MAşallah canım sen iç iç bakalım eşim gelsin bende yuvarlıycam kadehlerikıssslarrrr ben geldimmm
oğluşum uyudu evi toparlamadan önce bi size bakiim dedim..
dün akşam eşim eve geç geldi o gelene kadar be3n evde kafayı yedim unuttuğu yetmiyor birde eve gelmiycek diyee. Bekliycektim saat 10 a kadar 10 dan sonra arkadan kapıyı sürgülüycektim nerden geldiysen oraya git diyecektim ama o dokuzda geldi ve yırttı hemide nasıl yırttıı
Zavallım geçenlerde benim vitrinde görüpte çok gözelmiş dediğim ayakkabıyı almak için iş çıkışı Natilius a gitmiş ama ben o ayakkabıyı kozyatağında ki AVM de beğenmiştim sen git yanlış AVM yi gez gez bulama sonradan aklına gelmiş tekrar kozyatağına gitmiş
onca yol trafik geç kalmış haliyle
Bugünde sabahtan çıktık evden yine ordan oraya ordan oraya bu günde eşimim kankilerinin birinin eşinin daha doğumgünüymüş bizde ardarda doğmuşuzona gittik ordan çıktık eşimle dün geç kalmışlık sebebiyle kutlayamadığımız doğum günümü telafi etmek için bir yerde yemek yedik..
Yaa kızlar ben cozuttum alkolik olcam dün akşam 2 bakdak votka yuvarladım bu günde 1 kadeh rakı her biride dünya kalori annaaaammm..
Neyse kızlar uzatmıyım paylaşmak istedim..
Hepinize iyi pazarlar ben bu hafta toparlanıyım haftaya listeye alır beni maicim..
en azından almamam lazım kızlar offf oofff
Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versingece 12 olmadan yazıyım barı maı cadısı puanımı kramasın yokjsa gider 1 puan valla...
hastayım sesim kısık,sabah 9.30 dan berı dışarlardayım.
bi selam verıyım didim....
sesım açılsın dıye
ballı sirkeli ılık su içtim
5 lımonu ve 2 portakalı sıkıp suyunu içtim
karabıber ve bal yedim...
sanırım yarın rapor almak zorunda kalıcam eşim bile sesimi duymakta zorlanıyooooooooooo....
Sabret havalar düzelsin silersin sende kendini işe verdin canımgünaydın herkese...
ben daha kahvaltı yapmadım tembel günümdeyim yine
kıza mama yedirip kahvaltı yapcam sonra da camları silcem...
yaa ben siliyorum yağmur batiriyo sinir oluyorum...her hafta cam siler oldum artık...
Canım b..a..y..e..rin haşere ilacını al bir daha evde sinek bilem göremezsin..günaydın millet benim moralim çok bozuk.Akşam evde bir haşere gördüm halen şokuntayım.Bu mevsim olduğu vakit sokakta gördüğümü evde gördüm hemde gecenin 11de çıldırmak üzereydim.Nasıl bir mağluktur o ya.Bakalım akşama eşimden önce eve nasıl gireceğim.Çok korkuyorum haşerelerden neyse sabah kahvaltıma gelim ;
3 adet grisini 1 bardak süt.Az öncede 2 adet grisini yedim.1 kahve içtim bakalım öğlene artık ne yiycez.
Geçmiş olsun kuzum ama rapora sevindim dinlenirsinbi hafta raporluyum
sesim gittiii konuşamıyom kımseyle yaaaaaaaaaa
TEkrar görüşürürz kolay gelsin şimdiden eşin için gözün aydın canım..çok yoruldum yaf...
biraz uyuyacağım...
yarın da kendi evime geçicem kzlar...
1 ay falan uğrayamam sanırım...
kaptanınız bucak mağduru ben yine cepten bağlanır arada bakarım ama sürekli takip edemem...
hadi bakalm döndüğümde hepiniz kilo vermiş olursunuz inşallah...
kaptanınızı da üzmeyin...sözünden çıkmayın...akşam yine uğramaya çalışırım inşallah...
bi hafta raporluyum
saol balımgeçmiş olsun kuzum dikkat et kendineee:94::94:
kız şafak kaççok yoruldum yaf...
biraz uyuyacağım...
kaptanınız bucak mağduru ben yine cepten bağlanır arada bakarım ama sürekli takip edemem...
kaptanınızı da üzmeyin...sözünden çıkmayın...akşam yine uğramaya çalışırım inşallah...
saol tatlım evdeyım bı haftaMAşallah canım sen iç iç bakalım eşim gelsin bende yuvarlıycam kadehleriBu arada eşine benden 5 yıldızlı pekiyi iletirsin sevinsin:)
Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin
Sabret havalar düzelsin silersin sende kendini işe verdin canım
Canım b..a..y..e..rin haşere ilacını al bir daha evde sinek bilem göremezsin..
Geçmiş olsun kuzum ama rapora sevindim dinlenirsin
TEkrar görüşürürz kolay gelsin şimdiden eşin için gözün aydın canım..
kız her gun nerdeyse dondrma yedım ama ondan olduğunu sanmıyorum çünkü ben bunu bi kaç haftadır yapıyorum havalar soğukkenden dondurma yedim....bazen günde 2 kez...geçmiş olsun canım naptın öyle sesine çokmu bağırdın kız bebelere yoksabizden habersiz dondurmamı yedin
canımm niyee her hafta siliyon işin mi yok kuuuu.günaydın herkese...
ben daha kahvaltı yapmadım tembel günümdeyim yine
kıza mama yedirip kahvaltı yapcam sonra da camları silcem...
yaa ben siliyorum yağmur batiriyo sinir oluyorum...her hafta cam siler oldum artık...
kızz az bağır bebelere dadlummmmbi hafta raporluyum
özlicezz seniiiii giden gideneeee topikteeee olmuyo yaaa.çok yoruldum yaf...
biraz uyuyacağım...
nERDESinizzzzzzzzzzzzzz hanımlarrrrrrrrrrrr
Selam hanımlar menümü yazayım ama berbat kabul ediyorum
sabah:-
ara:-
öğlen:1 kepçe ezogelin çorba+4 kaşık pilav+4 kaşık yuvalama
ara:1 yeşil çay+ minnacık helva attım ağzıma
akşam:-(helvanın intikamını aldım kendimden)
2 ueşil çay+4 ltre su içtim şimdiye kadar(wc ye gitmekten ölecem)
ne sabah var ne ara öğün varrr aksam gene yok kız sen beni öldürecen kalptennnnn
kız ben bağırmadan durabilir miyim....canımm niyee her hafta siliyon işin mi yok kuuuu.
kızz az bağır bebelere dadlummmmgeçmiş olsunnnn hayatımmm
özlicezz seniiiii giden gideneeee topikteeee olmuyo yaaa.
burdayımmmmmmtey tey teyyyyyyyy
Selam canım hoş geldin gözün aydın diyeyim müdür gidiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?