Hoş geldin canım nasılsın ?Vallam mai topla kendini yoksam bu hafta usul bir ceza alıcan:)
iyiyim canım saol sen nasılsın bu aralar çok boş topik ya geçen hafta sonuncu olduktan sonra yeniden toparlanmamız lazım bence acilen
ben sürekli girip bakıyorum ama yazmaya yüzüm yok...
bana noldu bilmiyorum... bu hafta da artı gelmezsem iyidir...
senin saçını basını bi güzel yolarım o zaman toparlanırsın surda 2 hafta sonra eşin geliyo kendini sıksan 2 değil 3 kilo bile verirsinnn kızlar cok haklı toparlanmamız lazımmmmmmmm hadi kızlar canlanın artıkk bakın hnavalar ne kadar güsell saklanmıcaz evde ve siyah elbislerin altında heryere incecik kıyafetlerle cıkıcazz
ben sürekli girip bakıyorum ama yazmaya yüzüm yok...
bana noldu bilmiyorum... bu hafta da artı gelmezsem iyidir...
canım bu son olsun alkol de kılo yapıyo bılıyosun hemde sağlıgına zarar ne gerek var...kıssslarrrr ben geldimmm
oğluşum uyudu evi toparlamadan önce bi size bakiim dedim..
dün akşam eşim eve geç geldi o gelene kadar be3n evde kafayı yedim unuttuğu yetmiyor birde eve gelmiycek diyee. Bekliycektim saat 10 a kadar 10 dan sonra arkadan kapıyı sürgülüycektim nerden geldiysen oraya git diyecektim ama o dokuzda geldi ve yırttı hemide nasıl yırttıı
Zavallım geçenlerde benim vitrinde görüpte çok gözelmiş dediğim ayakkabıyı almak için iş çıkışı Natilius a gitmiş ama ben o ayakkabıyı kozyatağında ki AVM de beğenmiştim sen git yanlış AVM yi gez gez bulama sonradan aklına gelmiş tekrar kozyatağına gitmiş
onca yol trafik geç kalmış haliyle
Bugünde sabahtan çıktık evden yine ordan oraya ordan oraya bu günde eşimim kankilerinin birinin eşinin daha doğumgünüymüş bizde ardarda doğmuşuzona gittik ordan çıktık eşimle dün geç kalmışlık sebebiyle kutlayamadığımız doğum günümü telafi etmek için bir yerde yemek yedik..
Yaa kızlar ben cozuttum alkolik olcam dün akşam 2 bakdak votka yuvarladım bu günde 1 kadeh rakı her biride dünya kalori annaaaammm..
Neyse kızlar uzatmıyım paylaşmak istedim..
Hepinize iyi pazarlar ben bu hafta toparlanıyım haftaya listeye alır beni maicim..
en azından almamam lazım kızlar offf oofff
günaydın herkese...
ben daha kahvaltı yapmadım tembel günümdeyim yine
kıza mama yedirip kahvaltı yapcam sonra da camları silcem...
yaa ben siliyorum yağmur batiriyo sinir oluyorum...her hafta cam siler oldum artık...
günaydın herkese...
ben daha kahvaltı yapmadım tembel günümdeyim yine
kıza mama yedirip kahvaltı yapcam sonra da camları silcem...
yaa ben siliyorum yağmur batiriyo sinir oluyorum...her hafta cam siler oldum artık...
bi hafta raporluyum
sesim gittiii konuşamıyom kımseyle yaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?