Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kızlar nolcek benim halim bu hafta yürüyüşü falan aksattım havalarda berbat zatennn off off ne yediğimi ne içtiğimi tutabildimmm bitiim ben bittimmmmmmmmmmm

Selam hatunlarım regl oldum dün bugün tartıya çıktım hemen + gösterdi delirdim yaaaa

menümü yazam:

sabah:1 küçük puaça+1 yeşil çay
ara:-
öğlen:çeyrek tost+yeşil çay
ara:1 bardak süt
akşam:kısır+az ekmek

şu an yeşil çay içiyorum + yarım saat yürüdüm+su 1 ltre içtim(suyu bu aralar unutuyorum)

kızlarr iyi akşamlar bugün boğazımı yine tutamadım sanırım ekmeğe sardım girdim çıktım ekmek yedim..
öğlen ki mesajımdan sonra 1 tabak kuru fasülye ve 2 dilim ekmek yedim..
arkasından 1 elme yedim
15,30 gibi oğlanı yedirirken 1 dilim ekmek daha götürdüm.
akşam üzeri 1 havuç yedim üzerine 1 dilim ekmek ile arasına ince 1 dilim hellim peyniri ve bitkiçayı
şimdi yine 2 dilim ekmek ile 1 tabak kuru fasulyee offf anam offf
yarın ben kimbilir kaç çıkıcam yaaa

Kız allah aşkına neden yükte hafif pahada ağır şeyler yiyorsun..
ayrıca 1 ara öğün sadece o metabolizma napsınn
ama su ve yeşil çay için ayrıca üzerine yarım saat yürüdüğüm için tebrik ederim canm

Canım 3 gün sonra eşim geliyor hızaya girerim inşallah az kaldı beni boğacaksınız ama sabır diyeyimTek kalmak bana göre değil cozutuyorum

Canım 3 gün sonra eşim geliyor hızaya girerim inşallah az kaldı beni boğacaksınız ama sabır diyeyimTek kalmak bana göre değil cozutuyorum

Yerim ben seni allah kavuşturun bak bitti geçti gitti mai cadısı da gitti bak kocam gelcek diye ara verdi.
Neyse canımn artık sizi kampa alırız siz önce bi hasret giderinde..

Yerim ben seni allah kavuşturun bak bitti geçti gitti mai cadısı da gitti bak kocam gelcek diye ara verdi.
Neyse canımn artık sizi kampa alırız siz önce bi hasret giderinde..

Kıyamam yaa diyete devam ederim zaten ama en azından sağlıklı beslenirim eşim sağolsun yağcıklarımın bir numaralı düşmenı

kızlar kusura bakmayın bişe sorcam bu 1. takım
2. takım
3. takım falan bunlar ne oluyor? bu takımlara ne şartlarda giriliyor bellli bi kilo aralığı falannmı istniyor?

seherim ben seni çok özledım...

msn de de görüşemiyoz....

magdure bacı hayalet oldun yaff...

topık öldü yine sabah akşam giriyom çıkıyom habire kendı yazdıklarımı okuyorum...
canımm ben de özledim seni msn de bi sorun var açılmıyor.hoş vaktim de pek olmuyorya ancak haftasonları.yeniden yüklicek eşim.
bizim yan, sınıf örtmenlerinin işinin yarısı annelik..branşlar için fazla sözkonusu diil bu durum..kişisel fikrim tabii bu ..siz ne düşünürsünüz bilmem..

canım sınıf öğretmenlerinin emeği tartılamayacak kadar çok çocuklara gerçekten yarı annelik yani.
bu arada bravo yaaa buzluktan çorbalar falan hiç düşünmemiştim bunu.okuldan aç gelip yemek pişesiye atıştırıyo insan.çok tuttum ben bu fikriii

ayyy çok keyifsizim ben yaaaa çok kötü 2 hafta geçirdim.artıdayımmm bu hafta kızlar çok özür diliyorum sizden haftaya toplucam sözzz eski günlerime dönücemmm.regll olmakk istiyoruummm şiştimmmm

ayyy çok keyifsizim ben yaaaa çok kötü 2 hafta geçirdim.artıdayımmm bu hafta kızlar çok özür diliyorum sizden haftaya toplucam sözzz eski günlerime dönücemmm.regll olmakk istiyoruummm şiştimmmm
balım hayrolsun inş..sabret bi ıkıg une rahatlarsın.öptums enı yukle msn yı görüşek hemşerım benım....

yarın tartı günü demi kızlarrrr sabah geç kalmadan halletmeye calısalım işlerimiziii yardımcı olun bana lütfennnnnnn

kızlar nolcek benim halim bu hafta yürüyüşü falan aksattım havalarda berbat zatennn off off ne yediğimi ne içtiğimi tutabildimmm bitiim ben bittimmmmmmmmmmm
msn de denk gelırsek senınle konuşcakalrım var benım....

dediğim gibi yaptım ve bu akşam sadece bi tabak sebze çorbası içtim.onuda bardakta içtim ki canım yanında bişiler istemesin diye..

bu mayıs ayının sonuna kadar niyetim akşamları böle beslenmek..az öncede bi tane elma yedim kabuğuyla ısırarak.yatmadanda bi bitki çayı ve sirkeli ılık su içicem.
.sahi yarım waffle yedim ..oğlum bırakmış sehpaya yememiş atıverdim ağzıma çöpe atacama..off bu alışkanlıklarımı terketmem lazımmm beniim:44:

Diyeti bozanların çoğu, o diyete bitmiş gözüyle bakar. Oysa her şeyin başladığı nokta orası. Asıl beceri devam etmekte.

diyet yaparken, verdiğiniz her kilo size nasıl motivasyon sağlıyorsa, diyet listeniz dışındaki bir şeylerden atıştırıp diyeti bozmanız da o kadar cesaretinizi kırar. diyet yapan hemen herkesin yaşadığı bir durumdur bu. Sonucu ise vicdan azabı, suçluluk duygusu ve kendiniz ile iradesizliğinize karşı hissettiğiniz öfkedir. Ve ardından şu düşünce beyninize çöreklenmeye başlar: "Ne yararı var ki?"

