Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

aa burası örtmen topiğimiş o zaman
fotodaki benim canım.terazi burcuyum tüm özelliklerini taşıyan bi terazi..sınıf öğretmeniyim senin gibi..sen nerde oturuyosun..bugün müze gezisi yaptık okulca..o kadar kalabalıktı ki topkapı sarayı doğru dürüst hiç bişi göremedik..okullar ,turistler mahşer yeriydi..bi yere girmek için kapıda tam bi saat bekledik..başım çatlıyo ağrıdan..

canım ben fatihte oturuyorum

yükselenım terazidir.2. sınıfları okutuyorum.sen kaçıncı sınıf okutuyon?

mayıs sonu da da biz topkapı gezısı yapcaz gıbi de vazmı geçsek...

slm hanımlarr yoksa hocahanımlarr mı demeliyim bilemedim
gerçekten öğretmenler topiği olmuş sizinde işiniz zor beeee insan evde 2 çocuğa laf dinletemezken siz kaç çocukla uğraşıyonuz ama çok kutsal bi meslek allah kolaylık versin
akşam yemeğim müsliiiiii içine az çilek ve fındık ilavesiyle
şimdide bitki çayımı hazırlayım bu cuma 73 görsem ne güzel olur

Selam hanımlar özledim hepiciğinizi canlarım.Bugün 40 dkka tempolu yürüdüm...Menümü arzı endam edeyim:)

sabah:-
ara:1 bardak yeşil çay
öğlen:3 kaşık sulu patates+3 kaşık bulgur pilavı+1 kepçe çorba
ara:1 bardak süt
akşam:2 tane yumurta kırdım az yağlı+biraz beyaz ekmek

şu ana kadar 1.5 ltre su+galiba 2 yeşil çay

fıstığım ben de matematik öğretmeniyim.maşallha yaşını hiççç göstermiyosun.çok imrendim sanaa
süper haberrr sevindim senin adına canımcımm.

vayyy sen de sudemle branştaşsın demekk sizi sınıfçılar siziiiii

çok yorgunum çok mutsuzum kızlarr.bu gün okulda kermes yaptık ve yoruldum veee yediimmmmm bu hafta artıda gelicem bennn özürrr dilerimmmm kızlarr regl de olamamdım ve karnım çok şiş

seherim ben seni çok özledım...

msn de de görüşemiyoz....

magdure bacı hayalet oldun yaff...

topık öldü yine sabah akşam giriyom çıkıyom habire kendı yazdıklarımı okuyorum...

teşekkür ederim mai..inş. bu topiğin sayesinde motivasyonumu hiç yitirmicem acayip iyi geliyo burası insana.şimdi 1 saat yürüyüp parkta jimnastik aletlerine takılıp gelicem..sirkeli suyumu içtim

günaydın kızlar..

bu sabah çok ağrılı bir sabah regl oldum çok fenayım..
dün misafir gelicek demiştim.. onlar gelmedi ben gittim..
haliyele olan oldu ama cozutmadım en azından ne yediğimi hatırlıyorum..
hemen yazayımda şaçımı yolun..
öğlen
1,5 tabak kısır ama az yağlı.. özellikle öyle yaptık..
akşam üzeri 2 dilim kadar kek..
akşam da KFC de yedik ama az yedim 2 kanat bir but birde cola.. o kadar..

tüm bunları yiyeceğim belli olduğu için sabahtan tam 2 km yol yürüdüm..
bu sabahta tartıya baktım regli farkı var sadece :) yani almamışım çok şükür..

seherim ben seni çok özledım...

msn de de görüşemiyoz....

magdure bacı hayalet oldun yaff...

topık öldü yine sabah akşam giriyom çıkıyom habire kendı yazdıklarımı okuyorum...

günaydın hayırlı sabahlar canlarr
kız bende yazıyomya aşkolsun sadece kendi yazdığını okuyonda benimkileri niye okumuyon küstüm
kahvaltım
yumurta 1 tatlı kaş. krempeynirle pişirdim
2 dil ekmek
1 zeytin
1 biber yeşil
şimdide 5 i biyerde bu çayda yemekten öncemi sonramı içilecek bilmiyorum aklıma ne zaman gelirse içiyom arada faydasınıda gördüğümü söyleyemem

canım ben fatihte oturuyorum

yükselenım terazidir.2. sınıfları okutuyorum.sen kaçıncı sınıf okutuyon?

