kızlar ben artıda çıktım bu sabah niye bilmiyorum aslında çok da kaçırmadım ama.yine wc problemim var acaba o yüzden miki???
sağol canım ama alışmıştık dorusu ne hissettimi kestiremedim.sonra yerine kim gelecek falannn.amaaaann neyse.
sen nasılsın canım şafak da az kaldııı.kavuşuyosun kocişineee
aman canım teftiş bitmiş ya boş ver zaten onların notları formalıtekimsecikler gelmemiş sayfa kımıldamamış ayolll b ne hallllll ben geldimmm okuldannn.bebiş uykuda eşim çarşıda ohhhhhhhhhhhhhhhhhh ben de burdayım ne güzel yaaaa.özlemişim bu sahneyiiii.hadi sizde gelin de kaynatalım kuuuuu
okuldan havadislerrrr:
1- teftişten 87 aldımmm en düşük notummmm (gıcık oldumm adamaaaaaa)
2- müdürün tayini çıkıyooooooo .üzülsem misevinsem mi bilemedimmmm
aman boşver canım sen işine bak gerısı kendılıgınden gelırsağol canım ama alışmıştık dorusu ne hissettimi kestiremedim.sonra yerine kim gelecek falannn.amaaaann neyse.
sen nasılsın canım şafak da az kaldııı.kavuşuyosun kocişineee
fıstık hadi gözun aydın maşş çok az kalmışCanım yeni gördüm kusura bakma bugünde bitti sayılır ve kalan 12 gün canım ama çok mutsuzum annemle sorunlar yaşıyorum bu ara
fıstık hadi gözun aydın maşş çok az kalmış
annesiyle sorun yaşamaynavar mı bılmıyorum ama yalnız değilsin benımde çok cidi sorunlarım var ama sonuçta 70 yaşında kadın değiştiremeyecegım ıcın olduug gııb kabullenıyorum tartışamıyoz.hemen duygusallaşıyo.tirip yapıyo.yok benle alay edıyosunuz yok hakkımı helal etmme dıye moda gırıyo..o yuzden bulaşmamaya çalışıyorum...
kız benim nickim bacak değil bucakmagduru bucak yaz bari ne öyle bacak falan garip geliyooooSelam kızlar nasılsınınız ne gündüz ne gece kimsecikler yok vallam bacak saçlarımızı çek hepimizin
gelen gideni aratmasında canımmmm insallah rahat olacağın bi müdür gelirrrrkimsecikler gelmemiş sayfa kımıldamamış ayolll b ne hallllll ben geldimmm okuldannn.bebiş uykuda eşim çarşıda ohhhhhhhhhhhhhhhhhh ben de burdayım ne güzel yaaaa.özlemişim bu sahneyiiii.hadi sizde gelin de kaynatalım kuuuuu
okuldan havadislerrrr:
1- teftişten 87 aldımmm en düşük notummmm (gıcık oldumm adamaaaaaa)
2- müdürün tayini çıkıyooooooo .üzülsem misevinsem mi bilemedimmmm
gitsen ye öyle günlerde gezmelerde sonra veremiyom de gezmeye gidincede herseyden 1/4 kadar al tabağına hepsini yemek zorunda değilsinki hem aklında kalmaz hemde cok yememiş olursunslm kızlar nasılsınız
benim bugün misafirim vardı biraz kaçtı tabi ipin ucu yok anam ben bu sefer toparlanamıyom noldu bana anlamadım yaaaaaa :26::26:
mağdurecimm maş. ne güzel kilo veriyosun bir zamanlar benden 3 kilo fazlaydın amaa şimdi 5 kilo eksik maaaş. canım
Yediklerimi yazayımda hep beraber beni öldürünBugünlerde çok moralim bozuk ayrıca mutsuzumda...
Sabah:-
ara:-
öğlen:3 köfte+4 tana küçük dilim patates fırın+1 kepçe yayla çorbası+2 çatal makarna
ara:1 elma
akşam:yağsız kısır yaptım marul ile yedim
2 tane yeşil çay içtim+su 1.5 ltre şu ana kadar+45 dkka yürüdüm
Asıl bombayı veriyorummmmm 3 tane küçük çikolata(en küçük mini boy)
bu sabah yağmur var istanbulda....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?