Tüm bunlar tanıdık geldi mi?
Diyeti bozmaktan kaynaklanan, kendinize yönelttiğiniz eleştirel duyguları daha da genişletip anlatmak mümkün, ama sanırım neden bahsettiğimi hepimiz biliyoruz. Sorunun anahtarı ise gene sizde, düşünme biçiminizi değiştirebilmenizde.

diyet yapmaya bir oyun gibi bakabiliriz. Bazıları oyunu kazanç ve yenilgileriyle kabul ederken, bazıları için kaybetmek dayanılmazdır. Kaybedince de surat asıp bir kenara çekilip oyunu bırakırlar. Oysa kilo verme oyununda durum biraz daha farklıdır. Bir diyet programı uygularken, diyet listenizin dışına çıkıp, yememeniz gereken şeyleri yemek, mutlak bir son değildir ve kaybetmeyi getirmez. Ama tabii eğer hatanızı fark ettiğiniz yerde durmayı bilirseniz.

İşte size bir örnek: 3 haftadır diyet uyguluyorsunuz ve fevkalade bir başarı göstererek diyet listenizi harfiyen uyguladınız. Kendinizle gurur duyuyorsunuz ve harika hissediyorsunuz. Daha sonra arkadaşınızın doğum günü partisine gidiyorsunuz ve bir bardak şarap içiyorsunuz. Daha ne olduğunun farkına bile varamadan, yanınıza birisi gelip kanape tabağını burnunuzun dibine sokuyor ve o lezzetli şeylerden mutlaka denemeniz gerektiğini 100 kere tekrar ettikten sonra, kanapeleri ağzınıza tıkmaya başlıyor. Böylece daha 'Mutlu yıllar sana' diye şarkıyı söylemeye başlayamadan, kendinizi 4000 kaloriyi mideye indirmiş bir halde buluyorsunuz. 3 haftadır göz ucuyla bile bakmadığınız tatlılar, tuzlular ve pastalar sindirim sisteminizde eğlenceli ve mutlu bir yolculuğa çoktan çıkmış bulunuyorlar.

Bu esnada çoğumuz bu durumun nerede sonlanacağını düşünür. Aslında bu, tam da her şeyin başladığı noktadır. Öncelikle elde tutulur gerçekleri bir gözden geçirelim: Diyetiniz gerçekten de çok büyük bir yara mı aldı? Pek sayılmaz. Belki yarım ya da bir kilo aldınız. Ama bu, şimdiye kadarki başarınızın yanında fazla bir şey sayılmaz. Kaldı ki, yarım ya da bir kilo vermek sizin için problem değil. Daha kendiniz fark bile edemeden verirsiniz o yarım kiloyu.

Eee o zaman sorun ne?
Sorun ne yaptığımız değil, ona yüklediğimiz anlam. Onca çaba harcadıktan sonra, böyle bir kaçamak yaptığımız için kendimize o kadar kızıyoruz ki, kafamızın içinde düşünceler yıldırım hızıyla akıp gitmeye başlıyor. "İradesiz!" diyoruz kendimize. "Asla başaramayacaksın, hep ama hep şişko kalacaksın." Bunları düşündükçe daha da negatif oluyoruz, daha da aşağılıyoruz kendimizi. Buna çözüm olarak da diyete son vermeyi buluyoruz.

Oysa kaldığımız yerden devam edebilsek. Yapmamanız gereken bir şey yaptınız. Olsun. Tüm hayatınızı çöpe atıyor musunuz? Atmadığınıza göre, diyetinizi niçin bırakasınız ki? Unutmayın, oyunu kazanmanın yolu devam etmekten geçer, bırakırsanız tüm kazanma şansınızı boşa harcamış olursunuz.

topiklerde dolaşırken okudum bence çok faydalı bi yazı..battı balık yan gider demek en büyük sorunum benim..ama bakış açımı değiştiricem..

off ya sende mı var..

yemekler ziyan olacak diye çok üzülüyorum.sırf atılmasın tsunamı olan yerlerde ,fakır ülkelerde insanlar açken ben nasıl çöpe atıcam kısmı vicdanımı sızlatıyo ve ....

günaydınnnn dükkanı açtımmm herkese çok güzel bi gün diliyoyrum.ilk bildirim ben den.geçen hafta 68.0 bu hafta 69.1 çok üzgünümmm ve sizlerden özür diliyorum .haftaya toplucam kızlar inşşş.

Günaydın hanımlar ;

birkaç gündür uğrayamıyorum.Takımımın güzel kaptanları beni gruptan çıkarmanızı isteyeceğim.Çünkü artık kilo veremem aksine alırım.Hamileyimmmmmm.O yüzden şuan kilo vermeyi falan düşünemem.Burada bana emeği geçen herkese teşekkür ederim.Daha yeni grupa katıldım.Biliyorum çok aktif olamadım ama şimdide gebelik çıktı.Artık başka bir arkadaşa naip olur gruptaki yerim.Sizleri görmesemde çok seviyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…