mayıs sonu da da biz topkapı gezısı yapcaz gıbi de vazmı geçsek...
ben 4leri okutuyoum..valla bence kış ortası gidilmeli oralara turistler az olur ve okullarda olmaz..bi anlamı yokki yorulduk sadece..

bizim yan, sınıf örtmenlerinin işinin yarısı annelik..branşlar için fazla sözkonusu diil bu durum..kişisel fikrim tabii bu ..siz ne düşünürsünüz bilmem..

saol canım..o foto geçen yıl 68 kilolardayken çekilmişti.şimdi on kilo fazlayım o halimden.kısa zamanda ondan da ince olucam olucaz hep beraber inş..

ben bu sabah yürüyüşten gelince klasik kahvaltımı ettim..şu diyetisyen diyetindeki kahvaltıdan..öğlenciyim ben..sabahtan tavuklu patates yemeği pişirdim..okula ondan götürücem 1 dilim ekmekle yicem.akşam üstü bi elma yerim..akşamda sebze çorbası yapmıştım daha önceden buzluğa atmıştım poşetle çıkarıp ondan yicem sadece.akşamları böle yapınca tartı anında aşağı doğru ivme yapıyo..zayıflayan bu işi başaranları da okuyorum burda hep..formül aynı kardeşim:akşamları mümkün olduğu kadar erken yiyebildiğinin en azını yiyerek kapatıcan dükkanı..

: kıs aslı cadısı bedduua mı ettın bana kılo gıtmıyo bende 73 yapıştı resmen vucuduma...

aslım lafım sana değil bazı arkadaşlar kendılerıne topik açıp oraya yazıp ,buraya hiç yazmıyolar onlara dıyorum her gun baska topıklere mesaj atıyolar ama buraya uğramıyolar hiç

canım ya 41 kere maşşben şayet 26 yaşındayım senın gibi göstermiyorum

bende acaip imrendım 68 kılolu halıne off.offf artık zayıflamalıyım yaaaaaa

geziyede ben istersem çocukalr gelır yok dersem gelmezler biraz bana bağlı yani...

canım çoklu alıntı yapmak istersen alıntı yapın yanında sağda + işaretı var ordan alıntı yapıcan her mesaj ıcın tıkla sonra her alıntına tek tek cevap yazarsın (QUITE) her alıntının başında ve sonunda olur ordan mesajını yazarsın.

Son düzenleme:

kız niye beddua edeyim aşkolsun sen kilo versen ben sevinirim demek sen bana beddua ettinde kilo aldım ben hııııııııııııı foyan çıktı ortaya ben şimdi ne diyem sana inşalllllllllllllllllllllllllllllllah kilo veririz hep beraberr
sudem seni görmeyi çok istiyom kız şu msn yide yaptıramadımki belki foton vardır:26::26:

gel msn ye gösterırım belkı kendımıyaşımdan büyük gösterıyorum gerçekten...hele bıde makyaj yapınca hatta saçım sarıyken acaıp 5 yaşta o büyük gösterıyodu.

sena da meraktan çatlıyo da ben kızdırıyom onu göstermıyom kendımı...

Son düzenleme:
canlar napıyorsunuz bakiimm

ay yemek yapıyım dedim bir acıktım bir acık tımm off yaa..
siz burda örtmen muhabbeti yapıyonuz bakıyorumda ohhh ne güzel canlarım benim..
bugün evden çıkamadım bir türlü aslında şöyyle atsam kendimi dışarı bir yürüsem bir yürüsem hava alsam ne güzle olur ama birde bel ağrısı kısmını düşününce insan vazgeçiveriyor..

kimseler yok yinee topik cansız bu günlerdeee
yine omzum tutulmuş hareketsiz yattım bütün gün sporsuz nasıl kilo vericem ben yaaaa:18::18:
öğlen canım sebze çorba istemedi bende yağsız tost ve domates yedim
arada leblebi kuruüzüm
akşamada müsliiii yiycem
inş. tartı yüzümü güldürür :26::26:

yarın tartı günü demi kızlarrrr sabah geç kalmadan halletmeye calısalım işlerimiziii yardımcı olun bana lütfennnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…