aa burası örtmen topiğimiş o zamanbalım ya toparlanmaya çalışıyorum bende.ilaçlara devam...bahrda gelemedı bı..şöle alışveriş yapıp zayıflayıp gezmek ıstıyom inşş. yaaa
tatlım allah bağışlasın maşş.
fotodakı kım?
burcun ne?
ne öğretmenısın?
ben sınıf,shryvz matemetık,bucak mağduru da bılgısayar öğretmenı .bizler de öğretmenız canım.
sarıyer çok süper ya eşimle çok severiz bazen istınyeye felan gidrız bı ara baltalımanına gelıyoduk.
çok şanslısın sarıyerde oturuyosun.
aa burası örtmen topiğimiş o zaman
fotodaki benim canım.terazi burcuyum tüm özelliklerini taşıyan bi terazi..sınıf öğretmeniyim senin gibi..sen nerde oturuyosun..bugün müze gezisi yaptık okulca..o kadar kalabalıktı ki topkapı sarayı doğru dürüst hiç bişi göremedik..okullar ,turistler mahşer yeriydi..bi yere girmek için kapıda tam bi saat bekledik..başım çatlıyo ağrıdan..
fıstığım ben de matematik öğretmeniyim.maşallha yaşını hiççç göstermiyosun.çok imrendim sanaatatlım benim boyum 1.60..kilom 77 ..yaşım 42..öğretmenim .iki çocuğum var.kızım 6,oğlum 19 yaşında..istanbul sarıyerde oturuyorum..geçtiğimiz kurban bayramına kadar 68 kg larda dolanırken bayramda ve sonrasında bi iştahlanma oldu bende sormayın..80lere dayandım..çok kızıyorum kendime yaa
süper haberrr sevindim senin adına canımcımm.canım oğlum küçükken yapıyordum leslie tabi o zamanlar annem vardı ev işi yemek vs. yardımcı oluyordu ama şimdi oğlum uyurken sadece günlük işleri toparlayabiliyorum..
Dün akşam eşimle tekrar konuştuk hafta sonu gidip halledicem dedi..
süper olur eğer hallederse.. Orda çocuk klübü var ben spor yaparken minik paşamda oyun oynayabilecek orda..
ayy inşallah olur..
aa burası örtmen topiğimiş o zaman
fotodaki benim canım.terazi burcuyum tüm özelliklerini taşıyan bi terazi..sınıf öğretmeniyim senin gibi..sen nerde oturuyosun..bugün müze gezisi yaptık okulca..o kadar kalabalıktı ki topkapı sarayı doğru dürüst hiç bişi göremedik..okullar ,turistler mahşer yeriydi..bi yere girmek için kapıda tam bi saat bekledik..başım çatlıyo ağrıdan..
teşekkür ederim mai..inş. bu topiğin sayesinde motivasyonumu hiç yitirmicem acayip iyi geliyo burası insana.şimdi 1 saat yürüyüp parkta jimnastik aletlerine takılıp gelicem..sirkeli suyumu içtimangelic sen de şu anda deneme süresindesin canım...
eğer 2 hafta boyunca bol paylaşımda bulunursan bucak mağduru seni listeye alır...
ama dediğim gibi 2 hafta deneme süren var ve listeye girip girmeme durumunu bucakmağduru belirler...
gerçi o da yok görünürde bi arayayım bakalım kötü bi şey yoktur inşallah...
kolay gelsin sana canım... inşallah hep beraber çıtır oluruz...
seherim ben seni çok özledım...
msn de de görüşemiyoz....
magdure bacı hayalet oldun yaff...
topık öldü yine sabah akşam giriyom çıkıyom habire kendı yazdıklarımı okuyorum...
ben 4leri okutuyoum..valla bence kış ortası gidilmeli oralara turistler az olur ve okullarda olmaz..bi anlamı yokki yorulduk sadece..canım ben fatihte oturuyorum
yükselenım terazidir.2. sınıfları okutuyorum.sen kaçıncı sınıf okutuyon?
