaklarınla olan savaşımdan mağlup olarak çıkmış bulunuyorum herkese iyi geceler yarın görüşürüz inşallah kolay gelsin bol yağ yakımlar byeeeee

iyi geceler canım bende yatıcam birazdan geç bile kaldımm

shryvz ben ist.dayım dün çok güzeldi burası. bu yıl baharın hiç bir yere gelmeye niyeti yok sanırım.

kız mai yaz bakalım neler yemişsin. tabi insan 60 altına düşünce gevşeklik mi oluyor?
neden boşladın canım ya sen bize kızarken.
yani hoca böyle yaparsa cemaat ne yapmaz?

günaydıııınnn herkese...
şimdi kahvaltımı yaptım. dışarıda güneş kendini gösterdi umarım gün güzel olur.

2 fincan çay, 1 üçgen peynir, 4 zeytin,
2 dilim kepek ekmeği, 1 kk peynir,
4 çatal katı pekmez.
pilates başlamak üzere. bittikten sonra yeşilçay içmeyi düşünüyorum.

herkese merhabalar bu hafta sonuncu olmamızda herkesin payı var ama okdar güzel kilo verirkene cozutup kilo almak beni çok üzdü benden artık kaçamak oldu su oldu bu oldu duyamıcaksnız listeme uyucam hergün 1 saat mutlaka sabah yürüyüşümü 30 dk bel kemerimi yapıcam işte zaten oturmuyorum çok fazla ben artık takır takır kiloalrımı verip mezun olcam yaz geldi ben hala 71 kilodayım sıkıldımmmmm o canım tişörtlerimi gönül rahtlığıyla giyicem eski sortlarımı dar beyaz pantolonlarımı tekrar giyicem kendi kendime sz veriyorum hiçbişey vazgeçiremez beni bu sevdadan

herkes yine nerde ya haftasonu daha da boş oluyo burası.
2 gündür spor yapıyorum ve geçen hafta aldığım bir kilo nerdeyse gitti sayılır. biraz hızlı oldu farkındayım ama yerleşmemiş kiloydu ya ondan sanırım. ama ben anladım ki bütün iş spor yapmakta aç kalmakla falan alakası yok bence çünkü hiç aç kalmadım iki gündür hatta kaçamaklarım bile oldu ama spor da yapınca gidiyo işte kilolar bundan sonra hiç aksatmıcam sporumu her gün düzenli olarak yapıcam. yapmadığım gün olursa ceza verin hatta bana
bugün yediklerimi de yazıyım hazır gelmişken
sabah: 2 dil kepekli ekmek
peynir
1 çk pekmez
domates
yeşil çay
ara: 2 tane çilek

ah bucakmağdurem sorma o sözleri bende kendime çok verdim ama sonuu bende artık 1 ay düzenli yapıp şu 5 kilodan kurtulmak istiyorum bu benim son şansım gibii yoksa yazın buralar yanıyo dondurmasız hiç yapamıyorum ben yaaa :26::26:

Canım tüm kalbimle destekliyorum seni bu ay bende kaçamaksız gidiyorum bakalım
canım ben uyumuştum kusura kalma kuuslmm herkeseeeee nasılsınız kuzularrr.
bi slm verim dedim ben kaçar biraz annemlere gidimmm bari sıkıldımmmmm

Bende dayanamayıp uyudum canım

Selam hanımlar bu arada menümü yazayım

sabah:2 dilim yağsız tost+yeşil çay+domates+salatalık

ara:-

öğlen:az zeytinyağlı mantarlı omlet+2 dilim light ekmek

ara:-

şu ana kadar 1.5 ltre su devirdim
spor yok kitap okuyorum mayıştım yaw:)

ben sürekli girip bakıyorum ama yazmaya yüzüm yok...
bana noldu bilmiyorum... bu hafta da artı gelmezsem iyidir...

kendine gel kuzum sana noldu en azimli olman gereken zamanda bak kocan gelecek seni şöyle incecik seksüüüü görüp yeniden aşık olacak ondan sonra yaparsın kaçamaklarını bak o zaman sana izin veririz ama şimdi olmazzzz

daha haftanın bitmesine çok var acilen topla kendini zaten daha yeni aldığın için hemen verirsin kolayca ama sakın bırakma
bide kaptanımız sensin sen de böyle yaparsan biz napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…