Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

slm kızlar nasılsınız
benim bugün misafirim vardı biraz kaçtı tabi ipin ucu yok anam ben bu sefer toparlanamıyom noldu bana anlamadım yaaaaaa :26::26:
mağdurecimm maş. ne güzel kilo veriyosun bir zamanlar benden 3 kilo fazlaydın amaa şimdi 5 kilo eksik maaaş. canım

kızlar ben artıda çıktım bu sabah niye bilmiyorum aslında çok da kaçırmadım ama.yine wc problemim var acaba o yüzden miki???

Yediklerimi yazayımda hep beraber beni öldürünBugünlerde çok moralim bozuk ayrıca mutsuzumda...

Sabah:-
ara:-
öğlen:3 köfte+4 tana küçük dilim patates fırın+1 kepçe yayla çorbası+2 çatal makarna
ara:1 elma
akşam:yağsız kısır yaptım marul ile yedim

2 tane yeşil çay içtim+su 1.5 ltre şu ana kadar+45 dkka yürüdüm

Asıl bombayı veriyorummmmm 3 tane küçük çikolata(en küçük mini boy)

sağol canım ama alışmıştık dorusu ne hissettimi kestiremedim.sonra yerine kim gelecek falannn.amaaaann neyse.
sen nasılsın canım şafak da az kaldııı.kavuşuyosun kocişineee

Canım yeni gördüm kusura bakma bugünde bitti sayılır ve kalan 12 gün canım ama çok mutsuzum annemle sorunlar yaşıyorum bu ara

aman canım teftiş bitmiş ya boş ver zaten onların notları formalıte

müdüre gelınce gelen gidenı aratıyo haberın olsun.biizm mudur çok iyidi gevşekti.yenı gelen daha da gevşek....

sağol canım ama alışmıştık dorusu ne hissettimi kestiremedim.sonra yerine kim gelecek falannn.amaaaann neyse.
sen nasılsın canım şafak da az kaldııı.kavuşuyosun kocişineee
aman boşver canım sen işine bak gerısı kendılıgınden gelır

Canım yeni gördüm kusura bakma bugünde bitti sayılır ve kalan 12 gün canım ama çok mutsuzum annemle sorunlar yaşıyorum bu ara
fıstık hadi gözun aydın maşş çok az kalmış

annesiyle sorun yaşamaynavar mı bılmıyorum ama yalnız değilsin benımde çok cidi sorunlarım var ama sonuçta 70 yaşında kadın değiştiremeyecegım ıcın olduug gııb kabullenıyorum tartışamıyoz.hemen duygusallaşıyo.tirip yapıyo.yok benle alay edıyosunuz yok hakkımı helal etmme dıye moda gırıyo..o yuzden bulaşmamaya çalışıyorum...

Biz sonunda küstük kaç kere aradım açmadı her zaman böyle yapıyor her yerde suratıma tlfon geçiriyor hep kendi haklı...Bende kendi kendime dedim madem açmıyorsun böyle davranıyorsun aramıyorum ...Bakalım ne olucak pöfffsss

selam kızlar bende 50 dk sporumu yaptım bi uğrayayım dedim ama hiç ilerlememiş sayfalar mai de gidiyomuş zaten nasıl toplarız burayı bilmiyorum :44:
bugünkü menüme gelince
sabah:yarım dilim kepekli ekmek
peynir
domates
1çk pekmez
2 ceviz
ara:3 tane susamlı çubuk
öğle: 4 köfte
2 dilim ekmek
akşam: kabak yemeği
yoğurt

mai bak tıkırıma ne yaziyii 65 yazıyii bugün geldim kontroldende kardeşime motive olur diye yazayım dedim
yağ oranım yüzde 22 buçuk kas oranım yüzde 45 buçuk çıktı
neyse bebişim konuşuruz sonra yarın burda olmayabilirim belli olmaz

Son düzenleme:
geçmişi okudum...

mai gidiyormuşsun. üzüldüm şimdi. canım çok aratma kendini. kısa zamanda dön inşallah.

senemmesut canın sıkkınmış annemle sorun var demişsin. tatlım eşin geldikten sonra bu küsmeleri bile özlersin.olsun anneler hep haklıdır:) anneler günü de geliyo zaten kırma anneciğini.

shryvz canım tartıyı düşünme hepimiz bu hafta aldık galiba ben de 68 den 70 sınırına dayandım. ne oldu anlayamadım. mutfakta olduğumu elimdekini bitirince anlıyorum.tabi iş işten geçiyor.

hugocuk canım ne güzel yağların erimiş. darısı kalan yağlarının ve bizim başımıza.

önce bir itirafta bulunayım. çikolata yedim.
hemde 2 tane yani 2 paket sayılır.
ama bazen ipi ucunu kaybetsemde vazgeçmeyeciğim. pilatesime ve sağlıklı beslenmeme devam edeceğim.
neyse şimdi kahvaltı yapacağım.
1 bardak süt yarım kase kflaks
sonrada pilates saatine kadar uyuyacağım.

Selam kızlar nasılsınınız ne gündüz ne gece kimsecikler yok vallam bacak saçlarımızı çek hepimizin
kız benim nickim bacak değil bucakmagduru bucak yaz bari ne öyle bacak falan garip geliyoooo
gelen gideni aratmasında canımmmm insallah rahat olacağın bi müdür gelirrrr
gitsen ye öyle günlerde gezmelerde sonra veremiyom de gezmeye gidincede herseyden 1/4 kadar al tabağına hepsini yemek zorunda değilsinki hem aklında kalmaz hemde cok yememiş olursun

ye ye kocişin gelince zaten yicen bari o gelene kadar tut kendini canım benimmm

günaydın taakımımın cıtır hatunlarııı sabah kalktımm tam 20 dk yürüdüm devam ediyodum yağmur bastırdı eve geri döndümmm sonra geldim 25 dk lık slim6 egzersizini yaptım baya yoruyo insanı bilginizee güselde bi spor lesliye benziyo ama bence lesliden daha cok yoruyoo ve bence daha çok kalori yaktırıyo neyse onuda bitirdim şimdide taktım kemerimi titriyorum bi 40 dk falan titricemmmm sonrada k flakes yicem kahvaltı olarakkk

gene kimseler yokkk kendi kendime yazıp duruyorummmmm ay bu slim6 denen spor nasıl bişi bütün bacaklarım ağrıyo merdivenlri zor inip cıktım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…