mayıs sonu da da biz topkapı gezısı yapcaz gıbi de vazmı geçsek...
bizim yan, sınıf örtmenlerinin işinin yarısı annelik..branşlar için fazla sözkonusu diil bu durum..kişisel fikrim tabii bu ..siz ne düşünürsünüz bilmem..fıstığım ben de matematik öğretmeniyim.maşallha yaşını hiççç göstermiyosun.çok imrendim sanaa
süper haberrr sevindim senin adına canımcımm.
vayyy sen de sudemle branştaşsın demekk sizi sınıfçılar siziiiii
saol canım..o foto geçen yıl 68 kilolardayken çekilmişti.şimdi on kilo fazlayım o halimden.kısa zamanda ondan da ince olucam olucaz hep beraber inş..fıstığım ben de matematik öğretmeniyim.maşallha yaşını hiççç göstermiyosun.çok imrendim sanaa
süper haberrr sevindim senin adına canımcımm.
vayyy sen de sudemle branştaşsın demekk sizi sınıfçılar siziiiii
kıs aslı cadısı bedduua mı ettın bana kılo gıtmıyo bende 73 yapıştı resmen vucuduma...günaydın hayırlı sabahlar canlarr
kız bende yazıyomya aşkolsun sadece kendi yazdığını okuyonda benimkileri niye okumuyon küstüm
kahvaltım
yumurta 1 tatlı kaş. krempeynirle pişirdim
2 dil ekmek
1 zeytin
1 biber yeşil
şimdide 5 i biyerde bu çayda yemekten öncemi sonramı içilecek bilmiyorum aklıma ne zaman gelirse içiyom arada faydasınıda gördüğümü söyleyemem
canım ya 41 kere maşşsaol canım..o foto geçen yıl 68 kilolardayken çekilmişti.şimdi on kilo fazlayım o halimden.kısa zamanda ondan da ince olucam olucaz hep beraber inş..
ben bu sabah yürüyüşten gelince klasik kahvaltımı ettim..şu diyetisyen diyetindeki kahvaltıdan..öğlenciyim ben..sabahtan tavuklu patates yemeği pişirdim..okula ondan götürücem 1 dilim ekmekle yicem.akşam üstü bi elma yerim..akşamda sebze çorbası yapmıştım daha önceden buzluğa atmıştım poşetle çıkarıp ondan yicem sadece.akşamları böle yapınca tartı anında aşağı doğru ivme yapıyo..zayıflayan bu işi başaranları da okuyorum burda hep..formül aynı kardeşim:akşamları mümkün olduğu kadar erken yiyebildiğinin en azını yiyerek kapatıcan dükkanı..
:kıs aslı cadısı bedduua mı ettın bana kılo gıtmıyo bende 73 yapıştı resmen vucuduma...
aslım lafım sana değil bazı arkadaşlar kendılerıne topik açıp oraya yazıp ,buraya hiç yazmıyolar onlara dıyorum her gun baska topıklere mesaj atıyolar ama buraya uğramıyolar hiç
canım ya 41 kere maşşben şayet 26 yaşındayım senın gibi göstermiyorum
bende acaip imrendım 68 kılolu halıne off.offf artık zayıflamalıyım yaaaaaa
geziyede ben istersem çocukalr gelır yok dersem gelmezler biraz bana bağlı yani...
canım çoklu alıntı yapmak istersen alıntı yapın yanında sağda + işaretı var ordan alıntı yapıcan her mesaj ıcın tıkla sonra her alıntına tek tek cevap yazarsın (QUITE) her alıntının başında ve sonunda olur ordan mesajını yazarsın.
gel msn ye gösterırım belkı kendımıkız niye beddua edeyim aşkolsun sen kilo versen ben sevinirimdemek sen bana beddua ettinde kilo aldım ben hııııııııııııı foyan çıktı ortaya ben şimdi ne diyem sana inşalllllllllllllllllllllllllllllllah kilo veririz hep beraberr
sudem seni görmeyi çok istiyom kız şu msn yide yaptıramadımki belki foton vardır:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?